Ο ήλιος λιώνει στο νερό ή κίτρινο στο σχέδιο του μπάνιου

Το κίτρινο ταυτίζεται με τον χρυσό και τον ήλιο. Spεκάζεται με ακτίνες στο διάστημα, διαπερνά παντού και φωτίζει ακόμα και τις πιο κρυφές γωνίες. Προσωποποιεί τη φήμη, την επιτυχία και δίνει ζεστασιά. Μπορείς να τον ερωτευτείς, να απορρίψεις εντελώς τα ρούχα, να πάρεις το εσωτερικό ή να είσαι προκατειλημμένος..

Για κάποιους θα είναι ενοχλητικός, αλλά για άλλους θα εμπνέει αισιοδοξία. Η στάση απέναντί ​​του είναι διφορούμενη, αλλά μην βιαστείτε να διαφωνήσετε με την επίδραση των έντονων αναλαμπών στο δωμάτιο, δημιουργώντας χρώμα. Μετά από όλα, ένα ηλιόλουστο χρώμα είναι σε θέση να αναδείξει με επιτυχία όμορφα αξεσουάρ, να εξομαλύνει τη ψυχρότητα ή την ένταση των τόνων που επικρατούν και να δώσει έναν διαφορετικό ήχο στο εσωτερικό. Και η δική του γεύση εξαρτάται από τις αποχρώσεις της απόχρωσης και την ασυνείδητη επίδρασή τους στην αντίληψη. Ας αφήσουμε την προκατάληψη για λίγο και ας δούμε την πολυτέλεια του χρώματος από διαφορετικές οπτικές γωνίες..

Πώς μπορείτε να αντιταχθείτε στην αμμώδη σκιά, η οποία θεωρείται αραιωμένη κίτρινη και αναγνωρίζεται ως ένας καθολικός τόνος για τη διακόσμηση τοίχων; Τι γίνεται με την κρέμα, το ελαφάκι, το ελεφαντόδοντο και τη σαμπάνια; Λατρεύονται από πολλούς για την εκπληκτική τους ικανότητα να συνδυάζουν σχεδιαστικά στοιχεία και να δίνουν ακεραιότητα στο εσωτερικό..

Είναι πιθανό ότι είναι σαφώς δύσκολο να αντιληφθεί κανείς το χρώμα, αλλά δεν πρέπει να κάνει τον χώρο μονότονο, ελιγμένο μόνο με αποχρώσεις. Εάν η φωτεινότητά του είναι εκτυφλωτική, δοκιμάστε μια τάξη μεγέθους «Κόψτε ταχύτητα» τόνο, παίξτε σε αντίθεση ή συνδυάστε με ασυμβίβαστους τόνους.

Τοποθετούμε σωστά τους τόνους

Η ομορφιά του κίτρινου οφείλεται στον σωστό συνδυασμό με μια ανέκφραστη απόχρωση και στην ικανότητα δημιουργίας του επιθυμητού αποτελέσματος στο σχέδιο. Καταλήγει σε μια οπτική εντύπωση: οι αντίθετοι τόνοι και τα φωτεινά σημεία προκαλούν διαφορετικά συναισθήματα και αντιλήψεις. Και όλες οι συνθέσεις παρουσία κίτρινου θα είναι μοναδικές για τον λόγο ότι η φύση του χρώματος απαιτεί ταυτόχρονο πρόσθετο τόνο. Αυτός:

  • εξομαλύνει την εντύπωση της θαμπότητας.
  • θα συγχωνευτεί σε έκσταση με καφέ?
  • έκπληξη με συνδυασμό με μοβ?
  • θα δώσει δυναμισμό στο μπλε και έκφραση στο μπλε.
  • θα είναι ιδανικό σε συνδυασμό με πράσινο και σε αρμονία με το φιστίκι Αιγίνης.
  • ντύστε το χώρο με λευκό και εξουδετερώστε την κατήφεια του σκοταδιού.

Αρκεί ένα χρώμα να φαίνεται αξιοπρεπές σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο, να εξαρτάται από τόνους σύμφωνα και «ήχος» μόνος του.

Δημιουργούμε τον τέλειο χώρο

Ας απομακρυνθούμε από τις κλασικές εκδόσεις του σχεδιασμού του μπάνιου και να το κάνουμε ηλιόλουστο. Πόσο οργανικό και κατάλληλο είναι, ας το καταλάβουμε μαζί. Ας ξεκινήσουμε με το γεγονός ότι το ρέον χρώμα θα σας βοηθήσει να χαρείτε το πρωί και θα επηρεάσει τον βαθμό διάθεσης. Οι σχεδιαστές προτείνουν την επένδυση των τοίχων με κίτρινα πλακάκια 2,5 εκατοστών και διαβεβαιώνουν ότι μια τέτοια τεχνική δεν αναβιώνει χειρότερα από ένα αφροδισιακό.

Χαρούμενο πρωινό

Θα επιτύχουμε αντίθεση με τη μέθοδο της αναλογικής οργάνωσης των χρωμάτων που επηρεάζουν την αντίληψη, ο βαθμός της οποίας καθορίζεται από τη σοβαρότητα και τις παραμέτρους του επιπέδου. Στην απόφαση να διακοσμήσετε ένα δωμάτιο ενάντια στην αντίθεση των ασπρόμαυρων πλακιδίων και των λεπτών κίτρινων τοίχων, επιτρέπεται η σύνθεση συνθέσεων με διαφορετικούς τρόπους. Εάν το σκοτεινό κεραμίδι φινιρίσματος θα έχει λιγότερη αντίθεση με την ελαφριά επιφάνεια, τότε λόγω αυτής της προσέγγισης, ο σχεδιασμός θα αποκτήσει βαθύ κορεσμό. Το ασπρόμαυρο πάτωμα και το ελαφρύ ταβάνι θα κάνουν την κίτρινη λάμψη.

Μετατοπίστε την κλίμακα σε πιο ανοιχτές αποχρώσεις, αντικαταστήστε το καφέ με το γκρι και γίνεται αμέσως προφανές πόσο έχει αλλάξει ο χώρος. Εάν μειώσετε την παρουσία των μαύρων πλακιδίων στο ελάχιστο, τοποθετήστε τα μόνο στο πάτωμα με τη μορφή ενθεμάτων για να στηρίξετε τη σύνθεση (τρέξτε διαγώνια) και δώστε το κυρίαρχο κίτρινο, όπως συμβαίνει μια οπτική μεταμόρφωση. Οι τοίχοι θα απομακρυνθούν, το δωμάτιο θα γεμίσει με φως και θα λάβετε μια οπτική επιβεβαίωση του γεγονότος ότι η αναλογία χρωμάτων είναι σημαντική. Είναι απαραίτητο να διανεμηθούν διαφορετικά οι αναλογίες των χρωμάτων και το αποτέλεσμα θα είναι ένα νέο αποτέλεσμα σύνθεσης..

Ασπρόμαυρη διάθεση

«Χρυσός» πολυτέλεια χρώματος

Σε ένα δωμάτιο χωρίς παράθυρο, ο ηλιόλουστος χρυσός θα είναι χρήσιμος. Χάρη στη βαθιά λάμψη και τη φωτεινότητά του, θα φέρει τον φωτισμό που λείπει και σε συνδυασμό με λευκούς, κρεμ, νεαρούς πράσινους, ελιές, κρεβάτι και καφέ αποχρώσεις, θα συγχωνευτεί με το χώρο..

Η λάμψη των υδραυλικών στοιχείων χρυσού και χρωμίου, λαβές από χαλκό, αξεσουάρ, μεταλλικές επιφάνειες επίπλων και άλλα χαρακτηριστικά χωρίς τα οποία κανένα μπάνιο δεν μπορεί να κάνει, θα κάνει το εσωτερικό ακριβό και εκλεπτυσμένο. Το χρυσό φινίρισμα φαίνεται κομψό με φόντο τις σκοτεινές λεπτομέρειες, σε αρμονία με πανομοιότυπες εγκλείσεις στον τοίχο, εντυπωσιακό «δραματικό αποτέλεσμα».

Το κίτρινο χρώμα έχει επίσης τη δική του διαβάθμιση και μπορεί να είναι πλούσιο και θετικό, χλωμό και κρύο. Και η αντίληψή του εξαρτάται από τη διάθεση και τη συνθετική σύμπτωση.

Το παράλληλο του γκρι και του κίτρινου είναι πάντα υπέρ και η συνέπεια του χρώματος αναγνωρίζεται ως ένα δημοφιλές σχέδιο σχεδίασης..

Φωτεινές αποχρώσεις

Τίποτα δεν βλάπτει να τονίσετε τη φρεσκάδα και την καθαριότητα εάν σας αρέσει μια κίτρινο-πράσινη παλέτα. Σε αυτήν την έκδοση, είναι καλύτερο να σταθούμε σε δύο αποχρώσεις του κίτρινου (ο κύριος τόνος, σε συνδυασμό με την κρέμα λεμονιού) και μία πράσινη, στην οποία είναι βαμμένα τα στοιχεία πρόσοψης των επίπλων. Είναι ιδιαίτερα θετικό όταν συνδυάζεται με κίτρινο και τερακότα..

Ένα αδιαχώριστο ζευγάρι λευκού και κίτρινου είναι μια κλασική τεχνική σχεδιασμού και δεν πρέπει να τονίσετε τον βαθμό κορεσμού του δεύτερου. Το εσωτερικό θα είναι απλά πολυτελές αν προσθέσετε ένα τρίτο χρώμα σε αυτή τη γκάμα. Το σύνολο μπορεί να αραιωθεί με μαύρα, μπορντό ή σκούρα μπλε θραύσματα.

Σε ντουέτο με καφέ Πολυτελής συνδυασμός Ας αραιώσουμε τη γκρίζα Ατημέλητα θραύσματα

Φυσικά κίτρινα-καφέ μοτίβα χορταίνουν την ατμόσφαιρα με ζεστασιά, αλλά για ένα μικρό και κλειστό δωμάτιο, αυτή δεν είναι η καλύτερη επιλογή. Αλλά πόσο κομψό και αξιοπρεπές φαίνεται το μπάνιο όταν συνδυάζεται με έπιπλα από φυσικό χρώμα ξύλου και πολλή ζεστασιά! Οι ηλιαχτίδες λάμπουν με λάμψη από διαφανείς επιφάνειες, ενεργοποιούν φασματικές αποχρώσεις του κίτρινου και ξεπερνούν τα όρια του δωματίου.

Πανοραμικός χώρος

Γυαλί στο εσωτερικό ενός μικρού μπάνιου

Το γυάλινο μωσαϊκό θα σας βοηθήσει να κάνετε το εσωτερικό μη τετριμμένο και ευάερο. Ταπεινά τετράγωνα, που συνδέονται με μέλι, γκρι και σκούρα θραύσματα, μεταμορφώνουν αισθητικά τον χώρο. Το μωσαϊκό τοποθετείται στη θέση του περιγράμματος, χρησιμοποιείται σε θραύσματα ή σχεδιάζει ένα σχέδιο πίνακα στον τοίχο και το πάτωμα.

Τριχρωμικό μωσαϊκό

Τα γυάλινα μπλοκ αντί για παράθυρο είναι μια εξαιρετική ιδέα για ντουλάπι μπάνιου. Θα αφήσουν το φως που λείπει, το οποίο, σε συνδυασμό με το ψηφιδωτό και διαφανές γυάλινο φόντο, θα δώσει ευκολία στην αντίληψη. Ένα ακόμη μεγαλύτερο αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί εάν ένα διαφανές διαμέρισμα ή παράθυρο είναι εξοπλισμένο με φωτισμό. Λόγω των δομικών χαρακτηριστικών του υλικού, ο σχεδιασμός μπορεί να γίνει αποκλειστικός. Παγωμένο, διαφανές ή χρωματιστό γυαλί μπορεί να αλλάξει ριζικά την αισθητική εντύπωση και να γεμίσει το μπάνιο με έντονες ανταύγειες. Παρεμπιπτόντως, δεν απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή και είναι δύσκολο να ανταγωνιστείς άλλα υλικά φινιρίσματος με την εύθραυστη ομορφιά του γυαλιού..

Στερεός ήλιος Φωτεινά κίνητρα Ουράνιο τόξο διάθεση

Θέλετε ένα μπαχαρικό για το μπάνιο σας; Χρησιμοποιήστε γυάλινα μπλοκ για το πάτωμα. Με καλλιτεχνικά διαμορφωμένα θραύσματα και την τραχιά επιφάνεια τους, φωτίζουν όλα τα ελαττώματα ενός αρχιτεκτονικού έργου. Με τη βοήθειά τους, μπορείτε να φτιάξετε έναν όροφο πολλαπλών επιπέδων και έτσι να ζωνώνετε το δωμάτιο. Η σύνθεση, εξοπλισμένη με φωτισμό, ισχυρίζεται ότι είναι αποκλειστική και θα χρησιμεύσει ως το κύριο μέρος της διακόσμησης.

Τα γυάλινα πλακάκια είναι επίσης μια εξαιρετική διέξοδος για μικρές περιοχές. Με τα κατάλληλα διαφανή αξεσουάρ και λαμπερά επιχρωμιωμένα εξαρτήματα, θα εμπλουτίσουν κάθε σχέδιο.

Ένα μέρος για να χαλαρώσετε

Εάν, εκτός από τα υδραυλικά και ένα μεγάλο προϊόν, με τη μορφή γραμματοσειράς για χαλάρωση, τίποτα άλλο δεν ταιριάζει στο δωμάτιό σας, κάντε της την τιμή. Θα μπορούσε να είναι ένα μπάνιο με σγουρά πόδια, αλλά η έκδοση με βάθρο «Διακρίσεις» θα είναι πιο κατάλληλο, αφού το μπολ έχει σχεδιαστεί για να γίνει ένα σημαντικό έπιπλο. Κεραμικό, ακρυλικό ή άλλο λευκό μοντέλο θα συμπληρώσει τέλεια κάθε κατεύθυνση στυλ. Εναλλακτικά, επιτρέπεται να φτιάξετε το μπάνιο σύμφωνα με το γενικό υπόβαθρο, διακοσμώντας παρόμοια το εξωτερικό τμήμα.

Το λευκό μπολ τοποθετείται μεγαλοπρεπώς στην ευρυχωρία του πολυτελούς δωματίου σε αρμονία με το ίδιο χρώμα των επίπλων. Ο κίτρινος και ο λευκός χώρος μπορεί να γίνει σε δύο χρώματα, υποστηριζόμενοι από τα ίδια μονόχρωμα αξεσουάρ και υφάσματα. Το στυλ είναι κομψό και χαρακτηρίζεται από την άψογη γεύση των ιδιοκτητών.

Ριγέ σχέδιο Αποχρώσεις χρωμάτων Κλασικό γκρι-κίτρινο Άψογη γεύση Σεμνό και καλόγουστο

Ακόμα κι αν έχετε μια κομψή ανακαίνιση μπάνιου, μερικές φορές θέλετε να προσθέσετε μια ενδιαφέρουσα πινελιά στο σχέδιο. Κίτρινα αξεσουάρ, υφασμάτινες επιλογές και αυτοκόλλητα τοίχου θα σας βοηθήσουν σε αυτό. Το χρώμα των κουρτινών, πετσετών, χαλιών μπορεί να αλλάξει κατά βούληση και υπαγόρευση της ψυχής. Ένα σύνολο χαρακτηριστικών μπάνιου ηλιόλουστου χρώματος, μαξιλάρι σε οθωμανό και τυχόν χρυσές πινελιές θα διαφοροποιήσουν υπέροχα το μπάνιο και θα αποσπάσουν την προσοχή από το κύριο πράγμα με μικρά πράγματα, που έπρεπε να επιτευχθούν. Με τη βοήθειά τους, δημιουργούνται πολύχρωμες προφορές και φρέσκες εντυπώσεις..

Διασκεδαστικές εκτυπώσεις

Ο ιδιωτικός χώρος έχει σχεδιαστεί για ξεκούραση και χαλάρωση. Γύρω τον εαυτό σου «γουργούρισμα» χρώματα και εξασφαλίζουν μέγιστη άνεση σχεδιάζοντας σύμφωνα με το γούστο και όχι τη μόδα.