Εκλεκτικός σχεδιασμός – εντυπωσιακά παραδείγματα μοντέρνας διακόσμησης σαλονιού

Ο σύγχρονος εκλεκτικισμός είναι ένα στυλ για εκείνους που τους αρέσει να ταξιδεύουν και να φέρνουν όλα τα είδη αναμνηστικών από διαφορετικά μέρη του πλανήτη, συλλέκτες και συλλέκτες, δημιουργικές προσωπικότητες και απλά ιδιοκτήτες σπιτιών των οποίων οι προτιμήσεις στο εσωτερικό στυλ δεν έχουν ακόμη καθοριστεί ή είναι τόσο εκτεταμένες που είναι δύσκολο να ξεχωρίσω ένα αγαπημένο. Η δυνατότητα ανάμειξης διαφορετικών κατευθύνσεων στυλ στο ίδιο εσωτερικό σας επιτρέπει όχι μόνο να αποκτήσετε έναν εξαιρετικό, εξατομικευμένο σχεδιασμό του δωματίου, αλλά και να αντανακλά τα δικά σας χόμπι, προτιμήσεις, τρόπο ζωής και τρόπο σκέψης στο περιβάλλον..

Εκλεκτικό σαλόνι

Το σαλόνι είναι ένα κοινό δωμάτιο, το οποίο πρέπει να είναι εξοπλισμένο και διακοσμημένο, με γνώμονα τις προτιμήσεις και τις ανάγκες όλων των μελών της οικογένειας. Εάν η οικογένεια έχει κοινά χόμπι, τότε θα είναι ευκολότερο να τα αντικατοπτρίσετε στο σαλόνι. Αλλά όταν αναμιγνύετε διαφορετικά στυλ στο σαλόνι, είναι σημαντικό να μην παρασυρθείτε, να μην χάσετε το κεφάλι σας και να μην μετατρέψετε το οικογενειακό δωμάτιο σε αποθήκη αντίκες ή συλλεκτικά αντικείμενα..

Μοβ πολυθρόνα

Ένα εκλεκτικό εσωτερικό σαλονιού για συλλέκτες και συλλέκτες

Σας παρουσιάζουμε μια μικρή εκδρομή στον κόσμο των σχεδίων σχεδιασμού ασυνήθιστων σαλονιών, στο εσωτερικό των οποίων, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, υπάρχουν συλλεκτικά αντικείμενα. Φυσικά, είναι καλύτερο και πιο πρακτικό να τοποθετείτε αντικείμενα που δεν μπορούν να κρεμαστούν σε ανοιχτά ράφια ή ράφια, αλλά όλα εξαρτώνται από τα χαρακτηριστικά της διάταξης και της χωρητικότητας του δωματίου όσον αφορά τα έπιπλα.

Για συλλέκτες

Φωτεινό, ποικίλο, εκλεκτικό, εξαιρετικό – μπορείτε να πάρετε πολλά επίθετα για αυτό το εσωτερικό. Μεταξύ της μάζας των ενδιαφέρων πραγμάτων και των αντικειμένων διακόσμησης, δεν είναι αμέσως δυνατό να παρατηρήσετε μια μαλακή ζώνη και μια πρωτότυπη πολυθρόνα..

Όλοι είναι στον τοίχο

Τα συλλεκτικά θα φαίνονται πιο αρμονικά σε έναν συμπαγή ουδέτερο τοίχο. Και αν τα ίδια τα εκθέματα είναι αρκετά φωτεινά και εκφραστικά, τότε είναι καλύτερο να επιλέξετε ολόκληρο το χρωματικό σχέδιο του καθιστικού σε ένα ήρεμο, ανοιχτό χρώμα.

Σε κλειστό ράφι

Σε αυτό το σαλόνι, το κέντρο συντονισμού ολόκληρου του εσωτερικού, φυσικά, είναι η περιοχή με ανοιχτά ράφια για αξέχαστα και ακριβά πράγματα για τους ιδιοκτήτες. Και ολόκληρο το περιβάλλον σε ζεστά, φυσικά χρώματα λειτουργεί μόνο ως φόντο και ένα ανεπιτήδευτο μέρος για να χαλαρώσετε..

Σε μονόχρωμα χρώματα

Αλλά υπάρχει επίσης μια μονόχρωμη επιλογή σχεδιασμού για ένα εκλεκτικό σαλόνι. Το παιχνίδι των αντιθέσεων σε αυτό το εσωτερικό έρχεται στο προσκήνιο.

Πίνακες ζωγραφικής στους τοίχους

Παρά την αφθονία των σκούρων αποχρώσεων, το σαλόνι φαίνεται φωτεινό και φωτεινό, χάρη στο σχεδόν λευκό φινίρισμα της επιφάνειας και την αφθονία του φυσικού φωτός από τα τεράστια παράθυρα.

Ράφι ως οθόνη

Ένα ράφι για βιβλία και αναμνηστικά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως οθόνη για τη χωροθέτηση του χώρου. Το ελαφρύ φινίρισμα των επιφανειών ενός μικρού καθιστικού και ενός ανοιχτού ντουλαπιού έχει γίνει ένα εξαιρετικό σκηνικό για φωτεινά διακοσμητικά στοιχεία..

Ανοιχτά ράφια

Τα ανοιχτά ράφια για την αποθήκευση συλλογών μπορούν να στερεωθούν στον τοίχο για ασφάλεια, εάν η κινητικότητά τους δεν προβλέπεται από τη σχεδιαστική ιδέα του καθιστικού.

Σε έντονα χρώματα

Ένα σαλόνι με συλλογές από διάφορα αντικείμενα ενδιαφέροντος δεν χρειάζεται να είναι φωτεινό και λαμπερό. Εδώ υπάρχει μια επιλογή από ένα φωτεινό, ευρύχωρο δωμάτιο σε εκλεκτικό στιλ, με στοιχεία εξοχής και μοντέρνου.

Ένα τζάκι σε ένα μοντέρνο σαλόνι είναι ένα στοιχείο διακόσμησης ή ένα λειτουργικό χαρακτηριστικό

Δεν είναι δύσκολο να συναντήσετε στο εσωτερικό ενός μοντέρνου καθιστικού σε εκλεκτικό στυλ ένα ανενεργό τζάκι, το οποίο βρίσκεται εκεί αποκλειστικά από αισθητική άποψη. Αλλά λειτουργικές σόμπες τζακιού βρίσκονται επίσης σε κοινούς χώρους αρκετά συχνά. Ακόμα κι αν το τζάκι είναι ηλεκτρικό ή φυσικό αέριο, πρέπει να είναι στυλιζαρισμένο ως δομή που λειτουργεί αποκλειστικά από φυσικές πρώτες ύλες και δίνει πραγματική ζεστασιά..

Σαλόνι με τζάκι

Και μεταξύ άλλων, ο μανδύας είναι μια άλλη επιφάνεια για διακοσμητικά αντικείμενα που βρίσκεται στο επίκεντρο..

Εκλεκτική σοφίτα

Το γεγονός ότι αυτό το χιονισμένο σαλόνι σε στιλ εκλεκτικής σοφίτας έχει τζάκι δεν γίνεται αμέσως σαφές. Πίσω από τα φωτεινά καλλιτεχνικά στοιχεία και τα ζωντανά φυτά, είναι σχεδόν αόρατο, αλλά είναι προφανές ότι ο σχεδιασμός του τζακιού είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του δωματίου..

Μίξη στυλ

Για να συνδυάσετε στοιχεία τέχνης όπως η μοντέρνα, ρουστίκ χώρα και το ροκόκο στην αρμονική ατμόσφαιρα ενός ευρύχωρου σαλονιού, μόνο ένα δημιουργικό άτομο με λεπτή αίσθηση αναλογίας ή ένας επαγγελματίας σχεδιαστής μπορεί να το κάνει.

Τζάκι αντίθεσης

Αυτό το σαλόνι με ένα μείγμα μοντέρνων και εξοχικών στοιχείων, το τζάκι ταιριάζει περισσότερο από οργανικά. Αντίθετες αποχρώσεις, διαφορετικές υφές και σχήματα είναι σε αρμονία και αρμονία.

Ασυνήθιστη διακόσμηση

Το τζάκι σε αυτό το σαλόνι είναι το τελευταίο πράγμα που προσέχετε, υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα να μελετήσετε στο πλαίσιο του εσωτερικού του. Μόνο μια ελαφριά, ουδέτερη παλέτα του δωματίου θα μπορούσε να αντέξει μια τέτοια ποικιλία χρωμάτων και σχημάτων..

Τεράστιος καναπές

Το ευρύχωρο, χιονισμένο σαλόνι με τεράστια τοξωτά παράθυρα είναι κυριολεκτικά πλημμυρισμένο από φως. Σε μια εκπληκτικά εκλεκτική ατμόσφαιρα, ένας υπερσύγχρονος πολυέλαιος είναι προσαρτημένος στην μπαρόκ οροφή και ένας τεράστιος καναπές με φουτουριστική εμφάνιση βρίσκεται δίπλα σε μια πολυθρόνα κήπου. Και στο τζάκι υπάρχει ένας τεράστιος καθρέφτης σε ένα παλιό πλαίσιο.

Ποιμαντικό στυλ

Είναι δύσκολο να πούμε ποιο στυλ χώρας είναι περισσότερο σε αυτό το μικρό σαλόνι με τζάκι, αλλά, προφανώς, οι ιδιοκτήτες δεν έχουν έλλειψη μαξιλαριών. Perhapsσως οι ενοικιαστές συλλέγουν περισσότερα από ποιμαντικά έργα ζωγραφικής..

Τζάκι ως οθόνη

Το σαλόνι του εξοχικού σπιτιού με ψηλές θολωτές οροφές είναι επιπλωμένο στις καλύτερες παραδόσεις της σύγχρονης, εκλεκτικής χώρας. Το τζάκι σε αυτήν την περίπτωση, εκτός από την κύρια λειτουργικότητα, παίζει επίσης το ρόλο μιας οθόνης, ενός διαμερίσματος για τη χωροθέτηση ενός μεγάλου δωματίου.

Σε αποχρωματισμένα χρώματα

Το σαλόνι είναι διακοσμημένο σε ήρεμα, παστέλ χρώματα, κυρίως υφάσματα και ταπετσαρίες επίπλων είναι φωτεινά στοιχεία. Μια ζεστή και άνετη εικόνα του δωματίου δημιουργήθηκε επίσης χάρη στο λειτουργικό τζάκι.

Αντιπαραβαλλόμενο περιβάλλον

Διαυγή και λακωνική, με την πρώτη ματιά, η επίπλωση του σαλονιού αποδεικνύεται πολύ φωτεινή και αντίθεση, όπου η σύγχρονη τεχνολογία ενσωματώνεται επιτυχώς στο εσωτερικό με μια προκατάληψη σε ρετρό στυλ.

Καλλιτεχνικό σχέδιο

Κάθε κομμάτι σε αυτό το σαλόνι με απίστευτα ψηλή οροφή μπορεί να θεωρηθεί αντικείμενο τέχνης. Πολυθρόνες με υφή με αντίθετα χρώματα, ένας κομψός δερμάτινος καναπές σε ενεργή απόχρωση, καθρέφτες με κρεμαστά φωτιστικά και τα ίδια ντουλάπια που λειτουργούν ως τραπεζάκια καφέ, λαμπτήρες τοίχου στυλιζαρισμένοι ως λαμπτήρες δρόμου και, φυσικά, ένα μοντέρνο τζάκι – όλα λειτουργούν για να δημιουργήσουν ένα ξεχωριστό σχέδιο.

Εξαιρετικός σχεδιασμός

Ένα άλλο παράδειγμα για το πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα απίστευτα βολικό και άνετο μουσείο αντικειμένων τέχνης από ένα συνηθισμένο σαλόνι στο σπίτι σας. Κάθε αντικείμενο και στοιχείο διακόσμησης μπορεί να κοιταχτεί για ώρες, μόνο ένα τζάκι, στυλιζαρισμένο ως τεράστια σόμπα, αξίζει κάτι. Η απίστευτη ποικιλία υφών, σχημάτων και χρωμάτων δεν σοκάρει, αλλά προκαλεί γνήσιο ενδιαφέρον.

Σαλόνι με εκλεκτικό εσωτερικό ως μέρος για διάβασμα

Πολύ συχνά, οι ιδιοκτήτες διαμερισμάτων ή νοικοκυριών προσπαθούν να τοποθετήσουν μια γωνιά ανάγνωσης στο σαλόνι. Σε αυτή την περίπτωση, είναι απαραίτητο να λάβετε υπόψη όχι μόνο τα ράφια ή τις βιβλιοθήκες, αλλά και τον κατάλληλο φωτισμό για διαφορετικές ώρες της ημέρας και, φυσικά, άνετους μαλακούς χώρους για διάταξη με το αγαπημένο σας αναγνωστικό υλικό..

Γωνιά ανάγνωσης

Οι βιβλιοθήκες, μεταξύ άλλων, μπορούν να χρησιμεύσουν ως περιοριστικός χώρος, εάν το δωμάτιο είναι αρκετά ευρύχωρο.

Βρετανική εκτύπωση

Ένα φωτεινό και εκφραστικό σαλόνι με γωνιά ανάγνωσης φαίνεται αξέχαστο. Δεν ενδιαφέρουν μόνο τα έργα τέχνης στους τοίχους, ο ασυνήθιστος σχεδιασμός του πολυέλαιου είναι ένα βασικό στοιχείο, όπου οι κλασικές γυάλινες λεπτομέρειες συνυπάρχουν με τη φουτουριστική μορφή. Φωτεινό χαλί με εκτύπωση βρετανικής σημαίας προσθέτει μια προσωπική πινελιά στο δωμάτιο.

Σε μοβ τόνους

Είναι αρκετά δύσκολο να χρησιμοποιήσουμε οργανικά και αρμοδίως πολύπλοκες αποχρώσεις μοβ και λιλά χρώματα, ειδικά με γυαλιστερό φινίρισμα επιφάνειας. Αλλά σε αυτό το σαλόνι, το εσωτερικό ήταν επιτυχές χάρη στη δοσομετρική αραίωση του κύριου χρωματικού συνδυασμού με ζεστές μπεζ αποχρώσεις. Η μη τετριμμένη ταπετσαρία των ταπετσαρισμένων επίπλων έχει γίνει το επίκεντρο του σχεδιασμού του καθιστικού.

Φωτεινά στοιχεία σε λευκό

Στη φωτεινή, λευκασμένη γκάμα του σαλονιού, τα φωτεινά στοιχεία διακόσμησης φαίνονται τα πιο παρουσιαστικά. Ακόμα και τα αγκάθια των βιβλίων μπορούν να λειτουργήσουν ως αντικείμενα διακόσμησης, εκτός από την κύρια λειτουργία τους..

Μέρος για να διαβάσετε

Στο εσωτερικό του σαλονιού, χρησιμοποιήθηκαν ήρεμες φυσικές αποχρώσεις, οι οποίες δημιούργησαν μια ευχάριστη, διακριτική ατμόσφαιρα για χαλάρωση και διάβασμα. Ενδιαφέροντα στοιχεία διακόσμησης φέρνουν κάποια ποικιλία και ενδιαφέρον στη διακόσμηση του δωματίου.

Ποικιλία χρωμάτων

Calρεμοι ήχοι

Εκπληκτικά αρμονικά, μπορείτε να συνδυάσετε φαινομενικά ασυμβίβαστα αντικείμενα – ένα Οθωμανό με λουλουδάτη εκτύπωση και ένα χαλί από λεοπάρδαλη, κουρτίνες με πουά και μια επένδυση δαπέδου με μοτίβο σκακιέρας. Και προσθέτοντας σε όλα τα άλλα ένα κίτρινο τραπέζι με ντεκουπάζ και έναν καθρέφτη σε σκαλιστό πλαίσιο – το εσωτερικό αποδεικνύεται κάτι παραπάνω από εκλεκτικό.

Διάβαση σε ημικύκλιο

Και σε αυτό το φωτεινό σαλόνι με ένα ασυνήθιστο ημικυκλικό πέρασμα στην κουζίνα, η γωνιά ανάγνωσης είναι λογική και πρακτική. Τέτοια ανοιχτά ράφια μπορούν να γίνουν ανεξάρτητα από τα κενά που πωλούνται σε μεγάλα καταστήματα υλικού..

Μονόχρωμη οροφή

Το κεντρικό σημείο αυτού του καθιστικού είναι η οροφή με αντίθεση με μονόχρωμη επένδυση. Τέτοιος «φορτίο» η διακόσμηση μπορεί να αντέξει μόνο τους ανοιχτούς τοίχους και τα ουδέτερα χρώματα του δαπέδου.

Γωνιά λάτρης του βιβλίου

Φωτεινά χρώματα – μια πτήση φαντασίας στο σχεδιασμό του καθιστικού

Όπου, αν όχι σε ένα κοινό δωμάτιο, μπορείτε να αντέξετε οικονομικά τη φωτεινότητα και μια ποικιλία χρωμάτων. Είναι δύσκολο για εμάς να αφήσουμε ενεργά φωτεινά χρώματα στην κρεβατοκάμαρα, για ευνόητους λόγους. Οι ωφελιμιστικοί χώροι, κατά κανόνα, ανταμείβονται με φωτεινότητα μόνο σε ορισμένα διακοσμητικά στοιχεία. Αλλά στο σαλόνι, μπορείτε να πειραματιστείτε και να επιδοθείτε σε τολμηρά σχεδιαστικά κόλπα. Για τα δημιουργικά άτομα, τους λάτρεις των πλούσιων χρωμάτων, τους τολμηρούς καινοτόμους και τους ενεργούς ανθρώπους, η επόμενη επιλογή των μη τετριμμένων εσωτερικών χώρων του σαλονιού.

Εξαιρετικά φωτεινό

Σε ένα τέτοιο σαλόνι σίγουρα δεν θα είναι βαρετό. Η ποικιλία χρωμάτων και υφών γοητεύει και εμπνέει θετικά. Παρά τα πολλά ενεργά χρώματα στο σχέδιο, το δωμάτιο φαίνεται αρμονικό λόγω της επανάληψης των τόνων σε διάφορα επίπεδα και αντικείμενα..

Φωτεινό χαλί

Το δωμάτιο φαίνεται φωτεινό, παρόλο που στη διακόσμησή του κυριαρχεί ένας λευκός τόνος. Τα ενεργά χρώματα του χαλιού, των επίπλων και της διακόσμησης, καθώς και τα υφάσματα φορτίζουν το σαλόνι με μια πλούσια θετική ατμόσφαιρα.

Σαν σε μπαρ

Με την πρώτη ματιά, είναι δύσκολο να ονομάσουμε αυτό το σαλόνι, με την παραδοσιακή έννοια της λέξης ως «δωμάτια για όλη την οικογένεια». Ένα εξαιρετικό σκηνικό με μπάρα και καρέκλες, πληθώρα στοιχείων από ανοξείδωτο ατσάλι, διακόσμηση δρόμου και εξαιρετικές υφές δημιουργούν ένα πραγματικά μη τετριμμένο εσωτερικό.

Τοξωτές κόγχες

Αφήστε το ουράνιο τόξο να μπει στο σπίτι σας. Ακόμα και όταν είναι λευκασμένα, αυτά τα πλούσια χρώματα φαίνονται ζωντανά. Το ενσωματωμένο σύστημα ραφιών με τοξωτές κόγχες προσθέτει προσωπικότητα στο δωμάτιο.

Φωτεινό και πρακτικό σαλόνι

Φωτεινό και σε αντίθεση, αυτό το μικρό σαλόνι, εν τω μεταξύ, είναι απίστευτα πρακτικό και λογικό. Δεν υπάρχει τίποτα περιττό και όλα είναι αρκετά. Για πολλούς ιδιοκτήτες σπιτιού, αυτό είναι το κλειδί για την επιτυχία στη διακόσμηση του εσωτερικού ενός κοινού δωματίου..

Στο χώρο της σοφίτας

Αυτό το σαλόνι βρίσκεται κάτω από τη θολωτή οροφή της σοφίτας και είναι γεμάτο φωτεινότητα. Μια ζεστή και ζεστή ατμόσφαιρα που δημιουργείται από την ενεργό χρήση διαφόρων τύπων ξύλου στη διακόσμηση αραιώνεται με τις φυσικές αποχρώσεις των υφασμάτων και των ειδών διακόσμησης.

Λαμπερό στοιχείο

Όπου, αν όχι στο σαλόνι, χρησιμοποιήστε χαλιά με ενεργά χρώματα και μαξιλάρια για να τα ταιριάξετε. Λαμπερή επιφάνεια «τραπεζάκι του καφέ» έγινε το κέντρο έλξης σε αυτόν τον βαρετό χώρο.

Στη σοφίτα

Αυτός ο απαλός, με κάθε έννοια της λέξης, χώρος του σαλονιού βρίσκεται στο σοφίτα. Η πρακτική χρήση όλων των διαθέσιμων τετραγωνικών μέτρων είχε ως αποτέλεσμα ένα ζεστό και ζεστό δωμάτιο κάτω από ξύλινες θόλους οροφής σε απίστευτα άνετους και φωτεινούς μαλακούς καναπέδες με μαξιλάρια.

Σκούρο ξύλο

Τα είδη σκούρου ξύλου με φόντο το ελαφρύ φινίρισμα του δωματίου φαίνονται αντιφατικά και εκφραστικά. Φωτεινά διακοσμητικά αντικείμενα και υφάσματα συμβάλλουν στη δημιουργία μιας ευχάριστης και όχι βαρετής ατμόσφαιρας στο σαλόνι..

Γαλλική και σύγχρονη χώρα

Ένα φωτεινό και αντίθετο σαλόνι με ένα μείγμα στοιχείων Γαλλικής Προβηγκίας και Art Nouveau είναι απίστευτα άνετο και εξαιρετικό.

Ποικιλία τόνων

Αυτό το απίστευτο σαλόνι με ξύλινους τοίχους και ψηλά ταβάνια συμπληρώνει αρμονικά βιτρό παράθυρα, φωτεινά επικαλυμμένα έπιπλα, ενεργά χρώματα υφασμάτων στα παράθυρα και μαξιλάρια, ασυνήθιστα επιτραπέζια φωτιστικά και έναν κομψό πολυέλαιο με πληθώρα υαλοπινάκων. Ένα βαρετό και ενδιαφέρον περιβάλλον φαίνεται βασιλικά πολυτελές.

Φωτεινές κηλίδες

Αυτό το δωμάτιο στο σαλόνι με απίστευτο καλούπι από γυψομάρμαρο στην οροφή είναι ένα ζωντανό παράδειγμα για το πώς ένα ήδη τελειωμένο σχέδιο σχεδίου σε φωτεινά και ήρεμα χρώματα μπορεί να γίνει αισθητό και ελκυστικό με λίγες πιτσιλιές ενεργού χρώματος. Ένας ασυνήθιστος πολυέλαιος, φωτεινά μαξιλάρια και μια πολυθρόνα, καρέκλες και ένας πίνακας με οπίσθιο φωτισμό έστρεψαν τη διακόσμηση του δωματίου.

Κόκκινη πολυθρόνα

Ράφια με οπίσθιο φωτισμό

Φωτεινά στοιχεία διακόσμησης

Χώρος παιχνιδιού σε ένα εκλεκτικό σαλόνι

Για όσους θα ήθελαν να τοποθετήσουν ένα τραπέζι μπιλιάρδου ή χόκεϊ αέρα, ένα πιάνο ή μια άρπα στο σαλόνι – η επόμενη επιλογή εικόνων με φωτεινά και εξαιρετικά δωμάτια.

Ένα τραπέζι μπιλιάρδου

Η αφθονία των φωτεινών και πλούσιων χρωμάτων, των στυλ και των στοιχείων τους, των υφών και των μεγεθών σε ένα δωμάτιο, καθιστά το εσωτερικό του εξαιρετικά εξαιρετικό και ενδιαφέρον.

Χώρος παιχνιδιού στο σαλόνι

Ο χώρος παιχνιδιού στο καθιστικό της σοφίτας είναι μια λογική και ορθολογική χρήση του χώρου. Το ευρύχωρο δωμάτιο επέτρεψε τη δημιουργία ενός χώρου για ενεργητική και παθητική αναψυχή.

Ζώνη παιχνιδιού

Χιονισμένες επιφάνειες τοίχων και οροφών, ασβεστωμένο παρκέ και φωτεινό στοιχείο προφοράς στο κέντρο του σαλονιού – δεν θα υπάρξουν διαφωνίες σχετικά με τον σκοπό του δωματίου.

Ολοκληρώνοντας τη δημοσίευσή μας, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας αρκετούς ασυνήθιστους εσωτερικούς χώρους σαλονιού που μπορούν να σας γεμίσουν αισιοδοξία, να εμπνεύσουν και να χρησιμεύσουν ως πρωτότυπο για τη δημιουργία των δικών σας αριστουργημάτων σχεδιασμού.

Ζωντανό φυτό

Ενδιαφέρουσα διακόσμηση

Λαμπερή διακόσμηση

Εκλεκτικό σαλόνι

Σε αποχρώσεις του γκρι

Χιονάτες αποχρώσεις