Βεράντα προσαρτημένη στο σπίτι – δημιουργούμε ένα ζεστό εσωτερικό

Πολύ συχνά, οι ιδιοκτήτες σκέφτονται την κατασκευή μιας βεράντας δίπλα σε ιδιωτική κατοικία αστικού τύπου ή προαστιακή κατοικία μετά την κατασκευή του κύριου κτιρίου και ακόμη και τη δημιουργία εσωτερικής διακόσμησης. Φαίνεται ότι χωρίς βεράντα, το κτίριο φαίνεται ημιτελές και ένα κοινό ευρύχωρο δωμάτιο όπου όλη η οικογένεια θα μπορούσε να συγκεντρωθεί για βραδινές συγκεντρώσεις δίπλα στο τζάκι το χειμώνα ή συνομιλίες με αναψυκτικά το καλοκαίρι δεν θα είναι περιττές. Ελαφριά, ευρύχωρη και τόσο άνετη – η βεράντα μπορεί να είναι η τελευταία και πολύ φωτεινή πινελιά στην εικόνα της δημιουργίας του σπιτιού σας.

Βεράντα προσαρτημένη στο σπίτι

Εάν η βεράντα σχεδιάστηκε στο αρχικό στάδιο της κατασκευής, τότε δεν θα υπάρξουν προβλήματα με την κατασκευή της – η ταυτότητα των χρησιμοποιούμενων δομικών υλικών και το γενικό στυλ εκτέλεσης θα δημιουργήσουν ένα ενιαίο και αρμονικό σύνολο. Αλλά ακόμη και όταν προσθέτετε μια βεράντα σε ένα υπάρχον κτίριο, δεν θα πρέπει να είναι δύσκολο να αποκτήσετε μια ισορροπημένη δομή. Αν μιλάμε για μια καλοκαιρινή βεράντα για οικογενειακά βραδινά τσάι, τότε μια τέτοια δομή μπορεί να ανεγερθεί ανεξάρτητα (εάν έχετε κάποιες δεξιότητες δόμησης). Αλλά για την κατασκευή μιας θερμαινόμενης βεράντας κλειστού τύπου εκτός εποχής, θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε με έναν ειδικό.

Ευρύχωρη βεράντα

Ελαφριά εικόνα

Μπορεί η εμφάνιση της βεράντας να χαλάσει ολόκληρη την εικόνα του κτιρίου; Φυσικά, μια τέτοια εξέλιξη των γεγονότων είναι δυνατή, αλλά μόνο εάν ο σχεδιασμός της βεράντας είναι ουσιαστικά διαφορετικός από τον τρόπο εκτέλεσης του ιδιωτικού σας σπιτιού. Για να αποφευχθούν τέτοιες καταστάσεις, είναι απαραίτητο να εκπονηθεί ένα λεπτομερές έργο, να σχεδιαστούν δομικά υλικά, μέθοδοι φινιρίσματος της πρόσοψης. Και μην ξεχάσετε να νομιμοποιήσετε την κατασκευή στη ΔΔΠ.

Βεράντα-σαλόνι με τζάκι

Ξύλο, μέταλλο και γυαλί

Υπάρχουν αρκετές επιλογές για τη θέση της μελλοντικής σας δομής βεράντας σε σχέση με τα βασικά σημεία:

  • ανατολικά – με αυτή τη διάταξη το πρωί θα είναι ηλιόλουστο και ελαφρύ στη βεράντα για ένα ευχάριστο πρωινό και το μεσημέρι θα είναι δυνατό να κρυφτεί από τον καυτό ήλιο.
  • νότια – εάν σκοπεύετε να δημιουργήσετε έναν χειμερινό κήπο (θερμοκήπιο) στη βεράντα, τότε αυτή η διάταξη θα ήταν ιδανική.
  • δυτικό – μπορείτε να παρακολουθήσετε την παραγγελία που κάθεται σε μια άνετη καρέκλα στη δική σας βεράντα.
  • βόρειο – κατάλληλο μόνο για τα νότια γεωγραφικά πλάτη της χώρας μας.

Το εσωτερικό μιας μικρής βεράντας

Άνετη μικρή βεράντα

Οι διαστάσεις της βεράντας θα εξαρτηθούν από τις παραμέτρους της κύριας δομής. Και όμως, οι ειδικοί δεν συνιστούν την κατασκευή χώρων δίπλα στο σπίτι με μήκος μεγαλύτερο από 7-7,5 m και πλάτος 3-3,5 m. Προκειμένου η βεράντα σας να είναι μια στιβαρή κατασκευή και να εξυπηρετεί την οικογένειά σας για πολλά χρόνια χωρίς στρεβλώσεις των τοίχων και μετατοπίσεις δαπέδων, είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί ένα αρκετά βαθύ θεμέλιο. Στην ιδανική περίπτωση, το βάθος της βάσης της βεράντας είναι συγκρίσιμο με τη βάση του ίδιου του σπιτιού..

Τζάκι στη βεράντα

Θέα στην πισίνα

Φωτεινό σχέδιο δαπέδου

Η καλύτερη επιλογή για τη δημιουργία μιας οροφής βεράντας είναι μια δομή με κλίση προς την κλίση, η οποία θα σας επιτρέψει να μην σκεφτείτε τη συσσώρευση υγρασίας (χιόνι), πράγμα που σημαίνει ότι θα διαρκέσει πολύ περισσότερο. Φυσικά, η δομή της βεράντας περιλαμβάνει την κολοσσιαία χρήση γυάλινων επιφανειών – μπορεί να είναι είτε πανοραμικά παράθυρα είτε γυάλινοι συρόμενοι τοίχοι, που διευκολύνουν τη μετατροπή της βεράντας σε καλοκαιρινή βεράντα με στέγη..

Βεράντα οροφής με υπόστεγο

Γυάλινοι τοίχοι και οροφή

Φωτεινό δωμάτιο με φωτεινά έπιπλα

Βεράντα - θέα από το δρόμο

Πρωτότυπα σχέδια – εκτέλεση της βεράντας

Το κύριο χαρακτηριστικό της δομής της βεράντας είναι η παρουσία μεγάλου αριθμού παραθύρων. Ένα φωτεινό δωμάτιο φαίνεται να είναι μεγαλύτερο από το μέγεθός του, είναι ευρύχωρο και άνετο ταυτόχρονα. Με τη βοήθεια μιας γυάλινης οροφής, είναι δυνατό να δημιουργηθεί ένα σχεδόν διαφανές δωμάτιο, πλημμυρισμένο από το φως του ήλιου. Σε ένα τέτοιο δωμάτιο, μπορείτε να περάσετε όλη την ημέρα χωρίς να χρησιμοποιήσετε τεχνητό φωτισμό..

Γυάλινη θολωτή στέγη

Αφθονία γυάλινων επιφανειών

Η αίσθηση της ύπαρξης στη φύση

Πρωτότυπος σχεδιασμός

Κατά το σχεδιασμό μιας βεράντας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις πιο τολμηρές επιθυμίες που δεν μπορούσαν να πραγματοποιηθούν κατά την κατασκευή του κύριου κτιρίου. Γυάλινες κατασκευές, λείες γραμμές, απρόσμενοι συνδυασμοί κτιρίων και υλικών φινιρίσματος, πρωτότυπες χρωματικές λύσεις – μόνο ο οικονομικός προϋπολογισμός για την κατασκευή μπορεί να αποτελέσει τροχοπέδη στα επιτεύγματά σας.

Ασυνήθιστη απόδοση

Πρωτότυπη ξύλινη κατασκευή

Γυάλινη σκηνή

Εάν δεν σας λείπει χώρος για την κατασκευή μιας βεράντας και θέλετε να έχετε όχι μόνο ένα ευρύχωρο, αλλά και ένα πρωτότυπο δωμάτιο, δημιουργήστε μια θολωτή στέγη για το κτίριο που μιμείται τη δομή μιας σκηνής. Μια τέτοια οροφή μπορεί να είναι από γυαλί – σε κάθε περίπτωση, η δομή φαίνεται επίσημη, μεγαλοπρεπής και δημιουργεί μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα για εσωτερική διακόσμηση.

Πρωτότυπη στέγη με γόνατο

Εσωτερικό βεράντας – ένα καλειδοσκόπιο ιδεών

Φινίρισμα

Άθελά μας, πολλοί από εμάς συνδέουμε τη βεράντα με μια ξύλινη κατασκευή. Και αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, επειδή ήταν από ξύλο που κατασκευάζονταν πιο συχνά καλοκαιρινές βεράντες. Αργότερα, το ξύλο συνδυάστηκε με γυαλί για να αποκτήσει κλειστό χώρο εκτός εποχής. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το ξύλο χρησιμοποιείται ευρέως ως δομικό και φινιριστικό υλικό σε έργα σύγχρονου σχεδιασμού. Η αφθονία των γυάλινων επιφανειών καθιστά δυνατή την πρακτική διαγραφή των συνόρων μεταξύ της εσωτερικής διακόσμησης της βεράντας και του εξωτερικού τοπίου. Με τη σειρά του, το ξύλινο φινίρισμα φέρνει φυσική ζεστασιά στην ατμόσφαιρα του δωματίου..

Δέντρο παντού

Ολική χρήση ξύλου

Ένας άλλος τρόπος για να μην παρεκκλίνουμε από τις παραδόσεις της χρήσης ξύλου ως διακόσμησης βεράντας και ταυτόχρονα να δημιουργήσουμε μια ελαφριά και αρμονική εικόνα του δωματίου είναι να βάψουμε τις επιφάνειες με ανοιχτά χρώματα. Τα στοιβαγμένα πάνελ, η σανίδα επένδυσης ή το πηχάκι, βαμμένα σε λευκό χρώμα, θα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να δημιουργήσετε μια ελαφριά, ελαφριά, σχεδόν χωρίς βάρος, εικόνα του χώρου..

Φωτεινή και φωτεινή εικόνα

Χιόνι λευκό φινίρισμα

Φωτεινή εικόνα της βεράντας

Σε ένα χιονόλευκο φόντο

Αν μιλάμε για το σχεδιασμό των δαπέδων, τότε οι απόψεις των σχεδιαστών για το εσωτερικό της βεράντας διαφέρουν. Ορισμένοι υποστηρίζουν τη συνεχιζόμενη χρήση υλικών φινιρίσματος που χρησιμοποιήθηκαν σε όλα τα άλλα δωμάτια του νοικοκυριού. Άλλοι, ωστόσο, προσφέρουν πιο πρακτικές εναλλακτικές λύσεις. Εάν έχετε παιδιά που τρέχουν στη βεράντα από τον κήπο με βρώμικα παπούτσια ή κατοικίδια που κάνουν το ίδιο, τότε το πολυστρωματικό υλικό στη βεράντα δύσκολα μπορεί να διαρκέσει πολύ από το ατελείωτο πλύσιμο. Μια πιο πρακτική επιλογή θα ήταν να αντιμετωπίσετε πλακάκια από πορσελάνη ή χρησιμοποιώντας φυσική πέτρα. Επιπλέον, εάν η βεράντα σας είναι εξοπλισμένη με τζάκι, τότε το φινίρισμα του χώρου γύρω της με την πέτρα που χρησιμοποιείται για το δάπεδο θα βοηθήσει στη δημιουργία μιας απίστευτα αρμονικής, ολιστικής εικόνας του δωματίου..

Φινίρισμα πέτρας

Πέτρινα κεραμίδια ως έμφαση

Αντιμετωπίζοντας δάπεδα με πέτρινα πλακάκια

Πέτρα και ξύλο

Στυλ Προβηγκίας

Τα κεραμικά πλακίδια ως δάπεδο βεράντας είναι η καλύτερη επιλογή για εκείνους των οποίων οι χώροι έχουν πρόσβαση στην πίσω αυλή. Η κατασκευή από πορσελάνη είναι εύκολη, ανθεκτική, ανθεκτική και ανθεκτική. Για να μην αναφέρουμε ότι η επιλογή των πλακιδίων δαπέδου είναι απίστευτα μεγάλη – μπορείτε να αγοράσετε μια εντυπωσιακή απομίμηση ξύλου, πέτρας ή οποιουδήποτε άλλου υλικού που σας αρέσει..

Πλακάκι

Πορσελάνινα κεραμικά για δάπεδα

Επίπλωση

Όταν επιλέγετε έπιπλα για τη βεράντα, μπορείτε να πάτε με δύο τρόπους, η πρώτη επιλογή είναι να εγκαταστήσετε τις συνηθισμένες πολυθρόνες και καναπέδες για σαλόνια, ο δεύτερος τρόπος είναι να αγοράσετε έπιπλα κήπου, αλλά με υψηλό επίπεδο άνεσης. Για παράδειγμα, τα έπιπλα από ψάθινο μπαστούνι (φυσικά ή τεχνητά) δεν θα φέρουν εύκολα σημειώσεις αξιοπρέπειας σε εξοχικές διακοπές στο χώρο της βεράντας ή μπορούν να γίνουν αποκορύφωμα του εσωτερικού. Μαλακά καθίσματα και πολλά διακοσμητικά μαξιλάρια θα κάνουν τη διαμονή σας στη βεράντα χαλαρωτική άνετη, ευχάριστη και ζεστή..

Έπιπλα από ψάθινη βεράντα

Έπιπλα από ρατάν

Άνετο εσωτερικό βεράντα

Έπιπλα κήπου στη βεράντα

Πρωτότυπα ψάθινα έπιπλα

Κομψή επίπλωση

Όταν υπάρχει ένα όμορφο τοπίο πίσω από τα μεγάλα πανοραμικά παράθυρα της βεράντας, όταν φαίνεται ότι η ίδια η φύση είναι παρούσα στο δωμάτιο, θέλετε ένα κατάλληλο σκηνικό. Πού, ανεξάρτητα από το πόσο σε εξωτερικούς χώρους, μπορείτε να οδηγήσετε μια κούνια; Οργανώστε μια αιωρούμενη κούνια στη βεράντα και αποκτήστε ένα όχι μόνο άνετο μέρος για να χαλαρώσετε με θέα στη φύση, αλλά και ένα πρωτότυπο εσωτερικό του δωματίου που μπορεί να γίνει το καμάρι ολόκληρου του σπιτιού

Κρεμαστή κούνια καναπέ

Ακόμη και σε μια μικρή βεράντα, μπορείτε να οργανώσετε ένα άνετο καθιστικό με υπέροχη θέα. Ένας συμπαγής καναπές, ελαφριές καρέκλες κήπου, ένα μικρό τραπέζι ή μια μίνι Οθωμανίδα και ένα καθιστικό είναι έτοιμο. Για την υποδοχή επισκεπτών, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πτυσσόμενες καρέκλες με πλάτη. Δεν μπορεί να επιτευχθεί λιγότερη ευκολία όταν χρησιμοποιείτε συρόμενα τραπέζια, τα οποία καταλαμβάνουν κανονικά έναν ελάχιστο χρήσιμο χώρο βεράντας.

Πολύχρωμο εσωτερικό

Σε μπλε αποχρώσεις

Μικρή αλλά πολυτελής βεράντα

Ντεκόρ

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ποικιλία τεχνικών για να διακοσμήσετε το χώρο της βεράντας. Εάν στα κύρια δωμάτια του σπιτιού σας δεν μπορούσατε να ζωντανέψετε κάποιες ιδέες, τότε όταν διακοσμείτε τη βεράντα, ήρθε η ώρα να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο. Wάθινα αμπαζούρ για επιδαπέδια ή επιτραπέζια φωτιστικά, διακοσμητικά μαξιλάρια χειροποίητα, τραπεζάκι σαλονιού φτιαγμένο από παλέτες, κάλυμμα από συνονθύλευμα ή κουρτίνες με κρόσσια – όλα όσα δεν τολμήσατε να χρησιμοποιήσετε στο κύριο εσωτερικό μπορούν να γίνουν οργανικό μέρος της βεράντας σχέδιο. Αλλά ακόμη και σε αυτή την περίπτωση, ο κανόνας «λιγότερα είναι καλύτερα» θα λειτουργήσει χωρίς εξαίρεση. Ακόμη και μια ευρύχωρη και φωτεινή βεράντα μπορεί να γεμίσει με πληθώρα διακοσμητικών στοιχείων..

Αρχική ελαφριά βεράντα Σαλόνι + τραπεζαρία στη βεράντα

Κλασική επίπλωση

Σε μια φωτεινή βεράντα με αφθονία γυάλινων επιφανειών, μπορεί να χρειαστείτε κουρτίνες για τα παράθυρα. Όλα εξαρτώνται από τη θέση της βεράντας σε σχέση με τα βασικά σημεία και τις πιο δημοφιλείς ώρες για να επισκεφθείτε εσείς και η οικογένειά σας αυτόν τον χώρο. Οποιοσδήποτε τύπος περσίδας μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη μείωση του φωτός του ήλιου και τη δημιουργία μιας πιο ζεστής ατμόσφαιρας στο δωμάτιο..

Διακόσμηση για παράθυρα

Στην περίπτωση βεράντας εξοπλισμένη με γυάλινη οροφή, είναι επίσης δυνατή η χρήση περσίδων (συχνότερα υφασμάτινα) για την προστασία του δωματίου από τις ακτίνες του ήλιου. Αλλά σε σπάνιες περιπτώσεις, είναι δυνατό να τα βγάλουμε πέρα ​​με τυποποιημένα προϊόντα, κυρίως για την κάλυψη τέτοιων γυάλινων επιφανειών απαιτείται ατομική προσαρμογή και παρουσία ειδικών υφασμάτινων στηριγμάτων που είναι εξοπλισμένα με γυάλινη οροφή.

Υφασμάτινες περσίδες

Κουρτίνα για παράθυρα και στέγες

Σε ορισμένες περιπτώσεις, το ημιδιαφανές λευκό τούλι γίνεται ένα αποτελεσματικό σχέδιο για πανοραμικά παράθυρα. Πρόκειται για μια ευέλικτη κουρτίνα που ταιριάζει αρμονικά σε σχεδόν οποιοδήποτε στυλ εσωτερικής διακόσμησης..

Χιονισμένο τούλι για τη βεράντα

Ποιες λειτουργίες μπορεί να εκτελέσει μια βεράντα που είναι προσαρτημένη στο σπίτι;

Σαλόνι

Μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για τη διακόσμηση μιας βεράντας είναι η διακόσμηση ενός καθιστικού με καθιστικό. Άνετες επικαλυμμένες πολυθρόνες, ένας ευρύχωρος καναπές, ένα τραπεζάκι σαλονιού ή ένας Οθωμανός μεταξύ τους – για να οργανώσετε ένα καθιστικό στη βεράντα, χρησιμοποιούνται παραδοσιακά έπιπλα για το σαλόνι. Το αν θα προσθέσετε τηλεόραση σε αυτήν τη σύνθεση εξαρτάται από εσάς. Αλλά η διάταξη ενός τζακιού εργασίας είναι ιδανική για τη δημιουργία μιας άνετης και ζεστής ατμόσφαιρας στη βεράντα. Κοντά στην αναμμένη εστία, μπορείτε να συγκεντρώσετε όλη την οικογένεια ένα απόγευμα της εβδομάδας για να συζητήσετε την προηγούμενη μέρα. Εδώ μπορείτε επίσης να δεχτείτε επισκέπτες τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες..

Σαλόνι σε λευκούς και μπλε τόνους

Σαλόνι στη βεράντα

Στο χώρο του σαλονιού, που βρίσκεται στη βεράντα, μπορεί να διατεθεί ένας χώρος για την οργάνωση ενός μικρού γραφείου. Μετά από όλα, υπάρχει τόσο πολύ φως εδώ – απλά πρέπει να εγκαταστήσετε ένα μικρό γραφείο κοντά σε ένα από τα παράθυρα, να επιλέξετε μια καρέκλα που θα ταιριάζει με τα υπόλοιπα έπιπλα του δωματίου και να εξοπλίσετε την περιοχή εργασίας με μια τοπική πηγή τεχνητού φωτός για εργασία στο σκοτάδι..

Σαλόνι και μελέτη στη βεράντα

Χιονάτη σαλόνι-τραπεζαρία-μελέτη

Καντίνα

Το φαγητό σε ένα δωμάτιο με εξαιρετική θέα στο τοπικό τοπίο είναι μια ιδιαίτερη απόλαυση. Επιπλέον, σε πολλά ιδιωτικά σπίτια, οι ιδιοκτήτες προτιμούν να χρησιμοποιούν τον χώρο της κουζίνας αποκλειστικά για την οργάνωση χώρων εργασίας για μαγείρεμα. Σε αυτή την περίπτωση, η παρουσία ενός ξεχωριστού δωματίου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οικογενειακά γεύματα και δείπνα με επισκέπτες γίνεται όχι μόνο ένα σημαντικό λειτουργικό τμήμα, αλλά και το καμάρι της ιδιοκτησίας σπιτιού..

Τραπεζαρία στη βεράντα

Στην κατάλευκη τραπεζαρία

Τραπεζαρία πίσω από γυαλί

Όπως και στις εγκαταστάσεις του κεντρικού κτιρίου μιας ιδιωτικής κατοικίας, στη βεράντα μπορείτε να βρείτε έναν συνδυασμό χώρων διαβίωσης και τραπεζαρίας. Ακόμη και σε ένα μικρό δωμάτιο, χάρη στη χρήση ενός ανοιχτού σχεδίου, είναι δυνατό να τοποθετήσετε αποτελεσματικά τμήματα διαφορετικής λειτουργικότητας και ταυτόχρονα να διατηρήσετε μια αίσθηση ευρυχωρίας και ελευθερίας. Κατά κανόνα, σε τέτοιες καταστάσεις, ο χωρισμός γίνεται πολύ υπό όρους, μόνο με την επίπλωση κάθε τμήματος, μερικές φορές με τη βοήθεια φωτιστικών και χαλιών..

Τραπεζαρία σε συνδυασμό με σαλόνι

Τραπεζαρία-σαλόνι με πολύχρωμα έπιπλα

Τραπεζαρία με πρωτότυπο τραπέζι φαγητού

Τι πιο άνετο, πιο άνετο και πιο ευχάριστο από την ευκαιρία να καθίσετε δίπλα στο τζάκι στη βεράντα, θαυμάζοντας τη γύρω θέα και τον χορό της φωτιάς στην εστία; Μόνο η προοπτική ενός γεύματος σε έναν κύκλο επτά ή φίλους. Η τραπεζαρία και το σαλόνι, που βρίσκονται σε μια βεράντα εξοπλισμένη με τζάκι, είναι το καμάρι της ιδιοκτησίας των προαστίων.

Τζάκι στη βεράντα με καθιστικό και τραπεζαρία

Εστία στη βεράντα

Ευρύχωρη βεράντα με σαλόνι και τραπεζαρία

Χειμερινός Κήπος

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς οποιοδήποτε άλλο μέρος σε μια ιδιωτική κατοικία, εκτός από τη βεράντα, όπου θα μπορούσε να τοποθετηθεί μεγάλος αριθμός φυτών εσωτερικού χώρου ταυτόχρονα. Ακόμη και η βεράντα που βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του κτιρίου μπορεί να γίνει ένας υπέροχος χειμερινός κήπος (με τη σωστή επιλογή φυτών). Λοιπόν, με τη νότια τοποθεσία του κτιρίου, δεν θα υπάρχει τίποτα για να ανησυχείτε. Η αφθονία του ηλιακού φωτός, η δυνατότητα έγκαιρου αερισμού και ακόμη και η ύπαρξη πρακτικά σε εξωτερικούς χώρους θα έχουν ευεργετική επίδραση στην ανάπτυξη των κατοικίδιων φυτών σας..

Χειμερινός κήπος στη βεράντα

Σπίτι θερμοκήπιο

Πολυτελές πράσινο

Φυτά κάτω από γυαλί

Εσωτερικά φυτά σε γυάλινη βεράντα

Δωμάτιο παιχνιδιών

Στην περιοχή της βεράντας, μπορείτε να αφαιρέσετε εκείνα τα λειτουργικά τμήματα που δεν βρήκαν θέση στα δωμάτια του κεντρικού κτιρίου. Στη βεράντα, μπορείτε να εξοπλίσετε μια αίθουσα μουσικής, εργαστήριο, μίνι παρατηρητήριο. Στήνοντας τραπέζι μπιλιάρδου ή τένις, μπορείτε να οργανώσετε υγιή ψυχαγωγία για όλη την οικογένεια και τους επισκέπτες. Φυσικά, κανείς δεν έχει ακυρώσει την παρουσία ενός χώρου αναψυχής – άνετες καρέκλες και καναπέδες, συνοδευτικά τραπέζια -κερκίδες είναι απλά απαραίτητα στη βεράντα για καλό υπόλοιπο.

Βεράντα και Παρατηρητήριο

Βεράντα ως κατάστρωμα παρατήρησης

Βεράντα με τραπέζι παιχνιδιών