Το ασπρόμαυρο σαλόνι είναι ένα τέλμα της ψυχής σας

Το ενδιαφέρον σας για τον ασπρόμαυρο συνδυασμό στο εσωτερικό μιλά για μια μάλλον ενεργή και συναισθηματική ζωή, την επιθυμία σας να αντισταθμίσετε με κάποιο τρόπο το άγχος της καθημερινής ζωής, την ψυχολογική πίεση. Και ήταν στο μονόχρωμο εσωτερικό που είδατε ένα είδος προστασίας από αυτήν την πίεση. Αυτή είναι η σωστή διέξοδος. Το ασπρόμαυρο εσωτερικό, χάρη στις μοναδικές ιδιότητες των κύριων χρωμάτων του, θα ανακουφίσει ψυχολογικά το σώμα σας και θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της δύναμής του. Ποιες είναι οι ιδιότητες αυτών των χρωμάτων που βοηθούν ένα άτομο σε καταστάσεις κρίσης στη ζωή του;?

Ειδικοί σε ασπρόμαυρο

Με μια επιφανειακή και συνηθέστερη προσέγγιση στο μαύρο, είναι σύμβολο του κακού και του αρνητισμού. Αλλά από την άλλη πλευρά, το μαύρο χρώμα προσελκύει μυστηριωδώς ένα άτομο. Ταυτόχρονα, ένα άτομο συνδέει το μαύρο με τη δύναμη του πνεύματος, την ιδιαίτερη σημασία όλων των μαύρων. Συμβολίζει την ειρήνη και την αριστοκρατία, τη δύναμη και, σε κάποιο βαθμό, την υπεροχή έναντι του περιβάλλοντος. Το μαύρο χρώμα στο εσωτερικό δίνει βάρος και σοβαρότητα σε ό, τι συμβαίνει σε αυτό το δωμάτιο. Η δύναμη αυτού του χρώματος είναι εξαιρετική όταν συνδυάζεται με λευκό..

Το λευκό, σε αντίθεση με το μαύρο, συνδέεται πάντα με κάτι όμορφο στη ζωή, την παρθενική καθαρότητα του φορέα του. Αλλά από την άλλη πλευρά, αυτό το χρώμα στο εσωτερικό μπορεί να προκαλέσει μια αίσθηση δροσιάς και ακόμη και μια εχθρική ατμόσφαιρα στο δωμάτιο..

Χάρη σε αυτές τις ιδιότητες, το ασπρόμαυρο εσωτερικό ενός δωματίου, για παράδειγμα, ενός σαλονιού, επιτρέπει σε ένα άτομο να αισθάνεται πιο σίγουρο από ό, τι έξω. Νιώστε ακόμη και κάποια υπεροχή έναντι των υπολοίπων, τη σημασία σας σε αυτόν τον χώρο. Παίρνει αυτό που ίσως του λείπει στον έξω κόσμο. Ωστόσο, όπως σε κάθε επιχείρηση, όταν διακοσμείτε ένα ασπρόμαυρο σαλόνι, πρέπει να γνωρίζετε ορισμένους κανόνες. Διαφορετικά, μπορεί να έχετε το ακριβώς αντίθετο από αυτό που περιμένατε..

Τι πρέπει να γνωρίζετε για το ασπρόμαυρο στο σαλόνι και όχι μόνο

Θέλω να σε προειδοποιήσω αμέσως. Ο βασικός κανόνας σχεδιασμού είναι να μην χρησιμοποιείτε ποτέ ασπρόμαυρο στην ίδια αναλογία. Ένα από αυτά τα χρώματα πρέπει να κυριαρχεί. Δεν έχει σημασία ποια είναι μαύρη ή άσπρη. Αυτή είναι η επιλογή σας. Εξαρτάται από το τι θέλετε ως αποτέλεσμα. Διαφορετικά, ένα τέτοιο εσωτερικό θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στους παρόντες. Επιπλέον, ένας τέτοιος συνδυασμός λευκού και μαύρου, η συμπυκνωμένη αντίθεσή του θα κουράσει πολύ τα μάτια. Επίσης, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μαύρο για την οροφή, ακόμη και μέρος του. Το μαύρο ταβάνι θα ασκήσει πίεση στους παρευρισκόμενους, προκαλώντας τους δυσάρεστους συσχετισμούς και σκέψεις που αντιστοιχούν σε αυτούς τους συσχετισμούς. Είναι απίθανο ότι ένα τέτοιο σαλόνι θα είναι το θέμα της υπερηφάνειας σας, τουλάχιστον στα μάτια των καλεσμένων σας. Αν αυτό, φυσικά, δεν είναι αυτοσκοπός.

Το κυριότερο είναι να μην σπάσουμε την αναλογία.

Επιλέγοντας το κυρίαρχο χρώμα στο εσωτερικό ενός ασπρόμαυρου καθιστικού

Η επιλογή του κυρίαρχου σε αυτόν τον συνδυασμό είναι ένα σημαντικό σημείο στον εσωτερικό σχεδιασμό του καθιστικού. Η ψυχολογική ατμόσφαιρα σε αυτό και η οπτική αντίληψή του από ένα άτομο εξαρτάται από το χρώμα που θα επικρατήσει στο σαλόνι σας..

Αν προτιμάτε την ιδιωτικότητα. Εάν ο κοινωνικός σας κύκλος περιορίζεται σε μικρό αριθμό φίλων, συναδέλφων. Σε αυτή την περίπτωση, το μαύρο θα πρέπει να προτιμάται στο σαλόνι. Θα δημιουργήσει μια εντελώς άνετη ατμόσφαιρα για μια φιλική συνομιλία σε έναν στενό κύκλο ανθρώπων κοντά σας. Αλλά εδώ πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι σε ένα τέτοιο σαλόνι, ο φωτισμός του παίζει σημαντικό ρόλο..

Ο φωτισμός του σαλονιού είναι μια σημαντική λεπτομέρεια Σαλόνι για έναν στενό κύκλο

Το λευκό χρώμα τείνει να επεκτείνει οπτικά το χώρο ενός δωματίου, να προσθέσει μια αίσθηση τέλειας καθαριότητας και φρεσκάδας σε αυτό και να προκαλέσει θετικά συναισθήματα. Φυσικά, είναι προτιμότερο σε μικρά σαλόνια. Η κυριαρχία του θα βοηθήσει στην εξάλειψη του ελλείμματος χώρου, τουλάχιστον οπτικά. Το λευκό αντισταθμίζει επίσης την έλλειψη φωτισμού στο σαλόνι. Τα παραπάνω δεν σημαίνουν καθόλου ότι η κυριαρχία του λευκού σε ένα μεγάλο σαλόνι δεν είναι ευπρόσδεκτη. Τέτοιες αναλογίες είναι ακόμη πολύ δημοφιλείς για μεγάλα δωμάτια..

ΠροηγούμενοΕπόμενο123

Μαύρο και άσπρο σαλόνι – κομψό και πρακτικό

Με την πρώτη ματιά, μπορεί να σας φαίνεται ότι το εσωτερικό σε ασπρόμαυρο είναι πιο κατάλληλο για δωμάτια γραφείων. Φαίνεται αρκετά επίσημο και αυστηρό. Αυτό όμως είναι με την πρώτη ματιά. Στην πραγματικότητα, το ασπρόμαυρο εσωτερικό είναι ένα αρκετά δυναμικό εσωτερικό. Είναι γνωστό ότι άλλα χρώματα προστίθενται εύκολα και αρμονικά στον συνδυασμό λευκού και μαύρου. Αυτό σημαίνει ότι ένα μονόχρωμο σαλόνι μπορεί, αν το επιθυμείτε, να μετατραπεί σε κάτι λιγότερο επίσημο και πιο ζεστό και ζεστό προσθέτοντας κίτρινο, πορτοκαλί, κόκκινο, μπλε στο εσωτερικό του. Το περιθώριο για την πτήση της φαντασίας σας είναι απεριόριστο. Μπορεί να είναι έπιπλα, κουρτίνες και λάμπες. Οτιδήποτε. Αλλά για να είναι αυτό δυνατό, είναι απαραίτητο να επεξεργαστείτε λεπτομερώς σε ποια αναλογία θα χρησιμοποιηθεί το ασπρόμαυρο. Η επικράτηση του μαύρου είναι απίθανο να επιτρέψει αυτό να γίνει με το κατάλληλο αποτέλεσμα, ειδικά μαύρους τοίχους και οροφές. Και μια ακόμη λεπτομέρεια. Είναι επιθυμητό να αραιώσετε το ασπρόμαυρο σαλόνι με ένα ή δύο φωτεινά χρώματα..

ΠροηγούμενοΕπόμενο1234

Ακόμη και μια μικρή ένταξη των πράσινων φυτών στο ασπρόμαυρο φόντο του καθιστικού μπορεί να αναβιώσει την πρωτοτυπία του. Ένα ζευγάρι φυτών δεν ήταν ποτέ περιττό σε οποιοδήποτε εσωτερικό οποιουδήποτε στυλ..

ΠροηγούμενοΕπόμενο1234

Η κυριαρχία του λευκού σε μονόχρωμους εσωτερικούς χώρους το κάνει πιο άνετο για οικογένειες με μικρά παιδιά και κατοικίδια. Το γεγονός είναι ότι με την κυριαρχία του λευκού, η αταξία, η σκόνη, που ήταν πάντα φυσικοί σύντροφοι μιας μεγάλης οικογένειας, δεν είναι τόσο εντυπωσιακή..

ΠροηγούμενοΕπόμενο123

Έχοντας επιλέξει ποιο χρώμα θα είναι το κύριο, μπορεί να αποδειχθεί ότι οι τοίχοι και η οροφή δεν θα είναι αρκετά για μια εντυπωσιακή και κομψή εμφάνιση. Εδώ τα έπιπλα και οι κουρτίνες μπορούν να φέρουν το κέφι τους. Με τη βοήθειά τους, μπορείτε να αραιώσετε αυτό ή εκείνο το χρώμα στο σαλόνι, εξαλείφοντας έτσι την υπερβολική αντίθεση των ασπρόμαυρων χρωμάτων..

Λευκά έπιπλα σε ένα ασπρόμαυρο σαλόνι Μαύρα έπιπλα σε ένα ασπρόμαυρο σαλόνι

Όσον αφορά τα στυλ, το ασπρόμαυρο εσωτερικό χρησιμοποιείται συχνότερα κατά τη διακόσμηση ενός σαλονιού σε μινιμαλιστικό στιλ. Το ασπρόμαυρο φόντο, όπως ήταν, δημιουργήθηκε για αυτό το στυλ, ενισχύει την ατομικότητα και τον ασκητισμό του.

ΠροηγούμενοΕπόμενο123

Μαύρο και άσπρο συνδυασμό με τη μορφή δέρματος ζέβρας, λωρίδες φαίνονται υπέροχα σε εξωτικό εσωτερικό στυλ.

Εξωτικό σε ένα ασπρόμαυρο σαλόνι Δέρμα ζέβρας σε ασπρόμαυρη κρεβατοκάμαρα

Παρά το γεγονός ότι οι ειδικοί δεν συνιστούν ανάμειξη εσωτερικών στυλ όταν χρησιμοποιείτε ασπρόμαυρο συνδυασμό, μπορείτε ακόμα να πειραματιστείτε.

Εξωτικό και εξοχή σε ένα ασπρόμαυρο σαλόνι

Εν κατακλείδι – μια επιφύλαξη

Εάν έχετε μια ανεξήγητη και ακαταμάχητη λαχτάρα για την επικράτηση του μαύρου στο εσωτερικό, θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά την κατάσταση του νου σας. Η συγκεντρωμένη κυριαρχία του μαύρου στο εσωτερικό του δωματίου υποδηλώνει ότι βρίσκεστε σε κατάσταση κρίσης. Οι ψυχολόγοι δεν συνιστούν να χρησιμοποιείτε περισσότερο από το 50% της επιφάνειας του δωματίου για μαύρο. Οι ανθρώπινοι οπτικοί υποδοχείς προκαλούν βιοχημικές αντιδράσεις στον εγκέφαλο που αντιστοιχούν στο χρώμα που λαμβάνεται – θετικό ή αρνητικό. Δεν χρειάζεται να είστε μεγάλος ειδικός για να καταλάβετε τι είδους αντίδραση προκαλεί το μαύρο χρώμα. Επομένως, δεν πρέπει να παρασυρθείτε με το μαύρο. Το μαύρο ήταν πάντα σύμβολο του κακού και της θλίψης. Το λευκό, από την άλλη πλευρά, θα σας βοηθήσει να βγείτε από μια κρίση, αν είστε σε αυτό, να κερδίσετε και να διατηρήσετε τη ζωτικότητα..

Αφήστε το σαλόνι σας να είναι η προσωποποίηση της αρμονίας σε όλες τις εκφάνσεις της!