Μπλε ψευδαίσθηση μπάνιου

Φωτεινά θραύσματα Ο σχεδιασμός μπλε μπάνιου έχει εξελιχθεί ιστορικά, έχει προσαρμοστεί για δεκαετίες και η συνάφειά του είναι προφανής. Perhapsσως, η μαγεία του χρώματος επηρεάζει τη λαϊκή αγάπη για αυτόν και την υποσυνείδητη αποδοχή δύο αρχών: του νερού και του ουρανού.

Η πολυτέλεια του χρώματος Καφέ και μπλε Μη τετριμμένη λύση Μωσαϊκό χρώματος Πρωτότυπα αξεσουάρ Αυστηρό κλασικό

Ο χώρος είναι βαμμένος με ουδέτερα, έντονα και αδρανή χρώματα, χωρισμένα σε κρύα και ζεστά χρώματα. Ζούμε σε έναν κόσμο ουράνιου τόξου και ο καθένας από εμάς αισθάνεται την ενέργεια που φέρει το καθένα από τα χρώματα. Και επιλέγουμε την κλίμακα σε σχέση με τον ψυχολογικό τύπο και σύμφωνα με την εσωτερική φύση. Και αν το μπλε έχει τόσους πολλούς θαυμαστές, σημαίνει ότι πρέπει να αναγνωρίσουμε τη δύναμη της ενέργειας του και να απολαύσουμε το φάσμα των φυσικών αποχρώσεων που δίνει το χρώμα.

Λεπτός συνδυασμός Αρμονία αποχρώσεων

Οι αποχρώσεις ενός μικρού μπάνιου

Όταν επιλέγετε ένα φινίρισμα, αξίζει να σχεδιάσετε ένα έργο εκ των προτέρων από κοινού με την επιθυμία και τις δυνατότητες για να απολαύσετε το σχέδιο και να κάνετε ένα μικρό μπάνιο λειτουργικό. Ελπίζω ότι οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να περιηγηθείτε στην επιλογή των υλικών και στη ροή δημιουργικών ευκαιριών..

Παραδοσιακά, τα μικρά δωμάτια στα διαμερίσματα της πόλης οφείλονται στην τυπική εσωτερική διακόσμηση. Αλλά αξίζει να αλλάξετε την υφή των επιφανειών και συγκεκριμένα μικροπράγματα, καθώς η γυαλιστερή λάμψη των μεταλλικών χαρακτηριστικών και η χιονάτη λευκή λάμψη των υδραυλικών εξαρτημάτων θα αντικατοπτριστούν αμέσως στο χώρο, βοηθώντας να γίνει το μπάνιο πιο ευρύχωρο. Αντηλιά «κουνελάκια» θα φέρει ένα επιπλέον εφέ φωτισμού και το δωμάτιο θα γίνει πιο κομψό. Αλλά η ατμόσφαιρα με μια κρύα λάμψη θα στερείται ζεστασιάς στο σπίτι και θα φαίνεται επίσημη.

Εάν εξακολουθείτε να θέλετε να κάνετε το εσωτερικό μοναδικό, θα πρέπει να κάνετε μια προσπάθεια και να εγκαταλείψετε τα συνηθισμένα πράγματα. Ας παίξουμε με το χώρο και το σχέδιο. Έτσι, το δωμάτιο θα γίνει πιο άνετο εάν, αντί για γυαλιστερά πλακάκια, η επιφάνεια είναι στρωμένη με ματ. Αλλά αυτή η έκδοση θα είναι ζοφερή και αντίστροφα, θα μετακινήσει οπτικά τους τοίχους εάν δεν χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του λευκού..

Το μπλε δεν είναι μια ουδέτερη παλέτα, αλλά θεωρείται καθολική κατά τη σύνταξη σκίτσων. Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να του δώσετε το χρέος του, επειδή οι συνθέσεις φαίνονται ωραίες και ζωντανές. Στο κάτω μέρος, οριζόντια, η ένταση του χρώματος θα βαραίνει με το βάρος, αλλά θα γίνεται εύκολα αντιληπτή στο πάνω μέρος. Στρέφουμε την προσοχή μας στο εσωτερικό μας και διορθώνουμε την κατάσταση απλώνοντας το ένα τρίτο της κάθετης περιοχής με ματ πλακάκια. Χρωματίζουμε τον υπόλοιπο τοίχο με λευκή μπογιά ή χρησιμοποιούμε ομαλά πάνελ φινιρίσματος. Επιτρέπεται η αλλαγή του χυτού εάν δεν διαταραχθεί η ισορροπία χρώματος..

Προσπαθήστε να διακοσμήσετε τον τοίχο με αυτά, αφήνοντας ένα χώρο για τα πλακάκια που σας επιτρέπει να το τοποθετήσετε σε δύο μόνο σειρές. Τα πάνελ πωλούνται σε γκρι μαρμάρινη απομίμηση, βαμμένο ξύλο και σε πολλές άλλες δομικές επαναλήψεις..

Σύγχρονος σχεδιασμός Γυαλί στο μπάνιο

Συνοδευόμενη από φωτεινά αξεσουάρ, η διακόσμηση θα ταυτιστεί με το μεσογειακό στιλ και θα γίνει σπιτικά ζεστή. Το αποτέλεσμα θα ενισχυθεί με καφέ μπροστινά ντουλάπια. Παρουσία δέντρου «θα ζεσταθεί» εσωτερικό, και θα δώσει γοητεία.

Μπλε αρμονία Σύνθεση χρώματος

Η αναδυόμενη επιθυμία να αποφευχθεί η επιπολαιότητα στο σχέδιο, διορθώστε την απόφαση να κάνετε τους τοίχους πρωτότυπους. Επιτρέπεται η εισαγωγή έως δύο ή τριών τόνων στη χρωματική σύνθεση ενός μικρού χώρου και η χρήση των πλεονεκτημάτων των γυάλινων ψηφιδωτών για τη δημιουργία όγκου. Το εσωτερικό θα επωφεληθεί από τα πολύχρωμα χαρακτηριστικά του χρώματος και δεν θα είναι βαρετό. Ο τοίχος μπορεί να τοποθετηθεί τελείως σε τετράγωνα ή να διακοσμηθεί με τη μορφή πίνακα σε ανοιχτόχρωμο φόντο. Θα μοιάζει με έναν γραφικό πίνακα ζωγραφικής..

Όμορφες εκτυπώσεις

Σχεδιαστικές εκδόσεις

Ακολουθούν μερικές ακόμη εναλλακτικές εκδόσεις. Ακόμα κι αν προχωρήσουμε από τις δυνατότητες της κλασικής επένδυσης – σκούρο + ανοιχτό, επισημασμένο με πολύχρωμο περίγραμμα, υπάρχουν πολλές διακοσμητικές εκδοχές. Τα περιθώρια γίνονται επίσης με έναν περίεργο τρόπο και, εκτός από τη διακόσμηση, επηρεάζουν τη συνολική αντίληψη. Λόγω της προσπάθειας στο διάστημα, οριοθετούν και ρυθμίζουν οπτικά τη γεωμετρία του δωματίου, ωθώντας ή περιορίζοντας την περιοχή.

Όμορφο περίγραμμα 6 Χώρος πάγου Έκδοση τοίχου

Μια άλλη επιλογή για τη διακόσμηση των τοίχων με μπορντούρα. Οι επαληθευμένες παράμετροι των στρωμένων πλακιδίων συμπληρώνονται από ένα σκούρο μπλε περίγραμμα που περιβάλλει, συμμετρικά εντοπίζοντας τη μέση και βρίσκονται κάτω από την οροφή. Εάν είναι απαραίτητο να διαχωρίσετε αισθητικά το μπάνιο από τη γενική περιοχή, χρησιμοποιήστε πλακάκια για να μιμηθείτε μια στήλη.

Επιτρέπεται να διακοσμήσετε το κύριο μέρος του τοίχου με έναν από τους τύπους γύψου, υγρή ταπετσαρία και να ζωνώνετε τις λειτουργικές περιοχές με υφή θραύσματα. Το μπλε είναι ένα αυτόνομο χρώμα και δεν απαιτεί την παρουσία άλλων τόνων, αν και δεν απορρίπτει. Σε αρμονία με το γκρι, απαλό ροζ και μια παλέτα φωτός, όπως η άμμος, το λιλά θα ζωντανέψει το δωμάτιο. Το χρώμα είναι ασυμβίβαστο με ζεστούς και ενεργούς τόνους, επομένως δεν δέχεται κόκκινο και άλλα κορεσμένα μοτίβα..

Τα καλά επιλεγμένα υφάσματα θα προσφέρουν αισθητική αντίληψης. Δεν πρέπει να αγοράζετε αντίστοιχες πετσέτες και σετ χαλιών. Η ευγένεια του χρώματος του επιτρέπει να φαίνεται αξιοπρεπής σε οποιονδήποτε συνδυασμό, αλλά η αντίθεση με το κίτρινο είναι ιδιαίτερα αισθητή. Αν θέλετε να αποκτήσετε ένα λεπτό ρομαντικό σχέδιο, τοποθετήστε απαλά ροζ χαρακτηριστικά και κρεμάστε λαμπτήρες για την συνοδεία, φτιαγμένες με τη μορφή κεριών. Απλώς πρέπει να γεμίσετε την ατμόσφαιρα με τα υγρά της αγάπης και να νιώσετε την ενότητα της αρμονίας και του χώρου.

Σχέδιο για τη βασίλισσα του χιονιού

Εάν μια ζεστή καρδιά απαιτεί έναν παγωμένο χώρο ή αν θέλετε να υποστηρίξετε ένα από τα μοντέρνα στυλ, χρησιμοποιήστε την ιδέα. Διακοσμήστε τους τοίχους με μπλε τεχνητή πέτρα, γυάλινα πλακάκια ή, ως έσχατη λύση, επιλέξτε την γαλάζια έκδοση. Το χρώμα και το υλικό είναι σημαντικά για να φτάσετε όσο το δυνατόν πιο κοντά στην παγωμένη ψευδαίσθηση με τη βοήθεια της υφής και του τόνου. Στο ταβάνι, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε την επιλογή τεντώματος υφάσματος. Επιτρέπεται να είναι λευκός ή με μια εικόνα που εφαρμόζεται μέσω φωτογραφικής εκτύπωσης. Τα παγόβουνα, που λαμβάνονται ως βάση του σχεδίου στον καμβά, θα ενισχύσουν την αίσθηση ενός μπλε κρύου σπηλαίου.

Ξύλο στο εσωτερικό του μπάνιου

Τώρα εξαρτάται από τα αξεσουάρ και τα υδραυλικά, και χρειάζονται διαφανή, οπότε η προτεραιότητα είναι για το γυαλί, τα κρύσταλλα και τους καθρέφτες. Ένας διαφανής μπλε ή γαλάζιος νεροχύτης είναι αυτό που χρειάζεστε για να αγοράσετε, αν και ελλείψει αυτού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ισχυρότερο υλικό και να προσαρμόσετε το χώρο με τη βοήθεια φυσικής ελαφριάς πέτρας.

Συνδέουμε έναν καθρέφτη που μοιάζει με κομμάτι πάγου. Τα αξεσουάρ θα απαιτηθούν αποκλειστικά σε μπλε χρώμα, καθώς και ένα σετ πατάκια. Tηλά γυάλινα βάζα και πολύ φως θα δώσουν την μπλε ψευδαίσθηση του απείρου, της διαφάνειας και της βαρύτητας. Η πηγή LED, διάσπαρτη στο δωμάτιο, θα ενισχύσει την εντύπωση αρκετές φορές. Ο σχεδιασμός ισχυρίζεται ότι είναι αποκλειστικός και είναι έτοιμος να λιώσει την καυτή καρδιά της βασίλισσας του χιονιού με τη λαμπρότητα του.

Φως για αρμονία

Πώς εκδηλώνονται οι ιδέες

Συχνά αξίζει να αλλάξετε την αναλογία χρωμάτων ή «μείωση-προσθήκη» αντίθεση, καθώς συμβαίνει ο άμεσος μετασχηματισμός του δωματίου. Όλοι είναι τόσο συνηθισμένοι στο γλυκό ζευγάρι μπλε και άσπρο που δύσκολα αφήνουν άλλα εναλλακτικά χρώματα στην παρέα του πρώτου. Ας προσπαθήσουμε να απαλλαγούμε από το μονοπώλιο του λευκού και να ζεστάνουμε το δωμάτιο με μπεζ, γκρι και λεπτούς τόνους. Για παράδειγμα, θα διαφέρουμε μπεζ, αλλά εννοούμε την ομάδα χρωμάτων που μόλις αναφέρουμε..

Προκειμένου να μην σοκαριστούν αμέσως οι συντηρητικοί, προτείνεται να γίνει ένα μπλε φόντο και να χρησιμοποιηθεί ο μπεζ τόνος σε θραύσματα. Αντιμετωπίζοντας την επιφάνεια των επίπλων, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε με ασφάλεια ένα πανομοιότυπο ελαφρύ πορσελάνινο σκεύος και να διακοσμήσουμε με αυτό το επιτραπέζιο ή τα μπροστινά μέρη των επίπλων. Επιλέγουμε πλακάκια δαπέδου για την κυρίαρχη απόχρωση του μπλε και, με τη βοήθεια τριών αποχρώσεων, θα ισορροπήσουμε τις εντυπώσεις του κρύου και της άνεσης. Η αποδεκτή διαγώνια επένδυση τοίχων θα προσθέσει δυναμισμό σε ένα ορθογώνιο δωμάτιο και θα γίνει μέρος της διακόσμησης.

Δημιουργική ιδέα Συνδυασμός 3 χρωμάτων

Το banality δεν έχει θέση στη νέα διακόσμηση, οπότε θα πρέπει να φροντίσετε εκ των προτέρων ορισμένες αποχρώσεις. Μιλάμε για ένα μοτίβο σε ένα κεραμίδι, το οποίο είναι διαθέσιμο τόσο σε λείες όσο και διακοσμημένες υφές. Πρόκειται για κηλίδες, κτυπήματα και άλλες εκτυπώσεις. Οι καλλιτεχνικά εκτελεσμένες επιφάνειες φαίνονται μη τετριμμένες και απαλλάσσονται από το βαρετό μονόχρωμο. Η προσθήκη ασημί χρώματος σε ένα σχέδιο είναι η τελευταία πινελιά για να αφήσει το σχέδιο να λάμψει. Οι πολυτελείς εκτυπώσεις είναι ιδιαίτερα αισθητές κάτω από αντανακλαστικό βραδινό φως και υδραυλικά είδη χρωμίου..

Αντικαταστήστε το χρυσό με το ασήμι και το αποτέλεσμα είναι ένα έντονο κλασικό στυλ. Η πολυτέλεια του κίτρινου είναι ευπρόσδεκτη σε σχέδια υδραυλικών εγκαταστάσεων, στεγνωτήριο, διακόσμηση λαμπτήρων και αντικείμενα που δημιουργούν μια συνοδεία..

Στυλ και πολυτέλεια Ελαφριά παλέτα

Το στυλ θα υποστηρίζεται από οβάλ διαμορφώσεις επίπλων και καθρεφτών σε πολυτελή πλαίσια. Αυτό συμβαίνει όταν δεν πρέπει να υπερφορτώνετε το μπάνιο με υφασμάτινη διακόσμηση. Επομένως, κρύψτε την περίσσεια στο ντουλάπι και αφήστε την ενέργεια να κινείται ανεμπόδιστα. Τα λακωνικά σχήματα και γραμμές δημιουργούν έναν χώρο που δεν γίνεται ποτέ βαρετός.

Η δημιουργικότητα δεν έχει όρια. Οι ιδέες δεν προκύπτουν πουθενά και δεν πηγαίνουν πουθενά. Αγκυρώστε μερικά δημιουργικά κομμάτια για προσωπική χρήση, ζωντανεύστε το και μοιραστείτε τη χαρά του νέου σχεδίου με την οικογένειά σας.