Ένα γκρι μπάνιο γεμάτο αρμονία – ένα φυσικό στολίδι

Χρησιμοποιώντας επιδέξια τις αποχρώσεις του γκρι, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πολύ κομψό και μοντέρνο εσωτερικό μπάνιο. Το ίδιο το γκρι είναι ασυνήθιστα ουδέτερο και επομένως συνδυάζεται υπέροχα με οποιεσδήποτε άλλες αποχρώσεις και παρέχει επίσης ένα εξαιρετικό υπόβαθρο για τη διακόσμηση ενός εκφραστικού εσωτερικού χώρου. Ωστόσο, αν κάνετε το εσωτερικό μόνο σε ένα γκρι χρώμα, μπορείτε να πάρετε μια μάλλον βαρετή εικόνα. Για να αποφευχθεί αυτό, είναι απαραίτητο να αραιώσετε το γκρι με άλλα χρώματα, μεταξύ των οποίων μπορεί να υπάρχουν φωτεινά και ουδέτερα χρώματα. Και πόσο καλύτερα να το κάνουμε, ας προσπαθήσουμε να το καταλάβουμε.

Ο συνδυασμός ανοιχτού γκρι με σκούρο = γκρι και λευκό στο εσωτερικό του μπάνιουΚομψό εσωτερικό μπάνιου σε γκρι αποχρώσειςΓκρι και λευκό εσωτερικό μπάνιοΓκρι εσωτερικό λουτρό αραιωμένο με ξύλοΌμορφος σχεδιασμός μπάνιου χρησιμοποιώντας αποχρώσεις του γκρι, του λευκού και του μπεζΑνοιχτό γκρι με σκούρο γκρι και λευκό - ένας υπέροχος συνδυασμός για το μπάνιο

Προσδιορισμός της επιθυμητής απόχρωσης του γκρι

Το γκρι χρώμα δεν διαφέρει από τα υπόλοιπα και έχει επίσης πολλές διαφορετικές αποχρώσεις και, εκτός από ανοιχτό και σκούρο γκρι, οι αποχρώσεις μπορεί να έχουν καφέ λάμψη, μπορντό, πρασινωπό και πολλές άλλες. Εάν πρέπει να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα κομψότητας, είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε τους σωστούς τόνους αναζωογόνησης που θα αφαιρέσουν τη διάθεση της πλήξης και της ψυχρότητας..

Μία από τις αποχρώσεις του γκρι - με αντανάκλαση του καφέ - ευγενές εσωτερικό

Σε ποιες λεπτομέρειες πρέπει να δώσετε προσοχή όταν διακοσμείτε ένα μπάνιο σε γκρι χρώμα

Το κύριο χαρακτηριστικό του γκρι χρώματος είναι ότι, κατά κανόνα, οι άνθρωποι το συνδέουν με μέταλλο. Πράγματι, σε ένα γκρι εσωτερικό μπάνιο, όλες οι λεπτομέρειες χρωμίου θα είναι εξαιρετικά κατάλληλες, όπως λαβές, θήκες, θερμαινόμενες ράγες πετσετών, ράγες, σουβέρ και άλλες διακοσμητικές διακοσμήσεις επίπλων – όλα όσα περιέχουν μαργαριτάρι γκρι γυαλάδα. Μαζί με τη γκρι παλέτα, θα δημιουργήσουν ένα υπέροχο σύνολο.

Οι λεπτομέρειες χρώματος εναρμονίζονται τέλεια με το γκρι εσωτερικό του μπάνιου Δεν είναι σκόπιμο να χρησιμοποιείτε κορεσμένους γκρι τόνους, γιατί σύμφωνα με τους ψυχολόγους, αυτό μπορεί να δράσει καταθλιπτικά σε ένα άτομο, προκαλώντας καταθλιπτική διάθεση. Εδώ είναι μια μαργαριτάρι γκρι απόχρωση που φαίνεται πολύ οργανική και δημιουργεί μια αίσθηση γαλήνης, είτε ματ είτε γυαλιστερά πλακάκια..

Η ελαφριά μαργαριταρένια απόχρωση του γκρι φαίνεται πολύ συμφέρουσα στο εσωτερικό του μπάνιου Εάν κάνετε τεντωμένες οροφές σε ανοιχτό γκρι χρώμα, στο οποίο θα υπάρχει πολύ ενσωματωμένος φωτισμός, μπορείτε έτσι να οργανώσετε υπέροχους φωτεινούς τόνους στο εσωτερικό, καθώς και να κάνετε οπτικά το δωμάτιο πολύ μεγαλύτερο και πιο ογκώδες. Για το δάπεδο, είναι καλό να χρησιμοποιείτε μεγάλα πλακάκια και σκούρα μαρμάρινα κεραμίδια-είναι απλά τέλεια για να δημιουργήσετε μια δραματική αντίθεση μεταξύ της οροφής και του δαπέδου..

Τα μεγάλα σκούρα γκρι πλακάκια δαπέδου δημιουργούν μια αντίθεση μεταξύ δαπέδου και οροφήςΣκούρα τετράγωνα πλακάκια με μεγάλο μαρμάρινο εφέ - ιδανικό δάπεδο για γκρι μπάνιο Και αν προσθέσετε ένα έντονο κόκκινο χρώμα σε ένα γκρι ουδέτερο εσωτερικό, θα έχετε ένα λαμπερό, πικάντικο και μοντέρνο περιβάλλον..

Πόσο γκρι χρησιμοποιείται συνήθως στο εσωτερικό του μπάνιου

Η παραδοσιακή επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε το γκρι ως βάση (φόντο) στο εσωτερικό του μπάνιου, επιτρέποντάς σας να εργαστείτε με φωτεινές κορεσμένες παλέτες. Σε ένα ντουέτο με ουδέτερο γκρι, τυχόν πολύχρωμοι τόνοι μεταμορφώνονται κυριολεκτικά, δηλ. μια γκρι απόχρωση τους βοηθά να εμφανίζονται πιο εκφραστικά στο φόντο του.

Μεταξύ άλλων, το γκρι αντιπροσωπεύει ένα σύμβολο υποτιμημένης κομψότητας. Ωστόσο, δεν συνιστάται η χρήση κρύων αποχρώσεων σε μεγάλες ποσότητες. Υπάρχουν δύο τρόποι εξισορρόπησης του συνδυασμού χρωμάτων: είτε συνδυάζοντας το γκρι με ένα ζεστό υπόβαθρο, είτε μπορείτε να αραιώσετε το εσωτερικό με φυσικό ξύλο..

Η πέτρινη διακόσμηση και το ξύλο στο γκρι εσωτερικό του μπάνιου χρησιμεύουν ως στοιχεία αναζωογόνησηςΧρησιμοποιώντας ξύλο, μπορείτε να σώσετε το εσωτερικό ενός γκρι μπάνιου από μια βαρετή διάθεση. Επίσης, μια πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα λύση παρουσιάζεται από μια σύνθεση όπου διαφορετικές αποχρώσεις του γκρι αναμειγνύονται σε ένα χώρο και, επιπλέον, τόσο ζεστές όσο και κρύες αποχρώσεις, ματ και λαμπερές, σε διαφορετικά υλικά και υφές μπορούν να συνδυαστούν.

Σύνθεση αρκετών αποχρώσεων του γκρι με γυαλιστερές και ματ επιφάνειες Εάν εξακολουθείτε να διακοσμείτε τους τοίχους και το δάπεδο με μια σκούρα ή μεσαία απόχρωση του γκρι, τότε το μονόπετρο αποτέλεσμα πρέπει να αποφεύγεται. Για αυτό, η επίστρωση επιλέγεται έτσι ώστε τα μεγέθη των πλακιδίων να μην είναι τα ίδια και επίσης να αποτελούνται από πολλές αποχρώσεις..

Ένας καλός συνδυασμός είναι ένας συνδυασμός γκρι και λευκού, θα μπορούσε να πει κανείς, ένα win-win. Αυτός ο σχεδιασμός ταιριάζει σε κάθε χώρο όπου είναι απαραίτητο για να δημιουργήσετε μια διάθεση ιδιωτικότητας, ηρεμίας και ελαφρότητας..

Όμορφο εσωτερικό ενός γκρι μπάνιου σε συνδυασμό με λευκό

Με την τέλεια ισορροπία αυτών των χρωμάτων, το εσωτερικό είναι απλά εκλεπτυσμένο. Η γυαλιστερή επιφάνεια του καλύμματος δαπέδου θα αναρριχηθεί αποτελεσματικά.

Το γυαλιστερό πάτωμα στο εσωτερικό ενός γκρι μπάνιου φαίνεται ιδιαίτερα εντυπωσιακό Το γκρι και το μαύρο, καθώς και το γκρι και το λευκό, αντιπροσωπεύουν μια κλασική έκδοση με ανεξάντλητες δυνατότητες σχεδίασης, ειδικά επειδή μπορείτε να προσθέσετε ένα επιπλέον χρώμα στο εσωτερικό ή πολλά ταυτόχρονα σε οποιονδήποτε από αυτούς τους συνδυασμούς. Και αν χρησιμοποιείτε συνδυασμό γκρι, λευκού και μαύρου, το εσωτερικό θα μοιάζει με εικόνα γυαλιστερού περιοδικού.

Μαύρο = λευκό και γκρι εσωτερικό μπάνιο - κλασική κομψότητα

Έπιπλα σε γκρι μπάνιο

Πιο πρόσφατα, ήταν σχεδόν αδύνατο να βρούμε γκρι υδραυλικά είδη, έπιπλα και διακόσμηση. αυτό το χρώμα δεν ήταν καθόλου σε ζήτηση. Αλλά όλα αλλάζουν και σήμερα πολλά κομψά σχέδια οποιωνδήποτε αποχρώσεων παρουσιάζονται στην αγορά σε γκρι χρώμα. Τα έπιπλα μπάνιου είναι συνήθως κατασκευασμένα από υλικά όπως μοριοσανίδες, MDF ή πλαστικά, δηλ. από φθηνά υλικά. Αλλά αν εφαρμόσετε ειδικά χρώματα και μια υδατοαπωθητική επίστρωση, μπορείτε να του δώσετε μια πολύ αξιοσέβαστη εμφάνιση. Η σημερινή ποικιλία προσφέρει τόσο κρεμαστά όσο και ντουλάπια δαπέδου, συμπεριλαμβανομένων αυτών με καθρέφτες πόρτες, καθώς και θήκες μολυβιών, ματαιοδοξίες με νιπτήρα, πάγκους κ.λπ..

Έπιπλα μπάνιου σε ανοιχτό γκρι χρώμα - πολύ κομψάΌμορφα έπιπλα μπάνιου σε σκούρο γκρι με ανοιχτό γκρι πάγκο

Τι αξεσουάρ να χρησιμοποιήσετε

Για το εσωτερικό ενός γκρι μπάνιου, τα φρέσκα λουλούδια είναι τέλεια ως αξεσουάρ, για παράδειγμα, με τη μορφή πράσινων φυτών που τοποθετούνται στο περβάζι.

Πράσινο λουλούδι στο περβάζι και πράσινοι πίνακες ανανεώνουν το εσωτερικό ενός γκρι μπάνιου Ως γκρι αξεσουάρ μπάνιου - ένα πράσινο φυτό Ένα πράσινο κλαδί μεταμορφώνει αμέσως τους γκρι εσωτερικούς χώρους του μπάνιου

Κάθε πετσέτα ή χαλί σε έντονο χρώμα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά. Για τους λάτρεις της κομψότητας, οι τελευταίες τάσεις της μόδας συνιστούν μια τεράστια ποικιλία στην επιλογή όλων των ειδών κατόχων, βρύσες, σταντ, καθώς και μικρά κοσμήματα με χρυσές, χάλκινες και χάλκινες αποχρώσεις..

Επιχρυσωμένα στοιχεία διακόσμησης για τους σικ λάτρεις στο εσωτερικό του μπάνιουΟι λαμπτήρες τριαντάφυλλου δημιουργούν τέλεια το γκρι εσωτερικό του μπάνιουΈνα μαύρο βάζο δαπέδου πρωτότυπου σχήματος συμπληρώνει πολύ κομψά το εσωτερικό ενός γκρι μπάνιου Βάζα δαπέδου με ασυνήθιστο σχήμα και πρωτότυπους λαμπτήρες θα είναι πάντα κατάλληλα..