Έπιπλα για το νηπιαγωγείο – εξοπλισμός δωματίου για κορίτσι

Η τακτοποίηση παιδικού δωματίου είναι μια υπεύθυνη και πολύ επίπονη δουλειά. Οποιοσδήποτε γονιός θα ήθελε να αγοράσει έπιπλα ασφαλή, πρακτικά, όμορφα και φθηνά για να δημιουργήσει το τέλειο περιβάλλον για το παιδί του. Αλλά καθώς δεν υπάρχει ιδανικό εσωτερικό, δεν είναι ρεαλιστικό να βρείτε έπιπλα που θα συνδυάζουν επιτυχώς τις καλύτερες ιδιότητες. Και όταν πρόκειται για τη διακόσμηση ενός δωματίου για μια μικρή πριγκίπισσα, τα ζητήματα πρακτικότητας και οικονομικών οφελών συχνά υποβιβάζονται στο παρασκήνιο, χάνοντας τις αισθητικές ιδιότητες και τις προσωπικές προτιμήσεις του ιδιοκτήτη του δωματίου. Ως αποτέλεσμα, η οργάνωση μιας απομονωμένης γωνιάς για μια μικρή κυρία, στην οποία θα είναι βολικό να χαλαρώσετε, να παίξετε, να είστε δημιουργικοί και ακόμη και να δεχτείτε επισκέπτες, μετατρέπεται σε μια ατελείωτη σειρά συμβιβασμών, παραχωρήσεων και λύσεων σε διλήμματα. Σε αυτή τη δημοσίευση, έχουμε συλλέξει ενδιαφέροντα σχέδια σχεδιασμού για παιδικά δωμάτια, σχεδιασμένα αποκλειστικά για κορίτσια. Ελπίζουμε ότι τα δημιουργικά, πρακτικά και μερικές φορές απλά όμορφα μοντέλα επίπλων για κάθε γούστο θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε ένα παιδικό δωμάτιο και να σας εμπνεύσουν σε ενδιαφέρουσες λύσεις..

Εσωτερικό ενός παιδικού σταθμού για ένα κορίτσι

Κριτήρια επιλογής επίπλων για παιδικό δωμάτιο

Όλα τα έπιπλα που θα αποτελούν την επίπλωση του παιδικού δωματίου πρέπει να αντιστοιχούν στην ηλικία του παιδιού. Επομένως, ένα από τα πιο σημαντικά κριτήρια για την επιλογή κρεβατιού, συστημάτων αποθήκευσης, επίπλων εργασίας και παιχνιδιού θα είναι η εκτιμώμενη διάρκεια ζωής τους. Προφανώς, το παιδί μεγαλώνει πολύ γρήγορα και είναι ήδη άβολο να κάθεται σε ένα μικρό τραπέζι σε μια χαμηλή καρέκλα, το μήκος του κρεβατιού «πιέζει», και ο αριθμός των παραγγελιών δεν ταιριάζει πλέον στα συστήματα αποθήκευσης. Αλλά δεν είναι κάθε γονέας σε θέση να αλλάξει εντελώς τα έπιπλα κάθε 2-3 χρόνια. Ως εκ τούτου, μια εξαιρετική λύση στην επιλογή επίπλων θα είναι τα μοντέλα που είναι ικανά «καλλιεργώ» μαζί με το παιδί σας. Υπάρχουν πολλά τραπέζια και καρέκλες προς πώληση, το ύψος των ποδιών και της πλάτης των οποίων μπορεί να προσαρμοστεί στην ανάπτυξη του μωρού. Υπάρχουν μοντέλα κρεβατιών που μπορούν να απομακρυνθούν σε τουλάχιστον τρεις θέσεις μήκους. Τα προκατασκευασμένα ράφια, τα οποία μπορούν να τοποθετηθούν ανάλογα με το ύψος του παιδιού, είναι επίσης μια μεγάλη βοήθεια στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος που θα είναι άνετο για το παιδί. Τα αρθρωτά συστήματα είναι επίσης εξαιρετικά για τη δημιουργία ενός εσωτερικού χώρου που θα διαρκέσει για αρκετά χρόνια..

Παιδικό σχέδιο σε ανοιχτά χρώματα

Χιονάτο δωμάτιο για ένα κορίτσι

Με την ηλικία, οι προτεραιότητες της μικρής πριγκίπισσας αλλάζουν και η διακόσμηση του δωματίου πρέπει να αλλάξει. Με την πάροδο του χρόνου, ο χώρος παιχνιδιού γίνεται μικρότερος και πρέπει να διατεθεί περισσότερος χώρος για δημιουργικότητα και προετοιμασία για το σχολείο. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό στο αρχικό στάδιο να προσπαθήσετε να επιλέξετε έπιπλα που μπορούν να μετατραπούν στον μεταβαλλόμενο τρόπο ζωής της μικρής οικοδέσποινας του δωματίου. Τα συστήματα αποθήκευσης παιχνιδιών μπορούν να εξοπλιστούν με βιβλία και συσκευές για δημιουργικότητα, αθλήματα. Το καμαρίνι μπορεί να συνδυαστεί με ένα γραφείο, εξοικονομώντας χώρο και χρήματα. Αρκεί να εξοπλίσετε το χώρο κοντά στο τραπέζι με ράφια για σκεύη γραφής, αλλά ταυτόχρονα μην ξεχνάτε την εγκατάσταση καθρέφτη και χώρου αποθήκευσης κουτιών για κάθε είδους μικροπράγματα..

Πολυτελής παρθενική επίπλωση δωματίου

Κλασικό στιλ

Το δεύτερο σημαντικό ζήτημα στην επιλογή επίπλων για παιδικό δωμάτιο είναι η περιβαλλοντική ασφάλεια. Όλοι καταλαβαίνουμε ότι το περιβάλλον του δωματίου στο οποίο περνά το μωρό τον περισσότερο χρόνο πρέπει να είναι όχι μόνο όμορφο, άνετο, αλλά και ασφαλές για την υγεία. Γνωρίζουμε ότι δεν μπορούμε να βρούμε υλικό καλύτερο από το φυσικό ξύλο για τη διευθέτηση ενός φυτώριου. Όμως, όταν πρόκειται για άμεση αγορά επίπλων, βασίζουμε συχνά σε φωτογραφίες μοντέλων από ιστοσελίδες, παραγγέλνουμε έπιπλα στο διαδίκτυο, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα. Αλλά είναι σημαντικό να βλέπετε με τα μάτια σας τα έπιπλα που θα αποτελούν την επίπλωση του δωματίου του παιδιού σας, να ελέγχετε όλα τα πιστοποιητικά, να βεβαιώνεστε για την ασφάλεια της κατασκευής, να ελέγχετε τη λειτουργία όλων των εξαρτημάτων, συρόμενα, κούνια και άλλα μηχανισμούς. Με τη βοήθεια μιας τέτοιας μελέτης, θα καείτε για να βάλετε ένα τσιμπούρι στα ακόλουθα κριτήρια για την επιλογή επίπλων για ένα φυτώριο – ασφάλεια από την άποψη του τραυματισμού.

Σχεδιασμός δωματίου για δύο άτομα

Εικόνα σε ροζ τόνους

Perhapsσως, η δημιουργία ενός απολύτως μη τραυματικού περιβάλλοντος για το δωμάτιο ενός παιδιού είναι μια αδύνατη εργασία. Μπορούμε όμως να μειώσουμε τον κίνδυνο μώλωπας, τσιμπήματος και άλλων τραυματισμών. Τα περισσότερα μοντέλα παιδικών επίπλων είναι κατασκευασμένα με στρογγυλεμένες γωνίες, οι επιφάνειες είναι εξοπλισμένες με ειδικά προστατευτικά μαξιλάρια, για ταπετσαρία, φυσικά «αναπνεύσιμος» υλικά και το πληρωτικό δεν είναι ικανό να βλάψει την υγεία ακόμη και αν η δομή είναι σπασμένη. Αλλά είναι απαραίτητο να ελέγξετε όλες αυτές τις πτυχές επί τόπου, στο κατάστημα ή στο σπίτι κατά την παράδοση. Εάν υπογράψετε έγγραφα σχετικά με τη συμμόρφωση της αγοράς με όλες τις ιδιότητες που δηλώθηκαν από τον κατασκευαστή, τότε με την περαιτέρω ανίχνευση ελαττώματος ή δυσλειτουργίας, δεν θα είναι εύκολο να αποδείξετε την περίπτωσή σας..

Άνετο εσωτερικό

Όλες οι αποχρώσεις του ροζ

Και τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, το κριτήριο για την επιλογή επίπλων για τη διευθέτηση ενός παιδικού σταθμού – το παιδί σας θα πρέπει να αρέσει, να ευχαριστήσει το παιδί με την εμφάνισή του και να είναι εύκολο στη χρήση. Πολύ συχνά, η επιλογή του παιδιού και οι προτιμήσεις μας διαφέρουν, βρείτε «το χρυσό μέσο» μπορεί να είναι δύσκολο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όλο και περισσότεροι γονείς, που δεν βρίσκουν κατάλληλα μοντέλα επίπλων στα καταστήματα, στρέφονται σε κατασκευαστικές εταιρείες με ατομική παραγγελία. Φυσικά, η παραγωγή επίπλων επί παραγγελία θα κοστίσει περισσότερο από τα μοντέλα μασκέ, αλλά το δημιουργημένο σετ θα είναι ένα αρμονικό συγκρότημα κατασκευασμένο από ένα είδος υλικού, με κοινή παλέτα χρωμάτων και στυλ εκτέλεσης. Τέτοια έπιπλα θα ταιριάζουν ιδανικά στο μέγεθος και το σχήμα του δωματίου, θα ταιριάζουν με την ανάπτυξη του παιδιού, τον χαρακτήρα και τον τρόπο ζωής του, τις προτιμήσεις του σχετικά με τον τρόπο αφιέρωσης χρόνου.

Παιδικό δωμάτιο με λευκό χιόνι

Κρεβάτι με μαλακό κεφαλάρι

Το κρεβάτι είναι το κεντρικό έπιπλο

Η επιλογή ενός κρεβατιού περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω κριτήρια για την επιλογή των επίπλων γενικότερα. Η φιλικότητα προς το περιβάλλον, η ασφάλεια από την άποψη των τραυματισμών, η αισθητική και η συμπάθεια της οικοδέσποινας είναι σε πρώτο πλάνο. Αλλά είναι επίσης απαραίτητο να ληφθούν υπόψη αρκετοί κανόνες για την επιλογή ενός στρώματος για μια κουκέτα. Ορθοπεδικό στρώμα με άκαμπτο πλαίσιο, ελατήρια σε μεμονωμένα τμήματα και φιλικό προς το περιβάλλον υλικό πλήρωσης – η καλύτερη επιλογή για την υγεία του σώματος ενός αναπτυσσόμενου παιδιού.

Κλασικό για ένα μικρό δωμάτιο

Έμφαση στα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα

Προβηγκία για το νηπιαγωγείο

Όσον αφορά τον σχεδιασμό του κρεβατιού, υπάρχουν πολλές επιλογές για την επιλογή έτοιμων λύσεων. Σχεδόν δεν υπάρχει ένα κορίτσι που δεν θα ήθελε να αισθάνεται σαν πραγματική πριγκίπισσα. Και ο ευκολότερος τρόπος για να δημιουργήσετε ένα παλάτι σε παιδικό δωμάτιο είναι ένα κρεβάτι με ουρανό. Μπορεί να είναι είτε ένα πλήρες πλαίσιο για κουρτίνες του κρεβατιού από όλες τις πλευρές, είτε ένα μικρό γείσο, το οποίο σας επιτρέπει να κρύψετε μόνο ένα μικρό μέρος του κρεβατιού από τον υπόλοιπο χώρο πίσω από ένα ημιδιαφανές ύφασμα..

Κρεβάτι με κουβούκλιο

Κάτω από το ροζ κουβούκλιο

Χιονάτη εικόνα

Δωμάτιο με ροζ πάτωμα

Βασιλικά διαμερίσματα

Αν μιλάμε για την επιλογή μιας παλέτας για την εκτέλεση του κρεβατιού και τα υπόλοιπα έπιπλα, πολλά εξαρτώνται από τις χρωματικές λύσεις που έχουν υιοθετηθεί για τη διακόσμηση του δωματίου. Εάν για τους τοίχους του παιδικού σταθμού έχει επιλεγεί μια ελαφριά και ακόμη και λευκή χιόνι, τότε είναι καλύτερο να αποκτήσετε έπιπλα σε φωτεινό, αντίθετο χρώμα. Τα περισσότερα κορίτσια επιλέγουν ροζ και μοβ όποτε είναι δυνατόν. Αλλά υπάρχουν πολλές επιλογές – μπορείτε να διατηρήσετε τον κοριτσίστικο χαρακτήρα του δωματίου με τη χρήση πιο ενεργών χρωμάτων των επίπλων..

Ζωηρά χρώματα

Πρωτότυπη παλέτα

Με τη σειρά τους, τα λευκά έπιπλα θα φαίνονται υπέροχα ακόμη και με φόντο παστέλ χρώματα και ακόμη πιο φωτεινές επιφάνειες ή τελειώματα με μοτίβο – αυτή είναι σχεδόν μια καθολική επιλογή. Το λευκό χρώμα των επίπλων είναι σχετικό ανά πάσα στιγμή και είναι κατάλληλο για τη διευθέτηση τόσο ενός δωματίου για ένα μωρό όσο και ενός δωματίου για ένα έφηβο κορίτσι..

Φωτεινό εσωτερικό

Ελαφριά επίπλωση

Λευκά έπιπλα σε φωτεινό φόντο

Παστέλ αποχρώσεις

Δροσερή παλέτα

Συστήματα αποθήκευσης – επιλογές

Εάν σε ένα δωμάτιο για ένα νεογέννητο ως σύστημα αποθήκευσης, η χρήση ενός μικρού συρταριού ήταν αρκετή, τότε για μια αυξανόμενη fashionista είναι απαραίτητο να αποκτήσετε μια ντουλάπα. Ταυτόχρονα, η συρταριέρα θα χρειαστεί ψηλότερα, μεγαλύτερα και με ασφαλή συρτάρια, επειδή το παιδί θα πρέπει να μπορεί να πάρει τα απαραίτητα είδη ντουλάπας από τα συστήματα αποθήκευσης μόνο του.

Λευκά συστήματα αποθήκευσης

Φωτεινό συρταριέρα

Συρταριέρα με καθρέφτες επιφάνειες

Πρωτότυπη ντουλάπα

Ο αρχικός σχεδιασμός της συρταριέρας

Εάν αποφασίσετε να εξοπλίσετε ενσωματωμένα συστήματα αποθήκευσης στο δωμάτιο του παιδιού, τότε εκτελέστε τα σε ουδέτερη παλέτα και χωρίς σχέδια. Εάν τώρα το μωρό σας είναι ευχαριστημένο με αρκούδες ή εικόνες πριγκίπισσες, τότε ως έφηβος, το συναίσθημα θα περάσει και η πρόσοψη της ντουλάπας θα πρέπει να αλλάξει.

Λακωνική επίπλωση

Εκτός από τα συστήματα αποθήκευσης ρούχων και αξεσουάρ, είναι απαραίτητο να παρέχετε στο δωμάτιο συσκευές για την τοποθέτηση παιχνιδιών, βιβλίων, χαρακτηριστικών για τον αθλητισμό και τη δημιουργικότητα. Ένας από τους απλούστερους και πιο ευέλικτους τρόπους είναι η χρήση ραφιών με κελιά διαφορετικών μεγεθών. Τα στοιχεία αποθήκευσης μπορούν να τοποθετηθούν στα κελιά απευθείας ή με τη βοήθεια ενδιάμεσων – δοχεία, καλάθια. Η ευελιξία τέτοιων ραφιών έγκειται στο γεγονός ότι στην αρχή μπορούν να αποθηκευτούν μόνο παιχνίδια στα κελιά του και καθώς το παιδί μεγαλώνει και οι ανάγκες του αλλάζουν, προσθέστε τα απαραίτητα αντικείμενα για παιχνίδια, μελέτη, αθλητισμό και δημιουργικότητα.

Περιοχή ράφι και δημιουργικότητα

Πρόσθετη επίπλωση

Πρωτότυπος σχεδιασμός του χώρου παιχνιδιού

Συστήματα αποθήκευσης και άλλα έπιπλα σε μπαρόκ σχέδιο με πολλά διακοσμητικά στοιχεία – σκαλίσματα και καλούπια, όμορφα εξαρτήματα, φαίνονται πιο κατάλληλα στο δωμάτιο ενός κοριτσιού. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον, μπορείτε ήδη να νιώσετε όχι μόνο ως πριγκίπισσα, αλλά ως βασίλισσα. Ειδικά αν προσθέσετε τον κατάλληλο κλωστοϋφαντουργικό σχεδιασμό στον κλασικό σχεδιασμό επίπλων – πολλά διακοσμητικά μαξιλάρια, όμορφα κλινοσκεπάσματα με διακοσμητικά και βολάν, πλούσια ταπετσαρία με επικαλυμμένα έπιπλα.

Μπαρόκ στυλ

Χιονάτο δωμάτιο κοριτσιού

Σχεδιασμός επίπλων με λευκό χιόνι

Χώρος εργασίας ή χώρος δημιουργικότητας

Εάν ένα μικρό τραπέζι και ένα ζευγάρι καρέκλες είναι αρκετά στο δωμάτιο του μωρού για να οργανώσετε ένα πάρτι με κουκλοθέατρο και δημιουργικές δραστηριότητες, τότε στο δωμάτιο ενός παιδιού προσχολικής ηλικίας και μιας μαθήτριας είναι απαραίτητο να εξοπλίσετε έναν πλήρη χώρο εργασίας που θα αντιστοιχεί στο ύψος και την ηλικία του κοριτσιού. Εκτός από την εργονομική διάταξη του επιτραπέζιου χώρου εργασίας και μιας καρέκλας με πλάτη (ή πολυθρόνα), είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί κοντά σε ένα μέρος για την αποθήκευση ειδών γραφείου και εργαλείων για δημιουργικότητα.

Πρωτότυπος χώρος εργασίας

Ενσωματωμένος χώρος εργασίας

Χώρος εργασίας δίπλα στο παράθυρο

Ροζ εσωτερικό

Μπαρόκ εσωτερικό

Τραπέζι εργασίας και καμαρίνι

Εάν ο χώρος του παιδικού δωματίου το επιτρέπει, εκτός από το τυπικό σύνολο επίπλων, μπορείτε να προσθέσετε ένα ζευγάρι άνετα πουφ (με πλαίσιο ή χωρίς πλαίσιο). Τέτοια έπιπλα δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο, είναι κινητά και, εάν είναι απαραίτητο, μπορούν απλά να μετακινηθούν στο πλάι για να ελευθερώσουν χώρο. Αλλά αν οι φίλες έρθουν στην οικοδέσποινα του δωματίου, θα έχουν ένα μέρος για να μείνουν με άνεση.

Φωτεινά πουφ ως προφορά

Φωτεινό σχέδιο του χώρου παιχνιδιού

Δωμάτιο σε πράσινους-μπλε τόνους

Ασυνήθιστο εσωτερικό του βρεφονηπιακού σταθμού

Ωραία χρώματα

Έπιπλα για το δωμάτιο δύο κοριτσιών

Κατά τη διαμόρφωση του εσωτερικού του δωματίου στο οποίο ζουν οι αδελφές, ένα από τα πιο σημαντικά προβλήματα είναι η ορθολογική χρήση του χώρου. Τις περισσότερες φορές, οι γονείς δεν έχουν την ευκαιρία να διαθέσουν ένα ξεχωριστό δωμάτιο για ένα υπνοδωμάτιο και να οργανώσουν ένα χώρο παιχνιδιού και μελέτης σε ένα άλλο δωμάτιο. Και είναι καλό εάν ο χώρος του δωματίου στο οποίο τα κορίτσια θα χρειαστεί να κοιμηθούν, να σπουδάσουν, να παίξουν και ακόμη και να δεχτούν φίλους έχει επαρκή έκταση. Συχνά, όλες οι λειτουργικές περιοχές πρέπει να τοποθετούνται σε ένα δωμάτιο μεσαίου μεγέθους. Σε αυτή την περίπτωση, δομές δύο επιπέδων, ενσωματωμένα έπιπλα και διάφοροι μετασχηματιστές έρχονται στη διάσωση-ανασυρόμενα επιτραπέζια, κρυμμένα κουτιά αποθήκευσης, πτυσσόμενοι μηχανισμοί.

Πρωτότυπο σύνολο

Μοντέρνος σχεδιασμός στο νηπιαγωγείο

Μια κουκέτα είναι ιδανική για την οργάνωση ενός χώρου ύπνου και ανάπαυσης σε ένα μικρό δωμάτιο για δύο κορίτσια. Χρησιμοποιώντας το χώρο του δωματίου σε μεγαλύτερο βαθμό σε ύψος, μπορείτε να αφήσετε περισσότερο ελεύθερο χώρο για παιχνίδια, δημιουργικότητα. Υπάρχουν πολλές επιλογές για την κατασκευή δύο επιπέδων. Εδώ είναι ένα παραδοσιακό μοντέλο που μπορεί να αγοραστεί ως λύση με το κλειδί στο χέρι σε μια αλυσίδα καταστημάτων φθηνών οικιακών ειδών..

Θέσεις ύπνου για δύο

Αλλά ένα κατά παραγγελία σετ από δύο κρεβάτια και ένα ολόκληρο συγκρότημα παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, συστημάτων αποθήκευσης – αυτός είναι ένας ολόκληρος μικρός κόσμος στον οποίο τα κορίτσια μπορούν όχι μόνο να καθίσουν άνετα για ύπνο και ξεκούραση, αλλά και να βρουν το δικό τους διασκεδαστικοί τρόποι για να περάσετε χρόνο.

Ασυνήθιστο συγκρότημα για δύο

Αρχικό σπίτι

Το κύριο πρόβλημα της οργάνωσης ενός δωματίου για δύο άτομα είναι η θέση των υπνοδωματίων και αν οι κουκέτες δεν σας προσελκύουν ή δεν ταιριάζουν στα κορίτσια λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας, τότε θα είναι απαραίτητο να αποφασίσετε πώς να τακτοποιήσετε τα δύο κρεβάτια στο κοινό δωμάτιο. Η διάταξη των θέσεων ύπνου θα εξαρτηθεί από το μέγεθος του δωματίου, τη θέση (και τον αριθμό) των ανοιγμάτων παραθύρων και θυρών. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν μόνο δύο επιλογές – παράλληλη και κάθετη τοποθέτηση κρεβατιών σε σχέση μεταξύ τους..

Δωμάτιο για αδελφές

Σχεδιασμός σε ροδάκινο

Βασιλικό σχέδιο για δύο

Διάταξη κρεβατιών

Εάν τακτοποιήσετε τα κρεβάτια κάθετα μεταξύ τους κατά μήκος των τοίχων, τότε μπορείτε να ελευθερώσετε τον μέγιστο αριθμό τετραγωνικών μέτρων για να οργανώσετε μια περιοχή για παιχνίδια και δημιουργικότητα. Αλλά αυτή η ρύθμιση δεν είναι δυνατή σε κάθε δωμάτιο. Είναι αδύνατο να τοποθετήσετε ένα κρεβάτι δίπλα στο παράθυρο, όπου ένα θερμαντικό σώμα είναι απαραίτητα τοποθετημένο στα περισσότερα ρωσικά διαμερίσματα..

Γωνιακή διάταξη των κλινών

Τα παράλληλα κρεβάτια έχουν περισσότερες επιλογές. Φυσικά, η καλύτερη επιλογή για την εγκατάσταση κρεβατιών είναι το νησί – οι δομές αγγίζουν τους τοίχους μόνο με το κεφαλάρι, η προσέγγιση των χώρων ύπνου είναι ανοιχτή από όλες τις πλευρές. Με αυτήν την εγκατάσταση, μπορείτε να τοποθετήσετε τραπέζια-σταντ ή μικρά ντουλάπια σε κάθε κρεβάτι..

Σε ένα ευρύχωρο δωμάτιο για δύο

Shabby chic

Κλασικός σχεδιασμός σε δίκλινο δωμάτιο

Η διάταξη ενός ευρύχωρου φυτώριου

Πρωτότυπες λύσεις στο νηπιαγωγείο

Ακόμα και σε ένα μικρό, στενό δωμάτιο, μπορείτε να κανονίσετε δύο κρεβάτια, μετακινώντας το καθένα από αυτά στον τοίχο. Με αυτή τη διάταξη, σε ένα στενό και μακρύ δωμάτιο, υπάρχει χώρος μεταξύ των κρεβατιών μόνο για ένα ντουλάπι ή ένα μικρό συρταριέρα. Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατό να εξοπλίσετε τη βάση με δύο επιτραπέζια φωτιστικά ή φωτιστικά δαπέδου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απλίκες τοίχου. Έτσι, μπορείτε όχι μόνο να ζώνετε ένα μέρος για κάθε κορίτσι, αλλά και να παρέχετε και στους δύο την ευκαιρία να διαβάζουν στο κρεβάτι πριν τον ύπνο..

Σε ένα μικρό φυτώριο για αδελφές

Παράλληλη διάταξη

Σε ένα στενό δωμάτιο

Γραφικό σχέδιο

Το δεύτερο πρόβλημα της τακτοποίησης του εσωτερικού ενός δωματίου για δύο άτομα είναι η έλλειψη συστημάτων αποθήκευσης. Σε αυτή την περίπτωση, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθεί κάθε ευκαιρία – κρεβάτια με συρτάρια στο κάτω μέρος, ανοιχτά ράφια και μικρά ντουλάπια -δομοστοιχεία, αναρτημένα σχεδόν από την οροφή, συστήματα αποθήκευσης που βρίσκονται στην είσοδο – ο πιο σπάνια χρησιμοποιούμενος χώρος.

Ασυνήθιστα συστήματα αποθήκευσης

Παραδείγματα διακόσμησης δωματίου για έφηβη

Εάν, όταν διαμορφώνετε το εσωτερικό ενός προσχολικού παιδιού, μπορείτε να περιοριστείτε μόνο σε συμβουλές σχετικά με το θέμα, την παλέτα χρωμάτων και το ύφος της επίπλωσης του δωματίου, τότε με ένα έφηβο κορίτσι είναι απαραίτητο να είστε σε άμεση συνεργασία όταν επιλέγετε όλα τα στοιχεία του σχεδιασμός δωματίου. Προφανώς, το εσωτερικό ενός ενήλικου κοριτσιού θα έχει ένα ολόσωμο κρεβάτι, συστήματα αποθήκευσης ρούχων, παπουτσιών, αξεσουάρ, χώρο εργασίας με δυνατότητα εγκατάστασης υπολογιστή, ράφια και συρτάρια για βιβλία, έγγραφα και είδη γραφείου. Κατά τη διαμόρφωση του σχεδιασμού ενός δωματίου ενός εφήβου, δεν χρειάζεται πλέον να αφήνετε ελεύθερο χώρο για παιχνίδια, μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα βάθρο ή ένα τραπέζι κοντά στο κρεβάτι, να προσθέσετε μια συρταριέρα στα κύρια συστήματα αποθήκευσης.

Σχεδιασμός δωματίου για έναν έφηβο

Κλασικό στυλ στο δωμάτιο ενός κοριτσιού

Πρωτότυπη διακόσμηση

Δωμάτιο για ένα έφηβο κορίτσι

Δωμάτιο για ενήλικο κορίτσι

Μετασχηματιστής επίπλων

Ασυνήθιστη παλέτα για το νηπιαγωγείο

Νεοκλασικό στο νηπιαγωγείο

Δωμάτιο σε τιρκουάζ χρώματα