Επιλογή κούνιας για νεογέννητο

Ενώ περιμένετε το μωρό, σχεδιάζετε να ανακαινίσετε ένα δωμάτιο για αυτόν ή να διαθέσετε μια γωνιά στο κοινό δωμάτιο; Ανεξάρτητα από τις δυνατότητες του χώρου διαβίωσής σας, αργά ή γρήγορα θα βρεθείτε αντιμέτωποι με το δίλημμα της επιλογής κούνιας για νεογέννητο. Μόνο με την πρώτη ματιά φαίνεται ότι αυτό είναι ένα απλό θέμα – επιλέγετε το μοντέλο που σας αρέσει στο κατάστημα, μαθαίνετε για την ασφάλεια των υλικών από τα οποία κατασκευάζεται και αγοράζετε. Στην πραγματικότητα, όταν αγοράζετε ένα τόσο σημαντικό έπιπλο όπως ένα κρεβάτι, θα πρέπει να λάβετε υπόψη αρκετές αποχρώσεις. Επιλέγοντας ένα κρεβάτι για τον εαυτό σας, μάλλον περάσατε πολύ χρόνο, επειδή ο ύπνος είναι ένα από τα πιο σημαντικά συστατικά της ζωής μας. Η ευημερία μας κατά τη διάρκεια της ημέρας θα εξαρτηθεί από το πόσο ήρεμα και βαθιά κοιμηθήκαμε τη νύχτα. Και ο ύπνος σας θα εξαρτηθεί άμεσα από την ποιότητα του ύπνου του παιδιού σας. Τι καλύτερο για ένα μωρό από ευτυχισμένους (γιατί κοιμόντουσαν καλά) γονείς, των οποίων τα χαμόγελα βλέπει όταν ξυπνάει?

Παχνί

Πολύ συχνά, οι νέοι γονείς επιλέγουν μια κούνια με βάση την εμφάνισή της – όμορφη, χαριτωμένη, κατάλληλη για ένα δωμάτιο ή μια περιοχή για ένα μωρό, και αυτό είναι αρκετό. Αλλά μια κούνια για ένα μωρό πρέπει επίσης να είναι ισχυρή, σταθερή, ασφαλής, εύκολη στη χρήση και στη συντήρηση. Αυτή είναι μόνο η πρώτη φορά που το μωρό σας ζυγίζει λίγο και δεν ξέρει καν πώς να κυλήσει. Αλλά ο χρόνος κυλά γρήγορα και τώρα πηδάει στην κούνια, το κουνάει, κινδυνεύει να το ανατρέψει. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να θεωρηθεί μια κούνια για ψίχουλα όχι μόνο ως χώρος για ύπνο, αλλά και ως έπιπλο για παιχνίδια και διασκέδαση..

Κούνια νεογέννητων

Δεν μπορείτε να γνωρίζετε εκ των προτέρων εάν το μωρό σας θα είναι ήρεμο ή ενεργό, έτσι είναι σημαντικό να προετοιμαστείτε για το μέγιστο. «υψηλού πνεύματος» σενάρια. Η κούνια πρέπει επίσης να είναι έτοιμη να αντέξει το υψηλό επίπεδο δραστηριότητας του μωρού, για αυτό θα πρέπει να το ελέγξετε για ποιότητα..

Δωμάτιο αγοριού

Υλικά για την κατασκευή βρεφικών κρεβατιών

Προς πώληση, μπορείτε να βρείτε κούνιες για νεογέννητα και όχι μόνο από τα ακόλουθα υλικά:

  • φυσικό ξύλο?
  • μέταλλο;
  • ημιμεταλλικά κράματα.
  • πλαστικό που μιμείται φυσικό υλικό.

Μεταλλική κούνια

Οι ξύλινες και οι μεταλλικές κούνιες είναι υποαλλεργικές. Μεταξύ των πλαστικών προϊόντων, πρέπει να αναζητήσετε αυτά που πληρούν τα διεθνή πρότυπα ποιότητας. Εάν δεν μπορείτε να προσδιορίσετε με το μάτι το υλικό από το οποίο κατασκευάζεται η αγαπημένη σας κούνια, ζητήστε από τους συμβούλους να δείξουν το πιστοποιητικό υγιεινής. Χωρίς τέτοια έγγραφα, η πώληση παιδικών προϊόντων απαγορεύεται..

Ξύλινη κούνια

Όταν επιλέγετε μια κούνια από φυσικό ξύλο, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στο είδος του ξύλου. Τα φθηνότερα, κατά κανόνα, είναι κρεβάτια πεύκου (αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το ξύλο είναι μαλακό και, ως αποτέλεσμα, το προϊόν είναι κατώτερο από ανάλογα από άλλα είδη σε δύναμη). Σε μια τέτοια κούνια, δεν μπορούν να μείνουν μόνο γρατζουνιές, αλλά και ίχνη από τα δόντια του παιδιού, οι συνδέσεις για έπιπλα από πεύκο είναι επίσης πιο αδύναμες. Για παράδειγμα, ένα κρεβάτι σημύδας θα είναι πολύ ισχυρότερο, αλλά αν θέλετε να πάρετε ένα αγαπημένο από τα υλικά για την κατασκευή παιδικών επίπλων, πάρτε ένα προϊόν οξιάς. Δεν θα υπάρχουν σημάδια ζημιάς σε μια τέτοια κούνια και θα μπορεί να εξυπηρετήσει περισσότερα από ένα παιδιά..

Φυσικό υλικό κούνιας

Η αξιοπιστία των μηχανισμών παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο κατά την επιλογή μιας κούνιας για ένα μωρό. Τα έπιπλα στα οποία όλα τα συνδετικά μέρη είναι κατασκευασμένα από πλαστικό δεν θα διαρκέσουν πολύ. Ανεξάρτητα από το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένη η βάση της κούνιας, είναι καλύτερο αν όλοι οι συνδετήρες είναι μεταλλικοί – τέτοια μέρη θα διαρκέσουν πολύ, χωρίς να παραμορφώνονται από τη συχνή χρήση και το υψηλό επίπεδο τριβής, μηχανική καταπόνηση.

Οικολογικά υλικά για παιδικά έπιπλα

Αρκετές πρακτικές συστάσεις κατά την επιλογή βρεφικής κούνιας

Η επιλογή ενός χώρου για να κοιμάται και να παίζει ένα παιδί πρέπει να προσεγγίζεται υπεύθυνα. Ποια κριτήρια πρέπει να ακολουθούνται όταν στέκεστε μπροστά σε εκατό σχεδόν πανομοιότυπα, αλλά τόσο διαφορετικά κρεβάτια νεογέννητων:

Κρεβάτι στο σαλόνι

Σύμφωνα με τη μέθοδο σχεδιασμού και το λειτουργικό περιεχόμενο, οι κούνιες μπορούν να χωριστούν σε διάφορους τύπους:

Κούνια κούνιας (λίκνο)

Μικρός χώρος ύπνου για τα μικρά. Τις περισσότερες φορές, οι κούνιες έχουν οβάλ σχήμα. Από ψυχολογική άποψη, είναι αμέσως δύσκολο για ένα παιδί να συνηθίσει σε μεγάλους χώρους, αυτό ισχύει και για χώρο ύπνου. Η κοιλιά της μαμάς ήταν πολύ στριμωγμένη και τους πρώτους μήνες δεν ήταν εύκολο για το μωρό να αισθανθεί την ευρυχωρία. Για ύπνο, είναι καλύτερο για αυτόν να σχηματίσει κάτι σαν μια μικρή και ζεστή φωλιά. Φυσικά, μια τέτοια κούνια είναι κατάλληλη μόνο για τους πρώτους μήνες της ζωής του μωρού, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από την ένταση της ανάπτυξης του μωρού..

Κούνια κούνιας

Καροτσάκι σε ρόδες

Κρεβάτι λίκνου

Κούνια

Είναι μια κούνια που μπορεί να εγκατασταθεί τόσο σε κινητή όσο και σε ήσυχη θέση. Υπάρχουν μοντέλα σε δρομείς ή ελατήρια. Εάν το παιδί είναι μάλλον ανήσυχο και συχνά πρέπει να κουνιέται, τότε το λίκνο στους δρομείς είναι ιδανικό τόσο για το μωρό όσο και για τους γονείς. Το μοντέλο με ελατήρια μπορεί να χρησιμεύσει όχι μόνο για ύπνο, αλλά και για ψυχαγωγία, ένα ενεργό μωρό θα είναι ευχαριστημένο με ένα τέτοιο μέρος για ύπνο και παιχνίδι.

Τυπική κούνια Χιονάτη σκιά

Τυπική κούνια

Ένας χώρος ύπνου περιφραγμένος με κλαδιά ή βάση πλέγματος, κατά κανόνα, έχει ορθογώνιο σχήμα. Τα κρεβατάκια μπορούν να σχεδιαστούν για παιδιά διαφορετικών ηλικιών. Τα πιστοποιητικά τέτοιων μοντέλων λένε ότι είναι κατάλληλα από τη γέννηση έως 3-4 ετών, αλλά όλα, φυσικά, θα εξαρτηθούν από το ύψος και το βάρος του παιδιού, ο καθένας αναπτύσσεται και μεγαλώνει με διαφορετικούς τρόπους. Συχνά ένα τυπικό κρεβάτι στενεύει για ένα παιδί ήδη στην ηλικία των δύο ετών.

Καρότσι και κανονικό κρεβάτι

Κρεμαστό κρεβάτι

Αυτό το μοντέλο εξωτερικά διαφέρει ελάχιστα από το συνηθισμένο παχνί, αλλά είναι εξοπλισμένο με μηχανισμό εκκρεμούς. Όταν τα πόδια είναι ακίνητα, η κούνια μπορεί να ταλαντεύεται κινούμενη κατά μήκος των δρομέων ή με ελατήρια. Εάν δεν έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε ένα λίκνο για ένα μωρό και μετά από μερικούς μήνες να αγοράσετε μια κούνια, τότε είναι καλύτερο να αγοράσετε αμέσως ένα μοντέλο με ένα εκκρεμές και τους πρώτους μήνες να σχηματίσετε ένα μικρό κρεβάτι για ένα παιδί μέσα σε αυτό..

Κούνια-παιδότοπο

Αρχικά, αυτό το μοντέλο χρησιμοποιήθηκε για παιχνίδια ενός ήδη μεγάλου παιδιού, αλλά παρατηρήθηκε ότι τα παιδιά συχνά κοιμούνται σε ένα τόσο βολικό μέρος. Η κούνια για παρκοκρέβατο είναι κατάλληλη για ευρύχωρα δωμάτια. Ένα τέτοιο μοντέλο θα χρησιμεύσει ως χώρος για ύπνο, ασφαλές παιχνίδι και μίνι-αποθήκη παιχνιδιών..

Ελαφριά παλέτα

Ποιο από τα μοντέλα κρεβατιών που προσφέρονται στην ευρεία πώληση να επιλέξετε, εξαρτάται από εσάς. Or ίσως αποφασίσετε να παραγγείλετε την παραγωγή ενός χώρου ύπνου για το μωρό σας σύμφωνα με προσωπικά σκίτσα; Σε κάθε περίπτωση, προσπαθήστε να καθοδηγηθείτε όχι μόνο από την εμφάνιση του μοντέλου κούνιας, αλλά και από τη δύναμη, τις λειτουργικές του ιδιότητες και την ασφάλεια..

Τίποτα επιπλέον

Πρόσθετα και λειτουργικά αξεσουάρ για βρεφική κούνια

Κατά κανόνα, οι κούνιες πωλούνται χωρίς γέμιση και εσείς οι ίδιοι θα πρέπει να φροντίσετε για την επιλογή στρώματος, κλινοσκεπασμάτων και άλλων σημαντικών προσθηκών. Λοιπόν, τι άλλο θα χρειαστείτε για να αγοράσετε:

Στρώμα

Είναι προτιμότερο να επιλέξετε μια επιλογή διπλής όψης, στην οποία η μία πλευρά είναι πολύ σκληρή (για τους πρώτους μήνες της ζωής ενός παιδιού), η άλλη είναι λιγότερο σκληρή και είναι κατάλληλη για έναν πλήρως σχηματισμένο σκελετό μωρού. Επί του παρόντος, υπάρχουν πολλές επιλογές για την πλήρωση ενός στρώματος, αλλά σε αυτή την περίπτωση είναι καλύτερο να μην βασίζεστε στο δικό σας γούστο, αλλά να μάθετε τις απόψεις των παιδίατρων για αυτό το θέμα.

Στρώμα κρεβατιού

Προφυλακτήρες (προφυλακτήρας)

Μια μαλακή συσκευή για την προστασία του παιδιού από κρούσεις στους τοίχους του κρεβατιού κατά τη διαδικασία ανατροπής (υπάρχουν πολλές ασφαλείς επιλογές στην πώληση που φροντίζονται εύκολα με το πλύσιμο σε γραφομηχανή).

Προφυλακτήρες για κούνιες

Θόλος

Παρόλο που δεν συνιστάται να τοποθετείτε την κούνια δίπλα στο παράθυρο, σε ορισμένα δωμάτια το φως του ήλιου πλημμυρίζει ολόκληρο το δωμάτιο, σε άλλα απλά δεν υπάρχει τρόπος να τοποθετήσετε την κούνια οπουδήποτε αλλού. Σε τέτοιες περιπτώσεις, το κουβούκλιο δεν θα έχει μόνο διακοσμητικό ρόλο, αλλά θα προστατεύει και από το φως του ήλιου και τα αδιάκριτα μάτια.

Θόλος

Βασιλικό φυτώριο για δύο

Πρωτότυπο κουβούκλιο

Τα κουβούκλια μπορούν να στερεωθούν σε θήκες που είναι τοποθετημένες στο κεφαλάρι (η πιο συνηθισμένη επιλογή), αλλά υπάρχουν εναλλακτικοί τρόποι – ενσωμάτωση του συστήματος στερέωσης στον τοίχο ή στην οροφή. Φυσικά, τέτοιοι συνδετήρες θα αφήσουν ίχνη πίσω τους όταν το παιδί μεγαλώσει και θα αποφασίσετε ότι δεν χρειάζεστε πλέον θόλο. Σε κάθε περίπτωση, είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα κλωστοϋφαντουργικό προϊόν που είναι εύκολο στη φροντίδα, πλένεται στο πλυντήριο και σιδερώνεται στο σπίτι, επειδή αυτό θα πρέπει να γίνεται συχνά.

Κινητό

Κινητό

Μια μηχανική συσκευή για να κρεμάσετε παιχνίδια που θα περιστρέφονται σε απαλή και ευχάριστη μουσική. Υπάρχει σημαντικός αριθμός μοντέλων σε διάφορες συσκευές – μερικά τυλίγονται σε ελατήριο και περιστρέφονται για μερικά λεπτά, άλλα λειτουργούν με μπαταρίες και μπορούν να περιστρέφονται για μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να απενεργοποιήσετε.

Τοποθέτηση του κινητού στην κούνια

Ορισμένα κινητά είναι εξοπλισμένα με φωτισμό, δυνατότητα εγγραφής της φωνής της μητέρας και αναπαραγωγή ενός τραγουδιού στο παιδί – υπάρχουν πολλές επιλογές. Όλα περιορίζονται μόνο από τις ανάγκες και τις οικονομικές δυνατότητές σας. Πολλά από αυτά τα gadget και gadget εξοικονομούν χρόνο για τους νέους γονείς και διευκολύνουν τη ζωή, συμβάλλουν στην ασφαλή ανάπτυξη του παιδιού και διευρύνουν τους ορίζοντες, τις ικανότητες και τις δεξιότητές του..

Κινητό σχεδιαστή

Η σύνδεση των κινητών μπορεί επίσης να είναι διαφορετική – σε μια βάση που είναι τοποθετημένη στο πίσω μέρος ή στην κουπαστή της κούνιας, στον τοίχο ή στην οροφή. Επιπλέον, μπορείτε να φτιάξετε κάτι παρόμοιο με ένα κινητό (αλλά χωρίς μηχανικές δυνατότητες περιστροφής) και τον εαυτό σας, χρησιμοποιώντας χαρτί, ύφασμα, οικογενειακές φωτογραφίες, φωτεινά διακοσμητικά αντικείμενα, κοσμήματα και αξεσουάρ – το βάρος περιορίζεται μόνο από τη φαντασία σας.

Με συρτάρια

Τα κρεβάτια με συρτάρια στο κάτω μέρος είναι αρκετά πρακτικά, επειδή μπορείτε να κρατήσετε, όπως λένε, κοντά σας, πολλά απαραίτητα πράγματα. Όταν επιλέγετε ένα παχνί, είναι προτιμότερο να προτιμάτε ένα στο οποίο τα συρτάρια βρίσκονται αρκετά ψηλά από το πάτωμα για να σας διευκολύνουν στο υγρό καθάρισμα..

Με συρταριέρα

Μια από τις πιο σημαντικές προσθήκες (αν και αυτό δεν είναι αξεσουάρ, αλλά ένα πλήρες έπιπλο) είναι μια συρταριέρα με αλλαξιέρα. Ένα ευρύχωρο σύστημα αποθήκευσης θα σας επιτρέψει να τοποθετήσετε όλες τις πάνες, τα πράγματα και τα εσώρουχα του μωρού και ένα βολικό αλλαξιέρα (το οποίο στη συνέχεια μπορεί εύκολα να αποσυναρμολογηθεί και εμφανίζεται ως κανονική κορυφή του συρταριού) θα γίνει μια βολική συσκευή για πραγματοποιώντας πολλές διαδικασίες που η ζωή ενός μικρού πλάσματος είναι γεμάτη..

Φωτάκι νυκτός

Πρόσθετος φωτισμός

Μην ξεχνάτε το πρόσθετο σύστημα φωτισμού κοντά στην κούνια. Δεν θα ανάψετε το κεντρικό φως όταν πλησιάζετε το κρεβατάκι τη νύχτα. Για αμυδρό φωτισμό του χώρου της κούνιας, θα χρησιμεύσουν φωτιστικά τοίχου ή μικρά επιτραπέζια φωτιστικά, τα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στο κομμό ή στο κομοδίνο (αν το παιδί βρίσκεται στο υπνοδωμάτιο των γονιών). Επιπλέον, σε ορισμένα μοντέλα κινητών, είναι δυνατή η ενεργοποίηση του οπίσθιου φωτισμού χωρίς ήχο και περιστροφή..

Κουνιστή καρέκλα

Χιονάτη κούνια

Θα χρειαστείτε μια θέση καθίσματος κοντά στην κούνια, κατά προτίμηση μια άνετη, μαλακή καρέκλα. Και μια κουνιστή καρέκλα, στην οποία θα είναι πιο εύκολο να κουνήσετε το παιδί. Mayσως χρειαστεί να περάσετε πολύ χρόνο σε αυτό, οπότε είναι καλύτερο να φροντίσετε να αγοράσετε αυτό το έπιπλο εκ των προτέρων..

Εσωτερικό σε αντίθεση

Μεταξύ άλλων, μπορεί να χρειαστείτε ένα καλάθι ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή για να διπλώσετε μεταχειρισμένες πάνες και οποιαδήποτε άλλα είδη βρεφικής φροντίδας..

Φωτεινά στοιχεία διακόσμησης

Φωτεινά διακοσμητικά αντικείμενα, παιχνίδια, ταπετσαρίες, στολίδια ή καλλιτεχνικές εικόνες – όλα όσα βοηθούν να προσελκύσουν την προσοχή του παιδιού, να εστιάσουν την όρασή του, θα παίξουν ένα συν για την ανάπτυξη του μωρού σας και. φυσικά, θα διακοσμήσει το δωμάτιό του, θα φέρει φωτεινότητα και ποικιλία χρωμάτων.

Χρωματικές λύσεις

Το πιο συνηθισμένο χρώμα για μια κούνια είναι το λευκό. Δεν προκαλεί έκπληξη, γιατί αυτή είναι μια σκιά φρεσκάδας και καθαρότητας, την οποία πολλοί συνδέουν με την αρχή μιας νέας ζωής, τελετές βάπτισης, αγγέλους, σύννεφα και έλλειψη βαρύτητας. Επιπλέον, το λευκό χρώμα είναι σε θέση να χωρέσει οργανικά σε οποιοδήποτε εσωτερικό δωμάτιο, δεν έχει σημασία αν είναι για παιδιά ή είναι το υπνοδωμάτιο των γονέων του μωρού..

Πρωτότυπος σχεδιασμός Με φόντο έναν τοίχο με έμφαση

Αλλά στην πώληση υπάρχουν πολλά μοντέλα παχνιών όλων των ειδών χρωμάτων, απλά πρέπει να αποφασίσετε ποια απόχρωση αυτού του σημαντικού επίπλου θα φανεί συμφέρουσα στο δωμάτιο του μωρού σας ή στο υπνοδωμάτιο για ενήλικες.

Σε γκρι

Για παράδειγμα, αυτή η απόχρωση του γκρι, που επαναλαμβάνεται ακριβώς στο χρώμα των θυρών, ταιριάζει απόλυτα στη φωτεινή διακόσμηση του δωματίου με έναν τοίχο με έμφαση..

Φυσική σκιά

Ξύλινες αποχρώσεις

Το χρώμα του φυσικού ξύλου όχι μόνο φαίνεται υπέροχο σε ένα δωμάτιο με στοιχεία εξοχικού στιλ, αλλά δείχνει επίσης ότι η κούνια δεν ήταν καλυμμένη με μπογιά, κάτι που αποτελεί μείον ένα πρόβλημα για τους γονείς.

Σκούρο ξύλο

Ευγενές ξύλο

Ένα κρεβάτι από φυσικό σκούρο ξύλο όχι μόνο θα χρησιμεύσει ως ασφαλές μέρος για την υγεία του μωρού, αλλά θα φέρει επίσης την πολυτέλεια και την ευγένεια του φυσικού υλικού στο εσωτερικό του δωματίου..

Συνδυασμένη σύνθεση

Λευκό με ροζ

Τα κρεβάτια με συνδυασμένες χρωματικές αποχρώσεις φαίνονται μη τετριμμένα και συμβάλλουν στο να δίνουν μοναδικότητα στο εσωτερικό στο σύνολό του και στον χώρο ύπνου του μωρού ειδικότερα.

Φωτεινό ροδάκινο

Το φωτεινό ροδακινί χρώμα της κούνιας θα γίνει το αποκορύφωμα του εσωτερικού σε ανοιχτά χρώματα. Τα παιδιά αγαπούν τα πάντα φωτεινά και πολύχρωμα, επιπλέον, η όρασή τους πρέπει να επικεντρωθεί σε φωτεινά αντικείμενα, σε αντίθεση συνδυασμούς. Γιατί να μην λειτουργήσετε ως φωτεινό αντικείμενο στην κούνια?

Τυρκουάζ χρώμα της κούνιας

Ένα άλλο παράδειγμα ενός φωτεινού χρώματος μιας κούνιας που μπορεί να ανανεώσει κάθε δωμάτιο, να φέρει μια αίσθηση γιορτής και ψυχραιμία, χαρά ζωής και θετική στάση..

Αγόρι ή κορίτσι

Και τέλος, φέρνουμε στην προσοχή σας αρκετές εικόνες δωματίων για νεογέννητα, σχεδιασμένα ανάλογα με το φύλο του παιδιού. Στην εποχή μας των προοδευτικών τεχνολογιών, οι γονείς μπορούν να μάθουν το φύλο του μωρού πολύ πριν εμφανιστεί και να προετοιμάσουν ένα δωμάτιο ή ένα μέρος για να κοιμηθούν εκ των προτέρων σύμφωνα με τις δικές τους προτιμήσεις γεύσης, συστάσεις γιατρών και ψυχολόγων, με βάση το μέγεθος του δωμάτιο, τις οικονομικές δυνατότητες και το φύλο του παιδιού..

Σκούρες αποχρώσεις στο νηπιαγωγείο

Παιδικό δωμάτιο για αγόρι

Παστέλ παλέτα Φωτεινό δωμάτιο για αγόρι Για έναν ανθρωπάκι Με αεροπλάνα Περιμένουμε το αγόρι Περιμένοντας το μωρό

Στα δωμάτια για αγόρια, μπορείτε συχνά να βρείτε ένα μάλλον συγκρατημένο εσωτερικό. Εάν η διακόσμηση είναι παρούσα, τότε χωρίς περιττές φιογκιές και τόξα, το θέμα επικρατεί σε τομείς όπως η τεχνολογία (αυτοκίνητα, βάρκες, πύραυλοι, αεροπλάνα), ζώα και χαρακτήρες από κινούμενα σχέδια και παραμύθια.

Περιμένοντας το κορίτσι

Γκρι-ροζ παλέτα Όλες οι αποχρώσεις του ροζ

Άφθονη διακόσμηση

Για μια μικρή πριγκίπισσα

Τόξα και λουλούδια

Λευκό και ροζ σχέδιο Όλα σε χρώματα

Στα παιδικά δωμάτια των κοριτσιών, μπορούμε να παρατηρήσουμε μια ταραχή όλων των αποχρώσεων του ροζ και μοβ, φιόγκους, δαντέλες, πτυχώσεις, καρδιές και πολλές επιλογές για τη χρήση φυτικών και κυρίως λουλουδιών. Κρεβάτια με κουβούκλια από τούλι, εκτεταμένη διακόσμηση όχι μόνο για υφάσματα, αλλά και για έπιπλα, πρωτότυπα φωτιστικά και πολυελαίους με πολλά κρεμαστά στοιχεία και λαμπερές επιφάνειες. Το κύριο πράγμα είναι να μην ξεχνάμε τα κύρια λειτουργικά στοιχεία, την ασφάλεια και την ευκολία της παραμονής του παιδιού σε αυτό το δωμάτιο επιδιώκοντας την εξωτερική ελκυστικότητα του δωματίου..