Διάταξη διαμερίσματος ενός δωματίου

Η τακτοποίηση ενός διαμερίσματος ενός δωματίου δεν είναι εύκολη υπόθεση. Οι ρωσικές πραγματικότητες είναι τέτοιες που ένα διαμέρισμα ενός δωματίου είναι συχνά μια μέτρια κατοικία με μια μικρή κουζίνα, συχνά με ένα μονόκλινο δωμάτιο ακανόνιστου σχήματος. Αλλά ακόμη και σε ένα μικρό δωμάτιο, μπορείτε να εξοπλίσετε ένα άνετο, λειτουργικό και οπτικά ελκυστικό περίβλημα. Η ποιότητα ζωής σε ένα συγκεκριμένο μέρος επηρεάζεται όχι μόνο από την περιοχή του διαμερίσματος. Με μια καλά επιλεγμένη διάταξη των σωστών συνδυασμών χρωμάτων και δοσομετρική χρήση του ντεκόρ, μπορείτε άνετα να εξοπλίσετε την πιο λιτή κατοικία από άποψη περιοχής. Συλλέξαμε για εσάς μια ολόκληρη επιλογή πρακτικών και αποτελεσματικών τρόπων τοποθέτησης αρκετών λειτουργικών χώρων σε ένα μικρό δωμάτιο, ελπίζουμε ότι τα προτεινόμενα σχέδια σχεδιασμού θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε το χώρο του διαμερίσματός σας με τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Το ζήτημα της τακτοποίησης μικρών διαμερισμάτων ενός δωματίου είναι αρκετά έντονο για τους συμπατριώτες μας, οπότε κάθε επιλογή εξοικονόμησης χώρου, οπτικής επέκτασης μιας μικρής περιοχής και η σωστή διάταξη των επίπλων μπορεί να είναι μια βασική λύση για τους ιδιοκτήτες μιας μικρής κατοικίας..

Τακτοποίηση διαμερίσματος ενός δωματίου

Σε ένα μικρό δωμάτιο

Χώρος ύπνου

Μέθοδοι για τη διευθέτηση μιας μικρής κατοικίας

Όλες οι επιλογές για τη δημιουργία ενός άνετου, λειτουργικού και βολικού εσωτερικού χώρου μικρού μεγέθους μπορούν να προστεθούν σε μια συγκεκριμένη λίστα, η οποία δεν είναι δόγμα, αλλά μπορεί να γίνει αφετηρία για τη δημιουργία ενός αποτελεσματικού περιβάλλοντος για ένα διαμέρισμα ενός δωματίου:

 • η χρήση ενός ανοιχτού σχεδίου βοηθά όχι μόνο στην εξοικονόμηση χώρου, αλλά και στη διατήρηση μιας αίσθησης ευρυχωρίας, ελευθερίας (όλες οι λειτουργικές περιοχές, εκτός από το μπάνιο, συνδυάζονται σε ένα δωμάτιο).
 • εάν υπάρχει δυνατότητα, τότε είναι απαραίτητο να επεκτείνετε τα ανοίγματα των παραθύρων – όσο πιο φυσικό φως στο δωμάτιο, τόσο πιο ευρύχωρο φαίνεται.
 • χρησιμοποιήστε το παιχνίδι του φωτός προς όφελος ενός λιτού δωματίου. Ελαφρύ φινίρισμα, στο οποίο η οροφή αποδεικνύεται λευκή, οι τοίχοι είναι ελαφρώς πιο σκοτεινοί και το δάπεδο εμφανίζεται ως το πιο σκοτεινό σημείο, διευρύνει οπτικά το δωμάτιο.
 • χρησιμοποιήστε πολλές τοπικές πηγές τεχνητού φωτισμού, για κάθε λειτουργικό τμήμα – τη δική του συσκευή φωτισμού ή σύστημα φωτισμού.
 • η γυαλιστερή οροφή και οι καθρέφτες στους τοίχους θα αυξήσουν οπτικά τον όγκο του δωματίου.
 • αν προσπαθείτε για χώρο και ένας λιτός χώρος διαβίωσης είναι το κύριο πρόβλημά σας, τότε προτιμήστε τη λειτουργικότητα από τη διακόσμηση (τα καντήλια, τα χοντρά χαλιά και οι βελούδινες κουρτίνες είναι δύσκολο να συνδυαστούν με μικρούς χώρους).
 • ξεφορτωθείτε ό, τι είναι περιττό – δεν πρέπει να υπάρχουν τυχαία πράγματα σε μια μικρή κατοικία.
 • προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε λειτουργικά αντικείμενα ως διακόσμηση (φωτιστικά, καθρέφτες με σκελετό, πιάτα), καθώς και διακόσμηση τοίχων.
 • τα ενσωματωμένα έπιπλα θα εξοικονομήσουν χώρο.
 • χρησιμοποιήστε αρθρωτά, φορητά έπιπλα για τη χωροθέτηση λειτουργικών τομέων.
 • εάν ένα εσωτερικό διαμέρισμα χρησιμοποιείται ως στοιχείο ζωνών, τότε θα είναι πιο πρακτικό να χρησιμοποιείτε βιβλιοθήκη διπλής όψης.

Μπάνιο πίσω από γυαλί

Ελαφριά επίπλωση για μικρούς χώρους

Χρήση εσωτερικών χωρισμάτων

Πρωτότυπος σχεδιασμός κατοικιών ενός δωματίου

Η χρήση ανοιχτόχρωμων χρωμάτων, συνήθως λευκών, γίνεται μία από τις κύριες μεθόδους οπτικής επέκτασης του χώρου. Σε πολλά δωμάτια ακανόνιστου σχήματος, με την παρουσία διαφόρων κόγχων και προεξοχών, λοξότμητων οροφών και άλλων χαρακτηριστικών σχεδιασμού, το λευκό χρώμα βοηθά στην οπτική γωνία γωνιών, μαλακώνει» ατέλειες». Επιπλέον, όλες οι αποχρώσεις του λευκού είναι το τέλειο σκηνικό για οποιαδήποτε επίπλωση, διακόσμηση και υφάσματα. Αλλά είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε αποκλειστικά λευκό χρώμα – οι χρωματικές πινελιές είναι απαραίτητες. Σε αυτό το θέμα, ο ευκολότερος τρόπος είναι να αντλήσετε έμπνευση από το σκανδιναβικό στυλ..

Φωτεινό δωμάτιο

Εσωτερικό σε ανοιχτά χρώματα

Σκανδιναβικό σχέδιο

Χιόνι λευκό φινίρισμα

Ανοιχτό σχέδιο

Ο ανοιχτός σχεδιασμός έχει πάψει να είναι μια ξένη τάση για τους συμπατριώτες μας και έχει γίνει η καλύτερη επιλογή για την οργάνωση του εσωτερικού ενός μικρού χώρου, στον οποίο πρέπει να τοποθετηθούν αρκετές λειτουργικές περιοχές. Αφαιρώντας τους τοίχους και τις πόρτες, έχετε πρόσβαση σε όλες τις επιφάνειες του δωματίου, χωρίς εξαίρεση, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες δημιουργίας ενός άνετου και πρακτικού σχεδιασμού σπιτιού. Η ανοιχτή διάταξη δεν εμποδίζει την κίνηση, δεν εμποδίζει την κυκλοφορία και την ελεύθερη ροή φωτός. Συνήθως, όταν χρησιμοποιείτε μια ανοιχτή κάτοψη σε ένα μικρό χώρο, ένας τύπος φινιρίσματος χρησιμοποιείται σε όλες τις ζώνες. Μια εξαίρεση μπορεί να είναι ο σχεδιασμός του τμήματος κουζίνας, όπου τα κεραμικά πλακίδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο για το δάπεδο όσο και για την πρόσοψη της ποδιάς της κουζίνας..

Φωτεινό σχέδιο δωματίου

Ανοιχτό σχέδιο

Αποτελεσματική διάταξη ενός μικρού δωματίου

Για τη διακόσμηση ενός διαμερίσματος ενιαίας διαρρύθμισης, ένα στυλ σοφίτας μπορεί να είναι η ιδανική επιλογή. Ανοιχτός χώρος, μεγάλα παράθυρα, απομόνωση μόνο του μπάνιου, εκτεθειμένα μηχανικά συστήματα και ελάχιστη διακόσμηση. Εάν δεν σας μπερδεύει το άνοιγμα του λιπαρού χώρου, τότε το στυλ της σοφίτας είναι η επιλογή σας για τη δημιουργία ενός μοντέρνου, πρακτικού και αξέχαστου εσωτερικού χώρου..

Στυλ σοφίτας

Στυλ σοφίτας σε ένα μικρό διαμέρισμα

Σε ένα δωμάτιο με ενιαία διαρρύθμιση, τα ίδια τα έπιπλα του δωματίου λειτουργούν ως στοιχεία ζωνών. Μερικές φορές, το χαλί χρησιμοποιείται για να περιγράψει υπό όρους μια συγκεκριμένη περιοχή. Επίσης, ένα στοιχείο που δείχνει ότι ανήκει σε ένα συγκεκριμένο λειτουργικό τμήμα είναι το σύστημα φωτισμού – τοπικές συσκευές φωτισμού ή οπίσθιος φωτισμός.

Διαμέρισμα ενιαίας διαρρύθμισης

Συνδυασμός λειτουργικών περιοχών

Τηλεόραση στην ντουλάπα

Μεγάλο κρεβάτι σε ένα μικρό δωμάτιο

Σαλόνι-τραπεζαρία-κουζίνα

Σε ένα διαμέρισμα όπου η κουζίνα έχει συνδυαστεί όχι μόνο με την τραπεζαρία και το σαλόνι, αλλά και με το υπνοδωμάτιο, μια ισχυρή και μέγιστη αθόρυβη κουκούλα γίνεται ένα σημαντικό στοιχείο του εσωτερικού, στην επιλογή του οποίου πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή Το Προκειμένου να απαλλαγείτε από τα οσμή μαγειρέματος και να ξεκουραστείτε τα λειτουργικά τμήματα για ύπνο και ξεκούραση, είναι απαραίτητο να οργανώσετε αδιάλειπτο καθαρισμό αέρα πάνω από την εστία ή τη σόμπα.

Πολυλειτουργικοί χώροι

Μικρός χώρος κουζίναςΓια να διατηρήσετε τη διάταξη ανοιχτή, αλλά ταυτόχρονα να δημιουργήσετε κάποια οικειότητα στον τομέα του ύπνου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κουρτίνες. Συνήθως, κουρτινόξυλα (ράγες) για κουρτίνες ή κουρτίνες συνδέονται απευθείας στην οροφή. Όταν δεν είναι τοποθετημένες, οι δομές δεν παρεμβαίνουν στην αντίληψη της εικόνας ολόκληρου του δωματίου.

Υπνοδωμάτιο πίσω από την κουρτίνα

Χώρος ύπνου και ξεκούρασης πίσω από την κουρτίνα

Κρεβάτι πίσω από την κουρτίνα

Εάν σε ένα μικρό δωμάτιο δεν υπάρχει δυνατότητα εγκατάστασης ενός κρεβατιού, τότε η χρήση ενός πτυσσόμενου καναπέ γίνεται η κύρια προτεραιότητα. Οι γωνιακές κατασκευές καθιστούν δυνατή την οργάνωση της πιο ευρύχωρης θέσης και, όταν συναρμολογούνται, είναι αρκετά ευρύχωρες για να φιλοξενήσουν πολλά άτομα. Επιπλέον, τέτοιες δομές μπορούν να εγκατασταθούν στη γωνία του δωματίου δίπλα στο παράθυρο – ένα μέρος που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μαζικά έπιπλα που μπορούν να εμποδίσουν τη διαδρομή διείσδυσης του ηλιακού φωτός..

Ορθολογική διάταξη

Πτυσσόμενος καναπές αντί για κρεβάτι

Ένας άλλος τρόπος για να επισημάνετε το τμήμα ύπνου χωρίς την εγκατάσταση εσωτερικών χωρισμάτων είναι η κατασκευή ενός βάθρου. Αυτή η προσέγγιση επιτρέπει στο χώρο κάτω από το κρεβάτι να χρησιμοποιηθεί για να φιλοξενήσει ευρύχωρα συστήματα αποθήκευσης. Συρτάρια μπορούν να κατασκευαστούν ακόμη και στο χώρο κάτω από τα σκαλιά.

Κρεβάτι στην εξέδρα

Πρωτότυπος σχεδιασμός

Το ζήτημα της οργάνωσης συστημάτων αποθήκευσης σε οποιοδήποτε χώρο δεν είναι εύκολο να επιλυθεί, αλλά στο πλαίσιο ενός διαμερίσματος μικρού μεγέθους, γίνεται ιδιαίτερα οξύ. Με αρκετά ψηλά ταβάνια, ρηχά αρθρωτά συστήματα μπορούν να τοποθετηθούν στην κορυφή. Ένα ολόκληρο σύστημα ανοιχτών ραφιών και αρθρωτών ντουλαπιών μπορεί να χτιστεί γύρω από το κεφάλι του κρεβατιού. Στο ίδιο σχέδιο, μπορείτε να δημιουργήσετε φωτισμό όχι μόνο για οπτικό αποτέλεσμα, αλλά και για την οργάνωση της δυνατότητας ανάγνωσης πριν από τον ύπνο..

Συστήματα αποθήκευσης γύρω από το κρεβάτι

Τακτοποίηση χώρου ύπνου

Ράφια στον τομέα του ύπνου

Χρήση εσωτερικών χωρισμάτων και ράφια

Είναι πιο αποτελεσματικό να χρησιμοποιείτε συστήματα αποθήκευσης διαφόρων τροποποιήσεων ως εσωτερικό διαμέρισμα. Όπως γνωρίζετε, δεν υπάρχει ποτέ πολύς χώρος αποθήκευσης · ​​αυτός ο κανόνας ισχύει για τα μικρά διαμερίσματα ακόμη περισσότερο. Για να αποφύγετε την ακαταστασία ενός μικρού χώρου, χρειάζεστε τάξη στη διανομή των απαραίτητων για τη ζωή. Τις περισσότερες φορές, ένας χώρος ύπνου εκτίθεται σε χωρισμό από τον κοινό χώρο. Ως αποτέλεσμα, έχετε έναν σχεδόν οικείο χώρο ύπνου και ξεκούρασης και ένα ευρύχωρο σύστημα αποθήκευσης..

Υπνοδωμάτιο πίσω από το ντουλάπι της κουζίνας

Κρεβάτι πίσω από τα ράφια

Χαμηλό ράφι ως διαμέρισμα

Για να παρέχετε στον υπνοδωμάτιο πρόσβαση στο φυσικό φως, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μη κουφά μοντέλα ραφιών που δεν είναι εγκατεστημένα σε όλο το ύψος του δωματίου. Ως αποτέλεσμα, ο χώρος ύπνου θα φωτιστεί τουλάχιστον εν μέρει. Και θα πάρετε ένα διαμέρισμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κρεμάσετε ανοιχτά ράφια ή να τοποθετήσετε μια ζώνη βίντεο.

Αρχική λύση

Ζώνη με χωρίσματα

Art Nouveau Αντιπαραβαλλόμενοι συνδυασμοί

Ο ανοιχτός χώρος δεν είναι βιώσιμη επιλογή για όλους τους οικοδεσπότες. Η χρήση χωρισμάτων, ραφιών και οθονών διαφόρων τροποποιήσεων είναι απαραίτητη σε οικογένειες με παιδί. Ακόμα και σε ένα μικρό χώρο, είναι απαραίτητο να διαθέσετε μια γωνιά για το μωρό – είτε πρόκειται για ράφι παιχνιδιών είτε για μικρό τραπέζι με καρέκλα.

Αρθρωτά ράφια

Το ράφι ως μέσο χωροθέτησης

Μετατρέψιμα έπιπλα για μικρούς και πολυλειτουργικούς χώρους

Σε ένα διαμέρισμα μιας μέτριας περιοχής, τα έπιπλα που μπορούν να εκτελέσουν διάφορες λειτουργίες δεν γίνονται απλώς μια ευχάριστη καινοτομία, αλλά μια αναγκαιότητα. Όταν συνδυάζετε ένα σαλόνι και ένα υπνοδωμάτιο σε ένα δωμάτιο, το κύριο πρόβλημα γίνεται η οριοθέτηση των χώρων ύπνου και ανάπαυσης. Ως αποτέλεσμα, οι ιδιοκτήτες αντιμετωπίζουν το ζήτημα της οργάνωσης του χώρου ύπνου. Μπορεί να είναι είτε ένας πτυσσόμενος καναπές, ο οποίος λειτουργεί ως το κύριο χαρακτηριστικό του σαλονιού κατά τη διάρκεια της ημέρας και γίνεται κρεβάτι τη νύχτα. Η δεύτερη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε ένα πτυσσόμενο κρεβάτι, «κρυμμένος» στην ντουλάπα. Και η τελευταία ευκαιρία να διαφοροποιήσετε τις λειτουργίες σε ένα δωμάτιο είναι να χρησιμοποιήσετε τόσο έναν καναπέ στο σαλόνι όσο και ένα κρεβάτι στον τομέα ύπνου. Αλλά αυτή η επιλογή είναι κατάλληλη μόνο για αρκετά ευρύχωρους χώρους (βελτιωμένη διάταξη, κατασκευή του τρέχοντος αιώνα).

Πτυσσόμενο κρεβάτι στην ντουλάπα

Μετατρέψιμο κρεβάτι

Φυσικά, η επιλογή χρήσης ενός κρεβατιού που μπορεί να κρυφτεί σε μια ντουλάπα δεν είναι κατάλληλη για κάθε ιδιοκτήτη ενός διαμερίσματος ενός δωματίου. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα μεγαλύτερα παντρεμένα ζευγάρια. Αλλά για τους νέους μεσαίου μεγέθους, αυτός ο τρόπος οργάνωσης του χώρου μπορεί να είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να αποκτήσουν ένα πολυλειτουργικό, πρακτικό και ταυτόχρονα οπτικά ελκυστικό σπίτι..

Υπνοδωμάτιο και σαλόνι 2 σε 1

Bachelor's apartment

Χρησιμοποιούμε δομή δύο επιπέδων

Εάν το διαμέρισμα ενός δωματίου σας είναι ένα δωμάτιο με ψηλή οροφή που μπορεί να χωρέσει σε δύο επίπεδα, τότε μπορείτε να πολλαπλασιάσετε με ασφάλεια τα τετραγωνικά μέτρα του σπιτιού σας με δύο. Κατά κανόνα, το υπνοδωμάτιο βρίσκεται στην επάνω βαθμίδα. Για προφανείς λόγους, τον περισσότερο χρόνο στο τμήμα ύπνου περνάμε ξαπλωμένοι, οπότε το ύψος της οροφής δεν παίζει σημαντικό ρόλο – μόνο αν μπορείτε να φτάσετε στο κρεβάτι χωρίς εμπόδια. Αλλά ακόμη και για τέτοιους χώρους, κανείς δεν ακύρωσε τις κύριες δυνατότητες αύξησης του χώρου – φινιρίσματα φωτός, επιφάνειες από γυαλί και καθρέφτη, μετρημένη διακόσμηση και παρουσία φωτεινών τόνων ή αντίθετες εσωτερικές λεπτομέρειες.

Υπνοδωμάτιο στην ανώτερη βαθμίδα

Οροφή δαπέδου χώρου ύπνου

Εσωτερικό δύο επιπέδων

Τα πιο αποτελεσματικά σχέδια σχεδιασμού για μικρά διαμερίσματα

Σας παρουσιάζουμε ένα έργο ενός διαμερίσματος ενός δωματίου, στο οποίο ήταν δυνατό να μην συνδυάσετε την κουζίνα με το σαλόνι. Σε αυτόν τον μικρό χώρο συνυπάρχουν αρμονικά ένα σαλόνι, ένα υπνοδωμάτιο και ένα μίνι γραφείο. Χάρη στη χρήση ενός πτυσσόμενου κρεβατιού, το οποίο κατά τη διάρκεια της ημέρας «κρύβει» σε μια ρηχή ντουλάπα, το δωμάτιο μπορεί να λειτουργήσει ως ένα πλήρες σαλόνι και να γίνει υπνοδωμάτιο τη νύχτα. Η οπτική επέκταση του χώρου διευκολύνεται από τη χρήση καθρεφτισμένων επιφανειών για την εκτέλεση των θυρών της ενσωματωμένης ντουλάπας. Κρυμμένο πίσω από αυτές τις καθρέφτες πόρτες κρύβεται ένας ενσωματωμένος σταθμός εργασίας. Μικρές επιφάνειες εργασίας και ανοιχτά ράφια ταιριάζουν συμπαγή ακόμη και σε ντουλάπες με μικρό βάθος.

Διαμέρισμα-μετασχηματιστής

Υπνοδωμάτιο-σαλόνι-μελέτη

Αρθρωτός καναπές για πολυλειτουργικό χώρο

Ένα άλλο παράδειγμα οργάνωσης του χώρου διαβίωσης σε ένα μεγάλο δωμάτιο. Μεγάλα παράθυρα, ελαφρύ φινίρισμα στις περισσότερες επιφάνειες, παιχνίδι αντιθέσεων και η χρήση μιας ζεστής παλέτας χρωμάτων συνέβαλαν στην οπτική επέκταση του χώρου και στη δημιουργία μιας άνετης και ζεστής ατμόσφαιρας. Αντί για έναν ογκώδη καναπέ στο χώρο του σαλονιού, χρησιμοποιήθηκαν δύο κινητές πολυθρόνες, οι οποίες, εάν είναι απαραίτητο, μπορούν να στερεωθούν στον τοίχο, απελευθερώνοντας περισσότερο ελεύθερο χώρο. Ο χώρος εργασίας αντιπροσωπεύεται από μια μικρή κονσόλα και ένα σύνολο ανοιχτών ραφιών που δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο. Οι καθρέφτες πόρτες του ενσωματωμένου συστήματος ντουλάπας αυξάνουν οπτικά τον όγκο του δωματίου. Και η χρήση ολόκληρου του ύψους του δωματίου για τη διευθέτηση των ημιώροφων επέτρεψε την αύξηση του αριθμού των συστημάτων αποθήκευσης.

Σχεδιαστικό έργο ενός μικρού διαμερίσματος

Καθρέπτες για αύξηση του χώρου

Εδώ είναι ένα σχέδιο σχεδιασμού για ένα λιτό διαμέρισμα ενός δωματίου. Μόνο το μπάνιο παρέμεινε απομονωμένο σε αυτό το φωτεινό δωμάτιο. Με τη χρήση φωτεινών τελειωμάτων, τη δοσολογημένη εισαγωγή φωτεινών τόνων και τη χρήση ανοιχτόχρωμου ξύλου σε ζεστές αποχρώσεις επιτεύχθηκε μια τόσο αποτελεσματική εικόνα ενός μικρού σπιτιού. Ο διαχωρισμός της θέσης πίσω από ένα μη κωφό διαχωριστικό κατέστησε δυνατή τη διατήρηση της διείσδυσης του φωτός από το σαλόνι, αλλά ταυτόχρονα και τη δημιουργία μιας ιδιωτικότητας του τμήματος για ύπνο και χαλάρωση. Η απόρριψη μαζικών επίπλων και η χρήση ενσωματωμένων συστημάτων αποθήκευσης επέτρεψαν τη δημιουργία μιας διάταξης στην οποία υπάρχει αρκετός ελεύθερος χώρος όχι μόνο για να μετακινηθείτε στο δωμάτιο, αλλά και για να διατηρήσετε μια αίσθηση ελευθερίας. Πολλές τοπικές πηγές φωτός δημιουργούν μια οπτική επέκταση του χώρου, για να μην αναφέρουμε τον κύριο σκοπό τους.

Διαμέρισμα σε χιονισμένες αποχρώσεις ξύλου

Ξύλινο διαμέρισμα για την κρεβατοκάμαρα

Καθιστικό και κουζίνα

Μελέτη στο σαλόνι

Σε ένα άλλο διαμέρισμα με αρκετά ευρύχωρο δωμάτιο, το ζήτημα του διαχωρισμού του χώρου ύπνου επιλύθηκε με τη βοήθεια ενός χωρίσματος interroom. Το πλεονέκτημα τέτοιων κατασκευών είναι ότι η δομή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τις δύο πλευρές. Μπορείτε να κρεμάσετε την τηλεόραση από την πλευρά του σαλονιού και στην περιοχή ύπνου – μια εικόνα ή μικρά ανοιχτά ράφια.

Εσωτερικό διαμερίσματος ενός δωματίου

Σκούρα έπιπλα σε ανοιχτόχρωμο φόντο