Λευκό σαλόνι

Ένα σαλόνι σε λευκό χρώμα μπορεί να γίνει ένα από τα πιο άνετα μέρη σε ολόκληρο το διαμέρισμα, καθώς τα ανοιχτά χρώματα δημιουργούν μια αίσθηση ευρυχωρίας και ελαφρότητας στο εσωτερικό..

Μεγάλο σαλόνι

Χάρη στις πολλές αποχρώσεις του λευκού, μπορείτε να δημιουργήσετε μια πρακτική εμφάνιση για ένα δωμάτιο για κάθε γούστο. Είναι καλύτερα να κάνετε τα δάπεδα από πιο πρακτικό υλικό, για παράδειγμα, για να τοποθετήσετε πλακάκια ανοιχτόχρωμου χρώματος. Οι οροφές μπορούν να είναι πολλαπλών επιπέδων με οπίσθιο φωτισμό – αυτό θα προσθέσει χώρο και όγκο. Επίσης, το λευκό χρώμα είναι πολύ όμορφο και απαλό με διαφορετικά χρώματα και το φως θα αναδείξει ευνοϊκά τα στοιχεία των επίπλων..

Δημιουργία ασπρόμαυρου εσωτερικού στο σαλόνι

Το ασπρόμαυρο εσωτερικό συνδυάζει δύο αντίθετα χρώματα σε αντίθεση – φως και σκιά. Αυτός ο συνδυασμός φαίνεται υπέροχος σε τοίχους και έπιπλα. Τα μοτίβα ανοιχτού τύπου φαίνονται υπέροχα στις κουρτίνες. Μπορείτε να δημιουργήσετε ελαφρότητα δημιουργώντας μαγεία προσθέτοντας τετράγωνα στοιχεία. Οι εικόνες σε μαύρα πλαίσια φαίνονται πολύ αρμονικές στους τοίχους του λευκού καθιστικού..

Οι ασπρόμαυροι εσωτερικοί χώροι είναι πολύ δημοφιλείς σήμερα. Τα δωμάτια σε μοντέρνο στιλ φαίνονται ιδιαίτερα καλά. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες για τη δημιουργία ενός τέτοιου εσωτερικού χώρου. Μπορείτε να προσθέσετε περισσότερο λευκό ή, αντίστροφα, μαύρο. Διαφορετικά, μπορείτε να συμπεριλάβετε ένα τρίτο χρώμα και να αραιώσετε την ασπρόμαυρη αντίθεση με αυτό. Το ασπρόμαυρο διατίθεται σε πολλές αποχρώσεις για να δημιουργήσει ένα πιο απαλό, πιο ποικίλο περιβάλλον για ένα πιο εκλεπτυσμένο και εκλεπτυσμένο εσωτερικό. Για ένα τέτοιο σαλόνι, είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε περισσότερο λευκό, καθώς αυτό το χρώμα σας επιτρέπει να αυξήσετε οπτικά το χώρο του δωματίου. Το μαύρο μπορεί να προστεθεί με τη μορφή μοτίβων ή λωρίδων στους τοίχους, που περιλαμβάνονται στα έπιπλα.

Μαύρο τζάκι σε άσπρο φόντο Μαύρα παράθυρα σε ένα λευκό δωμάτιο Πρωτότυπη λάμπα

Περαιτέρω περισσότερο

Ασυνήθιστο λευκό τζάκι Μαύρο και άσπρο αντίθεση Μαύρα έπιπλα σε ένα λευκό σαλόνι

Και τέλος, σαλόνια, τα οποία έχουν πολύ μαύρο.

Ο συνδυασμός λευκού και μαύρου Απομίμηση σόμπας Προσθήκη μαύρου σε λευκού

Το σαλόνι πρέπει να φαίνεται ευρύχωρο – μόνο τότε ο συνδυασμός ασπρόμαυρου θα φαίνεται τέλειος και η παρουσία καθρεφτών στους τοίχους αυξάνει επίσης οπτικά την περιοχή του δωματίου. Το κύριο πράγμα είναι ότι όταν δημιουργείτε ένα στυλ, αισθάνεστε άνεση και ηρεμία..

Διαφορετικά χρώματα – συνδυασμός με λευκό

Ένα επιπλέον φωτεινό χρώμα σε λευκό εσωτερικό θα προσθέσει πικάντικες νότες, θα φέρει πλούτο και ποικιλία.

 • yustra σε λευκό φόντο
 • Πολυθρόνες Oange σε λευκό φόντο
 • Λευκό πάτωμα
 • Συνδυασμός χρωμάτων σε αντίθεση
 • Πολύχρωμα μαξιλάρια σε λευκό καναπέ
 • Αραίωση λευκού με μπλε

ΠροηγούμενοΕπόμενο123456

Δεν πρέπει να υπάρχουν πολλά χρωματιστά στοιχεία, μόνο χρωματιστά μαξιλάρια ή φωτεινά βιβλία στα ράφια, πολύχρωμα πιάτα.

Φωτεινό δωμάτιο

Με τη βοήθεια του χρώματος, μπορείτε να επισημάνετε περιοχές στο δωμάτιο, να δημιουργήσετε τόνους και δυναμισμό στο εσωτερικό. Ποια χρώματα είναι καλύτερα για ένα λευκό εσωτερικό; Το κόκκινο και το γκρι θα προσθέσουν αρχοντιά. Το πορτοκαλί και το κίτρινο θα δώσουν μια φωτεινή διάθεση, οι αποχρώσεις του πράσινου και η σαλάτα θα φαίνονται υπέροχα σε ένα λευκό εσωτερικό. Πρέπει να θυμόμαστε ότι το σχήμα είναι σημαντικό, επομένως τα χρώματα πρέπει να επιλέγονται προσεκτικά, χωρίς να επιβαρύνουν το εσωτερικό. Μία από τις καλύτερες επιλογές είναι ένας συνδυασμός πολλών σχημάτων και υφών – για παράδειγμα, κουρτίνες, καναπές και πολλά διακοσμητικά στοιχεία σε ένα συνδυασμό χρωμάτων. Αυτό θα βοηθήσει στη δημιουργία ενός κομψού και κομψού εσωτερικού χώρου που θα τονίσει τη γεύση και τις προτιμήσεις του ιδιοκτήτη..

Οι μοβ και οι μπλε αποχρώσεις φαίνονται καλά σε συνδυασμό διαφορετικών υφών, σε γυαλιστερά στοιχεία που αντανακλούν το φως. Μπορείτε επίσης να πάρετε ταπετσαρίες αυτών των αποχρώσεων, ελαφρώς καπνιστές – αυτό θα μειώσει τη φωτεινότητα των χρωμάτων και θα φέρει τρυφερότητα στο εσωτερικό. Τα παστέλ χρώματα δημιουργούν μια αίσθηση πολυτέλειας, χαλάρωσης, πολυπλοκότητας στο δωμάτιο.

Μπλε μαξιλάρια σε άσπρο φόντο Αντίθετα χρώματα σε ένα λευκό δωμάτιο Σκούρος καναπές σε ένα λευκό σαλόνι

Οι λάτρεις του εξωτικού μπορούν να προσθέσουν στυλιζαρισμένα στολίδια στο σχέδιο των δέρματος ως χαλί. Παρόλο που το λευκό συχνά συνδέεται με την αρχαιότητα, τις λιτές στήλες, τα ψηλά ταβάνια, το αφρικανικό θέμα ωστόσο φαίνεται υπέροχο σε λευκό φόντο..

Πολύχρωμα μαξιλάρια σε λευκό φόντο Συνδυασμός χρωμάτων σε αντίθεση Λευκό πάτωμα

Λευκό σαλόνι και μελέτη

Παρά το γεγονός ότι ένα φωτεινό περιβάλλον θεωρείται πιο ρομαντικό, σε ένα τέτοιο δωμάτιο είναι εύκολο να συγκεντρωθείτε στη δουλειά και χωρίς να αποσπάται η προσοχή σας, να κάνετε επιχειρήσεις με ειρήνη. Ως εκ τούτου, το σαλόνι χρησιμοποιείται συχνά ως μελέτη, διακοσμώντας το σε ανοιχτά χρώματα, κάνοντας μια έμφαση χρώματος στα έπιπλα..

 • Ο συνδυασμός λευκού και μαύρου
 • Αποκλειστικός πίνακας
 • Πρωτότυπη διάταξη επίπλων
 • Πρωτότυπα έπιπλα
 • Μαύρα έπιπλα σε ένα λευκό σαλόνι
 • Μαύρο τζάκι σε άσπρο φόντο
 • Πολύχρωμα μαξιλάρια σε λευκό καναπέ

ΠροηγούμενοΕπόμενο1234567

Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν το διαμέρισμα είναι μικρό και δεν υπάρχει δυνατότητα να διαθέσετε ολόκληρο δωμάτιο για ένα γραφείο. Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να χρειαστεί να συνδυάσετε το σαλόνι και τον χώρο εργασίας σε έναν χώρο. Για αυτό, ο χωρισμός είναι πολύ σημαντικός έτσι ώστε το δωμάτιο να μην φαίνεται υπερφορτωμένο και το εσωτερικό παραμένει ελαφρύ, καθαρό και άνετο..

Μερικές φορές ένα βάθρο χρησιμοποιείται για διαχωρισμό, ως στοιχείο του εσωτερικού, για να τοποθετήσετε είτε μια περιοχή αναψυχής πάνω του είτε για να διαχωρίσετε μια μελέτη. Σε περίπτωση που το σαλόνι είναι ένα δωμάτιο με μεγάλο παράθυρο και έξοδο στο μπαλκόνι, τότε θα πρέπει να υπάρχει ένα πέρασμα στο μπαλκόνι. Αυτό μπορεί να υπαγορεύει τη διάταξη των επίπλων κατά μήκος ενός από τους τοίχους. Εναλλακτικά, ο χώρος εργασίας μπορεί να διαχωριστεί με μια μονάδα ραφιών με ένα ημιδιαφανές γυαλί πίσω για να επιτρέψει στο ηλιακό φως να εισέλθει στην περιοχή ανάπαυσης. Θα είναι βολικό να τοποθετήσετε συρτάρια και ράφια στο ράφι για την αποθήκευση εγγράφων εργασίας, φακέλων και βιβλίων, κάτι που είναι ιδιαίτερα βολικό για ένα άτομο που εργάζεται στο σπίτι. Στον τοίχο με ένα ράφι, μπορείτε να τοποθετήσετε ένα γραφείο δίπλα στο παράθυρο στη μία πλευρά και έναν άνετο καναπέ για καθιστικό στην άλλη. Στον απέναντι τοίχο μπορεί να υπάρχει μια τηλεόραση και ένας τοίχος για την αποθήκευση πραγμάτων και πιάτων σε μινιμαλιστικό στιλ. Έτσι, δεν θα υπάρχει βαρύτητα στο εσωτερικό, τα ανοιχτά χρώματα θα δώσουν χώρο, ένα ράφι από γυαλί δεν θα γίνει εμπόδιο για την είσοδο του φωτός στο δωμάτιο..

Το σαλόνι σε λευκό χρώμα φαίνεται εκπληκτικό και χάρη σε αυτό το εσωτερικό, οι τοίχοι στο σαλόνι απομακρύνονται και το δωμάτιο γεμίζει φως. Το λευκό μπορεί να συνδυαστεί τέλεια με οποιοδήποτε χρώμα, τονίζοντας την ακεραιότητα του εσωτερικού, επομένως, κάνοντάς το σε λευκό, θα έχετε ένα κομψό σαλόνι.