Πρωτότυπες επιλογές σχεδιασμού υπνοδωματίου

Φυσικά, η οργάνωση ενός υπνοδωματίου είναι ένα πολύ ευχάριστο, καθόλου εύκολο έργο, αφού κατά την εκτέλεσή του είναι σημαντικό να ληφθούν υπόψη όλες οι λεπτομέρειες και τα μικροπράγματα, έτσι ώστε στο μέλλον η κατάσταση να δίνει αποκλειστικά μια αίσθηση άνεσης και Χαρά. Παρακάτω είναι οι αρχικές επιλογές σχεδίασης για την κρεβατοκάμαρα.

Πρωτότυπο κρεβάτι Άνετο σπίτι για μια γάτα Μέρος για να διαβάσετε Πόρτα / τραπέζι τένις Μπαλκόνι κρεβάτι Πρωινό στο κρεβάτι Συμπαγής χώρος εργασίας Άνετο μέρος για ύπνο Γραφείο εφήβων Κοριτσίστικο δωμάτιο

Εξαιρετική διακόσμηση κρεβατοκάμαρας

Perhapsσως η λέξη κλειδί σε αυτήν την επιλογή σχεδιασμού υπνοδωματίου είναι «πρόκληση», Ωστόσο, όπως στη σύγχρονη τέχνη, επομένως, τα ασυνήθιστα υπερβολικά υπνοδωμάτια σπάνια δεν έχουν θεαματικά αντικείμενα τέχνης. Επιπλέον, κάποιος χλευασμός της περιβόητης φιλιστικής ηθικής στον υπερβολικό σχεδιασμό της κρεβατοκάμαρας είναι ακόμη ευπρόσδεκτος. Σε αυτή την περίπτωση, συνήθως χρησιμοποιούνται για διακόσμηση πίνακες ζωγραφικής ή πάνελ, αφηρημένα σχήματα, φουτουριστικά φωτιστικά κ.λπ. Μια άλλη αναμφισβήτητη επιλογή για τη συμπλήρωση ενός υπερβολικού υπνοδωματίου είναι η χρήση διαφόρων υπερβολών. Οι εσωτερικές λεπτομέρειες που φαίνονται με την πρώτη ματιά εντελώς ασύμβατες μεταξύ τους, δημιουργούν μαζί ένα πρωτότυπο σχέδιο υπνοδωματίου.

Εξαιρετική διακόσμηση κρεβατοκάμαρας

Συντηρητική διακόσμηση κρεβατοκάμαρας

Ένα χρυσό δείγμα ενός υπνοδωματίου στον συντηρητικό του σχεδιασμό μπορεί να αναπαρασταθεί ως εξής: στο κέντρο είναι ένα κρεβάτι με χαμηλό κεφαλάρι, πάνω του ένας καθρέφτης ή μια εικόνα και δίπλα του είναι ένα ζευγάρι κομοδίνα και επιτραπέζια φωτιστικά. Με αυτό το σχέδιο, ο σχεδιασμός της κρεβατοκάμαρας αποδεικνύεται διακριτικός, αλλά ταυτόχρονα συμμετρικός και φυσικός. Για να αραιώσετε ένα κάπως βαρετό εσωτερικό, μπορείτε να προσθέσετε φωτεινούς τόνους, οι οποίοι, για παράδειγμα, μπορεί να είναι ανοιχτά μαξιλάρια ασυνήθιστων χρωμάτων, πρωτότυπα ειδώλια, κηροπήγια, κορνίζες φωτογραφιών, αμπαζούρ κ.λπ..

Διακόσμηση νεανικής κρεβατοκάμαρας

Σε αυτή την περίπτωση, δεν έχει να κάνει τόσο με την ηλικία όσο με τη διάθεση. Ο νεανικός σχεδιασμός έχει ελάχιστα κοινά στοιχεία με το υπερβολικό, αλλά δεν υπάρχουν εμφανή ασυμβίβαστα διακοσμητικά στοιχεία. Οι τοίχοι, κατά κανόνα, επικολλούνται με φωτεινή ταπετσαρία ή βάφονται με επικαλύψεις ασυνήθιστων αποχρώσεων και το συνδυασμό τους. Επιτρέπεται η χρήση διακοσμητικών εφαρμογών ταινιών με τη μορφή λουλουδιών, τοπίων της πόλης, επιγραφών σε ξένες γλώσσες κ.λπ..

Διακόσμηση νεανικής κρεβατοκάμαρας

Βασιλική διακόσμηση κρεβατοκάμαρας

Η βασιλική κλίμακα συνεπάγεται, πρώτα απ ‘όλα, καλές διαστάσεις, δηλ. πλάνα του δωματίου, έτσι ώστε ένα μεγάλο κρεβάτι με κεφαλάρι ή, για παράδειγμα, ένα πλούσιο ντραπέ ασυνήθιστο κουβούκλιο, να χωράει εύκολα στο υπνοδωμάτιο. Είναι καλύτερο να επιλέξετε έπιπλα αντίκες. Η επιλογή των υφασμάτων προέρχεται από συλλογές που βασίζονται σε αρχειακά σχέδια. Επιπλέον, δεν πρέπει να ξεχνάμε τη χύτευση στόκου, την ξυλουργική ή τα φύλλα παραθύρων, θα θέλαμε να δεχτούμε ότι είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε πολύτιμα ιστορικά δείγματα. Για έμπνευση, μπορείτε να πάτε σε οποιοδήποτε κάστρο ή μουσείο.

Βασιλική διακόσμηση κρεβατοκάμαρας

Ρουστίκ διακόσμηση κρεβατοκάμαρας

Η country μουσική ονομάζεται στυλ για αιώνες για κάποιο λόγο, επειδή κάθε χρόνο οι σχεδιαστές καταλήγουν σε κάτι καινούριο για να δώσουν στα κλασικά της χώρας έναν πραγματικό ήχο δοκιμασμένο στο χρόνο. Ο σχεδιασμός του υπνοδωματίου σε αυτή την περίπτωση προϋποθέτει την παρουσία διαφόρων διακοσμητικών στοιχείων, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο που θυμίζει μια ζωή στο χωριό. Μπορεί να είναι απλά έπιπλα, καρώ ή απλά κλινοσκεπάσματα, κουρτίνες και χαλιά που δεν είναι ιδιόρρυθμα. Οι πραγματικοί υποστηρικτές αυτής της επιλογής σχεδίασης χρησιμοποιούν ψάθινα έπιπλα και ορισμένα μέρη του εσωτερικού μπορεί ακόμη και να χρησιμοποιηθούν με ακατέργαστη χρήση «φυσικός» δοκάρια σημύδας ή δοκάρια ραγισμένα και πελεκημένα.

Ρουστίκ διακόσμηση κρεβατοκάμαρας

Διακόσμηση κρεβατοκάμαρας: προσοχή στη λεπτομέρεια

Η θέση του κρεβατιού παίζει ιδιαίτερο ρόλο στο σχεδιασμό του υπνοδωματίου. Υπάρχουν πολλές επιλογές για να το τοποθετήσετε στο υπνοδωμάτιο:

  • στον τοίχο – το κρεβάτι κινείται κοντά στον τοίχο.
  • νησί – το κρεβάτι είναι εγκατεστημένο με ειδικό τρόπο, έτσι ώστε να μην μπορεί να αγγίξει τους τοίχους, σχηματίζοντας ένα είδος νησιού. Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να έχει μια μαζική δομή και να αποτελείται από ένα ογκώδες πλαίσιο και θόλο.
  • σε μια κόγχη. Επιτρέπεται η ενσωμάτωση του κρεβατιού ύπνου σε μια θέση, η οποία μπορεί να έρχεται σε αντίθεση με το γενικό φόντο του εσωτερικού ή να είναι κουρτινωμένη με ένα πρωτότυπο εντυπωσιακό ύφασμα.
  • στο βάθρο. Δομικά, αυτή η τεχνική μοιάζει με εξέδρα με σκαλοπάτια, πάνω στο οποίο τοποθετείται ένα μεγάλο ελαστικό και ογκώδες στρώμα με τα απαραίτητα λινά ή οποιαδήποτε άλλα χαρακτηριστικά είναι απαραίτητα για τον ύπνο.
  • ημιώροφος. Ένας ασυνήθιστος και σύγχρονος τρόπος αποτελεσματικής και ταυτόχρονα λειτουργικής χωροθέτησης του χώρου ύπνου είναι η τοποθέτηση του κρεβατιού στο ανεγερμένο δεύτερο επίπεδο. Χάρη σε αυτήν την τεχνική, εμφανίζεται πρόσθετος χώρος για βολική οργάνωση ντουλαπών ή, για παράδειγμα, διάταξη ενός χώρου εργασίας..

Οι αποχρώσεις της επιλογής των χρωμάτων για την επακόλουθη διακόσμηση των τοίχων έχουν μεγάλη επίδραση στην αντίληψη του σχεδιασμού του υπνοδωματίου. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το χρώμα είναι ένα από τα πιο σημαντικά διακοσμητικά στοιχεία, καθώς είναι αυτός που τραβά πρώτα τα βλέμματα και μπορεί να εκφράσει την ατομικότητα και ακόμη και τα προσωπικά χαρακτηριστικά του ιδιοκτήτη των χώρων. Κάθε χρώμα έχει διαφορετική σημασία:

Το λευκό είναι ένα κρύο, ήρεμο χρώμα που δημιουργεί μια αίσθηση απλότητας, ελαφρότητας και σεμνότητας.

Λευκό υπνοδωμάτιο

γκρι – ένα θαμπό χρώμα που προκαλεί πλήξη και απάθεια.

Γκρι υπνοδωμάτιο

το μαύρο είναι ένα βαρύ και ζοφερό χρώμα που μειώνει δραματικά τη διάθεση και προκαλεί δυσφορία.

Μαύρη κρεβατοκάμαρα

καφέ – δίνει μια αίσθηση άνεσης και ζεστασιάς, δημιουργώντας μια απαλή και ήρεμη διάθεση.

Καφέ υπνοδωμάτιο

μοβ – μειώνει τη δραστηριότητα, οδηγεί σε επιβράδυνση ορισμένων διαδικασιών ζωής στο σώμα.

Μωβ υπνοδωμάτιο

μπλε – αναφέρεται σε ένα παθητικό χρώμα, καθώς βοηθά στη μείωση της δραστηριότητας και του συναισθηματικού στρες.

Μπλε υπνοδωμάτιο

το πράσινο είναι ένα ουδέτερο χρώμα, επομένως δεν έχει καμία σημαντική επίδραση σε ένα άτομο.

Πράσινο υπνοδωμάτιο

κίτρινο – δημιουργεί μια αίσθηση ηλιακού φωτός στο εσωτερικό, αναζωογονεί, αναβιώνει και βελτιώνει τη διάθεση, και επίσης αυξάνει την αποδοτικότητα.

Κίτρινο υπνοδωμάτιο

το μπλε είναι ένα παθητικό, ήρεμο και κρύο χρώμα. Προικισμένο με τις ίδιες ιδιότητες με το μπλε, αλλά ταυτόχρονα προκαλεί τάσεις στοχασμού και προβληματισμού.

Μπλε υπνοδωμάτιο

κόκκινο – έχει συναρπαστικό αποτέλεσμα, αλλά με σύντομη έκθεση, έχει θετική επίδραση στην αντίληψη των τόνων.

Κόκκινο υπνοδωμάτιο

πορτοκαλί – δημιουργεί μια χαρούμενη και χαρούμενη διάθεση, προκαλώντας μια αίσθηση ζεστασιάς, που έχει ευεργετική επίδραση στη βελτίωση της απόδοσης.

Πορτοκαλί υπνοδωμάτιο

Εάν είναι επιθυμητό, ​​μπορούν να χρησιμοποιηθούν φωτεινά και κορεσμένα χρώματα στο εσωτερικό του υπνοδωματίου και αν ο ιδιοκτήτης (ke) αρέσει να πειραματίζεται με το σχέδιο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κόκκινες ή σκούρες μπλε αποχρώσεις για διακόσμηση. Τα χρώματα από τερακότα και βυσσινί φαίνονται πολύ ευγενικά στους τοίχους, αφού τα ελαφριά κλινοσκεπάσματα και τα θαμπά καλύμματα δαπέδου ή τα χαλιά μοιάζουν οργανικά με φόντο.