Αποκλειστική σχεδίαση μπάνιου σε μορφή ώρας Apple

Σε μια φράση «Κάνε ένα μπάνιο» ένα ολόκληρο τελετουργικό είναι κρυμμένο, υποδεικνύεται από την ανάγκη για χαλάρωση και χαλάρωση. Με τη σύμπτωση της επιθυμίας, των ευκαιριών και της παρουσίας ενός ευρύχωρου δωματίου, επιτρέπεται να απολαύσετε τον εαυτό σας με ανεπίσημη διακόσμηση και ακριβά φινιρίσματα..

Δεδομένου ότι υπάρχει πάντα ένας χώρος για δημιουργικότητα στη ζωή, είναι πολύ πιθανό να υλοποιηθούν ενδιαφέρουσες ιδέες. Οι διακοσμητικές δυνατότητες των πλακιδίων και οι νέες εκδόσεις υλικών, στη θέα των οποίων γεννιούνται ενδιαφέροντα έργα εν κινήσει, σας επιτρέπουν να μετατρέψετε έναν ιδιωτικό χώρο σε κάτι εξαιρετικό. Σε όλες τις περιπτώσεις, η δημιουργικότητα είναι απαραίτητη και για να συγκρίνετε τις δυνατότητες σχεδιασμού, θα πρέπει πρώτα να πλοηγηθείτε στη ροή των προσφερόμενων δομικών προϊόντων.

Ελαφρύς χώρος Ευρύχωρο και ελαφρύ Αρχική λύση

Τα χωρικά όρια οριοθετούνται από τοίχους και οι κάθετες κατασκευές έχουν πρωταρχική σημασία στη διακόσμηση. Η επιθεώρηση των μπάνιων, με λίγες εξαιρέσεις, έδειξε την επικάλυψη του ίδιου τύπου σχεδίασης, μέχρι στερεότυπη επένδυση με την επικράτηση του κλασικού σχεδίου τοποθέτησης πλακιδίων «ραφή σε ραφή».

Ταυτόχρονα, τα πάνελ από σκούρα πλακάκια, μέσω της οριοθέτησης του περιγράμματος, μετατρέπονται σε μια ανοιχτή σκιά και σχηματίζουν μια κεραμική επιφάνεια που διαφέρει από τη γειτονική μόνο στο χρώμα. Πρακτικό υλικό άξιο επαίνου, αλλά δεν είναι ώρα να απομακρυνθείτε από τα πρότυπα και να κάνετε το σχέδιο μοναδικό; Γιατί να μην εκμεταλλευτείτε τις διακοσμητικές δυνατότητες των χαριτωμένων τετραγώνων, των ιδεών σχεδιαστών ή της δικής σας φαντασίας?

 • ακόμη και κάνοντας την όψη υπό γωνία ή διαγώνιο, επιτρέπεται να επιτευχθεί ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα. Η επιδέξια δουλειά είναι ιδιαίτερα αισθητή σε ψηλούς τοίχους και μια αξιοπρεπή περιοχή.
 • σχέδιο «τρεχάλα» βασισμένο στην αρχή της μετατόπισης των επόμενων σειρών, ταυτίζεται με τοιχοποιία και θα είναι μια καλή επιλογή για ορθογώνιες διαμορφώσεις.
 • συνήθης «γήπεδο σκακιού», εκτελείται με βασικό τρόπο, βρίσκεται τόσο συχνά, αν και φαίνεται εντυπωσιακό λόγω των ανταγωνιστικών χρωμάτων.
 • Οι τοίχοι Peselee φαίνονται με εναλλαγή πανομοιότυπων πλακιδίων, διαφορετικού χρώματος, τοποθετημένων σε λωρίδες σε κάθε προσπάθεια.

Εάν θέλετε, μπορείτε να βρείτε μια στρογγυλή τροποποίηση από Ιταλούς σχεδιαστές. Το ίδιο σχήμα είναι ενδιαφέρον με τη συμπερίληψη διαφορετικών διαμέτρων στη συλλογή και όταν τελειώσουν, οι γρίφοι στον τοίχο δημιουργούν την ψευδαίσθηση του αφρού με φυσαλίδες διαφορετικών μεγεθών..

Άνετο μπάνιο Ωραία λύση Σχεδιασμός τοίχου Σε μια τιμητική θέση στο κέντρο

Χρωματικός σχεδιασμός

Τα ευχάριστα χρώματα και τα εκλεκτικά σχέδια, που βασίζονται σε βιώσιμα υλικά, γίνονται σταδιακά στη μόδα. Η αρχική λύση είναι ένα κεραμίδι με απομίμηση αγκάθια βιβλίων. Ανάγλυφες επιφάνειες και ακριβές συλλογές με πιτσιλιές από κεχριμπάρι ή χρυσό ιστό αράχνης θα προσθέσουν πολύχρωμες αισθήσεις.

Συνήθως στο μπάνιο εκμεταλλεύονται το θέμα του νερού ή των θαλάσσιων φυτών. Για παράδειγμα, τα κίτρινα ηλιοτρόπια δεν φαίνονται χειρότερα και είναι δύσκολο να αδιαφορήσετε για ποιμαντικά θέματα. Παραδοσιακά, οι γρίφοι απλώνονται στον τοίχο δίπλα στο μπολ, πλαισιώνονται από μονόχρωμα κεραμίδια και συγκεντρώνονται σε όμορφες εικόνες. Είναι αδύνατο να μην θαυμάσετε τη γυαλιστερή ομορφιά των πεταλούδων στους τοίχους που χαϊδεύουν το μάτι και δημιουργούν το ίδιο «πτερύγισμα» διάθεση. Επιτρέπεται η εγκατάστασή τους στον ίδιο τοίχο ή «αραιωμένος» σε όλο το χώρο.

Το πάνελ είναι ένα μοντέρνο κομμάτι στο μπάνιο. Η σύνθεση εικόνας αποτελείται από έγχρωμα στοιχεία και είναι μια ασυνήθιστη σύνθεση. Πωλείται ολόκληρη σειρά εικόνων για ένα συγκεκριμένο θέμα. Το σχέδιο μπορεί να περικλείεται σε ένα πλαίσιο περιγράμματος, να αναπαράγεται σε ολόκληρη την περιοχή του τοίχου ή να είναι διάσπαρτο σε τμήματα κατά μήκος της περιμέτρου με ξεχωριστά θέματα. Κοχύλια αστερίες ή μαργαριτάρια θα διακοσμήσουν μοναδικά το δωμάτιο και θα προσθέσουν αισθητική πολυτέλεια.

Λευκό μπάνιο Αρμονία λευκού και γκρι Αυστηρό εσωτερικό Διακριτικό και στιλάτο

Καλειδοσκοπική σκέδαση ψηφιδωτού

Το γυάλινο μωσαϊκό είναι κατάλληλο τόσο για πλήρη επένδυση τοίχων όσο και για διακόσμηση του άνω περιγράμματος, κολώνων. Ταυτόχρονα, θα γίνει το κυρίαρχο χαρακτηριστικό των θραυσμάτων στο πάτωμα, θα δημιουργήσει διακοσμητικές αποχρώσεις στην πρόσοψη των επίπλων ή των αξεσουάρ. Ο λόγος αυτής της ζήτησης ήταν το απεριόριστο διακοσμητικό δυναμικό του υλικού..

Όσον αφορά την ιδέα, επιτρέπεται ο συνδυασμός tesserae όσον αφορά τη διαμόρφωση, τον βαθμό διαφάνειας και την εξωτερική γυαλάδα. Τα δημιουργημένα θραύσματα φαίνονται εξίσου υπέροχα κάτω από τον τεχνητό φωτισμό και τις ακτίνες του ήλιου. Η αντανάκλαση της λάμψης θα περιπλέξει την αντίληψη κάτω από την πίστα LED και θα κάνει το γυαλί διαφανές κάτω από τη φυσική ροή του φωτός.

Ακόμα και ένα κομμάτι τετραγώνων διασκορπισμένο σε έναν μονόπλευρο χώρο «θα σκοτώσω» βαρετή εμπειρία. Για να αποφύγετε την έντονη ποικιλία της διακόσμησης τοίχου σε όλο το μήκος, γείρετε προς τη μονόχρωμη έκδοση, με αποτέλεσμα να αραιώσετε τη στερεή επιφάνεια με έγχρωμα ένθετα..

Για επιβεβαίωση της δημοτικότητάς του, είναι σκόπιμο να υπενθυμίσουμε τους μωσαϊκούς εσωτερικούς χώρους του πεντάστερου « Sheraton» ή το παλάτι Versace. Μέρος του διλήμματος επιλογής μπορεί να λυθεί με ομαδοποίηση προϊόντων. Perhapsσως θα είναι συλλογές από μίγματα ή χρώματα «ραγάδες», πάνελ οικοπέδου, εξαιρετικά σύνορα με πινελιές από ασήμι ή χρυσό.

Εσωτερικό με ξύλινα έπιπλα Σχέδιο Πολυτελές μπάνιο Μια πλοκή από τα κλασικά

Ελίτ σχεδιασμός

Γρανίτης, τσιπς από κεχριμπάρι, τραβερτίνη, μάρμαρο … Η φυσική πέτρα σε επιδέξια χέρια είναι έτοιμη να πάρει οποιοδήποτε σχήμα και να μετατραπεί σε tesserae, διπλώνοντας σε στολίδια με σχέδια ή λεπτομερή θέματα. Οι μη τετριμμένες ιδέες εκπλήσσουν όχι μόνο με το περιεχόμενο, τις αποχρώσεις τους, αλλά και με τις μορφές τους. Η διακόσμηση αντιπροσωπεύεται επίσης από μικρούς ομίλους, που θυμίζουν βότσαλα ποταμού ή καραμέλες. Σε όλες τις περιπτώσεις, ένας σύνθετος συνδυασμός ή ακόμα και ένα πρωτόγονο σχέδιο στυλ μπορεί να εκπλήξει. Εκτός από την επένδυση τοίχων και δαπέδων, χρησιμοποιούνται για τη διακόσμηση επιτραπέζιων τραπεζιών, πλαισίων καθρεφτών και λαμπτήρων..

Τι θα συμβεί με τα κεραμικά πλακίδια εάν πεταχτούν με μεγάλο τρόπο; Σωστά, θα πεταχτεί. Σε αναζήτηση νέων μορφών, οι σχεδιαστές επαναλαμβάνουν αυτήν την τεχνική για να επιτύχουν ένα μη τετριμμένο αποτέλεσμα και δημιουργούν συνθέσεις σε συνδυασμό θραυσμάτων με ολόκληρα τετράγωνα. Τέτοια πάνελ θεωρούνται αποκλειστικά και η ιδέα του συγγραφέα είναι αδύνατο να επαναληφθεί..

Με υπνοδωμάτιο

Τζαμαρία

 • Οι Ιταλοί προχώρησαν παραπέρα και κυκλοφόρησαν μια έκδοση από μέταλλο σε καουτσούκ σε διαφορετικές διαμορφώσεις. Σε μια λαστιχένια βάση, κάντε ένα σφυρί που ευχαριστεί το μάτι με ανακλαστικό «κουνελάκια»?
 • είναι αδύνατον να μην αναφερθώ «χρυσός» μωσαϊκό από γυαλί. Εξάλλου, ένα φύλλο χρυσού υψηλών προδιαγραφών είναι ενσωματωμένο σε κάθε θραύσμα.
 • το οξείδιο του χαλκού καθιστά τα ψεύτικα μωσαϊκά με γαλαζοπράσινα εκπληκτικά, αν και η διαδικασία είναι αρκετά ενεργειακή.
 • μια πολυτελής έκδοση λαμβάνεται επίσης από φυσική μαργαριτάρι, κάνοντας το δωμάτιο να λάμπει με λευκές και γκρι αποχρώσεις.

Εστίαση στο στυλ

Κεραμική και ξύλο Μέτριο εσωτερικό

Χώρος χαλάρωσης

Ένα διάσημο φινίρισμα απαιτεί ένα όμορφο μπάνιο στην εταιρεία. Τα βήματα μπορούν να προσφέρουν μια προσέγγιση σε αυτό σύμφωνα με την επιθυμία σας. Σε μια άλλη έκδοση, το βήμα επιτρέπεται να επεκταθεί εντός των ορίων και να μετατρέψει τη γραμματοσειρά σε μίνι πισίνα. Η καμπίνα ντους δεν πρέπει να περιλαμβάνεται στο κιτ και είναι καλύτερο να το τοποθετήσετε ανεξάρτητα. Εξοπλισμός με πρόσθετη λειτουργικότητα – ένα σύστημα υδρομασάζ και αρωματοθεραπεία θα αντικαταστήσουν το σαλόνι SPA.

Τα υδραυλικά εξαρτώνται από την κλασική μορφή και μόνο οι αυθεντικές βρύσες από ακριβό μέταλλο υποδεικνύουν αποκλειστικότητα. Η σημερινή ιδέα είναι κομψά κρεμαστά κιτ με εγκατάσταση. Όσο για το μονοπώλιο των λευκών δομών υγιεινής, έχει πολλές αποχρώσεις που διαφέρουν ως προς την τονικότητα σε διαφορετικές συλλογές..

Μεταλλικό αξεσουάρ

Συμβουλή

Όταν αγοράζετε υδραυλικά, τηρήστε την καθορισμένη ιδέα. Κατ ‘αρχήν, υπάρχουν 3 στυλ προτεραιότητας σε αυτόν τον τομέα: το κλασικό, «γέρος», εταιρείες υψηλής τεχνολογίας και κορυφαίες εταιρείες παράγουν προϊόντα σε σχέση με συγκεκριμένα διανύσματα κατεύθυνσης.

 • τα κλασικά μπορούν να αναγνωριστούν από τις άμορφες μορφές και τις διακοσμητικές προσθήκες τους. Γάμα – μπεζ -καφέ, λευκό ή χτισμένο σε μπλε τόνους.
 • υψηλής τεχνολογίας – συμπαγής γεωμετρία γραμμών και γωνιών, μέταλλο, ματ χρώμιο και τσιγκουνιά σε σχέση με τη διακόσμηση.
 • θαυμαστές «αρχαιότητα» Θα μου αρέσουν τα ξύλινα μπροστινά έπιπλα και εξαρτήματα από μπρούτζο και ορείχαλκο. Σήμερα, η επιλογή δεν είναι περιορισμένη και κάθε εποχή υπάρχουν ιδέες που ενσωματώνονται σε μέταλλο ή κεραμικά. Η μόδα πλέον ευνοεί λαμπερά κομμάτια σε γυαλισμένα έπιπλα..

Οι γραμματοσειρές στο ανατολίτικο στυλ επιτρέπουν μια ποικιλία χρωμάτων και γίνονται επαρκώς αντιληπτές σε μια αρμονική αλληλογραφία με ουδέτερο φόντο. Ο ενσωματωμένος νιπτήρας, με στερέωση στον μαρμάρινο πάγκο, είναι αυτοδύναμος από μόνος του και υποστηρίζει τα κλασικά. Συνδυάζουμε τον μινιμαλισμό με corian ή οποιαδήποτε λευκή πέτρα.

Γυαλισμένο γυαλιστερό Κλασικός συνδυασμός Μονοπώλιο χρώματος

Οι ακριβοί νεροχύτες από φυσική πέτρα δεν είναι για το πορτοφόλι όλων, αλλά αν έχετε την οικονομική δυνατότητα να προσθέσετε τη γυαλιστερή γυαλάδα του ομίλου Ιερουσαλήμ στο εσωτερικό, νεροχύτη από απολιθωμένο ξύλο, γρανίτη ή όνυχα, το ζήτημα του κύρους θα λυθεί σίγουρα. Ο υπολογισμός των σχεδιαστών δικαιολογείται από την πρόταση παραγωγής συνόλων από τεχνητά ανάλογα. Οι κατασκευές από πολυμερή τσιπ και θρυμματισμένη πέτρα δεν είναι κατώτερες στην αισθητική και έχουν το πλεονέκτημα ότι δεν συσσωρεύουν κοιτάσματα ορυκτών.

Το Exclusive δημιουργείται όχι μόνο από επένδυση τοίχων. Το δωμάτιο θα γίνει ιδιαίτερα άνετο αν βάλετε έναν καναπέ ή κομμάτια από επικαλυμμένα έπιπλα με υδατοαπωθητική επίστρωση.

Άνετος συνδυασμός Σε καφέ φόντο Μια πρακτική λύση Μαλακός καναπές

Σχετικά με το φως και το χρώμα

Κατ ‘αρχήν, δεν μπορείτε να κάνετε χωρίς γυαλί και είναι πάντα στην τάση. Τα συρόμενα χωρίσματα χωρίζουν με επιτυχία το δωμάτιο σε διαφανή λειτουργικά τμήματα. Το εύθραυστο υλικό εμπλέκεται στον φωτισμό και μπορεί να αποτελεί μέρος επίπλων και εργαλείων. Δεν μπορείτε να κάνετε λάθος εάν αγοράζετε μοντέλα εσωτερικού χώρου με ένθετα από παγωμένο ή κυματοειδές γυαλί..

Ο φωτισμός του μπάνιου είναι μια ξεχωριστή παράγραφος. Είναι συνηθισμένο να γίνεται πολυεπίπεδο για τη ρύθμιση της διάθεσης και των συναισθημάτων. Εκτός από τον τυπικό φωτισμό, χρησιμοποιούν καθρέφτη, ένα σύστημα «έναστρος ουρανός» ή τοποθετούνται προβολείς στο πάτωμα.

Η έννοια του χρώματος στο σχεδιασμό του μπάνιου είναι μια σχετική έννοια, αλλά η αρμονία των κλασικών απαιτεί τη συμπερίληψη όχι περισσότερων από 2-3 τόνων, και η λάμψη και η φωτεινότητα θα παρέχονται από υδραυλικά χρώμιο και τόνους που μεταφέρονται σε αξεσουάρ. Για παράδειγμα, με φόντο μια λευκή μπανιέρα που βράζει, ξύλινα έπιπλα, ανοιχτό γκρι μαρμάρινοι πάγκοι και κίτρινα ή σμαραγδένια υφασμάτινα σετ φαίνονται φυσικά..

Τα στερεότυπα αποτελούν παρελθόν. Οι νέες εποχές απαιτούν διαφορετικά πρότυπα και νέες ιδέες. Δημιουργήστε μια όμορφη και άνετη πραγματικότητα για τον εαυτό σας, διαφορετική από την άλλη.

Εστιάστε στις προφορές Πανοραμική θέα 25