Κουρτίνες για την κουζίνα – τάσεις 2018

Μια ευχάριστη τελική πινελιά στη διαμόρφωση του εσωτερικού της κουζίνας είναι η επιλογή κουρτινών για τα παράθυρα. Είναι τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα που συχνά γίνονται το απαραίτητο στοιχείο για τη δημιουργία μιας πραγματικά ζεστής, χαλαρωτικής, φιλόξενης ατμόσφαιρας στην οποία ο καθένας θα απολαμβάνει όχι μόνο να μαγειρεύει και να τρώει με ευχαρίστηση, αλλά και να δέχεται τους πιο κοντινούς επισκέπτες, να οργανώνει οικογενειακές συγκεντρώσεις. Μόνο με την πρώτη ματιά μπορεί να φαίνεται ότι η επιλογή της κουρτίνας για τα παράθυρα της κουζίνας είναι τόσο ευχάριστη όσο και γρήγορη. Είναι απαραίτητο να αποφασίσετε για τον τύπο του υλικού, να πάρετε μια χρωματική απόφαση, στιλιστική, να λάβετε υπόψη τις ιδιότητες του υφάσματος σε λειτουργία και τη δυνατότητα καθαρισμού των καμβάδων, επειδή η κουζίνα έχει το δικό της εξαιρετικό μικροκλίμα.

Υφάσματα παραθύρων για την κουζίνα

Πριν προχωρήσετε στην επιλογή

Οι σύγχρονοι κατασκευαστές υφασμάτων και έτοιμες λύσεις για κουρτίνες παραθύρων μας προσφέρουν ένα τόσο ευρύ φάσμα επιλογών που δεν είναι δύσκολο να χάσετε το κεφάλι σας από την πληθώρα μοντέλων, χρωμάτων και εκτυπώσεων. Και για παραγγελία, μπορείτε να κάνετε υφασμάτινη διακόσμηση παραθύρων κουζίνας οποιουδήποτε στυλ. Πριν ξεκινήσετε να ψάχνετε για μια ιδανική επιλογή, πρέπει να λάβετε υπόψη τους παράγοντες που επηρεάζουν την επιλογή υφασμάτων για ένα τόσο ιδιότυπο και πολυλειτουργικό δωμάτιο όπως η κουζίνα:

 • υψηλή υγρασία?
 • σταθερή πτώση της θερμοκρασίας.
 • η πιθανότητα να εμφανιστούν σταγονίδια θερμού λίπους στην επιφάνεια (δεν είναι πάντα δυνατό να απαλλαγείτε με τη βοήθεια κουκούλας).
 • μυρωδιά μαγειρέματος.

Λακωνικός σχεδιασμός

Για ευρύχωρη κουζίνα

Ελαφριά εικόνα

Επίσης, στο προπαρασκευαστικό στάδιο, είναι απαραίτητο να περιγράψετε το φάσμα των λειτουργιών που θα εκτελέσουν οι κουρτίνες κουζίνας:

 • Αντηλιακή προστασία;
 • περίφραξη του δωματίου από αδιάκριτα μάτια.
 • αποκλειστικά διακοσμητική λειτουργία.
 • στοιχείο σύνδεσης μεταξύ του κύριου «εσωτερικοί συμμετέχοντες» (αρμονία στο χρώμα, την υφή ή τον τρόπο εκτέλεσης).

Σκούρες κουρτίνες - ελαφρύ τούλι

Καφέ και μπεζ

Έτσι, για να κάνετε την τέλεια επιλογή, θα πρέπει να αποφασίσετε για:

 • μοντέλο κουρτίνας (μέθοδος εκτέλεσης, σχήμα).
 • τύπος υφάσματος (υφή, πυκνότητα, απόδοση).
 • χρώμα (απλό ή με εκτύπωση)?
 • κατηγορία τιμών (μπορείτε να βρείτε ανάλογα φυσικά υφάσματα που διαφέρουν σημαντικά όχι μόνο στις ιδιότητές τους, αλλά και στο κόστος).

Κλασική έκδοση

Πολύχρωμη εκτύπωση σε κουρτίνες

Κουρτίνες χαλιών

Καθορισμός του μοντέλου κουρτίνας

Η επιλογή του μοντέλου κουρτίνας καθορίζεται κυρίως από τους ακόλουθους παράγοντες:

 • το μέγεθος του δωματίου ·
 • διαστάσεις και σχήμα του παραθύρου.
 • τη θέση του κτιρίου σε σχέση με τα βασικά σημεία ·
 • στιλιστική εκτέλεση του εσωτερικού.
 • προσωπικές προτιμήσεις των ιδιοκτητών.

Απλό και πρακτικό

Σε λευκό φόντο

Σε μια χιονισμένη κουζίνα

Κλασικό (παραδοσιακό) μοντέλο

Όπως γνωρίζετε, τα κλασικά είναι πάντα στη μόδα. Επομένως, η χρήση δύο ίσων καμβάδων ως υφαντική διακόσμηση για παράθυρα θα είναι σχετική για πολλά χρόνια. Εάν στο υπνοδωμάτιο και στο σαλόνι οι παραδοσιακές κουρτίνες αποτελούνται συνήθως από δύο χοντρές κουρτίνες, οι οποίες συμπληρώνονται με ελαφρύ τούλι (ημιδιαφανές πέπλο), τότε στην κουζίνα μπορείτε να καλύψετε ένα παράθυρο με λινό χωρίς καμία προσθήκη.

Κλασικές τυπωμένες κουρτίνες

Παραδοσιακή επιλογή

Φωτεινές κουρτίνες στο χρώμα των καρεκλών

Μαύρο και άσπρο σχέδιο

Οι παραδοσιακές κουρτίνες μπορεί να διαφέρουν όχι μόνο στο μήκος των προϊόντων (στο πάτωμα ή στο περβάζι), αλλά και στον τρόπο στερέωσης:

 • σε μανταλάκια?
 • σε διασταυρούμενους μεντεσέδες.
 • σε σφιγκτηρες?
 • σε οπές (πλαστικές ή μεταλλικές).
 • με γραβάτες.

Αυστηρός σχεδιασμός

Λινές κουρτίνες

Παραδοσιακό μοντέλο

Κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα αντίθεσης

Οι παραδοσιακές κουρτίνες μπορούν συχνά να συνδυαστούν με άλλα μοντέλα υφασμάτινης διακόσμησης για παράθυρα. Για παράδειγμα, εάν ο χώρος της κουζίνας έχει παράθυρα διαφόρων τροποποιήσεων, μπαλκόνι ή πόρτες που οδηγούν στην πίσω αυλή, τότε είναι λογικό να χρησιμοποιείτε διαφορετικά μοντέλα κουρτινών για διαφορετικά ανοίγματα παραθύρων (αλλά τις περισσότερες φορές κατασκευασμένα από το ίδιο ύφασμα). Οι κλασικές κουρτίνες συνδυάζονται εύκολα με ρολά, με στιλ «μια καφετέρια», κουρτίνες και περσίδες.

Συνδυάζοντας μοντέλα κουρτινών

Roll και παραδοσιακό

Φωτεινή εκτύπωση

Οι κλασικές κουρτίνες συχνά συνδυάζονται με περσίδες από μπαμπού. Σε αυτή την περίπτωση, το παραδοσιακό μοντέλο κουρτινών λειτουργεί περισσότερο ως διακόσμηση, σε καμβάδες από μπαμπού που χρησιμεύουν για προστασία από τον ήλιο και τα αδιάκριτα μάτια..

Συνδυασμός με κουρτίνες από μπαμπού

Μικρές κουρτίνες σε ροδέλες μπορούν να διακοσμήσουν το παράθυρο της κουζίνας σας. Οι πλαστικοί ή μεταλλικοί δακτύλιοι είναι μια πρακτική μέθοδος στερέωσης. Οι κουρτίνες κινούνται εύκολα κατά μήκος της μαρκίζας. Η εμφάνιση των επενδύσεων παραθύρων είναι λακωνική και μοντέρνα, ταιριάζει αρμονικά σε σχεδόν κάθε στιλιστική επιλογή για το σχεδιασμό της κουζίνας.

Για κουζίνα με αντίθεση

Κουρτίνες στα μάτια

Κουρτίνες

Μια ελαφριά κουρτίνα είναι μια άλλη από τις επιλογές για τον κλασικό σχεδιασμό ενός αλόγου σε χώρο κουζίνας. Για ράψιμο κουρτίνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν:

 • τούλι;
 • οργάντζα?
 • βέλο;
 • πλέγμα ύφασμα?
 • δαντέλα;
 • μουσελίνα;
 • οποιοδήποτε άλλο αέρινο ύφασμα.

Ελαφρύ τούλι

Διαφανές ύφασμα

Οι κουρτίνες μπορούν να έχουν το παραδοσιακό μήκος – από τη μαρκίζα στο πάτωμα ή φτάνουν μόνο στο περβάζι. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως το κύριο στοιχείο της διακόσμησης παραθύρων και σε ένα σύνολο με περσίδες, ρολά και άλλα είδη κουρτινών..

Ελαφρές κουρτίνες

Ελαφρές κουρτίνες

Εάν έχετε μια ευρύχωρη κουζίνα με πανοραμικό παράθυρο και όμορφη θέα πίσω από αυτό, τότε είναι λογικό να χρησιμοποιήσετε τη μέγιστη ποσότητα ηλιακού φωτός που μπορεί να διεισδύσει στο δωμάτιο και να μην εμποδίσει την πορεία του με πυκνά υφάσματα. Λεπτό ημιδιαφανές τούλι θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή. Μερικοί σχεδιαστές προτείνουν να αφήσουμε το παράθυρο εντελώς ανοιχτό χωρίς κουρτίνες ή να περιοριστούμε σε ένα διακοσμητικό πλαίσιο..

Για πανοραμικό παράθυρο

Τούλι για μεγάλα παράθυρα

Τούλι για την κουζίνα

Ρωμαϊκά ή ρολά

Οι κουρτίνες από έλαση από ύφασμα είναι απίστευτα δημοφιλείς αυτή τη στιγμή. Η ευελιξία και ο λακωνικός σχεδιασμός επιτρέπουν σε αυτό το στοιχείο κουρτίνας να ενσωματωθεί οργανικά σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο. Οι ρωμαϊκές περσίδες είναι ιδανικές για την κουζίνα, επειδή τις περισσότερες φορές τα παράθυρα στην κουζίνα είναι μεσαίου και μικρού μεγέθους. Αυτό το μοντέλο κουρτίνας δεν χάνει τη δημοτικότητά του επειδή:

 • απλό και λακωνικό στην εκτέλεση.
 • βολικό και λειτουργικό?
 • προστατεύει τέλεια το δωμάτιο από τον ήλιο και τα αδιάκριτα μάτια.
 • μπορεί να κατασκευαστεί από διάφορους τύπους υφασμάτων (σε αυτή την περίπτωση, η κατανάλωση υλικού θα είναι η βέλτιστη για ένα συγκεκριμένο παράθυρο).
 • μπορεί να συνδυαστεί με άλλα μοντέλα κουρτινών, κουρτινών και περσίδων.
 • μπορεί να λειτουργήσει χειροκίνητα ή μέσω ηλεκτρικής κίνησης (από το τηλεχειριστήριο).

Κουζίνα σε μπεζ αποχρώσεις

Απλές περσίδες

Λεπτές ρωμαϊκές αποχρώσεις

Τυλιγμένες υφασμάτινες κουρτίνες

Σύμφωνα με τη μέθοδο εκτέλεσης, όλες οι ρωμαϊκές περσίδες μπορούν να χωριστούν σε τρεις ομάδες:

 • κλασσικός;
 • καταρράκτη?
 • χωρίς πλαίσιο.

Ελαφρύ εσωτερικό

Για τοξωτό παράθυρο

Κουρτίνες για μια μικρή κουζίνα

Λακωνικό μοντέλο

Τυρκουάζ κουζίνα

Τυπωμένο ρολό περσίδας

Κλασική έκδοση ο πιο δημοφιλής. Τέτοιες κουρτίνες είναι ένα επίπεδο ύφασμα (πιο συχνά κατασκευασμένο από πυκνό ύφασμα), το οποίο συλλέγεται σε ομοιόμορφες οριζόντιες πτυχώσεις όταν σηκώνεται (στην ισιωμένη έκδοση μοιάζει με ένα κανονικό ορθογώνιο ύφασμα). Το ύφασμα είναι στερεωμένο σε πλαίσιο κατασκευασμένο από πηχάκια, σωλήνες ή πλάκες. Οι κουρτίνες μπορούν να είναι απλές ή με μοτίβο. Ακόμα και συνδυασμένες επιλογές βρίσκονται συχνά σε μοντέρνα έργα σχεδιασμού κουζίνας..

Πρωτότυπος σχεδιασμός

Εθνοστυλ

Ρωμαϊκές αποχρώσεις με μοτίβο

Κουζίνα σε γκρι αποχρώσεις

Καταρράκτες κουρτίνες ακόμη και σε πλήρως εκτεταμένη κατάσταση, εμφανίζονται ως καμβάς με ομοιόμορφα κατανεμημένες οριζόντιες πτυχώσεις. Το μοντέλο φαίνεται πιο κομψό από την κλασική έκδοση, αλλά το ύφασμα για την κατασκευή του θα απαιτήσει πολύ περισσότερα..

Ρωμαϊκές αποχρώσεις χωρίς πλαίσιο κατασκευάζονται χωρίς ράγες ή πλάκες. Το ύφασμα συγκεντρώνεται σε οριζόντιες πτυχώσεις χρησιμοποιώντας κορδέλες, πλεξούδες ή απλά ραφές στο μηχάνημα. Αυτός ο τύπος στερέωσης υφασμάτινων ρολών έχει γίνει το πρωτότυπο της κλασικής έκδοσης, το οποίο χρησιμοποιείται τόσο ευρέως σήμερα. Οι κουρτίνες χωρίς πλαίσιο μπορούν να κατασκευαστούν από οποιοδήποτε είδος υφάσματος, ακόμη και ελαφρύ, ευάερο.

Κουρτίνες χωρίς πλαίσιο

Ρωμαϊκές περσίδες χωρίς πλαίσιο

Φωτεινό μοτίβο στο ύφασμα

Ρολά χωρίς κουφώματα

Πρωτότυπη απόδοση

Κουρτίνες με στυλ «μια καφετέρια»

Τέτοιες κουρτίνες ή κουρτίνες θα μπορούσαν πραγματικά να βρεθούν στο εσωτερικό ενός καφέ – το ύφασμα καλύπτει μόνο το κάτω μέρος του παραθύρου (το μισό ή το ένα τρίτο). Από τη μία πλευρά, το φως εισέρχεται σχεδόν απρόσκοπτα στο παράθυρο και εξαπλώνεται σε όλο το δωμάτιο, από την άλλη, ο χώρος προστατεύεται από τα αδιάκριτα βλέμματα. Εάν η κουζίνα σας βρίσκεται στο ισόγειο, το ντύσιμο των παραθύρων σας με αυτόν τον τρόπο μπορεί να είναι μια καλή επιλογή. Επιπλέον, συχνά δεν υπάρχει αρκετό φως σε κατοικίες πρώτου επιπέδου, καλύπτεται από δέντρα, θάμνους, δομές.

Κουρτίνες καφέ

Περσίδες μισού παραθύρου

Με στυλ

Κουρτίνες με στυλ «μια καφετέρια» μπορεί να κατασκευαστεί τόσο από πυκνά υφάσματα όσο και από ελαφριά, ημιδιαφανή – το βάρος εξαρτάται από τις λειτουργίες που λυπάστε που τους δώσατε. Δεν υπάρχουν επίσης περιορισμοί στις παραλλαγές της απόδοσης χρώματος – μονόχρωμες επιλογές, με μοτίβο, διακόσμηση με τη μορφή πλεξούδας, βούρτσες, βολάν – όλα εξαρτώνται από το στυλ διακόσμησης ολόκληρου του χώρου της κουζίνας..

Κοντές κουρτίνες κουζίνας

Για ένα ψηλό παράθυρο

Με λαμπρέκι

Κοντές κουρτίνες με εκτύπωση

Κουρτίνες μόνο για διακόσμηση

Υπάρχει ένας άλλος τύπος κουρτίνας παραθύρων κουζίνας, ο οποίος χρησιμοποιείται συχνότερα αποκλειστικά για διακόσμηση. Σε σπάνιες περιπτώσεις, ένα μικρό κομμάτι ύφασμα, ειδικά στερεωμένο στο πάνω μέρος του παραθύρου, χρησιμεύει για να καλύψει τα ελαττώματα στην εγκατάσταση του μπλοκ παραθύρου ή τις αποχρώσεις του φινιρίσματος. Μπορεί να είναι ένα lambrequin, ένα ύφασμα προσαρτημένο σταδιακά στο γείσο, ή απλώς ένα μικρό κομμάτι υφάσματος πεταμένο πάνω από τη μπάρα.

Διακόσμηση παραθύρων

Lambrequin με πτυχώσεις

Πρωτότυπη προσέγγιση

Ασυνήθιστη διακόσμηση παραθύρων

Κουρτίνα στο πάνω μέρος του παραθύρου

Διακοσμητικά υφάσματα

Επιλέγοντας ένα ύφασμα για την κουζίνα

Για πρακτικές νοικοκυρές, οι πωλητές σε σύγχρονα καταστήματα έτοιμων λύσεων κουζίνας προσφέρουν τις πιο πρακτικές επιλογές – υφάσματα με ειδικό εμποτισμό, που τους επιτρέπουν να μην απορροφούν οσμές, να διώχνουν σταγονίδια λίπους, σκόνης και βρωμιάς και δεν ξεθωριάζουν στον ήλιο Το Πόσο όμορφη είναι όμως μια τέτοια κουρτίνα; Μπορεί να φέρει μια πινελιά ζεστασιάς για να δημιουργήσει ένα πραγματικά ζεστό περιβάλλον; Είναι στο χέρι σας, ειδικά όταν σκεφτείτε ότι δεν είναι εύκολο να φροντίσετε τους σύγχρονους καμβάδες. Προσφέρουμε επιλογές για υφάσματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε χώρους κουζίνας διαφορετικών μεγεθών, με παράθυρα διαφόρων τροποποιήσεων και για ένα κύριο πορτοφόλι διαφορετικών μεγεθών:

 • ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ;
 • μετάξι;
 • πολυεστέρας;
 • τούλι;
 • οργάντζα?
 • βαμβάκι (chintz).

Κουρτίνες από το δάπεδο μέχρι την οροφή

Ελαφριές κουρτίνες για την κουζίνα

Όταν επιλέγετε ένα ύφασμα, είναι επίσης σημαντικό να μην ξεχνάτε την πυρασφάλεια. Εάν το παράθυρο βρίσκεται κοντά σε σόμπα αερίου, τότε είναι απαραίτητο να ελαχιστοποιήσετε την πιθανότητα πυρκαγιάς. Είναι προτιμότερο να προτιμάτε τα φυσικά υφάσματα που δεν θα φουντώσουν με την παραμικρή επαφή με μια φλόγα..

Πολύχρωμη διακόσμηση παραθύρων

Δαντέλα στα παράθυρα

Κάτω από το νεροχύτη

Χρώμα για κουρτίνες κουζίνας

Η επιλογή των υφαντικών χρωμάτων για το παράθυρο της κουζίνας θα εξαρτηθεί από τους ακόλουθους παράγοντες:

 • ο χρωματικός συνδυασμός του δωματίου – οι τόνοι των τοίχων και των προσόψεων του σετ κουζίνας.
 • η επιθυμία σας να κάνετε τη διακόσμηση του αλόγου αόρατη, συνδυάζοντας αρμονικά τη συνολική εικόνα του εσωτερικού ή της προφοράς, προσελκύοντας την προσοχή.
 • εάν το ύφασμα των κουρτινών είναι με μοτίβο, τότε μπορείτε να το αντιγράψετε σε ταπετσαρία καρεκλών ή σκαμπό (καθίσματα και πλάτες), διακόσμηση τραπεζαρίας (τραπεζομάντιλο, διάδρομος, μεμονωμένα χαλιά ή χαρτοπετσέτες).

Κουρτίνες που ταιριάζουν με την ταπετσαρία

Κουρτίνες στο χρώμα των πιάτων και των μαξιλαριών

Fabφασμα για κουρτίνες και ταπετσαρίες καρέκλας

Αρμονική εικόνα

Τυπωμένες κουρτίνες

Στον τομέα της κατασκευής ή αγοράς έτοιμων λύσεων για παράθυρα κουζίνας, δεν είναι εύκολο να ξεχωρίσετε τα αγαπημένα μεταξύ των επιλογών για χρώματα, σχέδια και στολίδια. Το ύφασμα με κάθετες λωρίδες δεν χάνει τη δημοτικότητά του. Χάρη σε αυτήν την εκτύπωση, το παράθυρο αυξάνεται οπτικά σε ύψος., «προσθέτωντας» εκατοστά και το ίδιο το δωμάτιο. Εάν οι τοίχοι της κουζίνας είναι μονόχρωμοι, τότε οι λωρίδες στις κουρτίνες μπορεί να έχουν αντίθεση σε συνδυασμούς χρωμάτων..

Ριγέ εκτύπωση

Φωτεινές ρίγες

Κάθετες ρίγες στο ύφασμα

Οι οριζόντιες λωρίδες βοηθούν στην οπτική αύξηση του πλάτους ενός μικρού παραθύρου.

Οριζόντιες ρίγες

Οι γεωμετρικές και αφηρημένες εκτυπώσεις είναι επίσης δημοφιλείς. Όλα εξαρτώνται από το μέγεθος της κουζίνας σας και σε ποια χρώματα είναι διακοσμημένη. Σε ένα ευρύχωρο δωμάτιο, υπάρχουν πολλές περισσότερες επιλογές για ελιγμούς με μεγάλα και έντονα σχέδια υφασμάτων για τα παράθυρα. Αλλά ακόμη και σε μια μικρή κουζίνα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ύφασμα με στολίδι, μοτίβο, εάν οι τοίχοι είναι τελειωμένοι με ελαφρύ τόνο και ο σχεδιασμός των προσόψεων της κουζίνας δεν διαφέρει επίσης στη φωτεινότητα..

Γεωμετρική εκτύπωση

Έμφαση στα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα

Εάν διακοσμείτε μια κουζίνα σε στυλ χώρας ή Προβηγκίας, τότε με τη βοήθεια των κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων μπορείτε να μεταφέρετε σε μεγάλο βαθμό τα κύρια χαρακτηριστικά της στιλιστικής. Ένα ύφασμα σε ένα μικρό ή μεσαίο λουλούδι θα υποδηλώνει ξεκάθαρα το στυλ του εσωτερικού – αυτά είναι τα χρώματα που σας επιτρέπουν να φέρετε μια ζεστή και χαλαρωτική ατμόσφαιρα στο σχεδιασμό του χώρου της κουζίνας.

Μικρό λουλουδάτο ύφασμα

Μια αφθονία από μοτίβα λουλουδιών

Ελαφρύ ύφασμα κουζίνας μέντας

Ένα παρόμοιο αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί εάν χρησιμοποιείτε εκτύπωση επιταγής. Για πολλούς συμπατριώτες μας, το καρό ύφασμα συνδέεται πάντα με τους εσωτερικούς χώρους των καφέ. Αλλά πολλά εξαρτώνται από το συνδυασμό χρωμάτων και το μέγεθος του κελιού..

Καρό ύφασμα

Η εκτύπωση στις κουρτίνες μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συνδετικό στοιχείο. Για παράδειγμα, σε εσωτερικό χώρο κουζίνας διακοσμημένο σε ουδέτερα ή ανοιχτά χρώματα, το μόνο φωτεινό σημείο είναι η ποδιά κουζίνας, τραπεζομάντιλο στο τραπέζι φαγητού ή σκαμπό μπαρ. Εάν το ίδιο φωτεινό χρώμα χρησιμοποιείται στα υφάσματα παραθύρων, τότε η συνολική εικόνα της περιοχής της κουζίνας γίνεται πιο αρμονική..

Το χρώμα του αρχικού νησιού

Έμφαση στη διακόσμηση υφάσματος

Ταιριάζει με το χρώμα των καρεκλών

Σε αρμονία με το νησί της κουζίνας

Έμφαση σε κουρτίνες και ποδιά

Or, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υφασμάτινη διακόσμηση των παραθύρων της κουζίνας ως στοιχείο προφοράς – το μόνο φωτεινό σημείο σε ανοιχτόχρωμο (ή ουδέτερο) φόντο. Μετά από όλα, οι κουρτίνες είναι πολύ πιο εύκολο να αντικατασταθούν από τα έπιπλα ή τα διακοσμητικά. Μπορείτε να αποκτήσετε ένα νέο εσωτερικό (τουλάχιστον με διαφορετική διάθεση) αντικαθιστώντας μόνο ένα στοιχείο σχεδίασης.

Υφάσματα με έμφαση

Φωτεινή διακόσμηση παραθύρων

Φωτεινές κίτρινες κουρτίνες

Οι κουρτίνες δεν είναι μόνο για παράθυρα

Οι κουρτίνες και οι κουρτίνες στο χώρο της κουζίνας μπορούν να χρησιμοποιηθούν όχι μόνο για κουρτίνες παραθύρων, αλλά και ως κουρτίνα για ντουλάπια (ενσωματωμένα ή κινητά), ντουλάπι, χώρο κάτω από τον νεροχύτη, πίσω από γυάλινα ένθετα προσόψεων κουζίνας και πολλές άλλες γωνίες του κουζίνα που οι ιδιοκτήτες θα ήθελαν να κρύψουν από τα μάτια των επισκεπτών που μπορεί να βρίσκονται στο χώρο μαγειρέματος. Τέτοιες κουρτίνες και κουρτίνες μπορούν να εκτελεστούν στο ίδιο μοτίβο με την κουρτίνα για τα παράθυρα ή μπορεί να διαφέρουν στον τύπο του υφάσματος και του συνδυασμού χρωμάτων – όλα εξαρτώνται από τα εσωτερικά αντικείμενα που προορίζονται να είναι τονισμοί.

Για το ντουλάπι της κουζίνας

Φωτεινό ύφασμα για πολύχρωμα υδραυλικά

Μικρή κουρτίνα

Οι κουρτίνες δεν είναι μόνο για παράθυρα

Πίσω από το γυαλί

Φωτεινές κουρτίνες κάτω από το νεροχύτη