Έπιπλα σύγχρονου στυλ για κάθε γούστο

Το μοντέρνο στυλ είναι το μέγιστο του φωτός και του χώρου, αυτή είναι η λειτουργικότητα και ο ορθολογισμός, αυτές είναι πρωτότυπες ιδέες που ενσωματώνονται με τη βοήθεια υπερσύγχρονων υλικών, αυτό είναι όμορφο και πρακτικό έπιπλο. Το μοντέρνο εσωτερικό είναι ρεαλιστικό και οργανωμένο, αλλά πρωτότυπο και άνετο. Και τα έπιπλα για έναν τέτοιο σχεδιασμό χώρων πρέπει να επιλέγονται κατάλληλα – άνετα και λειτουργικά, ευρύχωρα, αλλά όχι κυρίαρχα στο χώρο, ευπαρουσίαστα, αλλά ταυτόχρονα καθολικά για έναν επιτυχημένο συνδυασμό με οποιαδήποτε διακόσμηση του δωματίου, ικανό να ενσωματωθεί αρμονικά υπό αλλαγές στο εσωτερικό.

Σύγχρονα έπιπλα

Μινιμαλιστική επίπλωση

Η επιλογή των σωστών επίπλων δεν είναι εύκολη, αλλά αν δώσετε προτεραιότητα στην απλότητα της φόρμας, τους φυσικούς, ουδέτερους τόνους και τις παραδοσιακές λειτουργίες, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα σχέδιο δωματίου που δεν θα χρειάζεται αναβάθμιση για πολλά χρόνια..

Μοντέρνο εσωτερικό σαλονιού

Σε τόνους σοκολάτας

Το μοντέρνο στυλ είναι μια έννοια πρακτικού και αισθητικού σχεδιασμού χώρου, που ενσωματώνει στοιχεία από πολλές στιλιστικές κατευθύνσεις. Τα ακόλουθα στυλ έχουν επηρεάσει το σχηματισμό της σύγχρονης στιλιστικής:

  • μινιμαλισμός?
  • υψηλής τεχνολογίας;
  • οικολογικό στυλ?
  • κονστρουκτιβισμός?
  • pop art?
  • εκλεκτισμός.

Σαλόνι και μελέτη

Ντουλάπι με γνήσια έπιπλα

Μινιμαλισμός με το σύνθημά του «λιγότερα είναι καλύτερα» έχει γίνει ένα από τα θεμελιώδη στυλ για το σχηματισμό σύγχρονων εσωτερικών χώρων. Αλλά, φυσικά, δεν έχουμε να κάνουμε με ένα μινιμαλιστικό περιβάλλον στην πιο αγνή του μορφή. Το μοντέρνο στυλ είναι τόσο λάτρης του χώρου και της ελευθερίας, των αυστηρών γραμμών και των σαφών μορφών, μιας πρακτικής προσέγγισης όσον αφορά τον εξοπλισμό των δωματίων με έπιπλα. Αλλά η διακόσμηση δεν είναι ξένη σε έργα μοντέρνου σχεδιασμού. Ακόμα κι αν η διακόσμηση έχει λειτουργικό υπόβαθρο, δεν παύει να διακοσμεί το δωμάτιο από αυτό. Το μοντέρνο εσωτερικό είναι πιο άνετο και πιο άνετο από τον μινιμαλιστικό σχεδιασμό των χώρων, θα είναι βολικό τόσο για τα νοικοκυριά όσο και για τους επισκέπτες του νοικοκυριού ή του διαμερίσματός σας..

Μινιμαλισμός στο εσωτερικό

Αυστηρά και συνοπτικά

Ο μινιμαλισμός έφερε πολλά κύρια κίνητρα στο μοντέρνο στυλ:

  • ένα ελάχιστο σύνολο επίπλων, αλλά με αμετάβλητη προτεραιότητα στην ποιότητα και την άνεση των επιλεγμένων μοντέλων.
  • δεν υπάρχει σχεδόν καμία διακόσμηση στα έπιπλα – αυστηρές και ομαλές προσόψεις επίπλων ντουλαπιών και απλές και λακωνικές λύσεις για επικαλυμμένα έπιπλα, τραπέζια και καρέκλες.
  • αγαπημένα χρώματα του μινιμαλισμού – όλες οι αποχρώσεις του γκρι, του μαύρου και του λευκού χρησιμοποιούνται συχνά σε μοντέρνους εσωτερικούς χώρους. Οι πλιγούρι βρώμης και οι αμμώδεις τόνοι αραιώνουν.
  • Όσον αφορά τα έπιπλα ντουλαπιών, ο μινιμαλισμός είναι αμείλικτος – θα πρέπει να υπάρχουν αρκετοί για να παρέχουν τον απαιτούμενο αριθμό συστημάτων αποθήκευσης, θα πρέπει να καταλαμβάνει όσο το δυνατόν λιγότερο χώρο και σε καμία περίπτωση να μην δημιουργούν μια αίσθηση σταθερότητας του συνόλου επίπλων.

Μινιμαλιστικός σχεδιασμός

Σεμνότητα και σοβαρότητα του περιβάλλοντος

Ανοιχτές αποχρώσεις και μινιμαλισμός στο σχεδιασμό

Από υψηλής τεχνολογίας ο μοντέρνος στυλίστας κληρονόμησε τη χρήση υπερπροοδευτικών υλικών σε συνδυασμό με ελάχιστη διακόσμηση και αγάπη για αυστηρές φόρμες. Η παλέτα χρωμάτων είναι κυρίως μονόχρωμη – λευκή, γκρι, μεταλλική, πολλές καθρέφτες και χρώμιο επιφάνειες. Για το στυλ υψηλής τεχνολογίας, οι κύριοι χαρακτήρες του εσωτερικού είναι πάντα οικιακές συσκευές, εξοπλισμός ήχου και βίντεο. Αν μιλάμε για το σαλόνι, τότε σε μια συμμαχία με μια τεράστια τηλεόραση στον τοίχο, ένας μεταμορφωτικός καναπές ή αρθρωτές λύσεις για την οργάνωση ενός μαλακού καθιστικού, ένα τραπεζάκι σαλονιού σε γυαλιστερά μεταλλικά πόδια και με γυάλινο ή καθρέφτη τραπεζάκι είναι τέλεια Το Τα έπιπλα γραφείου αντιπροσωπεύονται συνήθως από ομαλές προσόψεις αρθρωτών αντικειμένων – μικρά ντουλάπια που μπορούν να διανεμηθούν τυχαία στο χώρο ή να συνθέσουν κάποιο είδος σύνθεσης στην περιοχή της ζώνης βίντεο.

Ομαλές καθρέφτες επιφάνειες

Σαλόνι σε μοντέρνο στιλ

Η Hi -tech καλωσορίζει τον πειραματισμό – μην φοβάστε να συνδυάσετε μέταλλο και γυαλί, ξύλο και τεχνητό δέρμα, διαφανές πλαστικό και σκυρόδεμα. Και μην ξεχνάτε τα κύρια κίνητρα – υψηλή δυνατότητα κατασκευής, μέγιστη λειτουργικότητα και αξιοπιστία του περιβάλλοντος..

Η συλλογική εικόνα του σαλονιού

Κονστρουκτιβισμός έφερε τη μέγιστη λειτουργικότητα σε συνδυασμό με την φαινομενική απλότητα στις σύγχρονες στιλιστικές κατευθύνσεις. Στην πραγματικότητα, για τους λάτρεις του μοντέρνου σχεδιασμού, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από απλά σχήματα και μονόχρωμες επιφάνειες. Έπιπλα σε πλαίσιο από λυγισμένους χαλύβδινους σωλήνες ή άβαφο, σκόπιμα τραχύ ξύλο, η ταπετσαρία επίπλων είναι μόνο μονόχρωμη, με ελάχιστη διακόσμηση και χωρίς λουλούδια και ακόμη και γεωμετρικά σχέδια στα υφάσματα. Φως, από αισθητικής άποψης, έπιπλα σε ανοιχτόχρωμο φόντο σε ένα δωμάτιο με άφθονο φως – το κλειδί για την επιτυχία του μοντέρνου σχεδιασμού.

Σαλόνι σε ένα φωτεινό δωμάτιο

Επικαλυμμένα έπιπλα σε ανοιχτά χρώματα

Χώρος εργασίας για δύο

Pop Art φέρνει τα χαρακτηριστικά του στη διαμόρφωση ενός μοντέρνου στυλ, και ως εκ τούτου τη δημιουργία συλλογών επίπλων. Όχι μόνο τα πλούσια χρώματα ή η χρήση κόμικς, συνδυασμών οξέων, φωτεινού πλαστικού και γυαλιού θα προσθέσουν ποικιλία στην ουδέτερη παλέτα των μοντέρνων εσωτερικών χώρων. Τα φθηνά σύγχρονα υλικά μπορούν επίσης να είναι πρακτικά και ταυτόχρονα να φαίνονται ελκυστικά, φρέσκα και πρωτότυπα..

Λίγο pop art σε ένα μοντέρνο σαλόνι

Ασυνήθιστος σχεδιασμός σαλονιού

Φωτεινή διακόσμηση

Οικολογικό στυλ στο μοντέρνο σχεδιασμό αντικατοπτρίζεται στη χρήση φυσικών υλικών για την εκτέλεση επίπλων σχεδιαστών. Φυσικές αποχρώσεις στα έπιπλα, ταπετσαρίες, υφασμάτινος σχεδιασμός της περιοχής αναψυχής – όλα συμβάλλουν στη δημιουργία μιας ατμόσφαιρας όχι μόνο κοντά στη φυσική φυσικότητα, αλλά και προσδίδοντας στο δωμάτιο τη μεγαλύτερη άνεση και άνεση.

Η επίδραση του οικολογικού στυλ

Σύγχρονος σχεδιασμός ξύλου

Από στυλ εκλεκτισμός η σύγχρονη τάση της εσωτερικής διακόσμησης κληρονόμησε την ίδια την αρχή της ανάμειξης διαφόρων ιδεών και εννοιών. Κατά την ανάμειξη στυλ, είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε ότι όλα τα κίνητρα πρέπει να αλληλοσυμπληρώνονται οργανικά και να μην ανταγωνίζονται στην ανωτερότητα και να επισκιάζουν το ένα το άλλο. Η αρμονική αναλογία ενσωμάτωσης ιδεών συγκεκριμένου στυλ σε μια σύγχρονη ιδέα είναι το κλειδί για την επιτυχία στη δημιουργία ενός πρωτότυπου, τολμηρού, αλλά ταυτόχρονα πρακτικού και άνετου εσωτερικού χώρου, που θα ευχαριστήσει όχι μόνο τους ιδιοκτήτες, αλλά και τους καλεσμένους τους, αν πρόκειται για τη διακόσμηση σαλονιών και κυλικείων.

Σχέδιο αντίθεσης

Αρχικό ζευγάρι

Σύγχρονο στυλ επίπλων σαλονιού

Σύγχρονος σχεδιασμός επίπλων για εκείνους που εκτιμούν τη συνέπεια, την άνεση και την πρακτικότητα, αλλά δεν είναι ξένοι για πειραματισμούς, τολμηροί και πρωτότυποι. Πολλοί κατασκευαστές προσπαθούν να βρουν μοναδικές επιλογές συναρμολόγησης που επιτρέπουν στις παραδοσιακές λύσεις να παίξουν με νέο τρόπο, μεταμορφώνοντας το εσωτερικό, καθιστώντας το πιο μοντέρνο, πράγμα που σημαίνει άνετο, αλλά πρωτότυπο.

Μοντέρνα επίπλωση

Γωνιακός καναπές σε ανοιχτά χρώματα

Επικαλυμμένα έπιπλα – σχηματίζουμε χώρο αναψυχής

Σε έργα μοντέρνου σχεδιασμού, μπορείτε συχνά να βρείτε επιλογές σχεδίασης για ένα σαλόνι, στο οποίο ένας καναπές λειτουργεί ως το κεντρικό και μόνο κομμάτι ταπετσαρίας επίπλων. Κατά κανόνα, αντιπροσωπεύεται από μοντέλα μεγάλης κλίμακας, συχνά γωνιακών τροποποιήσεων ή συναρμολογημένα από μεγάλες ενότητες συνθέσεων για μια άνετη τοποθεσία σε έναν οικογενειακό κύκλο ή για συγκεντρώσεις με φίλους..

Καναπές σε τόνους σοκολάτας

Τεράστιος καναπές σε γκρι χρώμα

Ευρύχωρη μαλακή ζώνη

Μεγάλος δερμάτινος καναπές

Δεν είναι ασυνήθιστο να βρείτε μεγάλους λευκούς γωνιακούς καναπέδες σε μοντέρνα σαλόνια. Χάρη στις ανοιχτές αποχρώσεις της ταπετσαρίας, η κλίμακα του μοντέλου δεν είναι εντυπωσιακή. Από την άποψη της ευκολίας συντήρησης, είναι προτιμότερο να προτιμάτε την ταπετσαρία δέρματος όταν πρόκειται για ανοιχτά χρώματα ταπετσαρισμένων επίπλων.

Χιονάτης καναπές για το σαλόνι

Τα επικαλυμμένα έπιπλα που τυλίγουν κυριολεκτικά το άτομο που κάθεται με την άνεσή του, καναπέδες και πολυθρόνες στις οποίες μπορείτε πρακτικά να πέσετε είναι συχνά στοιχεία για τη δημιουργία ενός χώρου χαλάρωσης. Ανάλογα με την επιλεγμένη παλέτα διακόσμησης του καθιστικού, τέτοια έπιπλα μπορούν να είναι ελαφριά, ουδέτερα (αν βρίσκονται στο φόντο ενός φωτεινού τοίχου) ή, αντίθετα, να λειτουργήσουν ως ένα πολύχρωμο εστιακό κέντρο του δωματίου και να έχουν μια πολύ φωτεινή επένδυση Το.

Αυθεντικοί αρθρωτοί καναπέδες

Φωτεινοί μπλε καναπέδες

Κατά κανόνα, για τη διακόσμηση της απαλής περιοχής ενός μοντέρνου καθιστικού, χρησιμοποιούνται έπιπλα σε ανοιχτόχρωμα, ουδέτερα χρώματα, με επένδυση χωρίς εκτυπώσεις και στολίδια. Αλλά για να δώσετε ποικιλία χρωμάτων και θετική διάθεση στο εσωτερικό με ελαφρύ φινίρισμα, τα φωτεινά, πολύχρωμα έπιπλα είναι τέλεια. Θα εκτελέσει τέλεια τις κύριες λειτουργίες του και ταυτόχρονα μπορεί να γίνει το επίκεντρο του σχεδιασμού..

Μπορντό δέρμα για ταπετσαρία

Φωτεινή επίπλωση στην περιοχή αναψυχής

Φωτεινά χρώματα για έπιπλα

Από τα παραδοσιακά στυλ εσωτερικής διακόσμησης, η αγάπη για συμμετρία έχει έρθει στη σύγχρονη αισθητική. Τα μοντέρνα σχεδιαστικά έργα οφείλονται στη συνδυασμένη διάταξη πολυθρόνων, καναπέδων και τραπεζιών στα μοντέρνα και νεοκλασικά στυλ. Δύο πανομοιότυπες πολυθρόνες δίπλα στο τζάκι ή ένα ζευγάρι καναπέδες το ένα απέναντι στο άλλο φέρνουν κάτι περισσότερο από συμμετρία. Αλλά και οργάνωση ακόμη και πραγματισμός στο μοντέρνο εσωτερικό του σαλονιού.

Σε έντονα χρώματα

Συμμετρική επίπλωση

Ζευγάρι πολυθρόνες και καναπέδες

Η χρήση επίπλων χωρίς πλαίσιο είναι μία από τις τάσεις της εποχής μας. Πολυθρόνες και καναπέδες. Ικανό να αποκτήσουν το σχήμα του σώματος, όχι μόνο σας επιτρέπουν να καθίσετε άνετα στον χώρο αναψυχής του σαλονιού, αλλά επίσης φέρνουν ένα στοιχείο πρωτοτυπίας, φρεσκάδας σχεδιασμού με την αισθητική τους..

Έπιπλα χωρίς πλαίσιο

Πολύχρωμα έπιπλα

Εκλεκτική επιλογή επίπλων

Συχνά σε ένα μοντέρνο σαλόνι, το νησί δεν είναι παραδοσιακό τραπεζάκι σαλονιού για τους περισσότερους σχεδιαστές και ιδιοκτήτες σπιτιού, αλλά ένα μείγμα από μια μεγάλη βάση και ένα μαλακό πουφ. Κατά κανόνα, τέτοια μοντέλα κατασκευάζονται με δερμάτινη επένδυση, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθούν και άλλοι τύποι υλικών..

Πουφ νησιού με δερμάτινη επένδυση

Μαλακό τραπέζι-βάση

Συστήματα αποθήκευσης – αναζητούν βιώσιμες λύσεις

Οι εποχές του μετασοβιετικού χώρου, όταν οι περισσότεροι συμπατριώτες μας ονειρεύονταν ένα όμορφο και ευρύχωρο «τείχος» για εγγραφή κοινού, οικογενειακού δωματίου, που πέρασε αμετάκλητα. Στους σύγχρονους εσωτερικούς χώρους, κανένα ίχνος παραδοσιακών ειδών επίπλων για την αίθουσα δεν έχει παραμείνει στη χώρα μας. Απλές και σαφείς μορφές ανοιχτών ραφιών ή κομψών μετώπων ντουλαπιών – η βάση της έννοιας των συστημάτων αποθήκευσης σε σαλόνια, γραφεία και βιβλιοθήκες.

Λευκά συστήματα αποθήκευσης

Λύσεις αντίθεσης

Μαύρη γυαλάδα προσόψεων αποθήκευσης

Ανάλογα με τα είδη οικιακής χρήσης που πρόκειται να αποθηκεύσετε στο σαλόνι, μπορείτε να επιλέξετε επιλογές για έπιπλα ντουλαπιού. Για συλλεκτικά αντικείμενα, δίσκους και βιβλία, τα ανοιχτά ράφια είναι πιο κατάλληλα, λιγότερο συχνά βιτρίνες με γυάλινες λείες πόρτες. Για τα υπόλοιπα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια ομαλές, συχνά ακόμη και μη εμφανείς προσόψεις μικρών μονάδων ντουλαπιών.

Αρχικό ράφι

Ανοιχτά ράφια και κλειστά ντουλάπια

Ομαλές προσόψεις συστημάτων αποθήκευσης

Χιονάτη γυαλάδα επίπλων ντουλαπιών

Σε μοντέρνους εσωτερικούς χώρους, μπορείτε συχνά να χρησιμοποιήσετε τη χρήση συστημάτων αποθήκευσης ως εσωτερικά χωρίσματα. Βιβλιοθήκες ή απλά ανοιχτά ράφια μπορούν να προσαρτηθούν σε συμπαγή διαχωριστικά οθόνης. Επίσης, από ξεχωριστές μονάδες-ντουλάπια μικρών μεγεθών, μπορεί να γίνει μια σύνθεση που ζωνώνει το χώρο.

Ράφι οθόνης

Έπιπλα τραπεζαρίας σε μοντέρνο στιλ

Ένα μοντέρνο εσωτερικό τραπεζαρίας είναι πρακτικότητα, σχεδιασμένο σε ένα ελκυστικό κέλυφος με το χαμηλότερο κόστος πόρων. Λιτά σχήματα, μονόχρωμα σχέδια, εστιάζοντας στην άνεση για να δημιουργήσετε ένα φιλόξενο, αλλά όχι επιτηδευμένο περιβάλλον για οικογενειακό γεύμα ή δείπνο.

Μοντέρνα τραπεζαρία

Τα μοντέλα επίπλων των σύγχρονων σχεδιαστών φαίνονται πολύ ελαφριά, αλλά ταυτόχρονα ανθεκτικά και αξιόπιστα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πληρούνται όλοι οι εργονομικοί κανόνες για το σχεδιασμό τραπεζιών και καρεκλών, μικρών καρεκλών και κερκίδων. Ένα άλλο χαρακτηριστικό της εκτέλεσης επίπλων σε μοντέρνο στυλ είναι ο συνδυασμός υλικών που διαφέρουν ως προς την υφή, το χρώμα και τις τεχνολογικές τους ιδιότητες..

Ομάδα φαγητού σε μαύρο χρώμα

Για να διακοσμήσετε το εσωτερικό της τραπεζαρίας, υπάρχουν πολλές επιλογές για τη χρήση μοντέρνου στυλ στην επίπλωση. Οι ηχώ του οικολογικού στυλ φέρνουν τις δικές τους προσαρμογές στη διαμόρφωση του μοντέρνου σχεδιασμού και εδώ βλέπουμε ένα ξύλινο τραπέζι με οδοντωτές επιφάνειες στην τραπεζαρία, περιτριγυρισμένο από καθίσματα σε μια πολύ εκλεκτική επιλογή.

Εκλεκτική επίπλωση τραπεζαρίας

Οικολογικά κίνητρα σε ένα μοντέρνο εσωτερικό

Υπνοδωμάτιο με μοντέρνα έπιπλα – προπύργιο ηρεμίας και χαλάρωσης

Παρά το γεγονός ότι η πρόσβαση στην κρεβατοκάμαρα είναι ανοιχτή μόνο για τους ιδιοκτήτες ενός διαμερίσματος ή ενός ιδιωτικού σπιτιού, αλλά σε αυτό το ιδιωτικό δωμάτιο τα κίνητρα του κονστρουκτιβισμού δεν αποδυναμώνουν την επιρροή τους στο σχηματισμό ενός μοντέρνου εσωτερικού χώρου. Ο χώρος ύπνου έχει σχεδιαστεί με αυστηρές φόρμες και σαφείς γραμμές. Η απλότητα και η πρακτικότητα είναι κορυφαίες προτεραιότητες, αφήνοντας τη διακόσμηση πολύ πίσω.

Υπνοδωμάτιο με μοντέρνα επίπλωση

Μία από τις πιο αρμονικές επιλογές σχεδίασης για ένα δωμάτιο, στο οποίο πάνω απ ‘όλα είναι η δημιουργία ενός ήρεμου και ειρηνικού περιβάλλοντος – η χρήση λείων γραμμών και φωτεινών αποχρώσεων κατά την επιλογή επίπλων. Κρεβάτι κρεβατιού με μαλακή επένδυση, στρογγυλεμένα κομοδίνα, χωρίς αιχμηρές γωνίες και έντονα χρώματα – όλα συμβάλλουν στη δημιουργία μιας χαλαρωτικής ατμόσφαιρας.

Ομαλές γραμμές και ανοιχτά χρώματα