Πράσινη ταπετσαρία στο εσωτερικό

Ένα από τα πρώτα και πιο δύσκολα διλήμματα που πρέπει να λυθούν κατά την επιλογή ενός εσωτερικού σχεδιασμού για ένα σπίτι είναι η βέλτιστη λύση στα χρώματα. Σε αυτήν τη δημοσίευση, θα θέλαμε να εξετάσουμε λεπτομερώς τις επιλογές σχεδίασης για διάφορα δωμάτια με ταπετσαρία σε πράσινους τόνους. Όπως γνωρίζετε, κάθε χρώμα είναι ικανό να επηρεάσει την ψυχο-συναισθηματική μας κατάσταση με τον δικό του τρόπο, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα και επηρεάζοντας την οπτική αντίληψη του χώρου. Ελπίζουμε ότι μια μεγάλη κλίμακα σχεδιαστικών έργων για δωμάτια με διαφορετικά λειτουργικά φορτία, διακοσμημένα σε ορισμένες αποχρώσεις του πράσινου, θα σας βοηθήσει να βρείτε την ιδανική ταπετσαρία σας σε πράσινους τόνους για το σπίτι σας..

Πράσινη ταπετσαρία στο εσωτερικό

Αρχικό φινίρισμα

Χαρακτηριστικά του πράσινου και των αποχρώσεων του

Οι ειδικοί στο χρώμα λένε ότι το πράσινο έχει ευεργετική επίδραση στην ανθρώπινη ψυχή, ανάλογα με τη σκιά, είναι σε θέση να χαλαρώσει ή να φορτιστεί με θετική ενέργεια. Αλλά μπορούμε με ασφάλεια να πούμε ότι σχεδόν όλες οι αποχρώσεις του πράσινου είναι σε θέση να κάνουν οποιοδήποτε εσωτερικό πιο κοντά στη φύση, δημιουργώντας μια αποκλειστική εικόνα, μια πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα.

Φωτεινό πράσινο στους τοίχους

Λουλουδένιο μοτίβο

Απλή πράσινη ταπετσαρία

Η ποικιλία των μοντέρνων καταστημάτων ταπετσαρίας είναι σε θέση να εντυπωσιάσει με την ποικιλομορφία της. Υπάρχουν πολλές επιλογές για απλές ταπετσαρίες και καμβάδες με εκτύπωση σε πράσινους τόνους, από τις οποίες υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να βρείτε το δικό σας, το πιο κατάλληλο υλικό για το φινίρισμα ενός συγκεκριμένου δωματίου στο σπίτι σας.

Τοιχογραφία σε πράσινους τόνους

Λουλουδένιο μοτίβο

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στις κύριες επιλογές πράσινου χρώματος που χρησιμοποιούνται συχνότερα σε έργα μοντέρνου σχεδιασμού:

Σκούρο πράσινο ταπετσαρία – η πιο παραδοσιακή επιλογή φινιρίσματος. Το κλασικό εσωτερικό παίρνει ένα ιδιαίτερο βάθος και πολυπλοκότητα με ταπετσαρία σε σκούρα χρώματα. Γνώστες της ειρήνης, της αρμονίας, της ηρεμίας και της εκλεπτυσμένης πολυτέλειας περιβάλλουν τον εαυτό τους με ένα περιβάλλον που χρησιμοποιεί βαθιές αποχρώσεις του πράσινου. Για μπαρόκ, κλασικισμό και νεοκλασικά στυλ, είναι λογικό να χρησιμοποιείτε τις αποχρώσεις του πράσινου που υπάρχουν στις ακόλουθες πέτρες:

  • μαλαχίτης;
  • Σμαράγδι;
  • είδος πολύτιμου λίθου.

Σκοτεινός μαλαχίτης

Κλασικά κίνητρα

Σε κλασικό εσωτερικό

Παραδοσιακό στυλ

Κλασικά σε ένα ωφελιμιστικό περιβάλλον

Ανοιχτό πράσινο ταπετσαρία – η πιο ευέλικτη επιλογή φινιρίσματος, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε ένα υπνοδωμάτιο ή σε μια ευρύχωρη κουζίνα, όσο και σε χρηστικά δωμάτια (διάδρομοι, μπάνια, διάδρομοι και μπάνια). Για σχεδόν οποιαδήποτε στιλιστική κατεύθυνση, μπορείτε να επιλέξετε τη δική σας ανοιχτή απόχρωση του πράσινου, η οποία όχι μόνο θα μοιάζει αρμονικά ως πλήρης ή μερική διακόσμηση τοίχου, αλλά θα γίνει και η διακόσμησή της, ένα highlight.

Ανοιχτό πράσινο ταπετσαρία

Χλωμοί πράσινοι τοίχοι

Νεοκλασικό στην τραπεζαρία

Ανοιχτό πράσινο μπάνιο

Πράσινο και καφέ στο σχεδιασμό του δωματίου

Ανοιχτή πράσινη ταπετσαρία, καμβάδες μέσα παστέλ χρώματα πράσινος, μέντα Τα χρώματα θα φαίνονται οργανικά ακόμη και σε μικρούς χώρους. Το country style, το Provence, το shabby chic και το ρομαντικό σχηματίζονται εύκολα γύρω από παστέλ αποχρώσεις του πράσινου για τοίχους και ακόμη και οροφές. Σε συνδυασμό με το λευκό, το απαλό πράσινο καθιστά δυνατή τη δημιουργία φωτεινών, ευάερων εικόνων δωματίων, ακόμη και με ένα πολύ μικρό τετράγωνο..

Ανοιχτοί τόνοι μέντας

Ουδέτερη εικόνα

Υπνοδωμάτιο σε ανοιχτά χρώματα

Ανοιχτό πράσινο προφορά

Φωτεινή ταπετσαρία Οι κορεσμένες αποχρώσεις του πράσινου χρησιμοποιούνται καλύτερα ως υλικό για τη δημιουργία επιφανειών με έμφαση. Σε εσωτερικούς χώρους που έχουν δημιουργηθεί σε μοντέρνο στιλ, υψηλής τεχνολογίας, πρωτοπορίας, art deco ή pop art, οι φωτεινές, ανοιχτό πράσινες, τυρκουάζ ή μαλαχίτικες ταπετσαρίες θα φαίνονται όχι μόνο κατάλληλες, αλλά και οργανικές. Ανάλογα με την επίπλωση και τα υλικά φινιρίσματος για συνδυασμό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τόσο απλή ταπετσαρία όσο και καμβάδες με ποικίλη, μεγάλη εκτύπωση (είναι σημαντικό μόνο να παρακολουθείτε τη δοσολογία της πολύχρωμης διακόσμησης τοίχων).

Φωτεινή εκτύπωση

Φωτεινό σχέδιο

Φωτεινό, κλασικό φινίρισμα

Πολύχρωμο φινίρισμα

Διακόσμηση πλυντηρίου

Αλλά η επιλογή της σκιάς ταπετσαρίας για φινίρισμα επιφανειών θα εξαρτηθεί όχι μόνο από τη στιλιστική κατεύθυνση, η οποία έγινε η βάση για το σχεδιασμό του δωματίου, αλλά και από τα ακόλουθα χαρακτηριστικά του ίδιου του δωματίου:

  • το μέγεθος και το σχήμα του δωματίου, ο αριθμός και η κλίμακα των ανοιγμάτων παραθύρων (όσο μικρότερο είναι το δωμάτιο, τόσο λιγότερο φυσικό φως εισέρχεται σε αυτό, τόσο πιο ελαφρύ είναι απαραίτητο να επιλέξετε αποχρώσεις πράσινης ταπετσαρίας).
  • η θέση του δωματίου σε σχέση με τα βασικά σημεία (για ένα δωμάτιο στη νότια πλευρά, με ενεργό φυσικό φωτισμό, μπορείτε να επιλέξετε κρύες αποχρώσεις του πράσινου, για μια βόρεια τοποθεσία είναι προτιμότερο να προτιμάτε τόνους με ζεστή ενέργεια – κυριαρχία του κίτρινου αποχρώσεις, ώχρα, ελιά και ακόμη και χακί).
  • ο λειτουργικός σκοπός του δωματίου (όχι μόνο ο τόνος, αλλά και το μοτίβο στους καμβάδες θα εξαρτηθεί από τα λειτουργικά χαρακτηριστικά του δωματίου – φυτώριο ή υπνοδωμάτιο, σαλόνι ή κουζίνα – για κάθε χώρο μπορείτε να βρείτε το ιδανικό σας επιλογή χρώματος)?
  • η θέση του δωματίου σε σχέση με άλλα δωμάτια (σε μεγαλύτερο βαθμό αναφέρεται σε παρακείμενα δωμάτια, στούντιο, συνδυασμένους χώρους, όπου τα χωρίσματα μεταξύ των ζωνών απουσιάζουν εντελώς ή επικαλύπτονται εν μέρει μόνο του χώρου).

Εσωτερικό υπνοδωματίου

Πράσινη ταπετσαρία με εκτύπωση στο υπνοδωμάτιο

Σκιά ελιάς

Συνδυασμός πράσινης ταπετσαρίας με άλλα χρώματα διακόσμησης δωματίου

Δεν αρκεί να επιλέξετε το σωστό μοτίβο ταπετσαρίας ή τη σωστή απόχρωση απλών χρωμάτων. Είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τον συνδυασμό της διακόσμησης τοίχων με άλλες εσωτερικές λύσεις χρώματος. Μιλάμε για την επιλογή χρωμάτων για το σχεδιασμό της οροφής και του δαπέδου, βασικά χρώματα επίπλων ακόμα και διακοσμητικά στοιχεία που έχουν εντυπωσιακές διαστάσεις..

Πολύχρωμη εκτύπωση

Όλες οι αποχρώσεις του πράσινου

Φωτεινό εσωτερικό

Λευκό και πράσινο – μια καθολική ένωση

Μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές συνδυασμού χρωμάτων σε εσωτερικό χώρο με πράσινη ταπετσαρία είναι οι διάφορες αποχρώσεις του λευκού. Αυτό το ευέλικτο tandem σάς επιτρέπει να δημιουργείτε φωτεινές, θετικές και φρέσκες εικόνες δωματίων για μεγάλη ποικιλία σκοπών. Ένα χιονόλευκο ταβάνι, ένα πράσινο μοτίβο σε ανοιχτό φόντο ταπετσαρίας είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός, ευχάριστος στο μάτι και θετικός στην ενέργειά του. Μπορείτε να συμπληρώσετε το φινίρισμα με χιονισμένες σανίδες, καλούπια.

Συνδυασμός με λευκά πάνελ

Ανοιχτά λουλούδια σε πράσινο φόντο

Αρχικός διάδρομος

Λευκό και πράσινο

Ανοιχτές αποχρώσεις

Πράσινο – έμφαση στο εσωτερικό

Με τη βοήθεια φωτεινών, πολύχρωμων καμβάδων σε πράσινους τόνους, μπορείτε να διακοσμήσετε τοίχους με έμφαση σε μεγάλη ποικιλία δωματίων – υπνοδωμάτια, σαλόνια, γραφεία και παιδικά δωμάτια. Εάν το δωμάτιο έχει μικρό μέγεθος, δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε φωτεινή ταπετσαρία για το φινίρισμα όλων των κάθετων επιφανειών, ένας τοίχος θα είναι αρκετός για να δημιουργήσει μια θετική ατμόσφαιρα, μια εορταστική διάθεση ολόκληρου του εσωτερικού. Καθώς οι προφορές μπορούν να λειτουργήσουν ως απλή ταπετσαρία …

Φινίρισμα ελιάς

Τοίχος προφοράς

Υπνοδωμάτιο σε πράσινους τόνους

Φωτεινή επιφάνεια προφοράς

Το ίδιο ισχύει για καμβάδες με μοτίβο, μεγάλα και φωτεινά …

Έμφαση πάνω από το κεφαλάρι

Φωτεινό μοτίβο για έμφαση

Τροπικό στυλ

Πράσινο στον χώρο εργασίας

Πράσινες προφορές

Ταπετσαρία με πράσινες αποχρώσεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή πάνελ και ενθέτων πλαισιωμένων από καλούπια. Αυτός ο συνδυασμός είναι ιδιαίτερα επωφελής εάν επιλέγονται ακριβές ταπετσαρίες για έμφαση – ανάγλυφη, υφασμάτινη ή μεταλλική.

Ανάγλυφη ταπετσαρία σε καλούπια

Πράσινες και καφέ αποχρώσεις

Τίποτα δεν μας φέρνει πιο κοντά στη φύση και κάνει το εσωτερικό ευχάριστο στο μάτι ως συνδυασμός πράσινου, λευκού και καφέ. Όλες οι αποχρώσεις που μπορούμε να συναντήσουμε στη φύση θα φαίνονται οργανικές στο εσωτερικό μιας ποικιλίας δωματίων. Είναι σημαντικό μόνο να λάβετε υπόψη το βάθος και τη φωτεινότητα των χρωμάτων, ανάλογα με το μέγεθος και το επίπεδο φωτισμού των χώρων. Χιονάτη οροφή και μπορντούρα ανοιγμάτων παραθύρων και θυρών, πρασινωπή διακόσμηση τοίχων, κόκκοι από φυσικό ξύλο ως δάπεδο και υλικό εκτέλεσης των κύριων επίπλων – η τέλεια ένωση για ένα υπνοδωμάτιο, σαλόνι, μελέτη, τραπεζαρία ή παιδικό δωμάτιο.

Συνδυασμοί χρωμάτων

Εσωτερικό τραπεζαρίας

Φυσικές αποχρώσεις

Κλασική τραπεζαρία

Κλασικά κίνητρα στην τραπεζαρία

Αποχρώσεις του πράσινου και του γκρι σε μοντέρνο σχεδιασμό

Το γκρι ονομάζεται το πιο ουδέτερο χρώμα για κάποιο λόγο. Οι διάφορες αποχρώσεις του είναι σε θέση να συνδυάζονται οργανικά με το πράσινο, δημιουργώντας μια ευχάριστη εμφάνιση, ουδέτερη ως προς την ψυχολογική επίδραση, μια εικόνα του δωματίου. Σε μοντέρνο στυλ, η hi-tech, ο μινιμαλισμός, το μοντέρνο και το art deco, οι γκρι-πράσινοι συνδυασμοί είναι πιο σχετικοί.

Γκρι και πράσινο στο εσωτερικό

Χαλαρωτική ατμόσφαιρα

Απλή ή με μοτίβο ταπετσαρία?

Σε έργα μοντέρνου σχεδιασμού, μπορείτε να βρείτε τη χρήση τόσο απλών όσο και τυπωμένων καμβάδων σε πράσινους τόνους για διακόσμηση τοίχων. Όλα εξαρτώνται από το επιλεγμένο στυλ, το μέγεθος του δωματίου και τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Σε μοντέρνα, μινιμαλιστικά έργα, μπορείτε συχνά να χρησιμοποιήσετε τη χρήση μονόχρωμων καμβάδων σε κορεσμένα χρώματα, που χρησιμοποιούνται ως εσωτερική προφορά..

Στυλ αρτ ντεκό

Μινιμαλιστικά κίνητρα

Πράσινο για καταπραϋντικό

Χρώμα βρύου για τοίχους

Εκλεκτικός σχεδιασμός

Αν μιλάμε για δημοφιλείς επιλογές εκτύπωσης για τη διακόσμηση μοντέρνων δωματίων, τότε δεν υπάρχουν σαφή όρια – τα φυτικά, γεωμετρικά, αφηρημένα μοτίβα απαιτούνται εξίσου ενεργά. Οι προφανείς τάσεις μπορούν να εντοπιστούν μόνο στο σχεδιασμό των παιδικών δωματίων – φωτεινά, καθαρά σχέδια, εικόνες από στένσιλ ζώων και πουλιών, ήρωες παραμυθιών ή κινουμένων σχεδίων, αναγνωρίσιμες σιλουέτες και εκτυπώσεις.

Φωτεινό σχέδιο του φυτώριου

Σχεδιασμός μπάνιου

Πράσινη εκτύπωση στο φυτώριο

Φωτεινές κηλίδες

Συχνά συμβαίνει ότι είναι η ταπετσαρία με ένα μεγάλο ή φωτεινό μοτίβο σε πράσινους τόνους που υπαγορεύει ολόκληρη την έννοια του σχεδιασμού του δωματίου. Με την αγορά πολύχρωμων πινάκων αρχίζει η δημιουργία ολόκληρης της εικόνας του δωματίου..

Πρωτότυπη εκτύπωση

Ασυνήθιστη εκτύπωση

Πολύχρωμο σχέδιο μπάνιου

Παραδείγματα σχεδιασμού δωματίων για διάφορους σκοπούς

Υπνοδωμάτιο

Οι ειδικοί λένε ότι το πράσινο, ανάλογα με την απόχρωση που επιλέγεται, μπορεί να ηρεμήσει τα συναισθήματά μας πριν από τον ύπνο και να ξυπνήσει θετική ενέργεια το πρωί. Ανάλογα με το επιθυμητό εφέ, μπορείτε επίσης να επιλέξετε την επιλογή ταπετσαρίας για φινίρισμα όλων των τοίχων ή μιας επιφάνειας προφοράς..

Τιρκουάζ αποχρώσεις

Ριγέ ταπετσαρία

Υπνοδωμάτιο με σοφίτα

Φωτεινό υπνοδωμάτιο

Στα υπνοδωμάτια, ο τοίχος πίσω από το κεφάλι του κρεβατιού επιλέγεται συχνότερα ως προφορά. Σε αυτή την περίπτωση, η εικόνα του δωματίου δεν θα είναι βαρετή, ασήμαντη, αλλά ταυτόχρονα, ένας πολύ φωτεινός σχεδιασμός ενός τοίχου δεν θα αποσπά την προσοχή όταν χαλαρώνετε στο τέλος της ημέρας και προετοιμάζεστε για ύπνο..

Γεωμετρική εκτύπωση

Φωτεινό ένθετο

Συνδυασμένο δωμάτιο

Σαλόνι

Για ένα σαλόνι διακοσμημένο σε εξοχικό στιλ, Προβηγκίας ή shabby chic, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ταπετσαρία σε λευκό-πράσινο πούλι ή λωρίδα. Το βάθος της σκιάς του πράσινου θα εξαρτηθεί από το μέγεθος του δωματίου, τον αριθμό και τις παραμέτρους των ανοιγμάτων παραθύρων, και ως εκ τούτου το επίπεδο φωτισμού.

Καρό ταπετσαρία

Ο συνδυασμός απλής ταπετσαρίας και καμβάδων με μοτίβα μέσα στο ίδιο δωμάτιο μπορεί επίσης να φαίνεται εντυπωσιακός, μη τετριμμένος. Οι εκτυπωμένοι καμβάδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κολλήσουν τοίχους με έμφαση, να τοποθετήσουν τμήματα σε επιφάνειες ή να κόψουν τον πίσω τοίχο των ραφιών, βιβλιοθήκες με γυάλινες πόρτες.

Ο αρχικός σχεδιασμός του καθιστικού

Ασυνήθιστο σαλόνι

Συνδυάζοντας ταπετσαρία

Ασυνήθιστοι συνδυασμοί

Παιδικό δωμάτιο και δωμάτιο για έναν έφηβο

Το πράσινο χρώμα έχει ευεργετική επίδραση στον ψυχισμό του παιδιού. Οι ανοιχτό πράσινες αποχρώσεις είναι ικανές «ηρέμησε» υπερκινητικό μωρό και φωτεινά, κορεσμένα χρώματα ως προφορά – για να ξυπνήσετε τη δημιουργική ενέργεια, δημιουργήστε ένα μήνυμα για δραστηριότητα. Σε συνδυασμό με έπιπλα από φυσικό ξύλο, λευκή οροφή και φωτεινά χρώματα με τη μορφή υφασμάτων ή παιχνιδιών, το πράσινο χρώμα για διακόσμηση τοίχων θα είναι κάτι παραπάνω από κατάλληλο..

Σχεδιασμός παιδικού δωματίου

Φωτεινή εκτύπωση για τοίχους

Πρωτότυπο φυτώριο

Παιδικό δωμάτιο σε παστέλ χρώματα

Είναι απαραίτητο να προσθέσετε φωτεινότητα σε ανοιχτό πράσινες αποχρώσεις αραιωμένες με λευκό. Το ροζ, το κατακόκκινο, το φούξια θα είναι κατάλληλο στο συνδυασμό χρωμάτων του δωματίου του κοριτσιού.

Κοριτσίστικο δωμάτιο

Δωμάτιο για έναν έφηβο

Φωτεινα χρωματα

Το ίδιο αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί δημιουργώντας μια προφορά χρησιμοποιώντας διάφορες αποχρώσεις του μπλε με φόντο μια λευκοπράσινη παλέτα σε ανοιχτά χρώματα..

Πράσινοι και μπλε τόνοι

Κουζίνα και τραπεζαρία

Οι ειδικοί λένε ότι το πράσινο σε μια κουζίνα ή τραπεζαρία έχει ουδέτερη επίδραση στην όρεξή μας. Σε αντίθεση με τα κόκκινα και τα πορτοκάλια που ξυπνούν την όρεξη και όλες τις αποχρώσεις του μπλε που καταστέλλουν την επιθυμία κατανάλωσης μεγάλων μερίδων, το πράσινο έχει ευεργετική επίδραση στην πέψη, φορτίζει με θετική ενέργεια και δίνει σημειώσεις εγγύτητας στη φύση κατά τη διάρκεια των γευμάτων. Ως εκ τούτου, οι αποχρώσεις του πράσινου μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο για δοσομετρική χρήση στη διακόσμηση – για παράδειγμα, για τη διακόσμηση μιας ποδιάς κουζίνας, όσο και για την επικόλληση όλων των τοίχων που δεν καταλαμβάνονται από ένα σετ επίπλων..

Εκλεκτική τραπεζαρία

Θετικά χρώματα

Σκούρο βαθύ χρώμα

Το βασίλειο της συμμετρίας

Μη τετριμμένος σχεδιασμός τραπεζαρίας

Τουαλέτα

Η χρήση ταπετσαρίας οποιουδήποτε χρώματος στους χώρους εργασίας του μπάνιου δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσετε ένα ανθεκτικό φινίρισμα, ακόμη και όταν χρησιμοποιείτε υλικά ανθεκτικά στην υγρασία. Αλλά το να κολλάτε τουαλέτες, τουαλέτες και ευρύχωρα μπάνια σε χώρους όπου το νερό σπάνια ή καθόλου δεν διεισδύει είναι μια εξαιρετική ιδέα, υπό την προϋπόθεση ότι χρησιμοποιούνται πράσινες αποχρώσεις..

Σχεδιασμός μπάνιου

Τροπική εκτύπωση

Μοντέρν

Οι πράσινες αποχρώσεις στη διακόσμηση τοίχων συνδυάζονται τέλεια με τα χιόνι-λευκά είδη υγιεινής. Μια φρέσκια, χαλαρωτική και ταυτόχρονα μη τετριμμένη εικόνα του μπάνιου θα δημιουργήσει την ιδανική ατμόσφαιρα όχι μόνο για τη λήψη διαφόρων υδάτων και διαδικασιών υγιεινής-υγιεινής, αλλά και για ειρήνη και χαλάρωση στο τέλος της εργάσιμης ημέρας και αύξηση του τόνου , μια κατηγορία αισιοδοξίας στην αρχή.

Ασυνήθιστο μπάνιο

Βοηθητικοί χώροι

Σε διαδρόμους, διαδρόμους, χώρους κοντά σε σκάλες και άλλα βοηθητικά δωμάτια, ένας συνδυασμός πράσινης ταπετσαρίας με φωτεινά πάνελ φαίνεται όμορφος. Ταυτόχρονα, η επιλογή του ύψους των πάνελ θα εξαρτηθεί από το είδος του οπτικού εφέ που θέλετε να δημιουργήσετε – σε ορισμένες περιπτώσεις είναι απαραίτητο να αυξήσετε οπτικά το ύψος των μέτριων δωματίων, σε άλλες, αντίθετα, να τονίσετε η κλίμακα της κατοικίας..

Εγγραφή βοηθητικού δωματίου

Χώρος κοντά στις σκάλες

Πράσινοι τόνοι σε όλες τις επιφάνειες

Σχεδιασμός διαδρόμου