Τρισδιάστατη ταπετσαρία σε ένα μοντέρνο εσωτερικό

Πολλοί από εμάς έχουν ζωντανές αναμνήσεις από χαρτί photowall. Ένας άλσος σημύδας ή ένας καταρράκτης, μια άκρη του δάσους ή ένα κιόσκι με φυτά ύφανσης ήταν παρόν σε σχεδόν κάθε ρωσικό διαμέρισμα στα τέλη του περασμένου αιώνα. Οι φωτογραφίες νέας γενιάς δύσκολα μπορούν να συγκριθούν με εκείνα τα δείγματα υλικών φινιρίσματος για τη δημιουργία μιας επιφανείας με έμφαση. Υψηλή ποιότητα εκτύπωσης, απίστευτα ρεαλιστική εικόνα, όπως λένε «με την επίδραση της παρουσίας», υλικά που δεν προσελκύουν σκόνη, είναι σε θέση να αντέξουν υγρασία και ακραίες θερμοκρασίες, μπορούν να εφαρμοστούν όχι μόνο σε λείους τοίχους, αλλά και με υφή, πόρτες ντουλαπιών – όλα αυτά είναι μοντέρνα φωτογραφία για εσωτερική διακόσμηση με μεγάλη ποικιλία λειτουργικών φορτίων. Και τώρα προσθέστε στην υψηλή ποιότητα των υλικών μια ρεαλιστική τρισδιάστατη εικόνα, όταν η εικόνα φαίνεται να προεξέχει από τον καμβά απευθείας στο δωμάτιο και θα έχετε την ιδανική επιλογή για τη δημιουργία ενός τοίχου με έμφαση στο δωμάτιο, φέρνοντας την πρωτοτυπία ακόμη και το πιο συνηθισμένο εσωτερικό, δημιουργώντας μια ιδιαίτερη, θεματική ατμόσφαιρα.

Ταπετσαρία φωτογραφιών σε ένα μοντέρνο εσωτερικό

Χαρακτηριστικά της ταπετσαρίας φωτογραφιών με εφέ 3D

Η ταπετσαρία με εφέ 3D είναι ένας καμβάς ευρείας οθόνης για τοίχους και άλλες επιφάνειες:

 • το κύριο χαρακτηριστικό είναι μια τρισδιάστατη εικόνα που φαίνεται να μετακινείται από την επιφάνεια του τοίχου στο δωμάτιο.
 • ταπετσαρία με εφέ 3D δημιουργείται στην τεχνολογία κατασκευής ταπετσαρίας φωτογραφιών – πρώτα, σχηματίζεται μια εικόνα σε ειδικό πρόγραμμα υπολογιστή, επιλέγονται οι απαραίτητες αποχρώσεις και στη συνέχεια πραγματοποιείται εκτύπωση.
 • μπορείτε να δημιουργήσετε μια εικόνα για οποιοδήποτε θέμα – από ένα τεράστιο οικογενειακό πορτρέτο έως ένα αφηρημένο σχέδιο.

Αρχική εικόνα

Θαλάσσιος κόσμος στο υπνοδωμάτιο

Δημιουργήστε έναν τοίχο προφοράς

Η εκτύπωση μεγάλου σχήματος με εφέ 3D μπορεί να πραγματοποιηθεί σε καμβάδες από:

 • χαρτί;
 • βινυλιο υφασμα?
 • μη υφασμένη βάση.

Υπνοδωμάτιο

Σοκάκι στο υπνοδωμάτιο

Θαλασσογραφία

Η επιλογή του βασικού υλικού για εκτύπωση σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε την ταπετσαρία σε διάφορα δωμάτια. Η πιο βιώσιμη επιλογή με βάση το χαρτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε υπνοδωμάτια και παιδικά δωμάτια, σαλόνια, βιβλιοθήκες, γραφεία, ακόμη και τραπεζαρίες. Σε δωμάτια με υψηλό κίνδυνο ρύπανσης, υγρασίας και πιθανής μηχανικής καταπόνησης στους τοίχους (διάδρομοι, διάδρομοι, κουζίνες και ακόμη και μπάνια), μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ταπετσαρία βινυλίου σε μη υφασμένη βάση με εικόνα μεγάλης μορφής.

Αρχική επιφάνεια

Θεαματική μίμηση

Γραφική εικόνα

Γεωμετρική αφαίρεση

Το χαρτί Photowall με εικόνα μεγάλου σχήματος μπορεί να κολληθεί όχι μόνο στους τοίχους, αλλά και στις ακόλουθες επιφάνειες:

 • οροφή;
 • εσωτερικά χωρίσματα από γυψοσανίδες?
 • πόρτες ντουλαπιών?
 • επιφάνειες γυαλιού και καθρέφτη ως αποσπασματική εικόνα.

Τοιχογραφίες στις πόρτες

Άλσος σημύδας στο υπνοδωμάτιο

Οπτική απάτη

Τύποι τρισδιάστατης ταπετσαρίας με εκτύπωση φωτογραφιών

Η αγορά μοντέρνων υλικών φινιρίσματος με εκτύπωση μεγάλου σχήματος είναι απίστευτα ευρεία. Μεταξύ ολόκληρης της ποικιλίας, μπορούν να διακριθούν οι ακόλουθοι τύποι χαρτιού photowall:

 • μεμονωμένοι καμβάδες είναι ανεξάρτητες εικόνες ή τα θραύσματά τους που μπορούν να κολληθούν σε τοίχους, εσωτερικά χωρίσματα, πόρτες, μέρος της επιφάνειας ή να προεξέχουν σε πλαίσιο (καλούπια, πλαίσια).Πρωτότυπη απόδοσηΣχέδιο για το γυμναστήριο
 • οι πανοραμικοί καμβάδες διαφέρουν σε κλίμακα – μπορούν να εκτείνονται σε περισσότερους από έναν τοίχους για να δημιουργήσουν ένα εφέ πλήρους κλίμακας παρουσίας, μια ιδιαίτερη θεματική ατμόσφαιρα.Πανοραμικοί καμβάδες
 • photowall -paper με φθορίζον 3D εφέ – στο σκοτάδι, τέτοιοι καμβάδες μπορούν να λάμπουν λόγω της παρουσίας ειδικών στοιχείων στη σύνθεση του στρώματος βαφής.
 • Διαστημικό σχέδιοΕικόνα με λάμψηΟι ταπετσαρίες LED παρέχονται συνήθως σε συνδυασμό με σύστημα φωτισμού (φτιαγμένες κατόπιν παραγγελίας και με υψηλό κόστος).

Τοιχογραφίες για προφορά

Δασικό τοπίο

Παραλλαγές χρήσης στο εσωτερικό για διακόσμηση και διακόσμηση

Καμβάδες με τρισδιάστατες εικόνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε δωμάτια για οποιονδήποτε σκοπό: σαλόνια, υπνοδωμάτια, παιδικά δωμάτια, τραπεζαρίες και κουζίνες, γραφεία και βιβλιοθήκες, διαδρόμους, διαδρόμους και άλλους ωφελιμιστικούς χώρους. Καμβάδες με εκτύπωση μεγάλου μεγέθους μπορούν να κολληθούν τόσο σε ολόκληρο τον τοίχο (είτε σε δύο παρακείμενες επιφάνειες), όσο και για να τακτοποιήσουν ένα μέρος του κατακόρυφου επιπέδου. Μπορείτε να διακοσμήσετε την οροφή (συχνότερα χρησιμοποιείται η εικόνα ενός νεφελώδους ή έναστρου ουρανού) στο υπνοδωμάτιο ή στο παιδικό δωμάτιο.

Ογκομετρική εικόνα λουλουδιών

Αστικό τοπίο

Θεαματικά τριαντάφυλλα για την κρεβατοκάμαρα

Η ταπετσαρία εφέ 3D μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγέθυνση οπτικά του χώρου των μικρών δωματίων. Για παράδειγμα, ένα μονοπάτι, μια σκάλα ή ένας δρόμος που πηγαίνει σε απόσταση θα διαγράψει οπτικά τα όρια του δωματίου, στέλνοντας το βλέμμα μας στο βάθος. Ακόμη και για πολύ μικρά δωμάτια (διάδρομοι, μπάνια, χώροι κοντά σε σκάλες) αυτό το οπτικό αποτέλεσμα δίνει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα – τα δωμάτια φαίνεται να έχουν μια συνέχεια στον τραβηγμένο κόσμο.

Οπτική επέκταση όγκου

Οφθαλμαπάτη

Φωτογραφίες του διαδρόμου

Ασυνήθιστη γεωμετρία

Σοκάκι για το μπάνιο

Η ίδια η ταπετσαρία φωτογραφιών έχει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα · δεν έχει νόημα να χρησιμοποιείτε πολύ φωτεινά χρώματα, ποικίλους συνδυασμούς για να δημιουργήσετε μια έμφαση στο εσωτερικό. Ακόμα και μια ασπρόμαυρη εικόνα γίνεται το εστιακό κέντρο ενός δωματίου εάν καλύπτει ολόκληρο τον τοίχο και ακόμη περισσότερο δύο παρακείμενες επιφάνειες.

Ασπρόμαυρη εικόνα

Μαύρο και άσπρο σχέδιο

Δυναμική εικόνα

Γραφικός τοίχος

Ουδέτερο τοπίο

V υπνοδωμάτιο είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα για μια καλή ξεκούραση. Η ιδανική επιλογή για την εικόνα της ταπετσαρίας φωτογραφιών σε αυτή την περίπτωση είναι ένα φυσικό τοπίο, φωτογραφίες φυτών, λουλουδιών. Τις περισσότερες φορές, χρησιμοποιώντας ταπετσαρία με εφέ 3D, ο τοίχος πίσω από το κεφάλι του κρεβατιού είναι διακοσμημένος, αλλά εξαρτάται πολύ από το σχήμα και το μέγεθος του δωματίου, τη θέση των ανοιγμάτων παραθύρων και θυρών.

Φωτογραφία για την επιφάνεια του υπνοδωματίου

Ομιχλώδες τοπίο

Ταπετσαρία για στυλ σοφίτας

Διακόσμηση τοίχου πίσω από το κεφαλάρι

V σαλόνι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τόσο φυσικά όσο και τοπία της πόλης, αφηρημένες εικόνες, δικές σας φωτογραφίες, σχέδια ζώων, εντόμων και οποιωνδήποτε αντικειμένων στη μακρο φωτογραφία. Όλα εξαρτώνται από τη σχεδιαστική ιδέα του κοινού δωματίου, την επιλεγμένη παλέτα χρωμάτων, το φινίρισμα των παρακείμενων επιφανειών – πατώματα, οροφή και άλλους τοίχους.

Φωτεινό πράσινο στο σαλόνι

Δασικό τοπίο για σαλόνι

Γοτθική ατμόσφαιρα

Αστικό τοπίο στο σχεδιασμό του καθιστικού

Μαύρο και άσπρο σαλόνι

Διακόσμηση τοίχου με έμφαση στο υπουργικό συμβούλιο εξαρτάται από το αποτέλεσμα που θέλετε να επιτύχετε από την εικόνα. Εάν πρέπει να διατηρήσετε τον εαυτό σας σε καλή κατάσταση για εργασία στο σπίτι, τότε χρειάζεστε ένα δυναμικό σχέδιο. Εάν χρειάζεστε μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα για να εμπνεύσετε τη δημιουργική δραστηριότητα, τότε τοπία, φυτά, λουλούδια θα είναι μια ιδανική επιλογή..

Τοίχος προφοράς στο γραφείο

Ασυνήθιστος σχεδιασμός

Δυναμική εκτύπωση φωτογραφιών

V διάδρομοι, διαδρόμους, χώρους κοντά σε σκάλες, κατά κανόνα, υπάρχει έλλειψη χρήσιμου χώρου, οπότε είναι λογικό να χρησιμοποιείτε εικόνες που βοηθούν στην οπτική αύξηση του όγκου του δωματίου ή στην επιλογή αφηρημένων σχεδίων. Αλλά όλα εξαρτώνται από το στυλ της εσωτερικής διακόσμησης και τον τόπο δημιουργίας μιας επιφάνειας προφοράς. Ορισμένοι τύποι ταπετσαριών με εφέ 3D συνδυάζονται τέλεια με πάνελ τοίχου, καλούπια, ξύλινα ένθετα.

Εικόνα για το διάδρομο

Ο δρόμος υποχώρησε σε απόσταση

Αφηρημένο σχέδιο

V κουζίνα και τραπεζαρίες οι ειδικοί δεν συνιστούν τη χρήση θεματικών εικόνων με είδη σπιτιού, έτοιμα γεύματα ή τα συστατικά τους – φρούτα, λαχανικά και άλλα προϊόντα. Μια μεγάλη φωτογραφία φαγητού θα προκαλεί συνεχώς εισροή όρεξης, είναι προτιμότερο να επιλέξετε ουδέτερες φυσικές εικόνες – τοπία, φυτά, λουλούδια, καθώς και αφηρημένα σχέδια.

Διακόσμηση τραπεζαρίας

Δημιουργική προσέγγιση

Τοίχος προφοράς στην τραπεζαρία