Οι πιο όμορφες ιδέες διακόσμησης αίθουσας γάμου

Για κάθε ζευγάρι, η ημέρα του γάμου είναι ένα ιδιαίτερο, αναμενόμενο γεγονός που πρέπει να πάει τέλεια. Αυτό ισχύει όχι μόνο για όμορφα ρούχα, την επιλογή δαχτυλιδιών, διακόσμηση αυτοκινήτου, αλλά και τη διακόσμηση ενός εστιατορίου ή οποιουδήποτε άλλου χώρου όπου θα οργανωθεί η γιορτή. Πιθανότατα γνωρίζετε ότι υπάρχουν εταιρείες που βοηθούν στη διακόσμηση της αίθουσας σε ένα ενιαίο χρωματικό σχέδιο και υλοποιούν οποιαδήποτε από τις ιδέες σας. Αλλά αν θέλετε, μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας. Φυσικά, θα πάρει πολύ περισσότερο χρόνο, επειδή η διακόσμηση της αίθουσας είναι ένα αρκετά δύσκολο και υπεύθυνο έργο..

23 28 34 48 78 81 82

Διακόσμηση αίθουσας γάμου: βασικές συστάσεις

Επιδιώκοντας την τελειότητα, πολλά ζευγάρια χρησιμοποιούν πάρα πολλά κόλπα για να δημιουργήσουν τη διακόσμηση της αίθουσας. Συχνά, φαίνεται υπερβολικό, και μερικές φορές ακόμη και γελοίο. Επομένως, προτείνουμε να δείξετε ατομικότητα και να επιλέξετε μόνο αυτό που σας αρέσει..

4 7 δεκαοχτώ 19 24 32 44

Σημειώστε ότι ένα από τα κύρια σημεία είναι η επιλογή μιας αίθουσας για ένα τόσο σημαντικό γεγονός. Προσπαθήστε να έχετε κατά νου ότι το στυλ του πρέπει να ταιριάζει με το στυλ που θέλετε να δείτε στο δικό σας γάμο. Διαφορετικά, δεν θα φαίνεται πολύ ελκυστικό. Το ίδιο ισχύει και για το συνδυασμό χρωμάτων. Προσπαθήστε να επιλέξετε μια επιλογή που δεν θα έρχεται σε αντίθεση με το χρωματικό σχέδιο του εσωτερικού..

13 274236 33 3138 39Όσο για τη διακόσμηση της αίθουσας, πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή σε αυτήν. Άλλωστε, εδώ το ζευγάρι χορεύει τον πρώτο του χορό και οι γονείς τους το συνοδεύουν σε μια ευτυχισμένη ζωή. Επομένως, η αίθουσα θα πρέπει να δημιουργεί την εντύπωση ενός ξεχωριστού χώρου που θα θυμάται για πάντα κάθε επισκέπτης. Για διακόσμηση, υφάσματα, γιρλάντες, πολλά μπαλόνια, καθώς και όμορφες συνθέσεις λουλουδιών χρησιμοποιούνται συχνότερα..

1 2 οκτώ δεκατέσσερα 16 22 26 29 τριάντα 40 41 47 89

Σας συνιστούμε να δώσετε προσοχή στα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα. Με τη βοήθειά του, μπορείτε να μεταμορφώσετε απολύτως οποιοδήποτε δωμάτιο, να του δώσετε ελαφρότητα, ρομαντισμό ή πανηγυρικότητα..

3 6 εννέα δέκα 15 17 είκοσι 21 35 37 43 84 85 86 88

Με τη σειρά τους, τα μπαλόνια και οι γιρλάντες χάνουν σταδιακά τη σημασία τους. Ωστόσο, εάν τα χρησιμοποιήσετε με έναν πρωτότυπο τρόπο, τότε μια τέτοια λύση θα είναι φρέσκια και αρκετά ενδιαφέρουσα..

5 έντεκα 12 25 77 79 80 83 87

Φυσικά, κανένας γάμος δεν είναι πλήρης χωρίς λουλούδια. Χρησιμοποιούνται κυριολεκτικά παντού για να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα γιορτής και ρομαντισμού. Ακόμα και τα τραπέζια πρέπει να έχουν κομψές συνθέσεις λουλουδιών. Ως εκ τούτου, δίνεται πάντα ιδιαίτερη προσοχή στη διακόσμησή τους. Μετά από όλα, είναι πολύ σημαντικό ότι κάθε στοιχείο συνδυάζεται ιδανικά μεταξύ τους. Ταυτόχρονα, πρέπει να επιλέξετε τα πάντα, έτσι ώστε οι συνθέσεις να μην είναι πολύ ογκώδεις. Η πιο κατάλληλη επιλογή είναι συνθέσεις μικρού μεγέθους, οι οποίες ταιριάζουν ιδανικά στο χρωματικό σχέδιο..

52

Για να φτιάξετε μια κομψή λουλουδάτη διάταξη, ας ετοιμάσουμε τα εξής:

 • θήκη για χαρτοπετσέτες?
 • μαχαίρι;
 • ανθοπωλείο σφουγγάρι?
 • ψαλίδα κλαδέματος;
 • φυσικό βρύο?
 • αποξηραμένα λουλούδια ορτανσίας?
 • κατιφέδες και πεταλούδες?
 • φύλλα δάφνης, ευκαλύπτου και thuja (μπορούν να χρησιμοποιηθούν και άλλες επιλογές).

53

Το πρώτο βήμα είναι να κόψετε το σφουγγαράκι στο μέγεθος μιας θήκης για χαρτοπετσέτες. Λάβετε υπόψη ότι θα πρέπει να είναι εύκολο να το τοποθετήσετε, χωρίς επιπλέον προσπάθεια..

54

Εάν είναι απαραίτητο, κόψτε τις άκρες έτσι ώστε να μην υπερβαίνουν τη θήκη της χαρτοπετσέτας.

55

Τοποθετήστε το σφουγγάρι σε ένα δοχείο με νερό και αφήστε το να απορροφηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο. Βάλτε λίγο βρύα στο κάτω μέρος της θήκης για χαρτοπετσέτες. Αυτό είναι απαραίτητο για να μην φαίνεται το σφουγγάρι..

56

Γεμίζουμε επίσης τις διάφορες αποκοπές με βρύα για να φαίνεται η σύνθεση πιο φυσική..

57

Κόψτε τις άκρες των κλάδων του ευκαλύπτου και τοποθετήστε τις στο σφουγγάρι υπό γωνία.

5859

Τοποθετήστε το μεγαλύτερο λουλούδι στο κέντρο. Θα λειτουργήσει ως προφορά και το κύριο στοιχείο της σύνθεσης..60

Τακτοποιούμε μικρότερα λουλούδια υπό γωνία, χωρίς να τηρούμε ένα ειδικό σχήμα.

61

Επίσης, εισάγουμε μικρούς οφθαλμούς στις οπές της θήκης για χαρτοπετσέτες. Λόγω αυτού, η σύνθεση θα φαίνεται ακόμα πιο ελκυστική και φυσική..62

Γυρίζουμε το στήριγμα χαρτοπετσέτας από την άλλη πλευρά και το διακοσμούμε σύμφωνα με την ίδια αρχή.

63

Εάν είναι απαραίτητο, διακοσμήστε τη σύνθεση με διάφορα αποξηραμένα λουλούδια.

64 65

Η εκπληκτικά όμορφη, πρωτότυπη σύνθεση είναι έτοιμη! Σίγουρα δεν θα μείνει χωρίς επιτήρηση και θα στολίσει το γιορτινό τραπέζι στο γάμο. Εάν είναι επιθυμητό, ​​μπορούν να γίνουν τα ίδια προϊόντα για κάθε τραπέζι. Αυτό θα βοηθήσει στο σχηματισμό ενός ομοιόμορφου στυλ..

66 67

Η ομορφιά βρίσκεται στις λεπτομέρειες

Φυσικά, η διακόσμηση της αίθουσας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη συνολική αντίληψη της γιορτής. Αλλά μην ξεχνάτε μικρές λεπτομέρειες όπως γυαλιά, μπομπονιέρες και προσκλητήρια. Απολύτως όλοι μπορούν να τα φτιάξουν με τα χέρια τους, απλώς ακολουθήστε τη βασική τάξη βήμα προς βήμα.

68

Η εργασία θα χρειαστεί τα ακόλουθα:

 • ένας εκτυπωτής;
 • λευκό και έγχρωμο χαρτί, επίσης χαρτόνι.
 • αναπτήρας;
 • δαντέλα;
 • διάτρηση οπών?
 • σατέν κορδέλες?
 • σγουρά ψαλίδια?
 • ψαλίδι;
 • ζεστή κόλλα.

69

Αρχικά, σκεφτόμαστε προσεκτικά το μέγεθος της πρόσκλησης, το κείμενο και τη γενική εμφάνιση. Μετά από αυτό, εκτυπώνουμε το κείμενο στο έγγραφο. Στην περίπτωση αυτή, λαμβάνονται δύο προσκλήσεις από ένα φύλλο Α4. Με τη σειρά του, θα ληφθεί μόνο ένας φάκελος από ένα φύλλο χαρτονιού. Όσον αφορά το χρώμα, μπορείτε να επιλέξετε απολύτως οποιαδήποτε επιλογή. Τις περισσότερες φορές, τα ζευγάρια επιλέγουν την κλασική λευκή ή μπεζ απόχρωση. Για τους λάτρεις του πειραματισμού, συνιστούμε να δώσετε προσοχή σε πιο φωτεινά χρώματα. Μόνο μετά εκτυπώνουμε το κείμενο σε φύλλα χαρτιού και κόβουμε τις προσκλητήρια με σγουρά ψαλίδια..

70

Στο πάνω μέρος στο κέντρο κάνουμε μια τρύπα με μια τρύπα.

71

Κόψτε ένα φάκελο για πρόσκληση από ένα φύλλο χαρτονιού, όπως στη φωτογραφία.

72

Διακοσμούμε κάθε φάκελο με κορδέλες από δαντέλα, στερεώνοντάς τους με ζεστή κόλλα από μέσα.

73

Μόνο μετά διπλώνουμε τις άκρες και κολλάμε το κενό με τέτοιο τρόπο ώστε να πάρουμε ένα φάκελο.

74

Στο πάνω μέρος κάνουμε μια μικρή τρύπα με μια τρύπα. Τοποθετήστε την πρόσκληση στο φάκελο και στερεώστε την με ένα μικρό φιόγκο κορδέλας.

75

Από μια φαρδιά κορδέλα κάνουμε ένα μεγαλύτερο φιόγκο για τη διακόσμηση ενός φακέλου. Επεξεργαζόμαστε τις άκρες με έναν αναπτήρα για να μην ανθίσουν. Το κολλάμε στο φάκελο, όπως στη φωτογραφία. Επαναλάβετε το ίδιο για να δημιουργήσετε κάθε πρόσκληση.

76

Όπως μπορείτε να δείτε, η διαδικασία διακόσμησης της αίθουσας είναι πραγματικά πολύ περίπλοκη και χρονοβόρα. Αλλά μην στεναχωριέστε, γιατί με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να επιδείξετε όλες τις δεξιότητές σας, την αίσθηση του γούστου και ακόμη και τις οργανωτικές σας ικανότητες..