Στερεοσκοπική ταπετσαρία: σούπερ ρεαλιστική τρισδιάστατη ψευδαίσθηση στον τοίχο

Σήμερα, ένα πάνελ στον τοίχο με υπέροχη θέα στη θάλασσα είναι, φυσικά, όμορφο, αλλά τίποτα περισσότερο. Ο σύγχρονος αγοραστής απαιτεί περισσότερα, οπότε οι κατασκευαστές, χρησιμοποιώντας καινοτόμες τεχνολογίες, προσπάθησαν να αναδημιουργήσουν τέτοιους καμβάδες που απλά βυθίζονται στην ψευδαίσθηση της απίστευτης και πολύ ρεαλιστικής ομορφιάς. Όπως ίσως έχετε μαντέψει, σήμερα θα μιλήσουμε για στερεοσκοπική τρισδιάστατη ταπετσαρία.

stereoskopicheskie_oboi_040 stereoskopicheskie_oboi_048 % d0% b3% d0% be% d1% 81% d1% 8221

οκτώ εννέα stereoskopicheskie_oboi_017 stereoskopicheskie_oboi_025 % d0% b3% d0% be% d1% 81% d1% 82

Στερεοσκοπική τρισδιάστατη ταπετσαρία: χαρακτηριστικά υλικού

Κάποτε, το χαρτί photowall ήταν πολύ δημοφιλές, αλλά οι σύγχρονες ποικιλίες είναι πολλές φορές ανώτερες από αυτές. Το εφέ 3D δημιουργεί μια τρισδιάστατη εικόνα, η αντίληψη της οποίας βασίζεται στους νόμους της οπτικής. Μπορείτε να διπλασιάσετε το εφέ με ειδικές λάμπες. Τέτοιες ταπετσαρίες έχουν πολλά πλεονεκτήματα, για παράδειγμα:

 • αντοχή στη φθορά.
 • αντοχή στην υγρασία?
 • φιλικότητα προς το περιβάλλον.
 • Αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία
 • ευκολία κόλλησης.
 • ευκολία περιποίησης.

2 3 4 5 stereoskopicheskie_oboi_001-1 stereoskopicheskie_oboi_003-650x773 stereoskopicheskie_oboi_014-650x975 stereoskopicheskie_oboi_015

stereoskopicheskie_oboi_029 stereoskopicheskie_oboi_030-650x971 stereoskopicheskie_oboi_031 stereoskopicheskie_oboi_016

Μια μεγάλη ποικιλία σάς επιτρέπει να επιλέξετε τον τύπο που θα είναι ο βέλτιστος για έναν συγκεκριμένο σχεδιασμό δωματίου. Επιπλέον, λόγω των διαφορετικών μεγεθών, είναι δυνατή η επικόλληση με τέτοιους καμβάδες τόσο μια συγκεκριμένη περιοχή όσο και έναν ή περισσότερους τοίχους. Μια παρόμοια τεχνική χρησιμοποιείται όταν επεκτείνουμε οπτικά τον όγκο ενός δωματίου και δημιουργούμε ζώνες. Είναι αδύνατο να μην σημειωθούν ορισμένα από τα μειονεκτήματα του υλικού:

 • μην χρησιμοποιείτε στερεοσκοπική ταπετσαρία σε μικρά δωμάτια, καθώς το εφέ 3D είναι ορατό μόνο από μια ορισμένη απόσταση.
 • τα πλούσια φωτεινά χρώματα και οι εκφραστικές φωτογραφίες μπορεί να είναι ενοχλητικά και κουραστικά.
 • αυξάνεται η πιθανότητα ασυμφωνιών και ασυνέπειων στην ατομική σχεδίαση κατά παραγγελία ·
 • Οι δυνατότητες φωτισμού του δωματίου μπορούν να αλλάξουν το τρισδιάστατο εφέ.

0 6 2018-04-27_23-05-05 stereoskopicheskie_oboi_001 stereoskopicheskie_oboi_006 stereoskopicheskie_oboi_009 stereoskopicheskie_oboi_010

Σπουδαίος! Σε διαμερίσματα με επιπλέον θέρμανση, οι θερμαντήρες δεν πρέπει να τοποθετούνται σε απόσταση μεγαλύτερη από 20 εκατοστά από έναν τοίχο με τρισδιάστατους καμβάδες.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι στερεοσκοπικών ταπετσαριών:

 • γεωμετρικός;
 • LED?
 • φθορίζων;
 • μονόκλινο;
 • πανοραματικός.

2018-04-27_23-00-47 2018-04-27_23-04-21

Η τιμή της στερεοσκοπικής ταπετσαρίας και πού μπορείτε να την αγοράσετε

Καμβάδες με τρισδιάστατη εικόνα πωλούνται σε εξειδικευμένα καταστήματα. Αυτά δεν είναι μόνο σταθερά σημεία πώλησης, αλλά και πόροι Διαδικτύου. Μπορείτε ελεύθερα να παραγγείλετε το ατομικό σας σκίτσο από εταιρείες που συνεργάζονται με τη βιομηχανία εκτύπωσης.

Οι τρισδιάστατες ταπετσαρίες δεν είναι φθηνές. Λόγω της υψηλής τιμής του χρώματος και του ίδιου του υλικού, ένα τετραγωνικό μέτρο τέτοιων καμβάδων είναι δύο ή και τρεις φορές υψηλότερο από το κόστος των τυπικών. Ωστόσο, πολλές προηγμένες εταιρείες αγοράζουν ειδικό εξοπλισμό για την παραγωγή τέτοιου υλικού, γι ‘αυτό υπάρχει πιθανότητα πτωτικής τάσης στο κόστος..

stereoskopicheskie_oboi_007-650x831 stereoskopicheskie_oboi_023 stereoskopicheskie_oboi_042 stereoskopicheskie_oboi_078

Εκτός από την ίδια την εικόνα, η τιμή περιλαμβάνει την τιμή του υλικού. Έτσι, μια τρισδιάστατη εικόνα με γυαλιστερή υφή σε μη υφασμένο φύλλο θα έχει μία τιμή και με μια ματ για έναν φυσικό καμβά, το κόστος είναι μια τάξη μεγέθους υψηλότερο.

Η μίμηση βενετσιάνικου γύψου, υφάσματος ή όταν το σχέδιο γίνεται με τη μορφή τοιχογραφίας αντίκες συμβάλλει σε σημαντική αύξηση της αξίας.

Στερεοσκοπική ταπετσαρία στο εσωτερικό διαφορετικών δωματίων

Προφανώς, ο κατάλληλος σχεδιασμός στερεοφωνικών ταπετσαριών επιλέγεται για διαφορετικά δωμάτια:

Στο φυτώριο μπορούν να υπάρχουν εικόνες κινουμένων σχεδίων, σχέδια ζώων, φύση, χώρος. Μια υπέροχη ιδέα – τρισδιάστατη ταπετσαρία με ογκομετρικά γράμματα ή αριθμούς, που θα σας βοηθήσει όχι μόνο να δημιουργήσετε ένα πρωτότυπο εσωτερικό, αλλά και να μάθετε το αλφάβητο με το μωρό σας, να σας διδάξει πώς να μετράτε.

% d0% b4% d0% b5% d1% 82 % d0% b4% d0% b5% d1% 828 % d0% b4% d0% b5% d1% 82% d1% 81% d0% βαΣτην κουζίνα, μια ποδιά θα ήταν το ιδανικό μέρος για μια τρισδιάστατη εικόνα. Είναι σημαντικό να ληφθεί υπόψη η αρμονία με τα υπόλοιπα έπιπλα. Θα είναι επίσης αποτελεσματικό να διακοσμήσετε τον τοίχο στο τραπέζι με ένα δάσος ή θαλασσινό τοπίο, το οποίο θα δημιουργήσει την αίσθηση ότι βρίσκεστε στη βεράντα..

% d0% ba% d1% 83% d1% 85

Στο διάδρομο, είναι καλύτερο να διακοσμήσετε τους τοίχους με μια γραφική εικόνα – αυτό θα αυξήσει το χώρο του συμπαγούς δωματίου. Μια εξαιρετική επιλογή είναι να κανονίσετε την πόρτα με έναν δρόμο που πηγαίνει σε απόσταση.

stereoskopicheskie_oboi_046

Ένα ναυτικό θέμα θα είναι κατάλληλο για το μπάνιο. Και αν κάνετε επίσης το ταβάνι καθρεφτισμένο, θα βρεθείτε στον πιο πραγματικό υποβρύχιο κόσμο.!

% d0% b2% d0% b0% d0% bd % d0% b2% d0% b0% d0% bd0

Αστέρια στον ουρανό, σύννεφα, λουλούδια, δάσος, καταρράκτες ή κομψό γραφικό σχέδιο – όλα αυτά τα καλλιτεχνικά μοτίβα μπορούν να υλοποιηθούν στο εσωτερικό του υπνοδωματίου, ανάλογα με το στυλ του. Η προφορά φαίνεται όμορφη με τη μορφή ενός ογκομετρικού ουδέτερου φόντου πάνω από το κρεβάτι.

% d1% 81% d0% bf% d0% b0% d0% bb % d1% 81% d0% bf% d0% b0% d0% bb8 % d1% 81% d0% bf% d0% b0% d0% bb89 % d1% 81% d0% bf% d0% b0% d0% bb% d1% 8c% d0% bd

Διάφορες επιλογές μπορούν να εφαρμοστούν και στο σαλόνι. Τα βασικά στυλ εδώ είναι κλασικά, μοντέρνα, προέλευσης, υψηλής τεχνολογίας. Τρισδιάστατα τοπία, ογκομετρικές γραφικές εικόνες, απομιμήσεις πέτρας ή τοιχοποιίας είναι τέλεια για αυτό το δωμάτιο, ανάλογα με το στυλ του.

7 stereoskopicheskie_oboi_028 stereoskopicheskie_oboi_032-1 stereoskopicheskie_oboi_039 stereoskopicheskie_oboi_076

% d0% b3% d0% be% d1% 81

Για τη δημιουργία «ουαου φαινομενο» συχνά συνδυάζεται με τρισδιάστατες οροφές και δάπεδα ταπετσαρίας. Ως αποτέλεσμα, φαίνεται ότι το δωμάτιο δεν έχει όρια. Αλλά είναι απίθανο να μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας – μόνο οι πραγματικοί κύριοι της τέχνης τους μπορούν να το κάνουν..

Πώς να επικολλήσετε στους τοίχους με στερεοσκοπική ταπετσαρία?

Η ανεξάρτητη εργασία περιλαμβάνει τα ακόλουθα στάδια:

 • αφαίρεση υπολειμμάτων κόλλας και άλλων παλιών υλικών φινιρίσματος.
 • στόκος ρωγμών και παρατυπιών ·
 • λείανση (αφαίρεση όλων των προσκρούσεων και παρατυπιών).
 • αλφαβητάρι.
 • κοπή και ένωση του μοτίβου.
 • εφαρμογή κόλλας στον τοίχο.
 • κόλληση καμβάδων από άκρη σε άκρη.

Κατά τη διαδικασία κόλλησης, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν φυσαλίδες αέρα και ρυτίδες. Για να το κάνετε αυτό, εξομαλύνετε προσεκτικά τα πανιά με έναν κύλινδρο. Αποφύγετε τις ακραίες θερμοκρασίες και τα ρεύματα στο δωμάτιο.

stereoskopicheskie_oboi_022-1 stereoskopicheskie_oboi_018 stereoskopicheskie_oboi_013

Στερεοσκοπικές ταπετσαρίες: φωτογραφίες πραγματικών εσωτερικών χώρων

Αυτή η υπέροχη συλλογή φωτογραφιών εσωτερικών χώρων με τρισδιάστατη ταπετσαρία επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά όλη την ιδιαιτερότητα και την ομορφιά μιας τόσο εντυπωσιακής διακόσμησης τοίχων..

stereoskopicheskie_oboi_024 stereoskopicheskie_oboi_026 stereoskopicheskie_oboi_027 stereoskopicheskie_oboi_033 stereoskopicheskie_oboi_038 stereoskopicheskie_oboi_041

stereoskopicheskie_oboi_083 stereoskopicheskie_oboi_050 stereoskopicheskie_oboi_053 stereoskopicheskie_oboi_073 % d0% b3% d1% 80% d0% b0% d1% 84 % d0% b3% d1% 80% d0% b0% d1% 842

Έτσι, εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε στερεοσκοπική ταπετσαρία στο εσωτερικό σας, συνεχίστε να απευθύνεστε στις υπηρεσίες έμπειρων σχεδιαστών. Θα σας πουν ποια μοτίβα και χρώματα χρησιμοποιούνται καλύτερα σε ένα συγκεκριμένο δωμάτιο, πώς να νικήσετε αποτελεσματικά το χώρο, να επιλέξετε το σωστό υλικό και να πραγματοποιήσετε τον υπολογισμό. Αυτό θα εξοικονομήσει χρήματα όταν αγοράζετε ακριβές τοιχογραφίες..

Οι τρισδιάστατοι καμβάδες θα βοηθήσουν στη δημιουργία ενός μοναδικού σχεδιασμού για κάθε εσωτερικό χώρο και οι καινοτόμες τεχνολογίες εγγυώνται απρόσκοπτη λειτουργία και μεγάλη διάρκεια ζωής.