Βάζα δαπέδου: όμορφη διακόσμηση DIY

Φυσικά, η διακόσμηση παίζει τον κύριο ρόλο στο σχεδιασμό των χώρων. Αλλά ταυτόχρονα, μην υποτιμάτε τη σημασία της διακόσμησης. Μετά από όλα, με τη βοήθειά του, μπορείτε να εστιάσετε στο επιλεγμένο στυλ, να δώσετε άνεση σε ένα συγκεκριμένο δωμάτιο ή απλά να συμπληρώσετε τον κενό χώρο. Τα διακοσμητικά προϊόντα δικής μας παραγωγής φαίνονται ιδιαίτερα πρωτότυπα στο δωμάτιο. Για παράδειγμα, μεγάλα DIY βάζα δαπέδου θα σας βοηθήσουν να δείξετε την ατομικότητά σας και την αίσθηση της γεύσης στη διακόσμηση..

45

42 48

28 32

62 33

53 56 63

Βάζα δαπέδου: κανόνες επιλογής και διακόσμησης

Ανεξάρτητα από το αν αγοράζετε ένα τελικό προϊόν ή θέλετε να το φτιάξετε μόνοι σας, είναι σημαντικό να καταλάβετε με σαφήνεια σε ποιο στυλ πρέπει να τηρήσετε. Μετά από όλα, το δωμάτιο πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο αρμονικό. Και αυτό επιτυγχάνεται όχι μόνο από την επιλογή επίπλων, αλλά και από ένα κατάλληλο διακοσμητικό σχέδιο..

61

3 43

dekor-vazy-svoimi-rukami-31 Εάν τηρείτε τον μινιμαλισμό, τότε η πιο επιτυχημένη λύση θα ήταν ένα βάζο με λακωνικά σχήματα με ελάχιστη διακόσμηση. Όσον αφορά το συνδυασμό χρωμάτων, θα πρέπει να είναι συγκρατημένο. Τα κλασικά λευκά, μαύρα και κόκκινα χρώματα θα είναι τα πιο κατάλληλα σε αυτή την περίπτωση. Ωστόσο, εάν έχετε αγοράσει ένα διαφανές βάζο, τότε δεν πρέπει να στενοχωρηθείτε. Μετά από όλα, μπορεί να βαφτεί με ακρυλικά χρώματα..

31 34 40

Δεν αρέσει σε κάθε άτομο το κλασικό στυλ στο εσωτερικό. Αλλά αν σας αρέσει, τότε πιθανότατα γνωρίζετε ότι η διακόσμηση μπορεί να είναι όχι μόνο με ένα μοτίβο, αλλά και όσο το δυνατόν πιο λακωνική. Επομένως, επιλέξτε ένα βάζο που θα τονίσει το δωμάτιό σας ή το σπίτι στο σύνολό του..

6 29 τριάντα

Είναι αδύνατο να μην αναφέρουμε το στυλ Art Nouveau. Αυτή είναι μια αρκετά ενδιαφέρουσα κατεύθυνση που γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να επιλέξετε με ασφάλεια ένα βάζο από ξύλο ή με μεταλλικό φινίρισμα. Αυτός ο σχεδιασμός φαίνεται εκπληκτικά όμορφος, αλλά ταυτόχρονα συγκρατημένος..

7 12 13 δεκατέσσερα 65

Οι λάτρεις της πρωτοπορίας γνωρίζουν ότι αυτό το στυλ προϋποθέτει την παρουσία αντικειμένων ασυνήθιστου σχήματος στο δωμάτιο. Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στα αρχικά βάζα σχεδιαστών. Συχνά τέτοιες επιλογές παρουσιάζονται σε εξειδικευμένα καταστήματα. Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε ακόμη και να μετατρέψετε ένα απλό γυάλινο βάζο σε διακόσμηση που ταιριάζει απόλυτα σε ένα τέτοιο δωμάτιο. Αρκεί μόνο να το βάψετε με έντονα χρώματα μέσα ή έξω. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, είναι επιτακτικό να το αφήσετε για μια μέρα μέχρι να στεγνώσει εντελώς..

100

DIY διακόσμηση αγγείου δαπέδου

Φυσικά, τα βάζα δαπέδου διαφέρουν από τα συνηθισμένα στο μέγεθός τους. Αυτά είναι συχνά αρκετά μεγάλα αντικείμενα. Επομένως, είναι δύσκολο να τα φτιάξετε μόνοι σας. Σε αυτή την περίπτωση, σας συνιστούμε να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στη διακόσμηση. Αυτό δεν απαιτεί λιγότερη προσπάθεια και φαντασία. Αλλά να είστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα αξίζει πραγματικά..

5 57 58 60 69 70 71

Perhapsσως ο ευκολότερος τρόπος για να διακοσμήσετε ένα βάζο είναι να το βάψετε με ακρυλικά. Αυτό θα απαιτήσει επίσης βερνίκι, βούρτσες και ταινία ή στένσιλ. Πριν από την εργασία, είναι επιτακτική η προστασία της επιφάνειας εργασίας, γι ‘αυτό συνιστούμε να τοποθετήσετε φύλλα χαρτιού ή εφημερίδα σε αυτήν. Μόνο τότε μπορείτε να ξεκινήσετε τη δουλειά..

Πρώτα πρέπει να βάψετε το βάζο λευκό. Αυτό θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε ένα είδος φόντου πάνω στο οποίο το σχέδιο ή η διακόσμηση θα ξεχωρίζει πολύ πιο φωτεινά. Δύο ή τρεις στρώσεις μπορούν να εφαρμοστούν ανάλογα με τις ανάγκες. Πρέπει επίσης να περιμένετε μέχρι να στεγνώσει για να μην χαλάσετε όλη τη χρώση. Στη συνέχεια, εφαρμόστε ένα στένσιλ στο βάζο ή κολλήστε την ταινία σε κάθετες γραμμές. Βάψτε τον ενδιάμεσο χώρο με μια αντίθεση χρώματος. Αφού αφαιρέσετε το στένσιλ ή την ταινία, θα λάβετε ένα πραγματικά κομψό και πρωτότυπο βάζο.

101

Πρόσφατα, η οικολογική διακόσμηση έχει γίνει αρκετά δημοφιλής. Απολύτως όλοι μπορούν να φτιάξουν ένα βάζο σε αυτό το στυλ. Για να γίνει αυτό, απλά πρέπει να προετοιμάσετε ακόμη και περικοπές κλαδιών. Τρίψτε τα για να αποφύγετε την τραχύτητα. Μετά από αυτό, πρέπει να τα κολλήσετε στο βάζο με τυχαία σειρά. Συμφωνώ, η διαδικασία είναι αρκετά απλή, αλλά το αποτέλεσμα αξίζει τον κόπο..

2 25

Ο μάλλον ασυνήθιστος σχεδιασμός ενός αγγείου δαπέδου φαίνεται πάντα συμφέρων. Σε αυτήν την περίπτωση, συνιστούμε τη χρήση νομισμάτων. Φυσικά, πρέπει πρώτα να προετοιμάσετε το βάζο. Δηλαδή, βάψτε το σε κατάλληλη απόχρωση και περιμένετε μέχρι να στεγνώσει εντελώς. Μόνο τότε μπορείτε να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο. Χρησιμοποιώντας μια μικρή ποσότητα θερμής κόλλας, στερεώνουμε τα νομίσματα στην επιφάνεια του βάζου, κάνοντας μικρές εσοχές.

102 51 52

Στην πραγματικότητα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κομμάτια καθρέφτη, μικρά κομμάτια ξύλου, ψηφιδωτά, κοχύλια και πολλά άλλα για αυτό. Όλα εξαρτώνται από τη φαντασία και την προθυμία σας να πειραματιστείτε..

δέκα 27 39 46 54

Αν ψάχνετε για μια απλή επιλογή για τη διακόσμηση ενός βάζου, τότε χρησιμοποιήστε σπάγκο ή όχι πολύ σφιχτό σχοινί ως διακόσμηση. Απλά τυλίξτε ένα βάζο με αυτό και στερεώστε το με κόλλα. Παρά την απλότητα της εκτέλεσης, τέτοια προϊόντα προσελκύουν πάντα την προσοχή και εγείρουν ερωτήσεις από τους επισκέπτες..

οκτώ εννέα 23 24 59

Στην κρύα εποχή, η θεματική διακόσμηση φαίνεται υπέροχη. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα περιττό πλεκτό πουλόβερ. Ανάλογα με το μέγεθος του βάζου, κόψτε το μανίκι ή άλλο μέρος του πουλόβερ. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να ράψετε μέρη μαζί. Το αποτέλεσμα είναι μια πολύ όμορφη, ζεστή διακόσμηση για ένα βάζο δαπέδου που φτιάχνετε μόνοι σας..

έντεκα 26

Παρεμπιπτόντως, δεν είναι καθόλου απαραίτητο να διακοσμήσετε το βάζο έξω. Γεμίστε ένα διαφανές προϊόν με άμμο, κοχύλια, διάφορα κλαδιά, βότσαλα ή ακόμα και χάντρες, φελλούς κρασιού. Κάθε μια από τις επιλογές φαίνεται πρωτότυπη με τον δικό της τρόπο. Συχνά, ραβδιά, τεχνητά λουλούδια ή βαμβακερά κλαδιά τοποθετούνται σε τέτοια βάζα. Μπορείτε επίσης να διακοσμήσετε τη σύνθεση με μια γιρλάντα. Κατά τη χειμερινή περίοδο, αυτή η εσωτερική διακόσμηση φαίνεται εκπληκτικά όμορφη..

49 50 55

Βάζο δαπέδου στο εσωτερικό

1 4 15 16 17 δεκαοχτώ 19 είκοσι 21 22 35 36 37 38 41 44

Απολύτως ο καθένας μπορεί να φτιάξει ένα βάζο δαπέδου με τα χέρια του. Αυτό δεν απαιτεί ειδικές δεξιότητες, εμπειρία ή γνώσεις. Εμπνευστείτε από ιδέες, παρακολουθήστε διάφορα εργαστήρια και φροντίστε να δοκιμάσετε. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να δημιουργήσετε κάτι πραγματικά αξιόλογο..