Εσωτερικό κουζίνας 6 τετρ. m: οργάνωση μιας μικρής περιοχής με πρακτική προσέγγιση σε διαφορετικές ιδέες

Μια μικρή κουζίνα σε ένα διαμέρισμα απαιτεί προσεκτικό σχεδιασμό του χώρου, ώστε να ταιριάζουν όλες οι απαραίτητες οικιακές συσκευές και μπορείτε να μετακινηθείτε ελεύθερα. Εξετάστε το εσωτερικό της κουζίνας 6 τετρ. m στις φωτογραφίες που παρουσιάζονται, οι οποίες θα γίνουν η έμπνευσή σας.

Εσωτερικό κουζίνας 6 τετρ. m – τοποθεσία στο σκανδιναβικό στιλ

Σε μια μικρή και στενή κουζίνα, η μονάδα κουζίνας πρέπει να τοποθετηθεί στον ίδιο τοίχο. Διακοσμήστε τη γωνιά του πρωινού με έναν μετρητή ράβδων σε μέγεθος που προσαρμόζεται στον τοίχο με μεντεσέδες. Όταν δεν χρειάζεται, το τραπέζι μπορεί να χαμηλώσει έτσι ώστε να μην παρεμβαίνει στην κίνηση σε μια στενή κουζίνα. Όλο το δωμάτιο είναι σχεδιασμένο σε λευκό και σκανδιναβικό στιλ. Οι σύγχρονες λύσεις κατέστησαν δυνατή τη βέλτιστη χρήση μιας μικρής περιοχής. Εσωτερικό κουζίνας 6 τετρ. m δεν είναι μόνο λειτουργικό, αλλά και μοντέρνο.

Μικρή κουζίνα σε ένα μπλοκ – λευκό χιόνι σχεδιασμό για αύξηση του χώρου

Ένας μικρός χώρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί βέλτιστα στο σχεδιασμό της κουζίνας εάν είναι διακοσμημένος σε λευκό χρώμα. Το δωμάτιο μπορεί να φιλοξενήσει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και πολύ αποθηκευτικό χώρο. Για οπτική μεγέθυνση του εσωτερικού της κουζίνας 6 τετρ. m, οι τοίχοι μπορούν να καλυφθούν με λευκή μπογιά και λαμπερά πλακάκια γουρουνιού. Συμπληρώστε το εσωτερικό με μια βουτιά από διακριτικό γκρι.

Για να εξοικονομήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο χώρο, μπορείτε να ενσωματώσετε οικιακές συσκευές, καθώς μια ανεξάρτητη σόμπα ή φούρνος θα καταλάμβανε πολύ περισσότερο χώρο. Για τους ίδιους λόγους, ο σχεδιασμός λαμβάνει υπόψη τη χρήση απορροφητήρα. Προσαρμόζεται στην οροφή και όχι στον τοίχο, γεγονός που επιτρέπει επίσης δωρεάν διανομή χώρου. Τέτοιες λύσεις πρέπει να ληφθούν υπόψη από όλους τους ιδιοκτήτες μιας μικρής κουζίνας 6 τετραγωνικών μέτρων. Μ.

Οι ενσωματωμένες ντουλάπες που φτάνουν στην οροφή μπορούν να εγκατασταθούν στη γωνία του δωματίου, παρέχοντας άφθονο χώρο αποθήκευσης. Μια σημαντική διαδικασία είναι η εισαγωγή ενός μίνι τραπεζιού. Χάρη σε αυτό, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν χώρο στον οποίο είναι βολικό να τρώτε φαγητό..

Εσωτερικό μιας μικρής κουζίνας 6 τ.μ. – πρωτότυπο εξοχικό δωμάτιο

Μπορείτε να εξοπλίσετε μια μικρή κουζίνα σε μια ρουστίκ πολυκατοικία. Πάρτε έναν πάγκο από πλαστικοποιημένο χαρτόνι και έναν ευρύχωρο νεροχύτη με μίξερ. Ανανεώστε τα παλιά ντουλάπια με αυτοκόλλητο καπλαμά ξύλου. Κρεμάστε τις βαμμένες πλάκες στον τοίχο ανάμεσα στα ντουλάπια.

Μια μίμηση παλιών σανίδων μπορεί να δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας laminate. Πρώτα απ ‘όλα, θα δώσει στο εσωτερικό ένα ρουστίκ στυλ. Αυτά τα πάνελ λειτουργούν καλά στο πάτωμα της κουζίνας και δεν θα καταστραφούν από την υγρασία ή τις υψηλές θερμοκρασίες. Μη χάσετε την ευκαιρία να κρεμάσετε τα σκεύη της κουζίνας σας στον τοίχο. Θα είναι πάντα στο χέρι και θα ενισχύσουν περαιτέρω τον ρουστίκ χαρακτήρα του εσωτερικού..

Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας 6 τετρ. m σε ένα διαμέρισμα στούντιο ενός δωματίου

Μια μικρή κουζίνα σε μια πολυκατοικία μπορεί να συμπληρώσει το σαλόνι. Σε έναν τόσο μικρό χώρο, δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά έστω και μια μικρή απώλεια χρήσιμου χώρου δαπέδου. Οι οικιακές συσκευές πρέπει να επιλέγονται λιγότερο από τις τυπικές. Το σετ κουζίνας σε σχήμα L παρέχει έναν αρκετά άνετο χώρο εργασίας. Τοποθετήστε μια σειρά ράφια για να αυξήσετε τον αριθμό των χώρων αποθήκευσης κάτω από τα επάνω ντουλάπια.

Οι μικρές κουζίνες έχουν το πλεονέκτημα ότι κάθε εκατοστό από αυτές πρέπει να μεγιστοποιηθεί. Ένας μικρογραφικός πάγκος μπορεί να εμπλουτιστεί με ένα μινιμαλιστικό νησί κουζίνας, όπου ο νεροχύτης που βρίσκεται σε θέση βρίσκει τη θέση του. Ο απορροφητήρας κρύβεται επίσης προσεκτικά στα έπιπλα, καθώς το μοντέλο κάτω από το ντουλάπι είναι ιδανικό για μικρούς εσωτερικούς χώρους. Η μη προφανής σύνθεση που εμπλουτίζει οπτικά αυτό το σχέδιο είναι χρωματικές πινελιές, λάμπες ξύλου και χαλκού..

Διαχρονικό κλασικό στην κουζίνα 6 τετρ. Μ

Ρθε η ώρα για τη διαχρονική λύση να χρησιμοποιήσετε ξύλο στην κουζίνα. Το φυσικό υλικό φαίνεται πραγματικά πρωτότυπο και μοντέρνο. Το σώμα σε σχήμα U που χρησιμοποιείται είναι μια πολύ καλή λύση για μικρές κουζίνες όπου θέλετε τα ακουστικά να χωρίζουν το δωμάτιο από το σαλόνι.. 

Μικρή αγγλική κουζίνα

Αποδεικνύεται ότι δεν χρειάζεστε πολύ χώρο για να δημιουργήσετε μια κουζίνα αγγλικού στιλ. Το μικροσκοπικό δωμάτιο θα βρει τη θέση του για κλασικά έπιπλα από γαλαζοπράσινα διακοσμητικά μέτωπα, καθώς και έναν υπέροχο κεραμικό νεροχύτη, ο οποίος, παρά την εμφάνισή του, δεν προορίζεται μόνο για μεγάλους εσωτερικούς χώρους. Ενσωματωμένες οικιακές συσκευές, παρέχοντας άφθονο χώρο. Ένας πάγκος εργασίας τοποθετημένος σε έπιπλα κουζίνας λειτουργεί τέλεια ως τραπέζι.

Μικρή κουζίνα 6 τετρ. m σε στιλ Νέας Υόρκης

Δημιουργήστε κάτι πιο κομψό – μια μικρή κουζίνα 6 τετραγωνικών μέτρων. m σε στιλ Νέας Υόρκης με μια πινελιά αίγλης, στην οποία ο συνδυασμός λευκού και γκρι είναι η τέλεια σύνθεση. Εξαιρετικά θηλυκά αξεσουάρ μαζί με μια όμορφα ντυμένη κουρτίνα προσθέτουν κομψότητα. Ωστόσο, αυτή η κουζίνα δεν είναι μόνο οπτικά όμορφη, αλλά έχει και ενδιαφέρουσες λύσεις. Δίπλα σε έναν πολύ κομψό πολυέλαιο, χρησιμοποιήθηκε τεχνικός φωτισμός με τη μορφή φωτιστικών επιφανείας. Η εισαγωγή στην οργάνωση της στρογγυλής τράπεζας δεν είναι επίσης τυχαία. Δεν ταιριάζει μόνο στο στυλ της κουζίνας, αλλά είναι ακόμα πιο ευέλικτο και καταλαμβάνει λιγότερο χώρο από ένα ορθογώνιο ή τετράγωνο τραπέζι..

Η γκρι κουζίνα είναι πάντα στην τάση

Το μπεζ και το γκρι είναι τα πιο συχνά επιλεγμένα χρώματα για την κουζίνα σήμερα. Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, δεδομένου ότι τα δωμάτια, ακόμη και τα μικρά, φαίνονται πολύ ευγενικά σε αυτό το σχέδιο. Τα γκρι πλακάκια στο πάτωμα είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε αυτό το σχέδιο..

Μια μικρή κουζίνα πρέπει να είναι λειτουργική, δηλαδή να συμβάλλει σε μια άνετη και παραγωγική μαγειρική δραστηριότητα και να προσελκύει και να απολαμβάνει οπτικά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο προσεκτικός σχεδιασμός της κουζίνας είναι 6 τετραγωνικά μέτρα. m είναι τόσο σημαντικό. Κανείς δεν μπορεί να υποστηρίξει ότι ένας περιορισμένος χώρος αποτελεί εμπόδιο για ποιοτικές επισκευές. Ελέγξτε επίσης τις αρχιτεκτονικές λύσεις που χρησιμοποιούνται στα έργα της φωτογραφίας για να επιλέξετε αυτήν που σας ταιριάζει καλύτερα..