Στυλ σύντηξης: μοντέρνο και πρακτικό

Αν τύχει να βρεθείτε σε έναν χώρο που αποπνέει πλήξη και μονοτονία, που ονομάζεται «σταλινκα», «Χρουστσόφ», όπου δεν υπάρχει τίποτα για να μακραίνουν τα μάτια σας, να χαλαρώνετε, να μην απελπίζεστε, το στυλ σύντηξης θα σας βοηθήσει να αλλάξετε και να διακοσμήσετε τη ζωή σας.

Τι είναι η σύντηξη, τα χαρακτηριστικά της

Υπάρχουν πολλά στυλ στην αρχιτεκτονική και τον εσωτερικό σχεδιασμό που σας επιτρέπουν να εφαρμόσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ιδέες ενός εξωφρενικού ατόμου, που θα τονίσουν τον μοναδικό χαρακτήρα του, την εκλεπτυσμένη και εξαιρετική γεύση του. Ένα από αυτά τα στυλ είναι το στυλ σύντηξης. Λέξη «σύντηξη» (σύντηξη, αγγλ.), αντικατοπτρίζει με μεγάλη ακρίβεια την ουσία αυτού του στυλ. Δεν έχει ορισμένα στοιχεία, μπορεί να συνδυάσει διαφορετικούς πολιτισμούς, διαμετρικά αντίθετα στυλ, μορφές, έννοιες, αλλά αυτό δεν παραβιάζει την αρμονία του περιβάλλοντος χώρου. Η ιδέα του ίδιου του στυλ είναι η επιθυμία από το χάος στο σύμπαν..

Εσωτερικό διαμερίσματος στυλ σύντηξης

Η ιστορία της προέλευσης του στυλ σύντηξης

Η ιστορία της εμφάνισης του στυλ σύντηξης είναι αβέβαιη. Κανείς δεν γνωρίζει ακριβώς πώς και πού προήλθε, παρά το γεγονός ότι η ύπαρξη του στυλ σύντηξης είναι αρκετά σύντομη. Μερικοί πιστεύουν ότι η σύντηξη προήλθε από τις Φιλιππίνες στη δεκαετία του ’80, άλλοι τη θεωρούν τη γενέτειρα των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου στη δεκαετία του ’90 οι Αμερικανοί σχεδιαστές άρχισαν να συνδυάζουν το ασυμβίβαστο, να συνδυάζουν το ασυμβίβαστο στο εσωτερικό των διαμερισμάτων και στη συνέχεια στην αρχιτεκτονική. Αλλά αυτό δεν είναι το σημείο που έχει σημασία. Το κυριότερο είναι ότι το πεδίο εφαρμογής του αυξάνεται και διευρύνεται..

Εσωτερικό διαμερίσματος στυλ σύντηξης

Το στυλ σύντηξης ήρθε στη γεύση των ανθρώπων που δεν αναγνωρίζουν τα στερεότυπα του κόσμου γύρω τους, που αγαπούν να πειραματίζονται παντού και σε όλα, αλλά, ταυτόχρονα, να μην αρνούνται την αρμονία του κόσμου γύρω τους. Ο πιο κοινός χώρος για την ενσωμάτωση αποκλειστικών λύσεων σε στυλ σύντηξης είναι ένα διαμέρισμα, ή μερικές από τις ξεχωριστές εγκαταστάσεις του, λιγότερο συχνά – προσωπικά οικόπεδα. Δημοφιλή αντικείμενα για το στυλ σύντηξης είναι το υπνοδωμάτιο, το σαλόνι, λιγότερο συχνά, η κουζίνα..

Για ποια στοιχεία στυλ σύντηξης πρέπει να γνωρίζετε και τι συμβουλεύουν οι ειδικοί

1. Κοιτώνας

Απαιτεί μια ειδική προσέγγιση στο σχεδιασμό του στο στυλ σύντηξης. Η χρήση αντιθέτων χρωμάτων, ενώ η υποχρεωτική παρουσία του λευκού δημιουργεί μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα, η οποία θα πρέπει να είναι χαρακτηριστική της περιοχής ύπνου.

Εσωτερικό διαμερίσματος στυλ σύντηξης

Μια εξαιρετική προσθήκη στο συνδυασμό χρωμάτων θα είναι ένα τζάκι, ανεξάρτητα από το αν είναι για ξύλο ή ηλεκτρικό, αλλά παρόλα αυτά, η παρουσία του δημιουργεί πάντα ειρήνη στον περιβάλλοντα χώρο..

Εσωτερικό διαμερίσματος στυλ σύντηξης

Στον κοιτώνα, το λευκό υπάρχει μόνο στα κλινοσκεπάσματα. Οι τοίχοι και τα δάπεδα πρέπει επίσης να έχουν αντίθετα χρώματα, αλλά ο χρωματικός τους συνδυασμός δεν πρέπει να είναι επιθετικός. Η παρουσία στο υπνοδωμάτιο κάποιου πρωτοποριακού αντικειμένου, ειδικά ενός πίνακα ή ενός χαλιού με τη μορφή δέρματος ενός ζώου θα ήταν μια καλή προσθήκη στα παραπάνω στοιχεία..

2. Σαλόνι

Το καλύτερο δωμάτιο για να δείξετε στους φίλους και τους γνωστούς σας τη μοναδικότητα του διαμερίσματός σας και τη λεπτότητα της αντίληψής σας για τον κόσμο γύρω σας. Διαφορετικά επίπεδα επιφανειών είναι χαρακτηριστικά. Τα προεξέχοντα αεροπλάνα μπορούν να βρίσκονται στο πάτωμα, στους τοίχους, στην οροφή. Αυτό όχι μόνο δίνει στο δωμάτιο μια ξεχωριστή, μοναδική εμφάνιση, αλλά βοηθά επίσης να κρύψετε μερικές από τις αδυναμίες του δωματίου σας, που κληρονομήθηκαν από προηγούμενους ιδιοκτήτες ή άλλα παλιά στυλ..

Εσωτερικό διαμερίσματος στυλ σύντηξης Εσωτερικό διαμερίσματος στυλ σύντηξης Εσωτερικό διαμερίσματος στυλ σύντηξης Εσωτερικό διαμερίσματος στυλ σύντηξης Εσωτερικό διαμερίσματος στυλ σύντηξης Εσωτερικό διαμερίσματος στυλ σύντηξης

Δημοφιλής είναι ο σχεδιασμός τοίχων ακριβώς απέναντι σε εμφάνιση και ιδιότητες, γυψοσανίδες και λαξευμένη πέτρα, ταπετσαρία, πάνελ και πλακάκια με θέα..

Εσωτερικό διαμερίσματος στυλ σύντηξης

Εάν οι συνθήκες το επιτρέπουν, τότε είναι πιθανό ότι εκπρόσωποι της χλωρίδας διαφορετικών χωρών και ηπείρων του πλανήτη μπορεί να είναι παρόντες σε αυτό, ακόμη και στην έξοδο από αυτό. Τα εξωτικά φυτά, σε συνδυασμό με την τοπική χλωρίδα, προσθέτουν μια ιδιαίτερη γεύση στη γύρω περιοχή.

3. Γραφείο

Εσωτερικό διαμερίσματος στυλ σύντηξης Εσωτερικό διαμερίσματος στυλ σύντηξης

Χρησιμοποιεί τα ίδια στοιχεία του στυλ σύντηξης: την αντίθεση των χρωμάτων, την υποχρεωτική παρουσία του λευκού, τη διακόσμηση των τοίχων από υλικά διαφορετικών τύπων και ιδιοτήτων, εκτός από την πέτρα. Αλλά θα πρέπει να υπάρχει ακόμα ένα πιο ασκητικό σκηνικό. Τίποτα δεν πρέπει να αποσπά την προσοχή από τη δουλειά. Μόνο τα απαραίτητα. Δεν αποκλείονται οι αρχαιότητες. Λόγω του περιορισμένου χώρου (ένα μικρό δωμάτιο χρησιμοποιείται συνήθως για ένα γραφείο), τα διαφορετικά επίπεδα επιφανειών θα είναι περιττά.

Εσωτερικό διαμερίσματος στυλ σύντηξης

Πολύ συχνά, διαμερίσματα σε στυλ fusion συνδυάζουν το παρόν, το παρελθόν και το μέλλον. Το παρελθόν παρουσιάζεται με τη μορφή όλων των ειδών αντίκες ή ημι-αντίκες: έπιπλα, φωτιστικά, πιάτα, ειδώλια, πίνακες κ.λπ. Ταυτόχρονα, είναι σημαντικό τα πράγματα να ανήκουν σε διαφορετικούς λαούς και πολιτισμούς. Έτσι, όπως ήταν, υπάρχει μια σύνδεση μεταξύ των καιρών.

Εσωτερικό διαμερίσματος στυλ σύντηξης Εσωτερικό διαμερίσματος στυλ σύντηξης

Το μέλλον είναι συνήθως με τη μορφή υπερβολικών προϊόντων, όπως οι λαμπτήρες.

Εσωτερικό διαμερίσματος στυλ σύντηξης Εσωτερικό διαμερίσματος στυλ σύντηξης Εσωτερικό διαμερίσματος στυλ σύντηξης

Ασυνήθιστα εκτελεσμένοι πίνακες, κατασκευές, φιγούρες είναι επίσης στοιχεία του μέλλοντος.

Εσωτερικό διαμερίσματος στυλ σύντηξης

Το φυσικό ενδιαφέρον για τον πολιτισμό διαφορετικών λαών του πλανήτη αντικατοπτρίζεται στο στυλ σύντηξης. Η ενότητα με άλλους λαούς και πολιτισμούς εκφράζεται παρουσία πραγμάτων, προϊόντων, έργων τέχνης αυτών των λαών ή φτιαγμένη από σύγχρονους με τον τρόπο αυτών των λαών.

Έχοντας αποφασίσει να χρησιμοποιήσετε το στυλ σύντηξης στο διαμέρισμά σας, θα έχετε αναμφίβολα μια ασυνήθιστη και άνετη γωνιά όπου μπορείτε να κάνετε ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα σε πλήρη αρμονία με τον κόσμο γύρω σας..