Λευκαντικό χρώμα βελανιδιάς στο εσωτερικό

Η λευκασμένη βελανιδιά χρησιμοποιείται συχνά σε μοντέρνους εσωτερικούς χώρους. Η ματ ανάγλυφη επιφάνεια του φυσικού υλικού φαίνεται πολυτελής, οι φωτεινές αποχρώσεις αυτού του υλικού ταιριάζουν απόλυτα στο εσωτερικό ενός δωματίου οποιουδήποτε σχήματος και μεγέθους. Οι επιλογές προϋπολογισμού για εσωτερικά αντικείμενα και φινιρίσματα παρουσιάζονται με τεχνητή απομίμηση. Τα τεχνητά υλικά που έχουν δημοκρατικό κόστος, εν τω μεταξύ, δεν είναι κατώτερα από το πρωτότυπο σε αισθητικές ιδιότητες, γεγονός που επιτρέπει στους Ρώσους να χρησιμοποιούν έπιπλα και υλικά φινιρίσματος λευκασμένου δρυός με οποιοδήποτε μέγεθος πορτοφολιού και χώρο διαβίωσης οποιασδήποτε μορφής. Σας προσκαλούμε να εξοικειωθείτε με τις δυνατότητες χρήσης του χρώματος της λευκασμένης βελανιδιάς κατά τη διακόσμηση δωματίων με μεγάλη ποικιλία λειτουργικών σκοπών στο παράδειγμα της μεγάλης κλίμακας επιλογής φωτογραφιών μοντέρνων σχεδιαστικών έργων.

Λευκαντικό χρώμα βελανιδιάς στο εσωτερικό σχέδιο

Χαρακτηριστικά χρώματος και εμβέλειας

Η λευκασμένη βελανιδιά παρουσιάζεται σε μια αρκετά μεγάλη ποικιλία χρωμάτων – από ανοιχτό ροζ, πολύ ανοιχτό τόνο έως γκρι -ασημί, σκόπιμα παλαιωμένη βελανιδιά. Η σκιά της λευκασμένης βελανιδιάς μπορεί να είναι είτε κρύα (να έχει ανοιχτές νότες μπλε ή μοβ) είτε ζεστή (λεπτές ροδάκινες και ανοιχτές μπεζ αποχρώσεις). Όπως και να έχει, βρε «δικος μου» μια σκιά λευκασμένης βελανιδιάς, που θα ταιριάζει αρμονικά στη δημιουργημένη εικόνα του δωματίου, μπορεί να είναι οποιοσδήποτε ιδιοκτήτης διαμερίσματος ή ιδιωτικού σπιτιού που σχεδιάζει μια ανακαίνιση πλήρους κλίμακας ή μια μικρή αλλαγή του σπιτιού του.

Λευκαντική βελανιδιά στο σαλόνι

Σαλόνι σε παστέλ χρώματα

Δέντρο παντού

Ξύλο ως προφορά

Ενσωματωμένα έπιπλα λευκασμένη βελανιδιά

Τα κριτήρια που θα επηρεάσουν την επιλογή της απόχρωσης της λεύκανσης βελανιδιάς περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

 • τη θέση του δωματίου σε σχέση με τα βασικά σημεία και το επίπεδο φυσικού φωτισμού (για το βόρειο τμήμα του κτιρίου είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε ζεστές αποχρώσεις που θα αποκαταστήσουν την ισορροπία της θερμοκρασίας χρώματος · για τη νότια πλευρά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δροσερές παραλλαγές από λευκασμένη βελανιδιά με νότες γκρι, μπλε ή μοβ).
 • το μέγεθος του δωματίου στο σύνολό του (ένας μικρός χώρος, οι ελαφριές αποχρώσεις της λευκασμένης βελανιδιάς θα επεκταθούν οπτικά, σε ένα ευρύχωρο δωμάτιο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συνδυασμούς αντίθεσης αυτού του χρώματος με σκούρα ή φωτεινά χρώματα).
 • ύψος οροφής (το χρώμα της λευκασμένης βελανιδιάς μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια για το φινίρισμα της οροφής σε δωμάτια με επαρκές ύψος).
 • το επιλεγμένο στυλ εσωτερικής διακόσμησης (το χρώμα της λευκασμένης βελανιδιάς μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε στυλ, αλλά είναι απαραίτητο να ληφθούν υπόψη οι αποχρώσεις της σκιάς, για παράδειγμα, για το ξεφτισμένο κομψό ή vintage στυλ είναι καλύτερα να επιλέξετε παλαιωμένη βελανιδιά , για αποχρώσεις υψηλής τεχνολογίας με ελαφριά μωβ θόλωση είναι κατάλληλες).
 • παλέτα χρωμάτων του εσωτερικού (η λευκασμένη βελανιδιά είναι ιδιαίτερα καλή σε συνδυασμό με χρωματικές αντιθέσεις, αλλά οι παρακείμενες αποχρώσεις θα φαίνονται επίσης αξιοσέβαστες εάν σχεδιάζεται ένα μικρό δωμάτιο που πρέπει να διευρυνθεί οπτικά).

Εσωτερικό κουζίνας

Ελαφρές και λείες προσόψεις

Πρόσοψη κουζίνας σε ανοιχτά χρώματα

Λευκαντική βελανιδιά για δάπεδα

Κουζίνα σε παστέλ χρώματα

Το εύρος του λευκασμένου χρώματος βελανιδιάς είναι απίστευτα ευρύ. Οι φωτεινές αποχρώσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε δωμάτια όλων των μεγεθών, στην κατασκευή διαφόρων εσωτερικών αντικειμένων. Οι λευκασμένες επιφάνειες βελανιδιάς συνδυάζονται εύκολα με άλλα υλικά, πιο σκούρα ή πιο φωτεινά χρώματα. Έτσι, η λευκασμένη βελανιδιά χρησιμοποιείται στην παραγωγή:

 • έπιπλα?
 • υλικό φινιρίσματος για δάπεδα.
 • πάνελ τοίχου και οροφής?
 • φύλλα πόρτας?
 • καλούπια διαφόρων τροποποιήσεων (πλίνθος, γείσο, πλάκα για ανοίγματα παραθύρων και θυρών).
 • διακοσμητικά στοιχεία για διάφορους σκοπούς και σχέδια (μέρη φωτιστικών, κουρτινόξυλα για κουρτίνες και κουρτίνες, πλαίσια για πίνακες και καθρέφτες κ.λπ.).

Σκαλισμένα καλούπια λευκασμένη βελανιδιά

Εσωτερικό μπάνιου

Λευκανθείς πάγκος δρυός

Ενσωματωμένες ντουλάπες

Η χρήση λευκασμένου χρώματος βελανιδιάς στο εσωτερικό

Το χρώμα της λευκασμένης βελανιδιάς μπορεί να θεωρηθεί με ασφάλεια σχεδόν καθολικό. Οι ελαφριές αποχρώσεις και η όμορφη υφή ταιριάζουν αρμονικά σε οποιαδήποτε εικόνα του δωματίου. Είναι αξιοσημείωτο ότι η λευκασμένη βελανιδιά χρησιμοποιείται από σχεδιαστές μιας μεγάλης ποικιλίας τάσεων για τη δημιουργία τόσο μαζικής παραγωγής αντικειμένων όσο και αποκλειστικών ειδών. Σε ένα μοντέρνο εσωτερικό, η λευκασμένη βελανιδιά μπορεί να βρεθεί με τη μορφή ολόκληρης επιφάνειας (δάπεδο, οροφή ή τοίχο), έπιπλο (ντουλάπι ή ενσωματωμένο) και μικροσκοπικά στοιχεία, χωρίς τα οποία η εικόνα του δωματίου θα ήταν ακόμα ατελής.

Πρόσοψη κουζίνας λευκασμένη βελανιδιά

Σετ από ανοιχτόχρωμο ξύλο

Αντιπαραβαλλόμενοι συνδυασμοί

Πρωτότυπος σχεδιασμός οροφής

Φωτεινή εικόνα της κρεβατοκάμαρας

Η ευελιξία του λευκασμένου ξύλου βελανιδιάς είναι επίσης στο γεγονός ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε δωμάτια με διάφορες λειτουργίες. Οι φωτεινές ευγενείς αποχρώσεις θα είναι κατάλληλες τόσο στο υπνοδωμάτιο όσο και στο σαλόνι, θα δημιουργήσουν μια αρμονική ατμόσφαιρα στο παιδικό δωμάτιο, θα προσθέσουν κομψότητα στην κουζίνα ή την τραπεζαρία, θα ταιριάξουν αρμονικά στη φωτεινή εικόνα ενός μπάνιου με λευκά είδη χιονιού. Η καθολική, ελαφριά βάση λευκασμένης βελανιδιάς θα ταιριάζει οργανικά στο σχεδιασμό ενός μικρού διαμερίσματος ή ενός μεγάλου νοικοκυριού, ενός διαμερίσματος στούντιο ή μιας τυπικής διάταξης, ακόμη και σε ένα γραφείο, αυτό το υλικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εκτέλεση διαφόρων εσωτερικών χώρων στοιχεία ή φινίρισμα επιφάνειας.

Λευκανμένες επιφάνειες βελανιδιάς

Σχεδιασμός τραπεζαρίας

Πόρτες και όχι μόνο από λευκασμένη βελανιδιά

Βήματα και δάπεδα

Ηλικιωμένη λευκασμένη βελανιδιά

Υπνοδωμάτιο σε παστέλ χρώματα

Παρκέ

Η λευκασμένη βελανιδιά ως συνδυασμός χρωμάτων για τη δημιουργία δαπέδων είναι μια από τις πιο δημοφιλείς χρήσεις για ευγενείς, ανοιχτές αποχρώσεις. Ευχάριστοι τόνοι, υφή και ένα όμορφο φυσικό μοτίβο από ανοιχτόχρωμο ξύλο θα φαίνονται οργανικά σε μικρά δωμάτια, βοηθώντας στην οπτική αύξηση του όγκου του δωματίου και στην απόκρυψη πιθανών ατελειών, αρχιτεκτονικών ατελειών.

Σκανδιναβικό στιλ

Σε σκούρο φόντο

Εξωτερικά κίνητρα στο σαλόνι

Λευκανμένη βελανιδιά σε ένα γκρι υπνοδωμάτιο

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν λανθασμένα ότι ένα ελαφρύ δάπεδο είναι μια μη πρακτική επιλογή σχεδιασμού για σπίτια με μικρά παιδιά και / ή κατοικίδια ζώα. Αλλά σε ελαφρές επιφάνειες, η σκόνη, οι εκτυπώσεις γυμνών ποδιών και ακόμη και οι γρατζουνιές είναι πολύ λιγότερο ορατές και η νέα γενιά του laminate είναι αρκετά εύκολη στη φροντίδα. Έτσι, ένα λευκασμένο δάπεδο από δρυς έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

 • ευκολία εγκατάστασης (δεν θα είναι δύσκολο να δημιουργήσετε ένα κάλυμμα δαπέδου με τα χέρια σας, οι βολικές κλειδαριές θα εξασφαλίσουν την ομοιομορφία της δημιουργηθείσας επιφάνειας και την ταχύτητα συναρμολόγησης).
 • δεν χρειάζεται να ισοπεδώσετε τα δάπεδα σε τέλεια κατάσταση πριν από την εγκατάσταση του laminate.
 • υψηλή αντοχή στο ηλιακό φως, το πολυστρωματικό υλικό είναι σε θέση να διατηρήσει το αρχικό του χρώμα για μεγάλο χρονικό διάστημα.
 • εξαιρετικές ιδιότητες πυρασφάλειας.
 • σχετικά προσιτό κόστος (σε σύγκριση με τη φυσική σανίδα παρκέ).
 • αντοχή στην υγρασία – επιτυγχάνεται με τη χρήση ινώδους συμπιεσμένης δομής ξύλου.
 • εξαιρετική αντοχή στη φθορά (σήμανση από 1 έως 5 στη συσκευασία laminate), αντοχή σε τριβή και γρατσουνιές.

Ευρύχωρος σχεδιασμός υπνοδωματίου

Σύγχρονο στυλ

Φωτεινές επιφάνειες

Λευκαρισμένο δρύινο laminate

Ένα ελαφρύ λευκασμένο δρύινο δάπεδο είναι μια ουδέτερη επιλογή σχεδιασμού. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό σκηνικό για φωτεινά έπιπλα, αντίθεση συνδυασμών. Ακόμη και ένας αρχάριος στο σχεδιασμό εσωτερικών χώρων δεν θα είναι δύσκολο να δημιουργήσει μια έμφαση στο φόντο του λευκασμένου δρύινου δαπέδου.

Ανοιχτό φόντο για φωτεινά έπιπλα

Πρωτότυπο σχέδιο κρεβατοκάμαρας

Στο υπνοδωμάτιο για δύο

Σχεδιασμός τραπεζαρίας ελαφριάς κουζίνας

Πολύ συχνά, το λευκασμένο δάπεδο από βελανιδιά χρησιμοποιείται για τη διακόσμηση των υπνοδωματίων. Σε αυτό το δωμάτιο είναι σημαντικό να δημιουργήσετε την πιο άνετη και χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Οι φωτεινές επιφάνειες κάνουν εξαιρετική δουλειά σε αυτό το έργο, βοηθώντας, μεταξύ άλλων, την οπτική επέκταση ενός μικρού χώρου..

Όλες οι αποχρώσεις του γκρι

Λευκαντισμένο δάπεδο από βελανιδιά

Υπνοδωμάτιο σε μια δροσερή παλέτα

Ευρύχωρο υπνοδωμάτιο με ψηλά ταβάνια

Σε έργα μοντέρνου σχεδιασμού κουζινών και τραπεζαριών, η λευκασμένη βελανιδιά είναι επίσης εύκολα ορατή στο πάτωμα. Οι σύγχρονοι σχεδιαστές συνιστούν τη χρήση ελαφρού laminate για όσους θέλουν να δημιουργήσουν μια δύσκολη φωτεινή και φρέσκια εικόνα του δωματίου και επιτυγχάνουν μια αίσθηση σχεδόν στείρας καθαριότητας στο δωμάτιο όπου προετοιμάζονται και δοκιμάζονται τα τρόφιμα..

Με φόντο τους χιονισμένους τοίχους

Παρκέ

Λευκανμένη βελανιδιά στο πάτωμα

Διακόσμηση τραπεζαρίας

Στυλ υψηλής τεχνολογίας

Ένα μοντέρνο σαλόνι είναι πρακτικό, αλλά και απίστευτα αισθητικά ευχάριστο. Θα πρέπει να ικανοποιεί όλες τις ανάγκες των μελών του νοικοκυριού σε διάφορες επιλογές αναψυχής και χαλάρωσης, αλλά ταυτόχρονα να φαίνεται κομψό και μοντέρνο. Η χρήση καθολικών τεχνικών σχεδιασμού βοηθά στη διατήρηση της συνάφειας για πολλά χρόνια. Μια ανοιχτόχρωμη επένδυση δαπέδου, στην οποία κάθε έπιπλο γίνεται στοιχείο έμφασης, είναι μια εξαιρετική ιδέα για εκείνους που δεν είναι ακόμα σίγουροι για τις σχεδιαστικές τους ικανότητες ή δεν είναι έτοιμοι να διακινδυνεύσουν στην επιλογή χρωμάτων..

Στο σαλόνι με ψηλό ταβάνι

Λακωνικός σχεδιασμός

Ελαφριά σανίδα δαπέδου

Φωτεινό και ευρύχωρο σαλόνι

Λακωνικό εσωτερικό

Καθιερωμένο από το παραδοσιακό «ψαροκόκκαλο» Το λευκασμένο παρκέ δάπεδο από βελανιδιά είναι ένα κλασικό που θα σας βοηθήσει να φέρετε την κομψότητα και την πολυτέλεια στο εσωτερικό του δωματίου. Ως αποτέλεσμα, η επένδυση δαπέδου μπορεί εύκολα να γίνει ένα στοιχείο έμφασης στο εσωτερικό, προσελκύοντας όλα τα βλέμματα..

Παρκέ

Λευκαντική βελανιδιά με φθαρμένο αποτέλεσμα

Πάνελ τοίχου και οροφής

Οι ελαφριές αποχρώσεις της λευκασμένης βελανιδιάς καθιστούν δυνατή τη χρήση αυτού του ξύλου ή της εντυπωσιακής απομίμησής του για τη δημιουργία υλικών φινιρίσματος όχι μόνο για τοίχους, αλλά και για την οροφή. Τα πάνελ τοίχου σε λευκασμένο χρώμα βελανιδιάς μπορούν να παρουσιαστούν σε εκδοχές με πλακάκια, πλακάκια και φύλλα. Για τη διακόσμηση της οροφής και των τοίχων, μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο η συνολική διακόσμηση με ξύλινα πάνελ όσο και ο συνδυασμός προϊόντων με άλλα υλικά φινιρίσματος..

Φινίρισμα δαπέδων και τοίχων

Φινίρισμα με οπίσθιο φωτισμό

Σαλόνι σε ναυτικό στυλ

Μοντέρν

Πλαίσια οροφής λευκασμένη βελανιδιά

Ξύλινη επένδυση

Μία από τις επιλογές χρήσης ξύλου με ελαφρύ, ελαφρώς φθαρμένο φυσικό μοτίβο είναι η εκτέλεση δοκών οροφής. Ένας τέτοιος χρωματισμός δεν κάνει την εικόνα όχι μόνο της οροφής, αλλά ολόκληρου του δωματίου βαρύτερη, ενώ δίνει στην εικόνα του εσωτερικού μια ελαφριά πινελιά της ζωής του χωριού, εγγύτητα στη φύση..

Σκίουροι και δάπεδα από ξύλο

Δοκοί οροφής

Λευκαντική βελανιδιά για δοκάρια

Διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας μόνο με ξύλο

Λευκαντικά δρύινα έπιπλα

Έπιπλα κατασκευασμένα σε λευκασμένα χρώματα δρυός έχουν τη δυνατότητα να φέρουν ελαφρότητα και φρεσκάδα σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο του δωματίου. Ακόμη και τα τεράστια έπιπλα δεν φαίνονται μνημειώδη λόγω της χρήσης ελαφρών τόνων ξύλου. Σε μικρά δωμάτια με ανεπαρκές φυσικό φως, τέτοια έπιπλα γίνονται «μαγικό ραβδί» εσωτερικό. Ταιριάζει απόλυτα σε κάθε εσωτερικό χώρο, φέρνει μια πινελιά πολυπλοκότητας, ακόμη και πολυτέλειας.

Λευκαντικά δρύινα έπιπλα

Λευκαντικά δρύινα έπιπλα σε σκούρο φόντο

Επιπλα γραφείου

Συστήματα αποθήκευσης στο χρώμα των δοκών οροφής

Έπιπλα σε λευκασμένο χρώμα βελανιδιάς

Έπιπλα υπνοδωματίου

Ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους χρήσης λευκασμένου χρώματος βελανιδιάς σε έπιπλα είναι η δημιουργία συστημάτων αποθήκευσης. Οι ελαφριές προσόψεις με ένα όμορφο μοτίβο φυσικού ξύλου ταιριάζουν οργανικά σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο του δωματίου, χωρίς να συσσωρεύουν την εικόνα του, ακόμη και όταν υπάρχουν μεγάλες διαστάσεις. Η λευκασμένη βελανιδιά χρησιμοποιείται πιο ευρέως στο σχεδιασμό των προσόψεων των ντουλαπιών κουζίνας. Η ελαφριά, φρέσκια, καθαρή, αλλά ταυτόχρονα ζεστή εικόνα του χώρου της κουζίνας θα αρέσει σε όλους όσους βρίσκονται περιτριγυρισμένοι από συστήματα αποθήκευσης σε λευκασμένο χρώμα βελανιδιάς..

Λευκαντική βελανιδιά στο εσωτερικό της κουζίνας

Φωτεινές προσόψεις σε σκούρο φόντο

Αυστηρές, λείες προσόψεις

Ηλικιωμένη τεχνητά λευκασμένη βελανιδιά

Σετ κουζίνας σε λευκασμένο χρώμα βελανιδιάς

Στην κουζίνα και την τραπεζαρία, το χρώμα της λευκασμένης βελανιδιάς μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο για το σχεδιασμό δαπέδων ή την εκτέλεση προσόψεων σετ επίπλων. Το ελαφρύ φυσικό ξύλινο μοτίβο μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν οργανώνετε μια τραπεζαρία – για να φτιάξετε τραπέζι και καρέκλες (σκαμπό) …

Τραπεζαρία λευκασμένης βελανιδιάς

Επικεντρωθείτε στην τραπεζαρία

Ομάδα φαγητού σε λευκασμένο δρύινο τόνο

Σχεδιασμός τραπεζαρίας ελαφριάς κουζίνας

Φωτεινή διακόσμηση τραπεζαρίας

Τραπεζαρία λευκασμένης βελανιδιάς

Όχι λιγότερο προσοχή αξίζει την εκτέλεση πάγκων κουζίνας στο χρώμα της λευκασμένης βελανιδιάς. Δημιουργούν τέλεια τη λάμψη των λεπτομερειών των οικιακών συσκευών και είναι σε θέση να συνδυάζονται αρμονικά με σχεδόν οποιοδήποτε χρωματικό σχέδιο των προσόψεων των ντουλαπιών κουζίνας..

Επιφάνειες εργασίας σε λευκασμένο δρύινο τόνο

Επικεντρωθείτε στο νησί της κουζίνας

Το ξύλο ως στοιχείο έμφασης

Σχεδιάζοντας την τραπεζαρία

Ακόμη και ένα μικρό έπιπλο, όπως τραπεζάκι, βιβλιοθήκη, σκαμπό ή βάση, κατασκευασμένο σε λευκασμένο χρώμα βελανιδιάς, μπορεί να φέρει νότες ελαφρότητας και φρεσκάδας σε ένα μοντέρνο εσωτερικό. Τέτοια έπιπλα φαίνονται ιδιαίτερα εντυπωσιακά σε σκούρο ή φωτεινό φόντο, τελειώματα εκτύπωσης.

Λευκανθείς πάγκος βελανιδιάς

Λευκαντικό δρύινο τραπεζάκι σαλονιού

Λευκαντικά δρύινα έπιπλα

Απλή επίπλωση κρεβατοκάμαρας

Shabby chic υπνοδωμάτιο

Σχεδιασμός δωματίου για νεογέννητο

Πόρτες σε λευκασμένη απόχρωση δρυός

Όταν χρησιμοποιείτε φύλλα πόρτας με λευκασμένο χρώμα βελανιδιάς στο εσωτερικό, μπορείτε να πάτε με δύο τρόπους: προσαρμόστε αυτά τα στοιχεία στη συνολική εικόνα του δωματίου ή παίξτε σε αντίθεση. Όλα εξαρτώνται από το μέγεθος του δωματίου, τις παραμέτρους και τον αριθμό των εσωτερικών θυρών και την εικόνα που θα θέλατε να δημιουργήσετε. Οι εσωτερικές πόρτες με γυάλινα ένθετα θα βοηθήσουν στην οπτική διεύρυνση του χώρου των στενών διαδρόμων ή ενός μικρού διαδρόμου. Αλλά οι συμπαγείς καμβάδες, χωρίς ένθετα και διακόσμηση, ταιριάζουν απόλυτα σε σχεδόν οποιοδήποτε στιλιστικό σχέδιο βοηθητικών δωματίων.

Λευκαντικές πόρτες από βελανιδιά

Αρχικός διάδρομος

Εσωτερικές και πόρτες εισόδου

Φύλλα πόρτας από ανοιχτόχρωμο ξύλο

Κλασικά κίνητρα

Επικεντρωθείτε στη διακόσμηση της πόρτας

Πόρτες με γυάλινα ένθετα