Τσάντα φασολιών στο εσωτερικό – μια κομψή και άνετη επιλογή

Πρωτότυπο και άνετο, πρακτικό και κομψό, βολικό και κινητό – όλα αυτά τα επίθετα μπορούν εύκολα να αποδοθούν σε ένα απίστευτα δημοφιλές έπιπλο χωρίς πλαίσιο αυτές τις μέρες – μια καρέκλα φασολιών. Όχι πολύ καιρό πριν, μια τσάντα φασολιών (μεταφρασμένη «τσάντα φασολιών”) ή μια καρέκλα αχλαδιού ήταν μόνο συμμετέχοντες σε σχέδια ξένου σχεδιασμού που είδαν οι συμπατριώτες μας σε περιοδικό μόδας και πόρους στο Διαδίκτυο. Σήμερα, μια καρέκλα φασολιών κερδίζει με σιγουριά τις καρδιές των Ρώσων με την πρωτοτυπία, την πρακτικότητα και την ευκολία της. Μια εξαιρετική εναλλακτική λύση σε μια πολυθρόνα ή καναπέ, και σε ορισμένες περιπτώσεις σε έναν χώρο ύπνου, όχι μόνο έχει υψηλή κινητικότητα, αλλά φέρνει επίσης μια πινελιά πρωτοτυπίας σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο. Ας προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε τα ζητήματα της επιτυχούς επιλογής και εφαρμογής αυτού του δημοφιλούς έπιπλα χωρίς πλαίσιο..

Καρέκλες χωρίς πλαίσιο στο εσωτερικό

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των καρεκλών χωρίς πλαίσιο

Μια καρέκλα μαξιλαριού, μια καρέκλα αχλαδιού, ένα πουφ χωρίς πλαίσιο-όπως και να λένε μια τσάντα φασολιών, αλλά ένα πράγμα είναι προφανές-αυτό το έπιπλο έχει τα υπέρ και τα κατά του. Τα σαφή οφέλη περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

 • λόγω της δομής του, η καρέκλα είναι σε θέση να πάρει τη μορφή του σώματος ενός ατόμου που κάθεται σε αυτήν, να μεταμορφωθεί προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.
 • μια καρέκλα με φασόλια είναι ιδανική για έγκυες γυναίκες – η καλή στήριξη της πλάτης σας επιτρέπει να καθίσετε σε αυτήν με τη μέγιστη άνεση, ανακουφίζοντας το φορτίο από τις πιο ευάλωτες περιοχές της σπονδυλικής στήλης.
 • μια καρέκλα αχλαδιού χρησιμεύει επίσης ως απαραίτητος βοηθός για τις θηλάζουσες μητέρες – για πολλούς, μια μακρά διαδικασία σίτισης πρέπει να εκτελείται σε μια άνετη και εργονομική θέση που θα επιτρέπει στο μωρό και τη μητέρα να χαλαρώνουν.
 • είναι δύσκολο να υπερεκτιμήσουμε τη χρήση μιας καρέκλας φασολιών σε παιδικό δωμάτιο – το αντικείμενο δεν έχει αιχμηρές γωνίες, είναι ασφαλές και ελαφρύ, είναι σε θέση να πάρει τη μορφή του παιδικού σώματος, δίνοντάς του την ευκαιρία να ξεκουραστεί μετά από μια μακρά παραμονή στο γραφείο ή γραφείο υπολογιστή ·
 • Τα έπιπλα χωρίς πλαίσιο είναι πολύ κινητά, ακόμη και τα παιδιά μπορούν να αλλάξουν τη διακόσμηση του δωματίου τους μετακινώντας την καρέκλα με τα φασόλια στο δωμάτιο.
 • η αφθονία σχημάτων, μεγεθών και σχεδιαστικών επιλογών για καλύμματα σάς επιτρέπει να βρείτε τη δική σας έκδοση για τον ιδιοκτήτη ενός διαμερίσματος ή σπιτιού, διακοσμημένου σε σχεδόν οποιοδήποτε εσωτερικό στυλ.
 • η δυνατότητα καθαρισμού ενός αφαιρούμενου καλύμματος στο σπίτι (πλύσιμο στο πλυντήριο) κάνει αυτό το στοιχείο του εσωτερικού απίστευτα πρακτικό.
 • τη δυνατότητα γρήγορης αλλαγής χρωματικών τόνων, και επομένως ολόκληρης της εικόνας του δωματίου, χρησιμοποιώντας τη συνήθη αλλαγή του καλύμματος.
 • ο σάκος φασολιών είναι γεμάτος με μπάλες διογκωμένης πολυστερίνης (κατά κανόνα) – και αυτό είναι ένα πρακτικό, ασφαλές και βολικό υλικό.
 • πολυθρόνες χωρίς πλαίσιο μπορούν να χρησιμοποιηθούν σχεδόν σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού και ακόμη και έξω από αυτό – η οργάνωση μιας γωνιάς ξεκούρασης απλοποιείται απίστευτα με τη βοήθεια μιας καρέκλας τσάντας φασολιών, αρκεί να την τοποθετήσετε μαζί με μια πηγή φωτός και οποιαδήποτε αντικείμενα για μελέτη ( βάσεις βιβλίων ή τραπεζάκι σαλονιού).

Τσάντα φασολιών σε ένα δωμάτιο για δύο παιδιά

Στο υπνοδωμάτιο σε μπλε τόνους

Αλλά, όπως κάθε άλλο έπιπλο, η καρέκλα αχλαδιού έχει τα μειονεκτήματά της:

 • η καρέκλα δεν έχει πόδια, το κάτω μέρος τρίβεται συνεχώς με το κάλυμμα δαπέδου, πράγμα που σημαίνει ότι το κάλυμμα μπορεί γρήγορα να γίνει άχρηστο.
 • μπάλες αφρού πολυστυρενίου θρυμματίζονται με την πάροδο του χρόνου, μεταμορφώνονται – πρέπει να αγοράσετε επιπλέον υλικό πλήρωσης και να το προσθέσετε στην τσάντα (αλλά αυτό το μειονέκτημα μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε πλεονέκτημα – η τσάντα θα «καλλιεργώ» μαζί με το παιδί σας)
 • δεν δέχεται κάθε εσωτερικό στυλ τη χρήση επίπλων χωρίς πλαίσιο – σε κλασικό σχεδιασμό, ένα τέτοιο εσωτερικό στοιχείο θα φαίνεται ακατάλληλο.

Στην κρεβατοκάμαρα των παιδιών

Ουδέτερη επιλογή χρωμάτων

Όπως μπορείτε να δείτε, η σακούλα με φασόλια έχει πολύ περισσότερα πλεονεκτήματα από μειονεκτήματα. Απομένει μόνο να αποφασίσετε – σε ποιο δωμάτιο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το κομψό και πρωτότυπο έπιπλο.

Πρωτότυπος σχεδιασμός

Αρθρωτός καναπές από μπλοκ χωρίς πλαίσιο

Τσάντα φασολιών στο εσωτερικό και το τοπίο σχεδιασμό ενός μοντέρνου σπιτιού

Σαλόνι

Η καρέκλα φασολιών μπορεί να έχει διαφορετικά σχήματα. Αυτό δεν σημαίνει ότι για το εσωτερικό του σαλονιού, τα μοντέλα που χρησιμοποιούνται πιο συχνά μοιάζουν εξωτερικά με καρέκλες. Σε διαφορετικές στιλιστικές ενσαρκώσεις του σχεδιασμού του καθιστικού, εφαρμόζονται διάφορες παραλλαγές πολυθρόνων χωρίς πλαίσιο. Σε αυτή την περίπτωση, είναι δυνατό να συνδυάσετε τσάντες διαφορετικών σχημάτων, αλλά με καλύμματα από το ίδιο ύφασμα.

Τσάντα φασολιών στο σχεδιασμό του καθιστικού

Με δερμάτινα καλύμματα

Πολλοί συμπατριώτες μας, πριν αγοράσουν μια καρέκλα φασολιών, σκέφτονται την οργανική ενσωμάτωση αυτού του πρωτότυπου επίπλου στο στυλ του καθιστικού τους. Θα ήταν σκόπιμο να χρησιμοποιήσετε μια τσάντα φασολιών σε μια ή άλλη στυλιστική ενσωμάτωση του εσωτερικού του κοινού δωματίου, στην οποία όχι μόνο όλα τα μέλη του νοικοκυριού χαλαρώνουν και επικοινωνούν, αλλά και οι επισκέπτες γίνονται δεκτοί και γίνονται πάρτι. Η καρέκλα φασολιών είναι σχετική για πολλά στυλ. Είναι ευκολότερο να ονομάσετε τις στιλιστικές κατευθύνσεις στις οποίες αυτό το απαλό και άνετο έπιπλο μοιάζει παράταιρο. Μέχρι στιγμής, η τσάντα φασολιών χρησιμοποιείται συχνότερα σε μοντέρνα στυλ. Σοφίτα, υψηλής τεχνολογίας, πρωτοπορία, εξοχή, εκλεκτική, ρομαντική-όλα αυτά τα στυλ αποδέχονται εύκολα την παρουσία πολυθρόνων χωρίς πλαίσιο.

Συμπαγές και κινητό

Φωτεινές προθέσεις στο σαλόνι

Φυσικές αποχρώσεις

Για ένα σαλόνι εξοχικού στιλ, οι τσάντες φασολιών με καλύμματα από φυσικά υφάσματα – λινό, βαμβάκι ή δέρμα είναι τέλειες. Οι φυσικές αποχρώσεις θα δώσουν έμφαση στη βάση της στιλιστικής αντίληψης και θα ταιριάξουν αρμονικά στο συνολικό χρωματικό σχέδιο του δωματίου.

Στυλ χώρας

Σχεδιασμός εξοχικού σαλόνι

Ρουστίκ χώρα

Στο σαλόνι, διακοσμημένο σε σκανδιναβικό στιλ, τα έπιπλα χωρίς πλαίσιο φαίνονται πολύ οργανικά. Η επιδίωξη της μέγιστης άνεσης μέσω απλών λύσεων είναι η βάση της έννοιας του σκανδιναβικού στυλ και μιας τσάντας φασολιών σε αυτό το θέμα, η οποία είναι εξίσου κατάλληλη..

Σκανδιναβικά κίνητρα

Έπιπλα σε ανοιχτόχρωμα χρώματα

Ένα fusion ή εκλεκτικό σαλόνι είναι κυριολεκτικά κατασκευασμένο για να χρησιμοποιεί σακούλες φασολιών. Φωτεινές προφορές ή εσωτερικά στοιχεία που συγχωνεύονται με τη γενική παλέτα του δωματίου, θα αποτελέσουν μέρος της αρχικής εικόνας, της μοναδικής εικόνας του δωματίου. Το πλεονέκτημα αυτού του στυλ αποκαλύπτει στους ιδιοκτήτες των χώρων πολλές επιλογές για την επιλογή όχι μόνο σχημάτων και μεγεθών, αλλά και λύσεων χρώματος και υφής. Πουφ με μακρύ σωρό, με πλεκτά καλύμματα ή από ύφασμα για να ταιριάζουν με το χρώμα των μαξιλαριών – δεν υπάρχει όριο στις επιλογές σχεδίασης για την περιοχή αναψυχής χρησιμοποιώντας μαλακές πολυθρόνες χωρίς πλαίσιο.

Μοντέρνο και εκλεκτικό

Φωτεινά πλεκτά καλύμματα

Fusion σαλόνι

Ακόμη και το στυλ μινιμαλισμού του εσωτερικού σχεδιασμού, το οποίο δεν είναι εύκολο από την άποψη της εφαρμογής και της δημιουργίας ενός άνετου περιβάλλοντος, είναι σε θέση να αντέξει την εισαγωγή μιας καρέκλας φασολιών. Σε ένα μινιμαλιστικό σαλόνι, οι πολυθρόνες χωρίς πλαίσιο μπορούν να είναι τα μόνα έπιπλα που δημιουργούν ένα καθιστικό..

Μινιμαλιστική επίπλωση

Αντιπαραβαλλόμενοι συνδυασμοί

Σε όποιο στυλ κι αν είναι το σαλόνι σας, η παρουσία μιας καρέκλας με φασολάκια προσθέτει πάντα πρωτοτυπία, στυλ και νεότητα στο χαρακτήρα του εσωτερικού. Μόνο ένα στοιχείο σχεδιασμού ενός κοινού δωματίου μπορεί να αλλάξει σημαντικά ολόκληρη την εικόνα του, για αυτό αρκεί να είναι φωτεινό, αντίθετο ή ασυνήθιστο σε σχήμα και μέγεθος.

Μοντέρνο και στιλάτο

Φωτεινά υφάσματα για ένα φωτεινό σαλόνι

Καρέκλα-πουφ με δερμάτινο κάλυμμα

Παιδικό δωμάτιο

Η χρήση μιας καρέκλας με φασόλια σε παιδικά δωμάτια (υπνοδωμάτια και αίθουσες παιχνιδιών) είναι η πιο συνηθισμένη χρήση επίπλων χωρίς πλαίσιο. Τα παιδιά πρέπει να αλλάζουν συχνά τη θέση του σώματός τους κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε δραστηριότητας, το φορτίο στη σπονδυλική στήλη όταν κάθεται στο γραφείο είναι αρκετά υψηλό – μια καρέκλα φασολιών θα επιτρέψει στο παιδί να χαλαρώσει, παίρνοντας τη μορφή του σώματός του.

Παιδικό δωμάτιο σε παστέλ χρώματα

Μαλακή και αφράτη τσάντα στο φυτώριο

Τσάντα φασολιών ως έμφαση σε αντίθεση

Πολυθρόνα αχλάδι με πλεκτό κάλυμμα

Στα παιδιά αρέσει η τσάντα με φασόλια για την κινητικότητά τους – το ίδιο το παιδί μπορεί να διαμορφώσει την ατμόσφαιρα του δωματίου του, κάτι που δεν είναι εύκολο (και συχνά απλά αδύνατο) να γίνει με έπιπλα πλαισίου. Ταυτόχρονα, οι γονείς μπορούν να είναι ήρεμοι για το δάπεδο του δωματίου και την ασφάλεια του παιδιού, το μικρό βάρος της τσάντας (συνήθως από 3 έως 9 κιλά) και την απουσία γωνιών – μια εξαιρετική επιλογή για το εσωτερικό ενός παιδικό δωμάτιο.

Φωτεινό σετ μαλακών πουφ

Πολυθρόνες-τσάντες διαφόρων μεγεθών

Εσωτερικό σε παστέλ χρώματα

Καρέκλα τσάντας που πιάνει λίγο χώρο

Η πρακτικότητα της χρήσης μιας καρέκλας φασολιών σε παιδικό δωμάτιο είναι προφανής. Εάν το παιδί έχει αλείψει το κάλυμμα, είναι εύκολο να το πλύνετε σε κανονικές συνθήκες στο σπίτι – σε πλυντήριο ρούχων. Το υλικό πλήρωσης επίπλων χωρίς πλαίσιο είναι μπάλες από αφρό πολυστερίνης, οι οποίες έχουν θερμομονωτικές ιδιότητες. Η μούχλα δεν σχηματίζεται μέσα στη σακούλα, η υγρασία δεν συλλέγεται, τα μυκητιακά βακτήρια δεν πολλαπλασιάζονται. Αυτή η πτυχή είναι πιο σημαντική για τους γονείς των οποίων τα παιδιά υποφέρουν από αλλεργίες..

Φωτεινό κάδο για κρεβατοκάμαρα κοριτσιού

Πολύχρωμη καρέκλα τσάντας φασολιών

Για το εσωτερικό ενός μικρού δωματίου

Πολύχρωμες υφαντικές λύσεις

Σε παιδικό δωμάτιο, τα πουφ και οι πολυθρόνες χωρίς πλαίσιο μπορούν να είναι όχι μόνο άνετα μέρη για μια άνετη θέση ενός παιδιού, που ξεκουράζονται σε μια υγιή στάση, αλλά και φωτεινές προφορές. Συχνά, οι γονείς επιλέγουν ελαφριές, ουδέτερες αποχρώσεις ως φόντο του παιδικού δωματίου, έτσι ώστε να μην μπορούν να κάνουν επισκευές κάθε 3-4 χρόνια και να αλλάζουν το σχέδιο του δωματίου μόνο με τη βοήθεια φωτεινών τόνων. Τέτοιες αξέχαστες, πρωτότυπες και πολύχρωμες κηλίδες μπορεί να είναι τσάντες φασολιών και μαλακά πουφ, παιχνίδια και ξεκούραση με τα οποία το παιδί μπορεί να οργανώσει σύμφωνα με τις προτιμήσεις του..

Ιδανικό για φυτώριο

Φωτεινή προφορά στο σχεδιασμό

Τσάντα φασολιών ως νησί

Σε ένα ευρύχωρο παιδικό δωμάτιο

Σε παιδικό δωμάτιο, το οποίο μοιράζονται δύο ή περισσότερα παιδιά, οι σακούλες με φασόλια θα σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρήσιμο χώρο. Αντί για έναν ογκώδη καναπέ ή πολυθρόνες με σκελετό, παίρνετε ένα ζευγάρι μαλακά πουφ που οργανώνουν ένα χώρο ξεκούρασης και ιδιωτικότητας για δύο παιδιά ταυτόχρονα, χωρίς να καταλαμβάνουν μεγάλη επιφάνεια τόσο πολύτιμων τετραγωνικών μέτρων, αφήνοντας περισσότερο χώρο για ενεργά παιχνίδια.

Παιδικό δωμάτιο σε λευκό και τιρκουάζ χρώματα

Το αρχικό εσωτερικό του βρεφονηπιακού σταθμού

Τσάντα φασολιών με μπράτσα

Φωτεινές λύσεις για την περιοχή αναψυχής

Υπνοδωμάτιο

Σε ένα μικρό υπνοδωμάτιο, όπου, εκτός από τον πραγματικό χώρο ύπνου και ένα μικρό σύστημα αποθήκευσης, είναι δύσκολο να τοποθετήσετε οποιαδήποτε άλλα έπιπλα πλαισίου, μια καρέκλα φασολιών μπορεί να χωρέσει οργανικά στο περιβάλλον. Απλά πρέπει να κρεμάσετε μια φούστα τοίχου από πάνω ή να εγκαταστήσετε ένα φωτιστικό δαπέδου και μια γωνιά ανάγνωσης σε μια άνετη και χαλαρωτική θέση..

Σε ένα μικρό υπνοδωμάτιο

Τσάντα φασολιών σε σχέδιο κρεβατοκάμαρας

Φασόλια στο εσωτερικό του υπνοδωματίου

Μια φωτεινή, πρωτότυπη τσάντα φασολιών θα διακοσμήσει το υπνοδωμάτιο ενός εφήβου. Ανεξάρτητα από το φύλο, στην εφηβεία, σε πολλούς αρέσει να ξεχωρίζουν, να χρησιμοποιούν πρωτότυπα και ακόμη και υπερβολικά αντικείμενα στην εικόνα και την εμφάνιση του δωματίου. Επιπλέον, ένας έφηβος θα μπορεί να δέχεται επισκέπτες στο δωμάτιό του και ένας επιπλέον χώρος για μια άνετη τοποθεσία δεν βλάπτει ποτέ. Σε ένα μικρό υπνοδωμάτιο, η καρέκλα φασολιών μπορεί πάντα να τοποθετηθεί σε μια γωνία εάν δεν χρησιμοποιείται αυτήν τη στιγμή.

Τσάντα φασολιών στο δωμάτιο ενός εφήβου

Ασυνήθιστες λύσεις σχεδιασμού

Ουδέτερο χρώμα τσάντας για ένα φωτεινό δωμάτιο

Στο υπνοδωμάτιο ενός κοριτσιού, μια μαλακή τσάντα με πρωτότυπο κάλυμμα (για παράδειγμα, με μαλακό και μακρύ υπνάκο) μπορεί να γίνει όχι μόνο μια αξέχαστη πινελιά στην εικόνα ενός δωματίου, αλλά και ένας απλός τρόπος για να δημιουργήσετε ένα μέρος για ιδιωτικότητα. Αρκεί μόνο να τοποθετήσετε τη σακούλα με φασόλια σε μια ελεύθερη απομονωμένη γωνιά του δωματίου.

ρομαντικό

Αφράτη πολυθρόνα χωρίς πλαίσιο

Αφράτη πολυθρόνα στο υπνοδωμάτιο του κοριτσιού

Πολυθρόνες-τσάντες για το υπνοδωμάτιο του κοριτσιού

Στο υπνοδωμάτιο δύο κοριτσιών

Οικιακός κινηματογράφος

Εάν στο σπίτι σας (τις περισσότερες φορές είναι στα νοικοκυριά υπάρχει αρκετός χώρος για την οργάνωση τέτοιων χώρων) υπάρχει μια ειδική αίθουσα για την παρακολούθηση ταινιών – ένα home theater, τότε πρέπει να υπάρχουν σακούλες με φασόλια σε αυτό. Η διάρκεια της προβολής υπερβαίνει συνήθως το μιάμιση ώρα, όλο αυτό το διάστημα η πλάτη μας χρειάζεται αξιόπιστη και ταυτόχρονα άνετη υποστήριξη. Μπορείτε να καθίσετε σε μια καρέκλα φασολιών με μέγιστη άνεση.

Εσωτερικό οικιακού κινηματογράφου

Πολύχρωμο σχέδιο τσάντες σκοτεινού δωματίου

Δωμάτιο παιχνιδιών

Σε μια αίθουσα μπιλιάρδου, οι σακούλες με φασόλια είναι ότι πρέπει. Η ευκαιρία να κάνετε ένα διάλειμμα μεταξύ παιχνιδιών σε μια άνετη και χαλαρωτική θέση αξίζει πολλά. Επιπλέον, σε ένα δωμάτιο όπου, εκτός από ένα τραπέζι μπιλιάρδου, οποιαδήποτε άλλα έπιπλα χρησιμοποιούνται σπάνια, υπάρχει πάντα μια θέση για ένα ζευγάρι κομψές και φωτεινές πολυθρόνες χωρίς πλαίσιο..

Εσωτερικό δωματίου μπιλιάρδου

Καρέκλες χωρίς πλαίσιο στον χώρο παιχνιδιού

Υπουργικό συμβούλιο

Φυσικά, τα κύρια έπιπλα στο γραφείο είναι ένα γραφείο και μια καρέκλα ή μια πολυθρόνα. Αλλά η άνετη τσάντα φασολιών χωρίς πλαίσιο θα είναι μια εξαιρετική προσθήκη στο υπάρχον εσωτερικό. Μετά από μια μακρά συνεδρίαση σε υπολογιστή ή γραφείο, μπορείτε να χαλαρώσετε τους βαθιούς μυς της πλάτης στο απαλό «αγκαλιές» καρέκλες τσάντας φασολιών.

Επικαλυμμένη καρέκλα φασολιών στο γραφείο

Πολυθρόνες-τσάντες σε φωτεινό σχέδιο

Καρέκλα αχλαδιού στον χώρο εργασίας

Βεράντα και αίθριο στην παρακείμενη περιοχή

Τα έπιπλα χωρίς πλαίσιο χρησιμοποιούνται συχνά ως στοιχείο του σχεδιασμού τοπίου λόγω των κύριων πλεονεκτημάτων του – άνεση, κινητικότητα και πρακτικότητα. Δεν θα είναι δύσκολο για εσάς να πλύνετε το κάλυμμα της καρέκλας τσάντας εάν λερωθεί. Μπορείτε εύκολα να φέρετε καρέκλες στη βεράντα ή το γκαράζ, στο οποίο χαλαρώνετε στον ήλιο, εάν αλλάξει ο καιρός και αρχίσει να βρέχει. Ταυτόχρονα, είναι αδύνατο να περιγράψετε το επίπεδο άνεσης στο οποίο μπορείτε να απολαύσετε τον καθαρό αέρα καθισμένοι, ξαπλωμένοι ή ξαπλωμένοι, να θαυμάσετε το γύρω τοπίο και να απολαύσετε τις διακοπές σας σε άνετες και ακόμη και καρέκλες τσάντας φασολιών ευεξίας.

Καρέκλες-τσάντες-ξαπλώστρες στη βεράντα

Χώρος ανάπαυσης σε ξύλινη πλατφόρμα

Χώρος χαλάρωσης με υπέροχη θέα

Οι πολυθρόνες-τσάντες είναι πολύ πιο άνετες, πιο μαλακές και πιο άνετες από τα σκληρά κρεβάτια και τις ξαπλώστρες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλά ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο και οι συνηθισμένοι ιδιοκτήτες σπιτιών με πισίνα στην τοπική περιοχή, επιλέγουν έπιπλα εξωτερικού χώρου χωρίς πλαίσιο για να οργανώσουν ένα μέρος για χαλάρωση και λούσιμο αέρα. Επιλέξτε υγροσκοπικά υλικά κάλυψης που στεγνώνουν γρήγορα και καθαρίζονται εύκολα στο σπίτι.

Φωτεινές ξαπλώστρες χωρίς πλαίσιο δίπλα στην πισίνα

Φωτεινό καθιστικό πισίνας

Πολυθρόνες-τσάντες ως μέρος του σχεδιασμού τοπίου