Μπεζ συνδυασμοί χρωμάτων

Υπήρχε ένας παλιός ταξιδιώτης. Ας τον πούμε Καθηγητή, γιατί πραγματικά ήταν. Είδε και ήξερε πολλά και έφτιαξε ένα τεράστιο σπίτι για την οικογένειά του. Όλοι οι τοίχοι σε αυτό το σπίτι ήταν βαμμένοι μπεζ. Τον αποκαλούσαν έτσι στην πόλη – Το μπεζ σπίτι του καθηγητή.

Κλασικό δωμάτιο με τζάκι

Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι όλοι όσοι ζούσαν στο κτήμα ήταν ευτυχισμένοι και επιτυχημένοι..

Μια μέρα ένας παλιός ταξιδιώτης συγκέντρωσε τα παιδιά του και είπε: « Μπορείτε να αλλάξετε τα πάντα σε αυτό το σπίτι με τον δικό σας τρόπο, μόνο το μπεζ πρέπει να υπάρχει πάντα στο εσωτερικό των δωματίων.». Όλοι σεβάστηκαν τον σοφό πατέρα και κανείς δεν άρχισε να μαλώνει μαζί του. Και όταν έφυγε, κράτησαν το αγαπημένο του δωμάτιο αμετάβλητο..

Παλιό τραπέζι

Ένα τραπέζι φτιαγμένο από τραχιές σανίδες έφερε ο ιδιοκτήτης από ένα παλιό μπανγκαλόου και θύμισε τα νιάτα του σε μια φτωχή οικογένεια. Είναι ευχάριστο να χαλαρώνετε το βράδυ σε μαλακούς καναπέδες που περιβάλλονται από μαξιλάρια. Μπορείτε να βγείτε στο μπαλκόνι και να κοιτάξετε τα αστέρια. Ο πέτρινος τοίχος που είναι ορατός μέσα από το παράθυρο προστατεύει από τον κρύο βόρειο άνεμο.

Κατά την ανακαίνιση του σαλονιού, τοποθετήθηκαν λαμπτήρες με LED στην οροφή, αλλά τα κεριά είχαν μείνει ακόμα. Στρώθηκε ένα χαλί στο πάτωμα και εγκαταστάθηκε σύστημα εξαερισμού.

Γωνία μπροστά από το τζάκι

Η τραπεζαρία επίσης δεν άλλαξε αμέσως την εμφάνισή της. Πρώτον, το δάπεδο και το τζάκι ανακαινίστηκαν για να γίνουν πιο μοντέρνα. Κρεμάσαμε μια οθόνη τηλεόρασης στον τοίχο. Και το μπεζ χρώμα των τοίχων εξακολουθεί να κάνει το δωμάτιο πιο ευρύχωρο..

Καφέ και μπεζ κουζίνα

Κάτω, στην κουζίνα, υπήρχαν παλιά λεκιασμένα τραπέζια κουζίνας για πολύ καιρό. Άλλαξαν μόνο τους πάγκους από φθαρμένα ξύλινα σε μαρμάρινα. Και ένα φανάρι με ένα κερί είναι τώρα απλά μια διακόσμηση.

Μπλε μαρμάρινο τζάκι

Τραπεζαρία με ενημερωμένο τζάκι. Το μπλε μάρμαρο ξεχωρίζει από το ζεστό μπεζ χρώμα. το τραπέζι από βελανιδιά είναι καλυμμένο με ματ ημιδιαφανές βερνίκι και βγαίνει από τους τοίχους. Τα ενσωματωμένα ντουλάπια ταιριάζουν αρμονικά στο εσωτερικό.

Ρετρό στυλ σε μπεζ

Ξύλινη σκάλα με σκαλισμένα κιγκλιδώματα. Σκούρα καφέ σκαλοπάτια και δάπεδο, καθώς και τραπέζι αντίκες κοντά στον τοίχο.

Το λευκό κάτω μέρος των πάνελ και το μπεζ ανοιχτόχρωμο πάνω μέρος των τοίχων και της οροφής είναι στον ίδιο τόνο με τη συνέχεια τους. Αυτός ο συνδυασμός χρωμάτων κάνει ακόμη και έναν απλό διάδρομο οπτικά ευρύτερο και πιο ευρύχωρο..

Γοτθικά έπιπλα

Τα παλιά γοτθικά έπιπλα είναι ελκυστικά με τον δικό τους τρόπο. Τα τεράστια σκαλισμένα πόδια δεν χρησιμεύουν μόνο ως στήριγμα για επιτραπέζιες επιφάνειες από διάφορα τραπέζια, αλλά και διακοσμούν το δωμάτιο, καθιστώντας το πιο ρομαντικό.

Ο συνδυασμός σκούρων δαπέδων, μπεζ τοίχων και λευκών οροφών κάνει κάθε δωμάτιο να φαίνεται ψηλότερο..

Εξωραϊσμός μπάνιου

Το μπεζ χρώμα ταιριάζει όχι μόνο με το λευκό και το καφέ, αλλά το γκρι κομοδίνο και το πράσινο του φυτού φαίνονται υπέροχα στο φόντο του..

Γραφείο αντίκες

Η σκάλα είναι ξύλινη, λευκή με σκούρα κιγκλιδώματα και σκαλοπάτια. Όλοι οι τοίχοι είναι μπεζ, με άκρα λευκά σοβατεπί και ζωφόρους. Ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, όλα τα δωμάτια φαίνονται φωτεινά και ευρύχωρα.

Κοντά στον τοίχο του γραφείου του Καθηγητή. Είναι διακοσμημένο με γλυπτά και στέκεται σε τέσσερα καμπύλα πόδια με τη μορφή ποδιών, δίνοντας στο εσωτερικό ένα μυστήριο..

Καθρέφτης πάνω από το τζάκι

Η γκρι επίπλωση και το χαλί συνδυάζονται υπέροχα με μπεζ τοίχους. Techno στυλ με κλασικό. Ο μπεζ τόνος είναι ένα ευέλικτο υπόβαθρο για πολλά χρώματα. Παλαιό μπρούντζινο τραπέζι και επιχρύσωση στο πλαίσιο του καθρέφτη, κουρτίνες καρότου και πίνακες με μαύρη μπαγκέτα.

Απαλό και ήρεμο μπεζ εσωτερικό

Το σαλόνι έχει γίνει τόσο κομψό.

Πόρτα στη βεράντα

Απαλή και ζεστή ατμόσφαιρα στο υπνοδωμάτιο σε μπεζ τόνους. Η πόρτα στη βεράντα είναι νέα, αλλά το εσωτερικό παραμένει το ίδιο – με επένδυση, όπως ο παλιός καναπές με μαξιλάρια.

Ασυνήθιστο γλυπτό

Το λόμπι της κύριας εισόδου έχει ανασχεδιαστεί πλήρως. Τώρα εδώ είναι το βασίλειο της νεωτερικότητας. Αλλά το λόμπι είναι ζεστό και φιλόξενο λόγω του χρώματος του..

Ζωγραφίζοντας πάνω από το τζάκι

Με την πάροδο του χρόνου, όλα σε αυτό το σαλόνι έχουν αλλάξει. Αφαιρέσαμε μέρος των χωρισμάτων, ανεβάσαμε το πάτωμα στην τραπεζαρία και την κουζίνα, πραγματοποιώντας επικοινωνίες κάτω από αυτά. Ο πίνακας πάνω από το τζάκι παραμένει στην ίδια θέση.

Μπεζ στο εσωτερικό της τραπεζαρίας

Έτσι φαίνεται τώρα η τραπεζαρία και η κουζίνα. Τα νέα σκούρα καφέ έπιπλα είναι σε απόλυτη αρμονία με τους τοίχους στο παραδοσιακό χρώμα αυτού του σπιτιού..

Πόρτα με σχήμα πλέγματος

Είσοδος στη δεξιά πτέρυγα του σπιτιού. Δεν υπάρχουν εσωτερικά χωρίσματα. Έμειναν μόνο τετράγωνες στήλες. Το μπεζ πάτωμα τουφ είναι πιο σκούρο από τους τοίχους. Στη γωνία υπάρχει ένα παλιό σκαλιστό και στρογγυλεμένο κομοδίνο. Εκτός από αυτό, από παλιά πράγματα υπάρχει ένας καναπές και μια σχάρα από σφυρήλατο σίδερο μπροστά από την πόρτα..

Λευκοί μπεζ τοίχοι

Μπροστά μας είναι μια ολόκληρη σουίτα δωματίων στον δεύτερο όροφο. Φιλέτα από γυψομάρμαρο, πάνελ, σανίδες και κουφώματα έχουν διατηρηθεί. Και οι ίδιες οι πόρτες είναι τώρα σε στυλ ρετρό..

Η σκάλα σκοτεινιάζει μεγαλοπρεπώς με την συνυφασμένη με σκαλισμένα ράφια.

Ριγέ αμπαζούρ

Όπως μπορείτε να δείτε, τα παιδιά υπάκουσαν στον Καθηγητή. Σε ένα μοντέρνα επιπλωμένο υπνοδωμάτιο, το μπεζ τονίζει το στυλ και δημιουργεί ένα ήσυχο περιβάλλον..

Καθρέφτης σε ξύλινο πλαίσιο

Αυτή ήταν η έξοδος στον κήπο μετά την τελευταία ανακαίνιση. Δεν έχει μείνει τίποτα παλιό, μόνο πάντα ένα μοντέρνο χρώμα.

Άνετο μέρος μπροστά στο τζάκι

Νέο τζάκι και μπεζ μαλακοί καναπέδες και πολυθρόνες γύρω από ένα τετράγωνο τραπέζι. Υπήρχαν καμπύλα πόδια και σκαλιστά στολίδια. Όλα είναι ίσια και με έντονες γωνίες.

Φοιτητικό δωμάτιο

Όταν ο εγγονός του καθηγητή πήγε να σπουδάσει, νοίκιασε ένα διαμέρισμα. Αλλά αμέσως συμφώνησε με τον ιδιοκτήτη ότι θα βάψει ξανά τους τοίχους.

Πίσω από ένα γυάλινο διαμέρισμα υπάρχει μια μικρή κουζίνα και μια τραπεζαρία όπου μπορείτε να σπουδάσετε. Στο μπαλκόνι υπάρχει ένα τραπέζι με το κεφάλι μιας ανατολίτικης θεότητας.

Πλωτός νιπτήρας

Ένας εγγονός σαν αυτό έφτιαξε το μπάνιο του όταν αγόρασε το διαμέρισμά του.

Κάποτε, όταν μια μεγάλη οικογένεια από το Μπεζ Σπίτι συγκεντρώθηκε και άρχισε να θυμάται τον Καθηγητή, κάποιος έκανε μια ερώτηση: «Γιατί μπεζ?» και τότε ο μαθητής αποκάλυψε το μυστικό.

Υπνοδωμάτιο με τζάκι

Όταν ήταν πολύ μικρός, έκανε στον παππού του την ίδια ερώτηση. Σε απάντηση, έλαβα μια ολόκληρη ιστορία.

Ένας νέος επιστήμονας-αρχαιολόγος σε ένα χωριό ψηλά στα βουνά συνάντησε ένα πράγμα. Του είπε ότι όταν έφτιαχνε το σπίτι του, τότε άφησε τους τοίχους να βαφτούν σε τέτοιο χρώμα όπως θα ήταν το σακάκι του μέχρι εκείνη τη στιγμή. Και τότε όλη η οικογένειά του θα είναι ευτυχισμένη.

Μπεζ και παλιά έπιπλα

Για πολλά χρόνια ο ταξιδιώτης φορούσε το καφέ δερμάτινο μπουφάν του. Από τον ήλιο, τη βροχή και το αλάτι των θαλασσών, άλλαξε πολύ το χρώμα της και έγινε μπεζ.

Καναπές με μαξιλάρια

Οι τοίχοι στο σπίτι βάφτηκαν σε αυτό το χρώμα. Και επειδή η οικογένεια ζούσε σε ευημερία και φιλικά, ο καθηγητής κληροδότησε να μην τον αλλάξει.