Μικρός και μεγάλος στην κρεβατοκάμαρά σας

Η οργάνωση του χώρου εξαρτάται από οποιοδήποτε στυλ. Ο σχεδιασμός στο σπίτι εξαρτάται από την υποσυνείδητη ανάγνωση πληροφοριών και την αποδοχή ή απόρριψη χρωμάτων και σχημάτων. Μια ματιά είναι αρκετή για να σχηματίσει μια συγκεκριμένη εντύπωση ενός αντικειμένου ή μιας κατάστασης σε μερικά δευτερόλεπτα. Έτσι, το βλέμμα στην εικόνα διορθώνει την προσοχή στο πάνω μέρος της αριστερής γωνίας και αμέσως μετακινείται προς τα κάτω δεξιά. Στη συνέχεια, προσκολλάται σε ζωντανά κομμάτια της πλοκής και μόνο τότε επικεντρώνεται στο περιεχόμενο. Η έννοια της εικόνας γίνεται αντιληπτή σε στάδια: πρώτα, τονική αντίθεση, κορεσμός χρωμάτων, έπειτα η ενέργεια που είναι εγγενής σε αυτήν.

Δεν υπάρχουν μικροπράγματα στη διακόσμηση των τοίχων του υπνοδωματίου. Υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά που αξίζει να γνωρίζετε για να μην χαλάσετε ολόκληρη την εμπειρία με απρόσεκτες πινελιές. Η ένταση του χρώματος θα είναι ενοχλητική και η απρόσωπη ουδετερότητα θα φέρει πλήξη. Είναι απλό – αλλάζουμε προφορές.

Κομψός περιορισμός

Εξουδετερώνουμε τον φωτεινό σχεδιασμό του δωματίου με διακριτικό χρώμα σε αντίθεση με την κυρίαρχη απόχρωση και αραιώνουμε οργανικά το γκρι με καμβάδες σε αντίθεση. Θα υποστηρίξουμε τη συνοδεία με μερικά αξεσουάρ που ταιριάζουν σε τόνο. Οι ιδιοκτήτες των μέτριων διαμερισμάτων θυμούνται την επίδραση των σκοτεινών και ελαφρών αποχρώσεων και όταν επιλέγουν μια σύνθεση καθοδηγούνται από τετραγωνικά μέτρα. Τα σκούρα χρώματα είναι λογικά για τη διακόσμηση ανοιχτών χώρων και αντίθετα, θα γίνουν αντιληπτά σε ένα μικρό χώρο. Η παλέτα φωτός είναι απολύτως αδέξια και εξοικονομεί οπτικά την περιοχή ενός μικρού δωματίου.

Σε ύφος και τόνο

Τώρα ας στρέψουμε την προσοχή μας στο μέγεθος και την εστίαση. Και οι δύο παράγοντες έχουν σημασία. Οι συνολικές διαστάσεις της μορφής πορτρέτου κάθετης αναρρόφησης συνδυάζονται με τα ψηλά ταβάνια σπιτιών, επομένως, στα διαμερίσματα της πόλης, προτιμούμε καμβάδες με οριζόντια διατεταγμένες συνθέσεις.

Η κλίμακα του οικοπέδου μπορεί να εκτιμηθεί μόνο από απόσταση αρκετών μέτρων. Σε ευρύχωρους τοίχους, η συμμετοχή στο σχεδιασμό μικρών εικονογραφήσεων θα ελαχιστοποιηθεί – απλά θα χαθούν στο γενικό φόντο. Ο πυκνός κορεσμός τοίχων είναι κρίσιμος για τα τυπικά δωμάτια. Εάν σκοπεύετε να κρεμάσετε πολλές αναπαραγωγές – το ένα τρίτο του τοίχου πρέπει να είναι κενό.

Οικόπεδα για διάθεση

Πώς αλλιώς μπορείτε να διακοσμήσετε την κρεβατοκάμαρά σας αν όχι με έναν καμβά πάνω από το κεφαλάρι; Επιτρέπεται η διακόσμηση των τοίχων όχι μόνο με ακριβές ταπισερί και πρωτότυπα καλλιτεχνών, αλλά και χρήση αντιγράφων υψηλής ποιότητας, επιλέξτε φωτογραφικές αναπαραγωγές κατά την προτίμησή σας, πίνακες που μεταφέρονται στον καμβά με εκτύπωση φωτογραφιών, εκτυπώσεις συγγραφέων, αρθρωτά πάνελ, πολύχρωμες αφίσες ή κάθε πίνακα αγαπητός στην καρδιά.

Καλειδοσκόπιο χρωμάτων Σύμφωνα με την προτίμηση

Συμπληρώνοντας το σχέδιο με εσωτερικούς πίνακες, μην ξεχνάτε το υπνοδωμάτιο, εξασφαλίζοντας τη σωστή κατανομή τους στην περίμετρο. Εξετάστε επίσης τη συχνότητα δόνησης του περιεχομένου, η οποία ευνοεί τη χαλάρωση ή την ενεργοποίηση. Στο κεφαλάρι ενθαρρύνονται ηρεμιστικά κεφαλάρια, ιαπωνικά τοπία Σανσούι και καθολικές πλοκές. Επηρεάζουν το υποσυνείδητο με σιωπηρά χρώματα και μια ρεαλιστική αίσθηση απτότητας. Αυτή είναι μουσική για ύπνο, με νότες αποτυπωμένες σε καμβά. Ο συντηρητικός σχεδιασμός κλίνει επίσης προς την επιλογή των αστικών σκίτσων, των ευαίσθητων λουλουδιών που γίνονται στην αρχική τεχνική μπατίκ.

Σκίτσο πλοκής

Διατηρήστε το ύφος και το θέμα

Συνεχίζοντας τις καλές παραδόσεις, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο σκοπός των καμβάδων, που έχουν σχεδιαστεί «εργασία» σε μια στιλιστική ιδέα. Γίνονται όχι μόνο διακοσμητικά χαρακτηριστικά για την συνοδεία, αλλά επίσης συνεχίζουν το καθορισμένο θέμα. Ένα τέτοιο εσωτερικό μπορεί να απαιτεί χώρο, όγκο, κλίμακα και να έχει μια μικρή απόχρωση της αρχαιότητας. Τα εντυπωσιακά τρίπτυχα δίνουν τον τόνο και περιγράφουν το στυλ, ενεργειακά και αισθητικά παρόν σε ένα δεδομένο θέμα. Αξίζει να αντικατασταθεί η συνθετική πλοκή, για παράδειγμα, με ένα λουλουδάτο μοτίβο, καθώς η ενεργός συμμετοχή των καμβάδων στο εσωτερικό θα εξασθενίσει αισθητά, καθώς και η υποδεικνυόμενη ιδέα. Ρίξτε μια ματιά στη φωτογραφία.

Πολυτέλεια και στυλ

Οι σύγχρονες τάσεις συνεπάγονται επίσης διαφορετική οργάνωση του χώρου, συνυφασμένες τεχνολογίες, τεχνικές και τεχνικές σχεδιασμού, εκπληκτικά οργανικός συνδυασμός. Η κυριαρχία των σκούρων χρωμάτων και των σωστά τοποθετημένων αποχρώσεων του φωτός, όπως στην παρακάτω φωτογραφία, υποδεικνύεται από λεπτές αποχρώσεις μετατόπισης τόνων και τόνων..

Μαύρο και άσπρο αποκλειστικό

Μια ενδιαφέρουσα λύση είναι οι αρθρωτοί πίνακες. Οι εικόνες που καταγράφονται χωρίζονται σε πολλά τμήματα, εκτελούνται ασυνήθιστα, ενώνονται με μια κοινή έννοια και συνοψίζονται κάτω από μια ενιαία έννοια. Φαίνεται ιδιαίτερα κομψό σε ψηλούς κάθετους χώρους και φέρνει μια αίσθηση ελευθερίας σε μικρά υπνοδωμάτια.

Ιαπωνικά κίνητρα Δεμένο με ένα νήμα 

Για ψυχή και στυλ

Μια μονάδα μετριοπαθών διαστάσεων ή ένα ζευγάρι μικρών πλαισίων με αναπαραγωγές δεν συνδυάζονται σχεδόν οργανικά με το φόντο, εάν ένα φαρδύ κρεβάτι με μαζική δομή πλάτης βρίσκεται μεγαλοπρεπώς στο μισό του δωματίου. Χρειάζεται το κατάλληλο μέγεθος του έργου τέχνης και της μπαγκέτας ή ένα κολάζ μίνι αναπαραγωγών.

Ευρύχωρο και κομψό

Είναι επιθυμητό, ​​αλλά καθόλου απαραίτητο, οι καμβάδες στο κεφαλάρι να έχουν ομοιοκαταληξία με το εύρος του εσωτερικού – επαναλαμβάνουν τις αποχρώσεις των επικρατούντων χρωμάτων. Οι συνδετικές προφορές είναι χαρακτηριστικές του σταθερού στυλ και τονίζουν την προσοχή με την ποικιλία των θραυσμάτων. Ανατρέξτε στη φωτογραφία, όπου οι ζεστοί τόνοι του πορτοκαλιού και του ήλιου αραίωσαν το θαμπό γκρι και το θλιβερό καφέ, αντιγράφοντας τις αποχρώσεις των αποχρώσεων στο κλινοσκεπάσμα.

Η διαμόρφωση και η γρήγορη κουρτίνα του παραθύρου επαναλαμβάνει τη γεωμετρία του δωματίου και τους πίνακες και γίνεται αντιληπτή όχι ως ένα ανεξάρτητο αρχιτεκτονικό στοιχείο, αλλά ως μια μεγάλη υπόκλιση σε αρμονία με τον εσωτερικό σχεδιασμό. Και τώρα «απογείωση» για ένα δεύτερο, φωτεινές εκτυπώσεις από τους τοίχους και το δωμάτιο θα συσχετιστεί με ένα υπόγειο. Τα χρώματα είναι αλληλένδετα και η οργανικότητά τους είναι εμφανής.

Χρωματιστή πολυτέλεια Σε αρμονία με το χώρο

Προσωπικά πρότυπα

Η επιστήμη υποστηρίζει την ορθότητα της κατανομής των χρωμάτων στις ζώνες του σπιτιού και σύμφωνα με την ψυχολογία και το αναμενόμενο αποτέλεσμα, η κρεβατοκάμαρα σε καμία περίπτωση δεν δέχεται έντονα χρώματα και αφηρημένα θέματα. Εάν θυμάστε επίσης την κινεζική σοφία του Feng Shui σχετικά με την επίδραση των χρωμάτων και των σχημάτων στην κίνηση της ενέργειας, μπορείτε να ξεχάσετε εντελώς τις προσωπικές προτιμήσεις. Τι να κάνουν για εκείνους που δεν ζουν σε ένα μικρό κλειδί και προτιμούν έναν ήχο υψηλής ταχύτητας όλο το εικοσιτετράωρο και το να κοιτάζεις απαλά ποιμενικά είναι βαρετό; Είναι απλό, επειδή τα συναισθήματα και ο χαρακτήρας εκφράζονται μέσω χαρακτηριστικών, και αν δεν είστε com f il faut με τοπία ή αφαίρεση, βρείτε τον ήχο σας χωρίς να κοιτάτε τις αρχές.

Το πρώτο πράγμα που βλέπουμε όταν ανοίγουμε τα μάτια μας είναι ο απέναντι τοίχος. Μια ρίψη αντιδρά στην διεγερτική δραστηριότητα των χρωμάτων και οι εκπεμπόμενες παρορμήσεις ενεργοποιούν τις υποσυνείδητες φιλοδοξίες για δραστηριότητα και δραστηριότητα.

Είναι πιθανό ότι είναι δύσκολο για κάποιον να αντιληφθεί σε ένα ήσυχο εσωτερικό υπνοδωματίου τη συναρπαστική ενέργεια των έντονων κόκκινων τόνων σε συντροφιά με έναν αριστοκρατικό μπλε τόνο και μια παλέτα καλοκαιρινών χρωμάτων. Αλλά η κομψή σύνθεση του ουράνιου τόξου του πίνακα καταστρέφει τα στερεότυπα και στη δυναμική εποχή μας μάλλον δεν αξίζει να θεωρούμε την έκφραση, τη μίξη στυλ, χρωμάτων, τεχνικών ως κακών τρόπων.

Δημιουργικός

Ζωγραφική με προφορά

Εάν είστε ενεργός, δεν θα μπερδευτείτε από τον πλούτο των σύγχρονων γραφικών, αφρικανικών μοτίβων ή γυμνών αφισών. Η μη εικονιστική τέχνη της αφαίρεσης συνεπάγεται μια μη τετριμμένη τεχνική παράστασης. Οι τεχνολογίες εκτύπωσης σε καμβά θα διακοσμήσουν την κρεβατοκάμαρα των νέων και η εικόνα θα γίνει το αποκορύφωμα της κρεβατοκάμαρας.

Κάθε ένας από τους πίνακες έχει ένα μοναδικό στυλ, οπότε δεν θα είναι δύσκολο να επιλέξετε ένα συνοδευτικό δείγμα εσωτερικού χώρου. Το συνδυασμό χρωμάτων και γεωμετρικών πινελιών, ζωγραφισμένων σε λάδι, γίνεται όλο και πιο δημοφιλές όχι μόνο μεταξύ των νέων που αντιλαμβάνονται αυτήν την κατεύθυνση ως ετερόκλητη σύνθεση, αλλά και εκτιμούνται για το στυλ του συγγραφέα μεταξύ εκείνων που βρίσκονται σε στενότερη επαφή με την τέχνη. Όχι μόνο οι σόλο εικόνες είναι ευπρόσδεκτες στο σχεδιασμό, αλλά η ομορφιά των πολυτύπων εκτιμάται επίσης. Επιτρέπεται κάθε καμβάς στο κεφάλι να κρέμεται στον ενικό ή να αποτελεί συνθετικό μέρος του συνόλου. Σε όλες τις περιπτώσεις, η αφαίρεση θα προσελκύσει όλα τα βλέμματα..

Αφαίρεση Με βάση την ταπισερί

Οι χειροποίητοι πίνακες υφασμάτων είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στις αγορασμένες εκδόσεις και μια πρωτότυπη τεχνική στη διακόσμηση. Ένας τρόπος είναι να φτιάξετε μια σύνθεση συνονθύλευμα με αντιστοίχιση χρώματος και συνδυασμό υφής. Μπορεί να σφίξει πάνω σε σκληρό χαρτόνι και μεμονωμένα κομμάτια στερεών φύλλων και να στερεωθεί στο πλαίσιο. Με αυτήν την τεχνική, θα επιτευχθεί αρμονία με το συνοδευτικό χρώμα των τοίχων. Είναι καλύτερα να κρεμάσετε το σημείο – έτσι φαίνονται πιο ενδιαφέροντα τα ζωγραφικά υφάσματα.

Έξυπνο πρωινό

Εάν εντυπωσιαστείτε από τη χειροποίητη αισθητική, ρίξτε μια ματιά στους πίνακες ζωγραφισμένους στον καμβά από ξύλο. Ειδικά αριστουργήματα είναι κατάλληλα για εσωτερικούς χώρους στο πνεύμα της Προβηγκίας ή της χώρας. Αποκλειστικά έργα συγγραφής φαίνονται μη τετριμμένα λόγω της ευγενούς υφής, της μοναδικότητας της πλοκής και του τρόπου εκτέλεσης.

Ξύλινος καμβάς

Κορνίζες για καμβάδες

Σε ένα όμορφο πλαίσιο, η εικόνα γίνεται διαφορετικά αντιληπτή. Ένα αριστούργημα ζωγραφισμένο σε λάδι προϋποθέτει επίσης ένα αξιοπρεπές πλαίσιο, σαν μια επιδέξια μπαγκέτα με μπαρόκ στολίδι.

Δίπτυχα, πολύπτυχες και άλλες συνθέσεις τμημάτων, κρεμάμε επίσης μίνι μορφές στα ίδια πλαίσια. Τμήματα του τρίπτυχου, που περικλείονται σε διαφορετικά πλαίσια, μπορούν να συνδυαστούν κάτω από μια κοινή μπαγκέτα.

Άνεση στο σπίτι Ειδύλλιο

Διακοσμούμε βενετσιάνικα σκίτσα, τοπία και αφρώδη νερά σε λαμπερά μεταλλικά πλαίσια.

Ολλανδικά τοπία και αγροτικές νεκρές φύσεις θα ριζώσουν σε ένα πλαίσιο με γυψομάρμαρο και «άθλια αρχαιότητα». Συνιστάται η τεχνητή παλαίωση των ξύλινων ματ μπαγκέτας.

Τι θέλετε να κρεμάσετε πάνω από το κρεβάτι; Πιθανότατα, αυτοί οι καμβάδες, που αγοράστηκαν όχι για την περίσταση και σύμφωνα με τη μόδα, αλλά μετακινήθηκαν από την επιθυμία σε αρμονία με την ψυχή. Χρησιμοποιήστε ό, τι είναι κοντά σας για διακόσμηση. Δημιουργήστε φωτοτυπίες φύλλων μουσικής, εκτυπώστε φωτογραφίες, τοποθετήστε εκτυπώσεις, εκτυπώσεις μεγάλου σχήματος ή κρεμάστε μια εικόνα σε όλο το πλάτος του τοίχου σε μια πολυτελή μπαγκέτα.