Κλασικό στούντιο διαμέρισμα: σχεδιασμός για το χρόνο

Το κλασικό στυλ στο εσωτερικό των χώρων εκδηλώνεται στη συμμετρία και την επισημότητα που είναι εγγενείς στη διακόσμηση των παλατιών. Ο σύγχρονος κλασικισμός δεν είναι πλέον τόσο προσχηματικός, προσαρμόζεται για το σχεδιασμό νέων διαμερισμάτων και σπιτιών. Η τρέχουσα κατανόηση αυτού του στυλ περιλαμβάνει εκδηλώσεις:

 • ροκοκό;
 • κλασικισμός της αρχαιότητας.
 • στυλ αυτοκρατοριας?
 • μπαρόκ.

Ένα διαμέρισμα σε κλασικό στιλ χαρακτηρίζεται από αυτοσυγκράτηση, ηρεμία και θεμελιώδη εικόνα.

Χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά του στυλ

Ένα πλήρες κλασικό εκδηλώνεται σε υπερχειλίσεις από μαργαριτάρια, ανάγλυφα και στήλες. Τα έπιπλα είναι επίσης διακοσμημένα με γλυπτά και σχέδια. Για την κατασκευή του χρησιμοποιούνται ακριβά είδη ξύλου:

 • ροζ;
 • λεμόνι;
 • Σημύδα Καρελίας?
 • Κεράσι;
 • Καρύδι.

Δωμάτιο σε κλίμακα του γκρι Φωτεινά στοιχεία σε φόντο φυσικών αποχρώσεων Διακόσμηση σαλονιού σε διαμέρισμα στούντιο

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε σπάνιες αντίκες. Όλα αυτά είναι χαρακτηριστικά για αληθινούς γνώστες της τέχνης. Εάν η ερώτηση αφορά μόνο τη δημιουργία μιας ελκυστικής εμφάνισης για τα δωμάτια του σπιτιού, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απλούστερα υλικά και αντίγραφα αντίκες..

Μεγάλη ζωγραφική στον τοίχο του σαλονιού

Τα αξεσουάρ έχουν ιδιαίτερη σημασία στη δημιουργία στυλ. Χαρακτικά, πίνακες ζωγραφικής, περίτεχνα πλαίσια και πληθώρα καθρεφτών συμπληρώνουν το εσωτερικό. Οι κουρτίνες που καλύπτουν παράθυρα ή χρησιμοποιούνται ως χωρίσματα αποτελούνται απαραίτητα από πολλά στρώματα. Τα χρώματα και η διακόσμησή τους είναι πολύ περίπλοκα. Η χρήση lambrequins, κουρτίνες και διακοσμητικά είναι κατάλληλη εδώ..

Μαλακός καναπές στο σαλόνι Καμπίνα ντους με κομψά εξαρτήματα Χιονόλευκα υδραυλικά σε γκρι φόντο

Μια ξεχωριστή θέση καταλαμβάνουν γλυπτά από μικρά ειδώλια σε κομοδίνα έως ολόσωμες ανθρώπινες φιγούρες. Τα ντουλάπια είναι γεμάτα με σταθερά δεμένα βιβλία. Τα κηροπήγια χρησιμοποιούνται για τη διακόσμηση σαλονιών και υπνοδωματίων.

Υπνοδωμάτιο σε κλίμακα του γκρι Διακόσμηση κρεβατοκάμαρας σε γκρι αποχρώσεις

Φως και χρώμα

Για κάθε δωμάτιο, το φυσικό φως θα είναι προτεραιότητα. Σε κλασικό στιλ, αυτό ισχύει ιδιαίτερα, καθώς τα μεγάλα, χαριτωμένα πλαίσια αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του εσωτερικού. Οι σχεδιαστές συνιστούν τη χρήση βιτρό για το κλασικό στυλ. Ένα τέτοιο προϊόν μπορεί να γίνει η κεντρική φιγούρα ολόκληρης της επίπλωσης..

Μπαλκόνι με επικαλυμμένα έπιπλα Μπάνιο με έπιπλα σε αντίθεση Πανοραμικά παράθυρα στο σαλόνι

Το τεχνητό φως αντιπροσωπεύεται κυρίως από ένα κεντρικό φωτιστικό. Αυτά μπορεί να είναι μεταλλικά προϊόντα πολλαπλών λωρίδων με τη μορφή φακών ή κεριών. Οι αποχρώσεις υφάσματος που δίνουν απαλό διάχυτο φως θα είναι επίσης κατάλληλες. Κρυστάλλινοι πολυέλαιοι θα προσθέσουν κομψότητα στην εικόνα του δωματίου, αφρώδη με αποχρώσεις φωτός στις άκρες των κρεμαστών. Το κεντρικό φωτιστικό συνήθως συμπληρώνεται από πλευρικά μικρά φωτιστικά, τα οποία έχουν σχεδιαστεί στο ίδιο στυλ..

Κουζίνα σε φυσικές αποχρώσεις Ενσωματωμένες συσκευές κουζίνας Χωροθέτηση χώρων σε διαμέρισμα στούντιο

Το βασικό χρώμα πρέπει να είναι ευγενές και ήρεμο. Επιλέξτε από μπεζ, γάλα ή κρέμα χρώματα. Ένα τέτοιο υπόβαθρο θα επιτρέψει στο μέλλον να μην περιοριστείτε στην επιλογή των χρωμάτων επίπλων και αξεσουάρ. Τα κορεσμένα χρώματα είναι κατάλληλα. Χρησιμοποιούνται καλύτερα για τοίχους ή έπιπλα. Αυτές μπορεί να είναι αποχρώσεις του πράσινου, του μπλε, του καφέ ή του μπορντό. Οι αρχιτεκτονικές κατασκευές είναι κατασκευασμένες σε λευκό χρώμα.

Πάγκος μπαρ στην κουζίνα-σαλόνι

Τα πιο κατάλληλα υλικά για τη διακόσμηση ενός δωματίου σε κλασικό στιλ είναι:

 • μάρμαρο;
 • ξύλο;
 • φυσικά υφάσματα?
 • δέρμα

Χρησιμοποιώ επιχρύσωση ή κατάλληλη απομίμηση ως διακόσμηση. Εάν είναι δυνατόν, πρέπει να αποφύγετε φθηνά υλικά χαμηλής ποιότητας που δεν θα επιτρέψουν στο εσωτερικό να φαίνεται ακριβό και ευγενές..

Εφαρμογή των βασικών των κλασικών σε ένα διαμέρισμα στούντιο

Παρά τις ρίζες του στυλ που χρονολογείται από την αρχαιότητα, η χρήση σύγχρονων οικιακών συσκευών είναι κατάλληλη σε ένα τέτοιο εσωτερικό. Δεν μπορείτε να χαλάσετε τη γενική διάθεση του δωματίου χτίζοντας τέτοιες μηχανές σε έπιπλα. Για αυτό, οι κατασκευαστές εξοπλισμού κατασκευάζουν ειδικά μοντέλα και οι κατασκευαστές επίπλων συμπληρώνουν τα προϊόντα τους με κόγχες. Αυτά τα χαρακτηριστικά πρέπει να ληφθούν υπόψη για να γίνει το κλασικό στυλ σχετικό και άνετο σε μοντέρνα διαμερίσματα..

Ανάδειξη του χώρου της κουζίνας με έπιπλα

Το κλασικό στυλ θα ήταν ένα win-win για το σαλόνι. Αξίζει να ξοδέψετε λίγο χρόνο και χρήμα για να σχεδιάσετε το συγκεκριμένο δωμάτιο, αφού είναι το κεντρικό σε κάθε σπίτι. Φυσικά υλικά, εξαιρετικά υφάσματα ταπετσαρίας και διακοσμητική πορσελάνη πίσω από γυάλινες πόρτες ντουλαπιών θα κάνουν μια ανεξίτηλη εντύπωση στους επισκέπτες. Ένα τέτοιο σαλόνι θα μιλήσει πολύ για τους ιδιοκτήτες από οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο στο σπίτι. Είναι σημαντικό η εικόνα να είναι άψογη όσο μόνο ένα κλασικό μπορεί να είναι..

Η μεγάλη αίθουσα θα συμπληρωθεί επαρκώς από κολώνες και καμάρες. Ένα τέτοιο δωμάτιο επιτρέπει τη χρήση μεγάλου αριθμού καθρεφτών σε επιχρυσωμένα πλαίσια. Ένα τέτοιο εσωτερικό θα λάμπει με πολυτέλεια και ευεξία..

Ζωγραφική σε επιχρυσωμένο πλαίσιο στο μπάνιο

Η κουζίνα κλασικού στιλ φαίνεται επίσης ενδιαφέρουσα. Ο σχεδιασμός αυτού του δωματίου απαιτεί μια ειδική προσέγγιση, καθώς η αφθονία του εξοπλισμού και του υδραυλικού εξοπλισμού προϋποθέτει την κατασκευή συγκεκριμένων επίπλων. Η απομάκρυνση μπλοκ και κόγχων είναι σε θέση να κρύψει τη σύγχρονη τεχνολογία. Τα μεταλλικά στοιχεία πρέπει να είναι στυλιζαρισμένα ώστε να ταιριάζουν με τα κλασικά.

Διαίρεση σε ζώνες της κουζίνας-σαλονιού Χρώμιο συσκευές κουζίνας

Οι πιο κατάλληλες αποχρώσεις για το εσωτερικό ανήκουν στη φυσική γκάμα. Τα έπιπλα είναι κυρίως κατασκευασμένα από υλικά που μιμούνται το φυσικό ξύλο. Τραπέζια χαμηλού ύψους και επιφάνειες εργασίας είναι τα πιο κατάλληλα για μετρημένη και ήρεμη εργασία σε μια τέτοια κουζίνα. Οι καρέκλες και το τραπέζι μπορούν να διακοσμηθούν με γλυπτά. Τα πιάτα για την υποδοχή των επισκεπτών διακρίνονται για την κομψότητά τους και είναι κατασκευασμένα από ευγενή πορσελάνη. Η εφαρμογή του οικογενειακού εθνόσημου σε τέτοια πιάτα μπορεί να τονίσει την πολυπλοκότητα της κατάστασης..

Εξαιρετικά πιάτα στην κουζίνα Τραπεζαρία στο σαλόνι σε συνδυασμό με την κουζίνα

Το στυλ θα συμπληρωθεί με εξαίσια μικρά πράγματα ευχάριστα στο μάτι. Είναι μια αφθονία βολάν, κορδόνια, φωτιστικά, κηροπήγια, φούντες και πολλά άλλα.

Προκειμένου το κλασικό στυλ να ταιριάζει οργανικά στη σύγχρονη ζωή, είναι απαραίτητο να συνδυαστεί η πρακτικότητα και η πολυπλοκότητα. Προσεγγίζοντας τη διαδικασία διακόσμησης ενός διαμερίσματος με τη δέουσα προσοχή και επιμέλεια, μπορείτε να επιτύχετε μια ιδανική εικόνα που θα ευχαριστήσει τους ιδιοκτήτες του διαμερίσματος και τους καλεσμένους τους για πολλά χρόνια.