Τυρκουάζ χρώμα: συνδυάζεται με την ψυχή

Το τιρκουάζ αναφέρεται συχνά ως μπλε ή πράσινο επειδή αντιπροσωπεύει μια λεπτή γραμμή μεταξύ των δύο. Παρόλο που αυτό το χρώμα μπορεί να ονομαστεί ανεξάρτητο, έχει τις δικές του αποχρώσεις, υπάρχουν σκούρο και ανοιχτό τυρκουάζ και «ακουαμαρίνης», χρησιμοποιώντας τα σωστά, μπορείτε να επιτύχετε εκπληκτικά αποτελέσματα. Το τιρκουάζ έχει τη μοναδική ιδιότητα να εμποτίζει ένα δωμάτιο με ρομαντική χάρη, σαν να ήταν διακοσμημένο με τιρκουάζ. Σε ένα τέτοιο εσωτερικό νιώθετε σαν να περιβάλλεστε από ατέλειωτους θαλάσσιους χώρους ή πυκνά άγρια ​​δάση..

Τυρκουάζ εσωτερικό Τυρκουάζ πυκνό

Εάν δεν είστε σίγουροι ότι το τιρκουάζ είναι μια εξαιρετική ιδέα για ένα εσωτερικό, τότε προσπαθήστε πρώτα να κάνετε ένα μπάνιο σε αυτό το χρώμα..

Εάν δεν είστε σίγουροι για το τιρκουάζ χρώμα, προσπαθήστε πρώτα να κάνετε ένα μπάνιο σε αυτό το χρώμα …

Χρησιμοποιώντας ένα τιρκουάζ μπάνιο ως παράδειγμα, προσπαθήστε να καταλάβετε αν αυτό το χρώμα σας ταιριάζει ή όχι.

Τυρκουάζ εσωτερικό μπάνιο

Σε ένα τέτοιο περιβάλλον, αισθάνεστε σαν στον βυθό, το τυρκουάζ χρώμα περιβάλλει την πρωτοτυπία, την απαλότητα και τη χάρη του.

Πλούσιο τυρκουάζ

Και αν δεν φοβάστε να πειραματιστείτε και τα φωτεινά χρώματα είναι αποδεκτά για τη ζωή σας, τότε μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε έντονο τιρκουάζ σε άλλα δωμάτια. Μπορείτε να κάνετε μερικές τόνους σε αυτό το χρώμα..

 • Απλό τυρκουάζ στοιχεία στην κουζίνα

  Τέτοιες προφορές διαφοροποιούν τον συνηθισμένο ρυθμό της ζωής.

 • Μία ή δύο προφορές τιρκουάζ και το δωμάτιο θα γίνει πιο διασκεδαστικό

 • Εάν προστεθούν τυρκουάζ τόνους στο ουδέτερο εσωτερικό…

  Στη συνέχεια, το δωμάτιο θα δώσει μια ευχάριστη και χαρούμενη δροσιά ποικιλίας

 • Μην φοβάστε τους τυρκουάζ τοίχους

  Θα αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητά σας και τη φύση που αγαπά τη διασκέδαση.

ΠροηγούμενοΕπόμενο1234

Αλλά μην ξεχνάτε ότι το τιρκουάζ είναι κρύο χρώμα, κατά συνέπεια, πολύ τιρκουάζ σημαίνει πολύ κρύο. Επομένως, εάν είστε έτοιμοι για αυτό, τότε μη διστάσετε να ξεκινήσετε αυτόν τον σχεδιασμό δωματίου. Και αν χρησιμοποιείτε ένα σχέδιο, για παράδειγμα, σε ταπετσαρία, έπιπλα ή μια εικόνα ενός λουλουδιού σε τιρκουάζ φόντο, τότε το αποτέλεσμα θα είναι το αντίθετο, δηλαδή πιο απαλό και όχι τόσο κρύο.

Σχεδιασμός επίπλων Μοτίβο σε τιρκουάζ φόντο Λουλούδια σε τιρκουάζ φόντο Λουλούδια σε τιρκουάζ φόντο

Παρεμπιπτόντως, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι είναι καλύτερο να συνδυάσετε το φωτεινό τιρκουάζ με πιο ήρεμες αποχρώσεις, διαφορετικά το σύνολο του τιρκουάζ θα εξαφανιστεί και το δωμάτιο θα είναι πολύ πολύχρωμο.

 • Για να μην χαθεί ο τιρκουάζ πολυέλαιος

  Ένα φόντο ελιάς λειτουργεί υπέροχα

 • Αν θέλετε να προσθέσετε μικρές πινελιές σε τιρκουάζ

  Επιλέξτε ένα ουδέτερο φόντο που δεν θα μπλοκάρει το τιρκουάζ

 • Τιρκουάζ τόνους σε μεγαλύτερα μεγέθη

  Το φόντο θα τους ταιριάζει και πιο σκούρο

 • Το χρώμα της φυσικής πέτρας θα αναδείξει με επιτυχία το τιρκουάζ

 • Για τους λάτρεις των αντιθέσεων, η οριζόντια διαίρεση του εσωτερικού είναι κατάλληλη.

  Πάνω – τιρκουάζ, κάτω – ουδέτερα χρώματα

ΠροηγούμενοΕπόμενο12345

Τυρκουάζ και μπεζ

Τα παστέλ χρώματα είναι ιδανικά για τυρκουάζ μοτίβα · προσθέτουν ευεξία και ηρεμία στη φωτεινή δροσιά του. Τέτοιοι εσωτερικοί χώροι είναι κατάλληλοι για ονειρικές φύσεις με ήρεμο χαρακτήρα. Σε τέτοιους εσωτερικούς χώρους, συνιστάται να χρησιμοποιείτε τιρκουάζ με μέτρο, για παράδειγμα, για έναν τοίχο και πολλά αντικείμενα με έμφαση. Και εφαρμόστε το μπεζ χρώμα στα έπιπλα, σε ορισμένα τμήματα των τοίχων και σε άλλες λεπτομέρειες. Εδώ, χρησιμοποιείται μια κατανομή σημείων ρόλων, δημιουργεί την επιθυμητή διάθεση για το δωμάτιο, καθώς η χαοτική ανάμειξη χρωμάτων είναι πιο κατάλληλη εάν είναι κοντά σε τονικότητα. Αλλά όταν συνδυάζετε φωτεινά και ήρεμα χρώματα, είναι καλύτερο να τα απομακρύνετε το ένα από το άλλο, διαφορετικά ένα από αυτά θα χαθεί.

Όταν συνδυάζετε τιρκουάζ και παστέλ χρώματα, μην τα αναμιγνύετε, μια κατανομή σημείων θα είναι πιο κατάλληλη

Τυρκουάζ και μπεζ

Τυρκουάζ και ξύλο

Δεδομένου ότι το τιρκουάζ ενσωματώνει τη φύση, μπορεί να συμπληρωθεί με ξύλο, τόσο ως χρώμα όσο και ως υλικό. Ένα τέτοιο εσωτερικό θα είναι το πιο άνετο και σπιτικό, θα θέλετε να περάσετε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο εδώ. Η ατμόσφαιρα της τραπεζαρίας, διακοσμημένη με αυτόν τον τρόπο, θα είναι ευνοϊκή για ειλικρινείς και ειλικρινείς συζητήσεις..

Τυρκουάζ και ξύλο

Το χρώμα του ξύλου ή του άχυρου σε συνδυασμό με το τιρκουάζ μπορεί να κάνει το εσωτερικό πιο ενεργητικό και να αυξήσει οπτικά το μέγεθος του δωματίου, όλα εξαρτώνται από την παρουσίαση και το σχεδιασμό. Επιπλέον, το δέντρο σε αυτήν την ένωση θα μαλακώσει τη δροσιά του τιρκουάζ χρώματος και το εσωτερικό θα γίνει πιο ζεστό..

Ξύλο και τιρκουάζ Τυρκουάζ χρώμα σε φόντο ξύλο Εσωτερικό από ξύλο και τιρκουάζ τόνους Μοτίβα ξύλου και τυρκουάζ Παιχνίδι χρωμάτων και σκιών στο εσωτερικό

Θολή τιρκουάζ

Αλλά, παρά όλα τα πλεονεκτήματα του τιρκουάζ, σπάνια θεωρείται ως εσωτερική διακόσμηση. Τι προκάλεσε αυτή την αδικία σε αυτό το χρώμα δεν είναι σαφές. Μετά από όλα, εάν σε κάποιον δεν αρέσει η υπερβολική φωτεινότητά του, τότε θα πρέπει να προσέξετε ότι το τιρκουάζ χρώμα, όπως και πολλά άλλα, έχει πιο σιωπηλές αποχρώσεις, για παράδειγμα, θολό τυρκουάζ. Αυτή η απόχρωση χρησιμοποιείται ευρέως σε δυτικούς εσωτερικούς χώρους λόγω του γεγονότος ότι δεν είναι τόσο κρύο και δεν είναι πολύ ενεργό. Αυτό το χρώμα είναι ήρεμο, βοηθά στη μείωση της έντασης του ήλιου που δύει..

Χρώμα

Το θολωμένο τιρκουάζ λειτουργεί καλά για το παιδικό δωμάτιο, το υπνοδωμάτιο, ακόμη και για μια μελέτη. Σε σχέση με το παιδικό δωμάτιο, οι φωτεινές πινελιές είναι κατάλληλες για την απαλότητα του θολού τυρκουάζ, ή ένας συνδυασμός με ένα άλλο πιο κορεσμένο ντουλάπι είναι επίσης ένα θολό τυρκουάζ χρώμα, δεν προκαλεί υπνηλία, αλλά επίσης δεν αποσπά την προσοχή από την εργασία, για παράδειγμα, κόκκινο, πορτοκαλί, μπλε, πράσινο. Τέτοιοι συνδυασμοί θα κάνουν το δωμάτιο διασκεδαστικό, αλλά όχι αγχωτικό για την ψυχή..

Όσον αφορά την κρεβατοκάμαρα, εδώ, όπως πάντα, προτιμάται μια ήρεμη γκάμα χρωμάτων, καθώς είναι η πλέον κατάλληλη για καλό ύπνο και χαλάρωση. Επομένως, η χρήση θολού τυρκουάζ ταιριάζει καλύτερα σε συνδυασμό με τόνους κρεβατιού..

 • Οι λάτρεις της απαλότητας και της ελαφρότητας για την κρεβατοκάμαρα επιλέγουν ένα χρώμα "θολή τιρκουάζ"

  Δίνει καλή διάθεση, αλλά δεν ασκεί πίεση στον ψυχισμό.

 • Χρώμα "θολή τιρκουάζ" ιδανικό για υπνοδωμάτιο

  Θα υπάρχει και φρεσκάδα και ηρεμία

 • Το θολό τυρκουάζ στο υπνοδωμάτιο θα προωθήσει μια καλή ξεκούραση

 • Εάν χρησιμοποιείτε τιρκουάζ στο υπνοδωμάτιο…

  Είναι καλύτερα να πάρετε την πιο απαλή απόχρωση

ΠροηγούμενοΕπόμενο1234

Ένα ξεπλυμένο τιρκουάζ χρώμα είναι επίσης καλό για ένα γραφείο στο σπίτι, δεν προκαλεί υπνηλία, αλλά επίσης δεν αποσπά την προσοχή από τη δουλειά..

Για να αποφύγετε μια νυσταγμένη διάθεση ή την απόσπαση του χρώματος στο γραφείο σας, επιλέξτε ένα θολό τυρκουάζ.

Μαλακά τιρκουάζ μοτίβα Εσωτερικό με πλούσιο τυρκουάζ χρώμα Κουζίνα σε χαλαρωτικά χρώματα Η ένωση των χρωμάτων σε διαφορετικές τονικότητες

Όταν εργάζεστε με οποιοδήποτε χρώμα, υπάρχουν πολλές αποχρώσεις και ευκαιρίες για να το παίξετε σωστά. Είτε χρησιμοποιείται ως κύριο είτε ως προφορά, πλούσιο ή απαλό, σε συνδυασμό με έντονα χρώματα ή ουδέτερα – όλα εξαρτώνται από το επιθυμητό αποτέλεσμα και την τιμή που δίνεται στο δωμάτιο. Το κύριο πράγμα είναι να κάνουμε τα πάντα με ψυχή.