Μακρύ υπνοδωμάτιο: χαρακτηριστικά άνετου σχεδιασμού

Το υπνοδωμάτιο είναι εκεί που περνάμε πολύ χρόνο, είναι ένα μέρος για ξεκούραση και ύπνο. Στο υπνοδωμάτιο μπορείτε να χαλαρώσετε, να καθίσετε ήσυχα, να κάνετε ένα διάλειμμα από την αγχωτική καθημερινότητα. Το υπνοδωμάτιο πρέπει να προκαλεί μόνο θετικά συναισθήματα. Όλα στην κρεβατοκάμαρα πρέπει να είναι ευχάριστα, να φέρνουν θετική διάθεση: τόσο έπιπλα όσο και αξεσουάρ. Χάρη στους σχεδιαστές, ο καθένας από εμάς μπορεί να κάνει την κρεβατοκάμαρα των ονείρων μας. Εάν θέλετε, μπορείτε να φτιάξετε ένα βασιλικό υπνοδωμάτιο, μπορείτε σε στιλ υψηλής τεχνολογίας ή Προβηγκίας, μπορείτε να απαριθμήσετε κομψές επιλογές για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πώς να δημιουργήσετε ένα άνετο περιβάλλον εάν το δωμάτιό σας έχει μη τυποποιημένα μεγέθη; Μην βιαστείτε να κάνετε μια επιλογή, προσεγγίστε την επισκευή του πιο οικείου δωματίου με κάθε ευθύνη. Και εμείς θα σας βοηθήσουμε σε αυτό.

Στενό μακρύ υπνοδωμάτιο

Ο σχεδιασμός του σχεδιασμού ενός στενού, μεγάλου υπνοδωματίου εγείρει πολλά ερωτήματα. Πράγματι, σε ένα τέτοιο δωμάτιο, πρέπει να τακτοποιήσετε σωστά τα έπιπλα, να επιλέξετε το σωστό χρώμα για ταπετσαρία και κουρτίνες, έτσι ώστε το δωμάτιο να μην φαίνεται ακόμη πιο στενό. Προκειμένου να επεκταθεί οπτικά το δωμάτιο, ο σχεδιασμός πρέπει να γίνει σε ανοιχτά χρώματα. Εάν οι τοίχοι είναι επικολλημένοι με φως και ταυτόχρονα, δροσερές αποχρώσεις ταπετσαρίας, θα επεκτείνετε οπτικά το δωμάτιο..

Όσον αφορά τις κουρτίνες και τα τούλια, για ένα στενό υπνοδωμάτιο είναι καλύτερα να εγκαταλείψετε τα ογκώδη, βαριά υφάσματα και τα λαμπρεκίνια δεν θα λειτουργήσουν. Η ιδανική λύση για τη διακόσμηση παραθύρων σε ένα στενό μακρύ υπνοδωμάτιο θα ήταν μετάξι ή σατέν για κουρτίνες, οργάντζα ή πέπλο. Όπως μπορείτε να δείτε, το παιχνίδι με τα χρώματα δεν είναι δύσκολο να κάνει το εσωτερικό ενός στενού, μεγάλου υπνοδωματίου άνετο και άνετο..

Μακρύ συρταριέρα στο υπνοδωμάτιο

Αναπόσπαστο μέρος του εσωτερικού του υπνοδωματίου είναι μια συρταριέρα. Ένα μακρύ συρταριέρα στο υπνοδωμάτιο μπορεί να χρησιμεύσει όχι μόνο για την αποθήκευση πραγμάτων, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως τραπεζαρία. Μπορείτε να εγκαταστήσετε μια τηλεόραση, κοσμήματα σε αυτήν. Όταν επιλέγετε μια συρταριέρα, ακολουθήστε μερικούς κανόνες. Το επιλεγμένο μοντέλο πρέπει να αντιστοιχεί στο μέγεθος του δωματίου, το προϊόν πρέπει να είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας, η διάρκεια ζωής του συρταριού εξαρτάται από αυτό. Το χρώμα του συρταριού που θα επιλέξετε πρέπει να ταιριάζει με το χρώμα των επίπλων στο δωμάτιο..

Η μακριά συρταριέρα μπορεί να εξοπλιστεί με διάφορα στοιχεία, συρτάρια, ανοιχτά ράφια και πολλά άλλα. Η μακριά συρταριέρα είναι τόσο ευέλικτη που μπορεί να ταιριάξει με οποιοδήποτε στυλ υπνοδωματίου.

Μακριά φωτιστικά στο υπνοδωμάτιο

Ο φωτισμός στην κρεβατοκάμαρα παίζει μεγάλο ρόλο στη δημιουργία ενός εσωτερικού χώρου. Οι μακριές λάμπες του σωστού σχήματος θα δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα άνεσης και ειρήνης. Οι λαμπτήρες μπορούν να χωριστούν σε τρεις τύπους: μοντέρνους, κλασικούς, υπερσύγχρονους. Τα εξαιρετικά μοντέρνα κρεμαστά φωτιστικά είναι πολύ δημοφιλή. Τέτοιοι λαμπτήρες τοποθετούνται αρκετά χαμηλά στο κεφάλι του κρεβατιού, γεγονός που καθιστά δυνατή τη λειτουργία ως νυχτερινό φως. Τα κρεμαστά μοντέλα μπορούν να έχουν ένα ή περισσότερα αμπαζούρ από ύφασμα, ξύλο ή μέταλλο. Στην κρεβατοκάμαρα, οι μακριές λάμπες με αμπαζούρ σε σχήμα μπάλας φαίνονται πιο συμφέρουσες, αυτό το σχήμα παρέχει διάχυτο φως που είναι ευχάριστο στο μάτι.

Χαλιά κρεβατοκάμαρας με βαθιά στοίβα

Για πολύ καιρό, τα χαλιά με μακρύ σωρό δεν ήταν δημοφιλή, πιστεύεται ότι είναι πολύ δύσκολο να καθαριστούν. Αλλά τώρα, όταν κάθε νοικοκυρά έχει μια ισχυρή ηλεκτρική σκούπα, η φροντίδα για ένα τέτοιο χαλί απλοποιείται πολύ. Το καλύτερο δωμάτιο για χαλιά βαθιάς στοίβας είναι, φυσικά, το υπνοδωμάτιο. Πόσο ωραίο είναι να ξυπνάς το πρωί και, σηκωμένος από το κρεβάτι, να νιώθεις τη ζεστασιά κάτω από τα πόδια σου από το μαλακό άνετο χαλί.

Τα στρογγυλά χαλιά είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στους αγοραστές. Τα χαλιά μεγάλου σωρού είναι κατασκευασμένα από συνθετικά ή φυσικά υλικά, η τιμή του προϊόντος εξαρτάται από αυτό. Το ύψος του σωρού κυμαίνεται από 3 έως 10 εκατοστά. Όταν αγοράζετε ένα χαλί βαθιάς στοίβας, επιλέξτε ένα βαρύτερο χαλί. Δεν ξυπνά για να γλιστρήσει στο πάτωμα και γρήγορα ισιώνει μετά το στρίψιμο.

Ζώνη μακράς κρεβατοκάμαρας

Συχνά συμβαίνει ότι ένα δωμάτιο πρέπει να χωριστεί σε δύο σημασιολογικές ζώνες. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για μια μεγάλη κρεβατοκάμαρα στην οποία ζουν δύο παιδιά. Το δωμάτιο μπορεί να χωριστεί με ξύλινα πηχάκια, φαίνονται αρκετά λακωνικά και χωρίζουν οπτικά το χώρο. Εάν πρέπει να διαιρέσετε το δωμάτιο οικονομικά και γρήγορα, η μέθοδος ζωνών στην οροφή είναι κατάλληλη.

Στο εσωτερικό με ανατολίτικα κίνητρα, η ζώνη με ιαπωνικές κουρτίνες θα είναι κατάλληλη. Επίσης, η χωροθέτηση σε ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας ένα ράφι. Το ράφι μπορεί να κατασκευαστεί με μερικώς κλειστά ράφια, τα οποία θα επιτρέψουν στο φως να περάσει στο δεύτερο μέρος του δωματίου. Τα στοιχεία ζωνών με τη μορφή ταπετσαρίας όχι μόνο θα βοηθήσουν στην οριοθέτηση ενός μεγάλου υπνοδωματίου, αλλά και θα διαφοροποιήσουν το εσωτερικό, θα το κάνουν ζεστό και πρωτότυπο.

Έπιπλα σε ένα μακρόστενο υπνοδωμάτιο

Ο σχεδιασμός ενός στενού υπνοδωματίου μπορεί εύκολα να δημιουργηθεί όμορφο και άνετο. Για να μην μοιάζει το υπνοδωμάτιό σας με ένα τρέιλερ, δεν πρέπει να τακτοποιείτε έπιπλα κατά μήκος και των δύο τοίχων, εστιάζοντας σε έναν από αυτούς. Για παιδικό δωμάτιο, είναι κατάλληλη μια διάταξη επίπλων με ένα γράμμα «NS». Καθρέπτες, ταπετσαρίες, γυαλιστερές επιφάνειες θα σας βοηθήσουν να επεκτείνετε οπτικά τους τοίχους. Και τοποθετώντας ένα χαμηλό πουφ κοντά στο ψηλό ντουλάπι, αραιώνετε το δωμάτιο με αδιάκριτες πινελιές, που θα επεκτείνουν οπτικά το υπνοδωμάτιο..

Σημαντικό ρόλο σε ένα στενό μακρύ υπνοδωμάτιο παίζει η εγκατάσταση μιας κουκέτας. Το κρεβάτι μπορεί να εγκατασταθεί κατά μήκος ή κατά μήκος του δωματίου, όλα εξαρτώνται από το πλάτος του υπνοδωματίου σας. Προσθέστε στρογγυλεμένα αντικείμενα στο δωμάτιο: στρογγυλά μαξιλάρια, ντουλάπα με ημικυκλικό τραπέζι και ένα στρογγυλό χνουδωτό χαλί δίπλα στο κρεβάτι. Σε δωμάτια με περιορισμένο χώρο, λάβετε υπόψη όχι μόνο τις επιθυμίες σας, αλλά και τις διαστάσεις του δωματίου.

Ένα σωστά επιπλωμένο υπνοδωμάτιο και ένας σωστά δημιουργημένος χώρος είναι η μέγιστη άνεση για κάθε ιδιοκτήτη. Όταν δημιουργείτε ένα σχέδιο σχεδιασμού μεγάλου υπνοδωματίου, προσπαθήστε πρώτα να φανταστείτε το δωμάτιο. Σε τι στυλ θα θέλατε να δείτε το υπνοδωμάτιό σας, τι είδους φωτισμός σας αρέσει περισσότερο, επιλέξτε το χρώμα της ταπετσαρίας για την κρεβατοκάμαρα. Εάν δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να πραγματοποιήσετε ανεξάρτητα όλες τις επιθυμίες σας, είναι καλύτερο να επικοινωνήσετε με επαγγελματίες σχεδιαστές για βοήθεια..