Σαλόνι φιστίκι: τρυφερότητα και απόλυτη αρμονία στο σχεδιασμό

Το σαλόνι είναι το δωμάτιο στο οποίο γίνονται δεκτοί οι επισκέπτες. Ωστόσο, σε αντίθεση με τον άμεσο σκοπό τους, οι ιδιοκτήτες προτιμούν να χαλαρώνουν στο σαλόνι μετά από μια δύσκολη μέρα, να παρακολουθούν ενδιαφέρουσες ταινίες με όλη την οικογένεια. Το εσωτερικό του σαλονιού μπορεί να διακοσμηθεί σε διαφορετικά στυλ, αλλά ένα τέτοιο δωμάτιο πρέπει να είναι άνετο, εργονομικό, όμορφο. Ο μοντέρνος σχεδιασμός του καθιστικού είναι συχνά φωτεινός και μοναδικός. Για λόγους ευκολίας, μερικοί άνθρωποι συνδυάζουν το σαλόνι με κουζίνα ή μπαλκόνι, αυτό σας επιτρέπει να κάνετε το εσωτερικό σας πιο ελκυστικό και λειτουργικό..

Σαλόνι σε χρώμα φιστίκι

Εδώ και αρκετά χρόνια, το χρώμα του φιστικιού δεν έχει βγει από τη μόδα. Οι ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις του απλώς μας αιχμαλωτίζουν με τη λαμπρότητα και την αρχοντιά τους, δημιουργώντας μια ξεχωριστή διάθεση. Το σαλόνι σε χρώμα φιστικιού γεμίζει ενέργεια και καλή διάθεση. Το χρώμα του φιστικιού ταιριάζει πολύ με τις κρύες και ζεστές αποχρώσεις. Για να αλλάξετε το κύριο χρώμα του σαλονιού σας σε φιστίκι, δεν είναι καθόλου απαραίτητο να κολλήσετε ξανά την ταπετσαρία, αρκεί να γεμίσετε το δωμάτιο με διάφορα στοιχεία αυτού του χρώματος, μαξιλάρια, ένα μαλακό χαλί, κουρτίνες και το δωμάτιό σας θα γεμίσει αμέσως με έντονο φως και θετικά συναισθήματα.

Εσωτερικό σαλονιού σε χρώμα φιστίκι

Το χρώμα του φιστικιού είναι κοινό σε πολλά κλασικά στυλ. Ο σχεδιασμός του σαλονιού σε αυτό το χρώμα προάγει τη χαλάρωση και ακόμη και την ανακούφιση από το άγχος. Η σκιά φιστικιού ταιριάζει καλά με λευκό, γκρι, κόκκινο, καφέ, μοβ. Όταν έχετε κουραστεί από το λευκό χρώμα της ταπετσαρίας, μπορείτε να το αντικαταστήσετε με ασφάλεια με φιστίκι Αιγίνης, όχι μόνο στους τοίχους, αλλά και στο ταβάνι.

Ο καναπές σε χρώμα φιστικιού θα διακοσμήσει το σαλόνι. Οι κουρτίνες φαίνονται εξίσου καλές σε αυτό το χρώμα. Ωστόσο, όταν διακοσμείτε ένα σαλόνι, δεν πρέπει να σχεδιάζετε μόνο σε χρώμα φιστικιού, να σταματάτε σε ορισμένα στοιχεία, για παράδειγμα, τοίχους και κουρτίνες φιστικιών και γκρι έπιπλα ή αντίστροφα.

Κουζίνα-σαλόνι φιστίκι

Συνδυασμένο σαλόνι με κουζίνα, ιδανικό για μοντέρνα διαμερίσματα. Αυτή είναι η αναζήτηση χώρου και ευκολίας. Επιπλέον, η συνδυασμένη κουζίνα με το σαλόνι καθιστά δυνατή την ενημέρωση του σχεδιασμού και την πραγματοποίηση των επιθυμιών σας στο εσωτερικό. Το χρώμα του φιστικιού είναι ιδανικό για σκοτεινά δωμάτια με παράθυρα που βλέπουν στη σκιερή πλευρά. Στην περιοχή της κουζίνας, το χρώμα φιστικιού χρησιμοποιείται συνήθως με τη μορφή πλακιδίων τοίχου, στην τραπεζαρία και την περιοχή αναψυχής, οι τοίχοι επικολλούνται ή βάφονται στο ίδιο χρώμα.

Για έπιπλα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φιστίκι εν μέρει, για παράδειγμα, το τραπέζι φαγητού θα είναι καφέ ή γκρι και οι καρέκλες είναι φιστίκι. Είναι επίσης απαραίτητο να διακοσμήσετε το σαλόνι: μαξιλάρια από φιστίκι στον καναπέ, μικρά διακοσμητικά στοιχεία σε αυτό το χρώμα, τα φυτά του σπιτιού θα φαίνονται επίσης πολύ όμορφα σε ένα τέτοιο εσωτερικό. Αυτή η λύση είναι κατάλληλη για κλασικά, Προβηγκία και ακόμη και μοντέρνο στυλ..

Κουρτίνες φιστίκι στο σαλόνι

Χωρίς ασυνήθιστες και όμορφες κουρτίνες, το εσωτερικό του σαλονιού δεν θα είναι ποτέ πλήρες. Η ατμόσφαιρα άνεσης και ζεστασιάς στο σαλόνι θα δημιουργηθεί από κουρτίνες σε χρώμα φιστικιού. Για ένα φωτεινό σαλόνι, μπορείτε να κανονίσετε ένα άνοιγμα παραθύρου με χοντρές κουρτίνες φιστικιών, αλλά για σκοτεινά δωμάτια, οι κουρτίνες από φυσικό ελαφρύ υλικό που μπορούν εύκολα να αφήσουν φως στο δωμάτιο είναι ιδανικές.

Μπορείτε να συμπληρώσετε τις κουρτίνες με πιάσιμο ή λαμπρέκι. Συνιστάται να προσθέσετε λεπτό λευκό τούλι στις κουρτίνες φιστικιών στο σαλόνι. Χάρη στον αρμονικό συνδυασμό, θα έχετε αισθητική απόλαυση από τον σωστό συνδυασμό. Αλλά και οι σόλο κουρτίνες φιστικιών φαίνονται τέλειες..

Ταπετσαρία φιστικιού στο σαλόνι

Η σύγχρονη επιλογή ταπετσαριών είναι πολύ μεγάλη και φαίνεται ότι η επιλογή της σωστής δεν θα είναι δύσκολη. Αυτό όμως δεν ισχύει. Κατά την επιλογή ταπετσαρίας, πρέπει να λάβετε υπόψη την ποιότητα, τον τύπο και, φυσικά, το χρώμα τους. Οι περισσότεροι σχεδιαστές προτείνουν ταπετσαρίες σε χρώμα φιστικιού για το σαλόνι. Αυτό το χρώμα προκαλεί θετικά συναισθήματα σε ένα άτομο και καταπρανει. Ταπετσαρία φιστικιού σε κλασικό στυλ είναι κατάλληλο για συνδυασμό με ασημένιες ρίγες.

Στο στυλ της Προβηγκίας, το φιστίκι είναι δημοφιλές σε συνδυασμό με μοτίβο λουλουδιών. Αυτές οι ταπετσαρίες ταιριάζουν απόλυτα σε οποιοδήποτε στυλ του καθιστικού σας. Μόνο ένας τοίχος του σαλονιού μπορεί να διακοσμηθεί με μια φωτεινή επίστρωση, για παράδειγμα, στην περιοχή όπου βρίσκεται ο καναπές. Αυτή η απόχρωση είναι σε απόλυτη αρμονία με τα ξύλινα έπιπλα. Σε μια τέτοια ατμόσφαιρα είναι ευχάριστο να περνάτε ελεύθερο χρόνο και να συναντάτε επισκέπτες..

Αραιωμένο φιστίκι, τα εσωτερικά αντικείμενα θα βοηθήσουν. Λευκό τούλι και καφέ διακόσμηση.

Μπεζ και φιστίκι σαλόνι

Ο συνδυασμός μπεζ με φιστίκι είναι καλό για μικρά σαλόνια. Αυτά είναι φρέσκα, ευαίσθητα χρώματα. Το εσωτερικό σε συνδυασμό μπεζ και φιστικιού θα πρέπει να είναι ήρεμο και διακριτικό, ενώ είναι πολύ κομψό..

Εάν δεν θέλετε να κολλήσετε ξανά την ταπετσαρία και θέλετε να αλλάξετε το εσωτερικό του σαλονιού, τοποθετήστε έναν καναπέ φιστικιών με μπεζ μαξιλάρια στο δωμάτιο, κρεμάστε διπλές μπεζ κουρτίνες και φιστίκι στα παράθυρα. Ένα άνετο χαλί σε μπεζ και φιστίκι μπορεί να τοποθετηθεί στο πάτωμα. Αυτές οι προφορές θα γεμίσουν το σαλόνι σας με φως και φρεσκάδα..

Ο συνδυασμός φιστικιού και άλλων χρωμάτων για το σχεδιασμό του καθιστικού

Το χρώμα του φιστικιού είναι μια μάλλον ουδέτερη απόχρωση, αλλά ο καλύτερος συνδυασμός επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας τα ακόλουθα χρώματα: λευκό, είναι σε θέση να φέρει μια ήρεμη, ευχάριστη ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του σαλονιού.

Το έξυπνο πορτοκάλι σε συνδυασμό με φιστίκι Αιγίνης θα δημιουργήσει μια ζεστή και χαρούμενη διάθεση.

Ο συνδυασμός του γκρι με το φιστίκι Αιγίνης θα φέρει μια ιδιαίτερη κομψότητα και πολυτέλεια στο εσωτερικό του σαλονιού.

Το κόκκινο με φιστίκι θα γοητεύσει με τον πλούτο και το βάθος του.

Δεν συνιστάται ο συνδυασμός ενός λεπτού φιστικιού με ένα βαθύ πράσινο χρώμα, το φωτεινό χρώμα θα χαθεί στο φόντο μιας ζοφερής βαλτώδους σκιάς.

Το φιστίκι είναι μια λεπτή απόχρωση του πράσινου που δημιουργεί απαλούς συνδυασμούς αντίθεσης. Ο συνδυασμός χρώματος φιστικιού στο εσωτερικό του σαλονιού δημιουργεί μια ευχάριστη ενέργεια, μας θυμίζει τη φρεσκάδα του πρωινού. Η φυσική ομορφιά αυτού του χρώματος προσελκύει τους σχεδιαστές και εμπνέονται να ενσωματώσουν αυτό το χρώμα στα δημιουργικά τους έργα..