Bachelor’s apartment: αξιοπρεπής στέγαση για έναν πραγματικό άντρα

Πόσα μπορεί να πει η εμφάνιση μιας κατοικίας για τον ιδιοκτήτη της! Μια ματιά στο διαμέρισμα αρκεί για να προσδιοριστεί όσο το δυνατόν ακριβέστερα ποιος ζει σε αυτό: μια οικογένεια με πολλά παιδιά, ένα ηλικιωμένο ζευγάρι ή ένα ανύπαντρο κορίτσι. Ωστόσο, σήμερα δεν χρειάζεται να μαντέψουμε ποιος ακριβώς είναι ο ιδιοκτήτης μιας κατοικίας που βρίσκεται σε ένα από τα πολυώροφα κτίρια μιας θορυβώδους πόλης, αφού αυτό είναι γνωστό εκ των προτέρων. Θα επισκεφθούμε το διαμέρισμα ενός επιτυχημένου σύγχρονου ανθρώπου που δεν είχε ακόμη χρόνο να κάνει οικογένεια και παιδιά..

Bachelor σαλόνι

Αυτό που διακρίνει την κατοικία ενός εργένη από ένα συνηθισμένο διαμέρισμα στην πόλη?

Bachelor's apartment

Έτσι, μπροστά μας είναι ένα τυπικό διαμέρισμα ενός ανύπαντρου άντρα. Το σύγχρονο καταφύγιο εργένη αποτελείται από πολλά δωμάτια. Το πιο ευρύχωρο από αυτά περιέχει αρκετές σημαντικές λειτουργικές περιοχές:

– ένα μέρος για καθημερινή ξεκούραση

– μίνι βιβλιοθήκη

– καντίνα;

– μελέτη.

Διαμέρισμα νεαρού άνδρα

Πρέπει να σημειωθεί ότι το εσωτερικό ολόκληρου του διαμερίσματος έχει σχεδιαστεί στο ίδιο στυλ. Δεν υπάρχει τίποτα κραυγαλέο, προκλητικό και εξαιρετικά μοντέρνο εδώ. Μάλλον, είναι ένα δίδυμο τέτοιων τάσεων σχεδιασμού όπως το μοντέρνο και το ρετρό στυλ. Ο συνδυασμός χρωμάτων που επιλέχθηκε για τη διακόσμηση του διαμερίσματος είναι αρκετά συνεπής με τη γενική διάθεση του σπιτιού ενός μόνο άντρα. Στο εσωτερικό κυριαρχούν οι ανοιχτές αποχρώσεις: λευκό, καφέ-μπεζ και γκρι.

Bachelor σαλόνι

Η περιοχή αναψυχής καταλαμβάνει τη μεγαλύτερη περιοχή στο κεντρικό δωμάτιο του διαμερίσματος. Υπάρχουν όλα εδώ που βοηθούν στη δημιουργία μιας αίσθησης άνεσης μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά:

Καναπές σε διαμέρισμα εργένη

Ένας μεγάλος μαλακός καναπές, επενδυμένος με πρακτικό γκρι ύφασμα, μπορεί να αυξηθεί εάν είναι απαραίτητο. Ένα γκρι και λευκό χαλί συνονθύλευμα φαίνεται υπέροχο δίπλα σε ταπετσαρίες και υφάσματα του ίδιου χρώματος. Μια λευκή πολυθρόνα σε συνδυασμό με φωτιστικό δαπέδου και μαξιλάρια συμπληρώνει το συνολικό συνδυασμό χρωμάτων. Ένα μικρό τραπεζάκι σαλονιού με στρογγυλή κορυφή σε τρία καμπύλα πόδια εκτελεί αποκλειστικά διακοσμητική λειτουργία: στην επιφάνεια του τοποθετείται ένα δοχείο για φρέσκα λουλούδια πρωτότυπης μορφής..

Άνετη γωνιά του εργένη

Απέναντι από την περιοχή αναψυχής είναι μια μικρή συρταριέρα αντίκες γκρι-μοβ, η οποία χρησιμεύει για την αποθήκευση όλων των ειδών..

Μαλακό Οθωμανό για εργένη

Τα αντικείμενα που χρησιμοποιούνται από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού στην καθημερινή ζωή θα ταιριάζουν απόλυτα στα ράφια, στα συρτάρια και στην επιφάνειά του.

Γκρι vintage συρταριέρα Διακοσμητικά αξεσουάρ

Δεν υπάρχει συγκεκριμένος χώρος για την ανάγνωση βιβλίων και περιοδικών σε αυτό το διαμέρισμα. Μπορείτε να καθίσετε με ένα βιβλίο στα χέρια σας τόσο στα δεξιά του καναπέ όσο και στα αριστερά του. Σε ένα μέρος του δωματίου, ο ιδιοκτήτης της κατοικίας περιμένει μια απλή ξύλινη καρέκλα με απλό σχήμα, ένα μικρό αυτοσχέδιο τραπέζι και ένα ανοιχτό ντουλάπι για την αποθήκευση βιβλίων, καθώς και άλλα εξίσου σημαντικά αντικείμενα.

Γωνιά ανάγνωσης

Στην άλλη πλευρά του δωματίου, υπάρχουν έπιπλα, όπως μια καφετί-μπεζ πολυθρόνα, μια μεγάλη απαλή κρεμώδης οθωμανική, ένας σωρός παλιά περιοδικά στο πάτωμα και ένα στενό μεταλλικό ντουλάπι που χρησιμεύει ως χρηματοκιβώτιο και τραπεζάκι σαλονιού την ίδια ώρα..

Άνετη δερμάτινη πολυθρόνα

Η πολυθρόνα σε αυτό το μέρος του δωματίου έχει λιγότερο ασκητική εμφάνιση: είναι κατασκευασμένη από ξύλο και μαλακό ελαστικό δέρμα. Για να φωτίσετε αυτήν την περιοχή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ειδική επιτραπέζια λάμπα που στέκεται στη μεταλλική επιφάνεια του ντουλαπιού..

Πολυθρόνα Κατοικία Bachelor

Bachelor κυλικείο

Το τμήμα του δωματίου που αντιπροσωπεύει την τραπεζαρία περιλαμβάνει τα ακόλουθα έπιπλα και αξεσουάρ:

– συμπαγές ξύλινο τραπέζι ορθογώνιου σχήματος.

– τέσσερις καρέκλες σε μεταλλικά πλαίσια, μία από τις οποίες είναι ελαφρώς διαφορετική από τις άλλες.

– ένα αυτοσχέδιο τζάκι,

– μια τεράστια βιβλιοθήκη καταλήψεων

– δύο κρεμαστά φωτιστικά σε σίγαση πορτοκαλί πάνω από το τραπέζι φαγητού.

– κομψές εικόνες και φωτογραφίες με κορνίζες.

Δείπνο Ζώνη

Η επιμήκης ντουλάπα στο πάτωμα αξίζει ιδιαίτερη προσοχή. Η επιφάνειά του χρησιμοποιείται για την αποθήκευση πολλών εκπληκτικών αντικειμένων. Εδώ μπορείτε να δείτε ένα παλιό πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής με ακουστικά, μπουκάλια για αλκοολούχα ποτά και ένα μεταλλικό επιτραπέζιο φωτιστικό του αρχικού στρογγυλεμένου σχήματος..

Πρωτότυπο ράφι βιβλίων

Γραφείο πτυχίου

Ο χώρος εργασίας βρίσκεται στη γωνία του δωματίου. Η μελέτη καταλαμβάνει πολύ λίγο χώρο στο δωμάτιο, ωστόσο, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος. Ο χώρος εργασίας είναι εξοπλισμένος με γραφείο υπολογιστή με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ, άνετο επιτραπέζιο φωτιστικό, πολυθρόνα και ράφι τοίχου όπου μπορείτε να βάλετε όλα όσα χρειάζεστε για τη δημιουργική διαδικασία.

Τεχνητό τζάκι στο διαμέρισμα

Επιπλέον, το σαλόνι έχει έξοδο προς τη λότζια – ένα αρκετά μεγάλο, καλά φωτισμένο δωμάτιο. Υπάρχει ένας μικρός καναπές με λευκή επένδυση και παλιά έπιπλα σε ρετρό στυλ: ένα σταθερό σκαμπό, μια βάση και ένα μικρό πτυσσόμενο τραπέζι. Το πάτωμα στο δωμάτιο καλύπτεται με ένα ζεστό κάλυμμα, που θυμίζει μαλακό γρασίδι. Υπάρχουν επίσης πολλές κατσαρόλες με φρέσκα λουλούδια στο δωμάτιο..

Λότζια για εργένη Λευκός καναπές στο χαγιάτι

Bachelor υπνοδωμάτιο

Ο χώρος ύπνου βρίσκεται σε ξεχωριστό δωμάτιο. Ο μικρός χώρος φιλοξενεί:

– ένα φαρδύ κρεβάτι με μαξιλάρια διαφόρων σχημάτων.

– ένα συμπαγές κομοδίνο για να φιλοξενήσει τα απαραίτητα.

– ένα αρκετά μακρύ περβάζι παραθύρου που χρησιμεύει ως ράφι στο οποίο μπορείτε να βάλετε μερικά ενδιαφέροντα κομψά τζάκια.

Bachelor υπνοδωμάτιο

Το εσωτερικό του δωματίου είναι σχεδιασμένο σε χρώματα γαλακτώδους και καφέ. Οι κουρτίνες έχουν το πιο κορεσμένο χρώμα. Η ευγενής καφέ απόχρωση των κουρτινών ταιριάζει καλά με παστέλ τόνους τοίχων, επίπλων και υφασμάτων. Ένας πολυέλαιος φαίνεται κάπως ασυνήθιστος στο γενικό φόντο, που μοιάζει με μια μεγάλη μαύρη μπάλα φτιαγμένη από κλωστές.

Bachelor’s κουζίνα

Ο χώρος της κουζίνας σε αυτό το διαμέρισμα, όπως το υπνοδωμάτιο, καταλαμβάνει λίγο χώρο. Όλα εδώ είναι εξαιρετικά λειτουργικά: υπάρχει μια ζώνη για την προετοιμασία και τη θέρμανση απλών τροφίμων και πολλά μέρη για την αποθήκευση των πιο απαραίτητων σκευών κουζίνας.

Διακοσμητικά είδη Bachelor μαγειρικά σκεύη

Πιθανότατα, ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος δεν δίνει μεγάλη σημασία σε αυτό το δωμάτιο..

Κομψά αξεσουάρ

Η εικόνα ενός τυπικού διαμερίσματος εργένη είναι σχεδόν πλήρης. Και όλες οι λεπτομέρειες που δεν λαμβάνονται υπόψη από τους σχεδιαστές στη διαδικασία δημιουργίας αυτού του εσωτερικού θα τοποθετηθούν στη θέση τους από την ίδια τη ζωή.