Scaun moale din fasole în interior – design luminos și modern

Într-un interior modern, un articol, cum ar fi un scaun de fasole, este întruchiparea comodității, confortului și originalității. O piesă relativ nouă de mobilier fără rame pentru compatrioții noștri a devenit o adevărată descoperire în proiectarea spațiilor. Geanta de fasole are mai multe nume: un scaun de pere, un sac de fasole (tradus din engleză – o pungă de fasole), un scaun de pernă, un scaun cu otoman și altele. Acest model de scaun și-a primit numele datorită capacității de a se transforma, luând forma corpului uman sau o altă formă. Umplutura pentru astfel de scaune este bilele din polistiren expandat – un material sigur și confortabil. Scaunul se potrivește perfect în orice interior:

Geanta de fasole între fotolii portocalii Avantaje

  • compactitatea și mobilitatea vă permit să o plasați în orice cameră;
  • siguranța, moliciunea și ușurința sunt principalele cerințe pentru camera unui copil;
  • capacele exterioare detașabile sunt ușor de curățat de murdărie;
  • umplutura reține căldura corpului uman;
  • vă permite să vă relaxați complet și să mențineți coloana vertebrală în cea mai confortabilă poziție.

dezavantaje

  • bilele din spumă de polistiren sunt mototolite în timpul funcționării, prin urmare este necesar să umpleți capacul interior cu ele din când în când, deși acest lucru «minus» poate fi transformat în «un plus»: odată cu creșterea copilului, dimensiunea scaunului poate fi mărită;
  • partea inferioară a capacului, care este în contact cu podeaua, se va subția cu ușurință.

Opțiuni de plasare pentru scaune fără ramă

Scaunul pentru sac de fasole poate fi folosit pentru a echipa o zonă de relaxare în orice cameră. Este suficient să plasați dispozitive de iluminat și obiecte pentru activitatea dvs. preferată lângă:

Scaun pastilă verde deschis lângă fereastră

În birou, puteți echipa o mică zonă de relaxare cu un scaun-puf, unde vă puteți relaxa fără a părăsi camera:

Scaun alb cu fasole în fața mesei

Livingul sau holul, în care sunt amplasate scaunele de pernă, vor căpăta un aspect modern și vor da originalitate interiorului:

Două scaune de fasole maro în fața șemineului Trei scaune cu sac de fasole în sufragerie

Cameră pentru copii cu scaune transformante

Cel mai potrivit loc pentru un scaun cu pere este spațiul camerei unui copil. Datorită greutății ușoare a coșului de rulare (de la 3 la 8 kg), copilul îl va putea trage în orice loc convenabil pentru el. Lipsa de suporturi sau suporturi va preveni deteriorarea pardoselii în timpul repoziționării. Copiii trebuie să își schimbe adesea poziția corpului, să întărească mușchii adânci ai spatelui, astfel încât această piesă de mobilier tapițat este indispensabilă pentru un colț sau cameră pentru copii.

Scaun de pere în colțul din grădiniță

În plus față de confortul și calitățile de păstrare a sănătății, un scaun cu fasole este un decor original pentru interiorul camerei unui copil sau adolescent. Capacul exterior poate fi selectat dintr-o țesătură care se potrivește cu direcțiile de stil ale interiorului sau cu schema generală de culori:

Două scaune cu sac de fasole turcoaz în grădiniță Geanta de fasole într-o învelitoare de pânză din grădiniță

Scaunul se poate remarca atât prin culoare, cât și prin formă, în decorul interior al camerei. Acest lucru va fi extrem de apreciat de adolescenți și tineri artiști de avangardă, care tind să-și exprime protestul nu numai în judecăți, muzică, ci și în propria cameră. Formele existente de fasole vor adăuga varietate interiorului și vor crea un accent luminos. Acestea pot fi scaune nu numai sub forma unei pere sau a unei pungi, ci și un mini-cilindru sau o tabletă. Alegând o configurație extravagantă sau o nuanță a unui scaun-puf, adolescenții își vor putea exprima interiorul «eu sunt»:

Scaun cu pernă portocalie Panou portocaliu strălucitor, cu o pasăre pe perete Scaun cu pilule portocalii

Țesătura pentru tapițeria schimbătoare a sacilor de fasole poate fi selectată într-o mare varietate de moduri. Pentru un interior în culori pastelate, cu o atmosferă propice relaxării, un fotoliu într-o husă confecționată din țesătură moale este perfect. Această opțiune este potrivită atât pentru băieți, cât și pentru fete:

scaun sac de fasole într-o învelitoare bej bej

Pentru copii, este recomandabil să selectați țesături de tapițerie pentru învelișuri care sunt dense, higroscopice și fără marcaj:

Trei scaune maro cu fasole în dormitorul copiilor

Într-o cameră cu un design feminin caracteristic, un scaun transformant tapițat poate sublinia, de asemenea, această direcție specială de design:

Scaun otoman roz în creșă Scaun sac de fasole roz pal pe pereți verzi Candelabru din fier forjat cu lumânări în creșă

Pentru un interior neutru, fără o indicație clară a sexului copilului, este adecvat să instalați fotolii-pufuri de dimensiuni medii și culori neutre:

Două scaune cu sac de fasole în grădiniță cu saltele albastre Scaun cu sac de piersici și lampă pentru sifonier

Dacă așezați un scaun cu pernă lângă o bibliotecă, va fi convenabil pentru copil să citească cărți fără a încorda mușchii și ochii spate (așa cum se întâmplă atunci când stai pe un scaun sau întins pe un pat). Mai mult, cu cea mai mică oboseală, vă puteți schimba imediat poziția și puteți continua să citiți:

Scaun pernă fucsia cu pereți turcoaz

Pungile mari de fasole sunt foarte populare pentru toți copiii, deoarece astfel de scaune pot fi folosite ca echipament sportiv sau pot fi complet confortabile în el:

Covor oval din răchită în grădiniță cu scaun de pernă

Puteți așeza un scaun cu sac de fasole în zona de exerciții, astfel încât copilul să nu depășească munca, deoarece în orice moment va putea schimba tipul de activitate și se va relaxa la jogging:

Scaun Jacquard cu fasole cremson lângă ferestre panoramice Scaun cu pilule roșii în pepinieră albă covor rotund pe podea și scaun albastru

În loc de un scaun mare fără ramă, puteți găzdui două scaune de mărime medie. Aceasta va crea un spațiu suplimentar pentru primirea oaspeților copilului:

Două fotolii turcoaz într-un dormitor verde pentru copii

Atunci când cumpărați un scaun cu sac de fasole pentru o grădiniță, este imperativ să luați măsuri de precauție de bază:

Fotolii-genți ca parte a stilului interior

Cu ajutorul husei textile interschimbabile, puteți evidenția originalitatea oricărui stil de cameră. De exemplu, o cameră în stil rustic (țară aspră) va completa perfect un scaun cu sac de fasole într-o husă care seamănă cu o cârpă de casă:

Geanta de fasole în stil rustic

În dormitorul pentru bebeluși, scaunele cu pere vor înlocui fotoliile tradiționale, ușurând astfel spațiul și creând un aspect extraordinar pentru cameră:

Pat roz și două scaune de pernă albe

Într-o cameră în care o companie prietenoasă de oameni creativi are nevoie de o atmosferă relaxată de comunicare, un scaun cu beanbag într-o carcasă strălucitoare într-o culoare contrastantă este un atribut necesar:

Scaun galben strălucitor și canapea maro

Un scaun moale cu beanbag se va potrivi perfect în interiorul unei camere de tineret în stil sport:

Steagul britanic pe canapea și un scaun albastru

În sala de biliard, pentru ca jucătorii să se relaxeze, puteți ridica scaune originale pentru tabletă care pot fi combinate cu alte accesorii:

Scaune roșii în sala de biliard

Scaunele fără rame sunt o invenție confortabilă și confortabilă, în special pentru persoanele cu probleme musculare la spate, femeile însărcinate și copiii. Pentru cei care sunt în căutarea unor soluții non-standard și creative pentru amenajarea interioară, răsadurile de fasole vor deveni un element indispensabil al decorului.