Mobilier la modă 2015

S-a întâmplat ca în fiecare an moda să ne ofere ceva nou. Acest lucru se aplică aproape tuturor, dar se acordă o atenție sporită garderobei și designului interior. Cu un dulap, desigur, este mai ușor, dar schimbarea designului într-un apartament sau casă este mult mai dificilă și este foarte costisitoare. Prin urmare, designerii mondiali și dezvoltatorii de tendințe ale modei în domeniul interioarelor gândesc foarte atent la toate și acordă atenție nu numai frumuseții, ci și practicității. Pe scurt, în 2015 accentul este pus pe mobilier confortabil și funcțional, precum și simplu și elegant. Dar cel mai important lucru este un zbor neîngrădit de imaginație, o combinație de diverse stiluri și orice dorește inima ta. Fără reguli și restricții.

Mobilier 2015 Mobilier la modă 2015

Materiale (editați)

În ceea ce privește materialele, putem spune că principalul lucru este încă lemnul. Mulți cred că este imposibil să îi supraestimăm importanța, iar mobilierul din lemn nu se va demoda niciodată. Eco-designul a fost popular de foarte mult timp și este puțin probabil ca lucrurile să se schimbe mult în timp. Din ce în ce mai mulți oameni își dau seama de importanța de a fi aproape de natură. Și în 2015, acordă preferință produselor din lemn netratate, se crede că textura naturală a lemnului și a fibrelor sale arată mult mai frumoasă și mai originală. Desigur, lemnul trebuie prelucrat corespunzător, dar pentru aceasta este mai bine să folosiți substanțe incolore. Apropo, în interior, unde predomină lemnul, nu ar trebui să existe multe culori strălucitoare, altfel va rezulta suprasaturarea..

Mobila din lemn Interior cu lemn Avantajul lemnului în interior Lemn în interior

Mobilierul acoperit cu piele nu este inferior ca popularitate lemnului. Este practic, elegant și arată întotdeauna scump. Profesioniștii sugerează utilizarea mobilierului din piele în nuanțe crem, gri, negru și maro. Și, de asemenea, acordați atenție combinației de suprafețe mate și lucioase, adică piele și lemn în culori contrastante.

Design interior 2015

Notă

Mobilierul tapițat din piele care nu este tratat cu substanțe chimice tind să aibă nuanțe de maro subtile..

Canapelele și fotoliile din piele matlasate sunt acum cele mai scumpe și sofisticate. Doamnele pline de farmec își decorează chiar mobilierul cu pietre scumpe. Ei bine, și, desigur, mobilierul în stil Vintage este de asemenea relevant – vechi, sau mai bine zis, îmbătrânit artificial din lemn prețios, cupru, alamă, piele lucrată manual și așa mai departe. Abraziuni și rugozități sunt binevenite. Și, apropo, nu este necesar ca toate articolele de interior să fie în același stil, cel mai interesant lucru în moda din 2015 este că poți combina incongruența, să faci orice experimente îți plac și să întruchipezi cele mai sălbatice fantezii.

Combinație de incongruenți

Nou pentru 2015 este pielea de pește. Au învățat cu succes să-l folosească pentru tapițarea mobilierului. Acesta este un material foarte durabil, cu o textură atrăgătoare, nu se încrețește, poate fi perfect vopsit în culori strălucitoare, care vor străluci la soare.

Pielea de pește intră la modă ca o opțiune excelentă de tapițerie pentru mobilier

Tapițerie pentru piele de pește

De asemenea, designerii mondiali au prezentat mobilier din plexiglas, datorită căruia interiorul capătă aerisire și ușurință. Este recomandat să combinați astfel de piese de mobilier cu elemente clasice..

Varietatea materialelor din 2015 este pur și simplu de neimaginat, puteți combina diverse texturi: plastic retro și modern, lemn, metal, sticlă și așa mai departe..

Formulare

Articolele de mobilier în forme geometrice arată foarte la modă și moderne. Liniile stricte și desenele corecte subliniază soliditatea spațiilor și respectabilitatea proprietarilor..

  • Formele geometrice ale mobilierului reflectă severitatea și concizia proprietarilor.

    Forme geometrice stricte ale mobilierului

  • Accentuați respectabilitatea și modernitatea

    Concizie și farmec

  • Este frumos, elegant și sofisticat

    Respectabilitatea formelor geometrice ale mobilierului

ÎnainteUrmător123

Simplitatea, concizia și tendințele minimaliste sunt vizibile în toate. 2015 nu este susținut de o tendință nouă, dar totuși foarte populară «interioare din culise», care se vede clar pe exemplul bucătăriei, adică întreaga componentă funcțională este ascunsă în spatele fațadelor mobilierului.

Deși rafturile de deschidere sunt, de asemenea, bune, ele sunt mai des utilizate pentru decorare..

Rafturi pentru decor Rafturi deschise

Formele simplificate, rotunjite și futuriste continuă să fie populare. Mobilierul sub formă de blocuri, de exemplu, sau alte forme incredibile uimesc imaginația și vă permit să vă aruncați în atmosfera a ceva ireal și îndepărtat.

Mese neobișnuite Mobilier futurist Fotoliu neobișnuit Mobilier simplificat

Mobilierul cu un strat de relief este, de asemenea, foarte apreciat, ceea ce va transforma interiorul într-un obiect de artă folosind panouri 3D volumetrice decorative..

Mobilier în relief

Pentru bucătării, designul interior modern oferă blaturi ultra-subțiri care sunt elegante, elegante și confortabile. În plus, chiar și blaturile foarte subțiri pot fi făcute suficient de puternice. De asemenea, blaturile de bare sunt utilizate pe scară largă în 2015. Acest element de design, cu sarcina sa funcțională inerentă, poate avea o textură, culoare și grosime diferite, precum și poate fi realizat din orice material și poate avea suporturi pentru bare. Ideea este că ghișeele de baruri sunt acum foarte convenabile și funcționale, mai ales în cazurile în care bucătăria este combinată cu camera de zi.

Baruri de bar în interiorul modern

Din această combinație, urmează transformarea mobilierului în sine. De exemplu, un set de bucătărie poate dobândi secțiuni suplimentare care vor servi și ca mobilier pentru camera de zi. Adică, astfel de mobilier ar trebui să fie frumos, confortabil și elegant..

Paleta de culori

2015 este marcat ca un an distractiv și vesel. În principal predomină culorile strălucitoare. Cel mai popular este mov, care poate fi folosit în siguranță în orice stil. Având în vedere strălucirea acestei culori, se poate presupune că ar trebui folosită, de regulă, într-un interior minimalist. Dar aceasta este regula. Iar designul din 2015 nu acceptă regulile. Prin urmare, îl folosim așa cum vrem și unde vrem. Dar, desigur, să nu uităm de alfabetizarea construcției culorilor. De exemplu, dacă doriți ca toate mobilierele dvs. să fie în nuanțe de violet, atunci pereții, podeaua și tavanul sunt mai bine să fie mai neutre, iar perdelele și decorul pot fi, de asemenea, neutre sau violete, dar un ton sau două mai deschise . Altfel, pur și simplu nu poți fi într-o cameră în care totul va fi violet. Toate aceste nuanțe se aplică altor culori strălucitoare, suprasaturarea interiorului cu care duce la oboseala creierului uman..

Violet în 2015

Mobila mov

Combinație cu mov

O altă culoare dominantă este albul, conceput pentru a reflecta simplitatea și eleganța care caracterizează anul 2015. Desigur, mulți s-ar putea să nu fie de acord cu această alegere de culoare, de exemplu, pentru canapele, fotolii și scaune tapițate, deoarece este foarte puțin practic. Dar în secolul nostru 21, s-au inventat multe modalități de a menține suprafețele albe curate mult timp. Vorbim despre materiale care sunt tratate cu soluții speciale care resping murdăria și praful, precum și agenți de curățare universali care pot prelungi durata de viață a suprafețelor albe..

Canapele albe Interioare albe Alb pentru mobilier

Designerii susțin că mobilierul alb va arăta superb în interiorul gri, bej, galben auriu, verde deschis și turcoaz..

Alb în interiorul anului 2015

În general, nu există, de asemenea, reguli și rame pentru designul culorilor mobilierului, principalul lucru este moderat..

Variante de culoare Schema de culori 2015

Accesorii pentru mobilă

Din ce în ce mai mult, oamenii sunt înclinați spre accesorii de mobilier neobișnuite și chiar ciudate, care subliniază individualitatea proprietarilor, de exemplu, mânerele ușilor sub formă de animale sau un mâner – o chitară și așa mai departe..

Mâner fantezist al ușii

De asemenea, au fost create bucătării, ale căror uși pot fi deschise fără ajutorul mânerelor, dar cu ajutorul profilelor versatile care sunt instalate între fațade și blat sau în coloane. Toate acestea sugerează că progresul nu stă pe loc și apar în fiecare zi invenții din ce în ce mai interesante și mai convenabile..

Concizie și respectabilitate Elegant și strict Mobilier 2015 Mobilier modern la modă

Deci, să rezumăm. Mobilierul din 2015 este conceput pentru a fi simplu, confortabil, funcțional și, în același timp, elegant și neobișnuit. Se permite amestecarea oricăror stiluri și variante de culoare. Apropo, chiar și mobilierul secolelor trecute poate fi folosit, ceea ce exclude luxul, dar aduce optimitate și confort. Mai ales dacă peste acest mobilier «conjura», se dovedește un stil individual și incomparabil, care este doar binevenit.