Masă de toaletă în dormitor: diferite opțiuni pentru crearea unui interior frumos

Masa de toaletă pentru dormitor este un accesoriu practic și decorativ care luminează perfect și îmbunătățește optic interiorul. O oglindă, care stă într-un cadru spectaculos, apare cel mai adesea în aspectul dormitorului, mai ales atunci când camera joacă și rolul unui dulap. Află cum să alegi o măsuță de toaletă pentru dormitor.

Masa de toaleta in dormitor – o oglinda practica in camera

Dacă doriți să utilizați calitățile decorative ale oglinzii într-un mod interesant, ar trebui să acordați atenție mesei de toaletă, care poate fi fie sprijinită de perete, fie utilizată într-un set cu o masă de toaletă. Oglinzile în picioare cu suport caracteristic (cum este cazul cu ramele de imagine) sunt excelente atât pentru spațiile mici, cât și pentru cele mari. Este mai bine să le aranjați astfel încât fereastra să se reflecte, mai ales atunci când trebuie să luminați mai bine interiorul..

Ca regulă generală, verificați întotdeauna cu atenție ce se reflectă în oglindă! Atunci când este o comodă care nu este prea estetică, efectul decorativ poate fi dezamăgitor..

O oglindă în picioare va fi, de asemenea, utilă în fiecare zi. Dacă este instalat într-un unghi, atunci oamenii destul de înalți pot fi reflectați în el în plină creștere. De aceea oglinzile de acest tip sunt atât de populare în orice moment..

Când vine vorba de oglinzi sprijinite de perete, optează pentru cele care sunt deosebit de subțiri și înalte. Este important doar ca acestea să nu reflecte acele părți ale camerei pe care nu doriți să le contemplați în mod constant, de exemplu, fundul canapelei..

Masa de toaleta cu oglinda in dormitor in diferite stiluri

O oglindă de dormitor poate fi doar un decor frumos, dar atunci când este combinată cu o măsuță de toaletă, devine utilizată permanent. Cu toate acestea, merită să alegeți cu grijă o masă de toaletă cu oglindă în dormitor. În primul rând, cadrul său trebuie să se potrivească cu mobilierul și accesoriile din dormitor..

Stil scandinav: Într-un dormitor în stil scandinav, cel mai bine este o oglindă cu cadru din lemn deschis la culoare. Dacă inspirația scandinavă se înclină mai mult spre stilul gustavian, atunci este mai bine să alegeți un model într-o ramă din lemn decorată cu vopsea albă. Această opțiune este, de asemenea, excelentă pentru un dormitor în stil Provence. Stilul scandinav este ideal pentru o structură cu un vârf alb și picioare subțiri din lemn conectate prin elemente metalice.

Stil plin de farmec: Un dormitor proiectat în această direcție iubește luxul, dar într-un duet cu un design bun. Deci, luați în considerare o unitate de vanitate într-un cadru sculptat în mod complicat vopsit în argint, gri, alb sau negru. Rama poate fi realizată și din metal elegant sau, într-o versiune mai ieftină, din rășină sintetică modernă. Alege o masă de toaletă ca în zilele Marelui Gatsby! Ce vei vedea? Rame de aur ornamentate, o masă de toaletă strălucitoare sau o mulțime de accesorii argintii. Cu siguranță îți atrage atenția! Dacă vrei să-ți modernizezi comoda, alege scaune transparente și oglinzi iluminate care îți vor respira.

Stil clasic: aici vă puteți permite un cadru impresionant, bogat sculptat, dar întotdeauna în culoarea care domină dormitorul. Exemplu: Dacă patul are o ramă din lemn închis la culoare, atunci este recomandat să alegeți o măsuță de toaletă de aceeași culoare. Astfel, aspectul dormitorului elegant clasic va fi consistent și armonios. În acest stil, o masă de toaletă clasică cu oglindă este perfectă, deoarece este dominată de linii curgătoare și decorațiuni bogate. Picioarele din lemn sculptate lin și multe sertare sunt semnul distinctiv. Această măsuță de toaletă se potrivește tuturor.

Stil modern: într-un astfel de dormitor, totul ar trebui să fie cât se poate de simplu. De aceea se recomandă o masă de toaletă simplă, fără decorațiuni suplimentare. Stil minimalist – finisaj neted, simplu, fără detalii inutile, culori discrete. Tot ce ai nevoie este o comodă simplă albă sau neagră, îmbogățită cu o oglindă bine formată într-un cadru.

Ochelarii de îmbrăcăminte sunt utili pentru multe dormitoare, de exemplu, pentru încercarea hainelor, precum și pentru ajustările finale înainte de a ieși din casă. Există o selecție largă a acestora, astfel încât să puteți alege o oglindă pentru fiecare gust..

Dormitor cu masă de toaletă: fotografie cu idei de modă

O masă de toaletă elegantă cu oglindă este obligatorie în fiecare dormitor elegant, deoarece nicio casă nu este completă fără un colț dedicat frumuseții. O astfel de consolă, după cum s-ar părea, nu este un templu al deșertăciunii, ci un loc mult mai important, care este indispensabil pentru fiecare femeie. Atunci când decideți să puneți o măsuță de toaletă în dormitor, vă puteți confrunta cu o problemă reală – unde anume ar trebui să fie amplasată, în ce ar trebui să conste, cum să o aranjați? Profitați de sfaturi pentru a vă ajuta să decorați masa de toaletă de vis.

Masa de toaletă din dormitor este un element de decor atemporal care se va potrivi cu ușurință în orice interior. Această piesă de mobilier din Franța secolului al XVIII-lea, unde vă puteți păstra toate produsele cosmetice și puteți găsi timp doar pentru dvs. De-a lungul istoriei sale, oglinzile cu dulapuri și-au schimbat forma și dimensiunea. Nemodificată este structura sa generală, bazată pe un blat de masă cu un scaun sau scaun elegant peste care atârnă o oglindă.

Unde să pui sifonierele pentru dormitor?

Atunci când alegeți o locație, trebuie să vă gândiți la iluminarea potrivită – acest lucru este foarte important! Soluția ideală ar fi să ai o fereastră de dormitor aproape de ea, care să emită lumină caldă, naturală. Cu toate acestea, acest lucru nu este adesea posibil. În acest caz, trebuie să aveți grijă de acest lucru singur, iar diferite lămpi de masă vor veni în ajutor, de preferință amplasate pe ambele părți ale blatului mesei de toaletă. De asemenea, becurile de lângă oglindă arată minunat, iluminând fața și ușurând îngrijirea zilnică.

Sticla digului are, fără îndoială, multe proprietăți practice. Nu trebuie să uitați de puterea sa unică, adică răspândirea aurei. O astfel de consolă nu este doar un plus decorativ, ci funcționează și în orice interior. Vedeți cât de frumoase sunt mesele de toaletă în diferite stiluri de interior.