Estetiskt tilltalande badrumsskåp

Ofta är badrummet inte särskilt stort, men du måste lagra många saker här. För att använda utrymmet så funktionellt som möjligt och inte överbelasta det med små detaljer är det bäst att använda ett skåp där du kan gömma alla nödvändiga saker och föremål. Skåpdesigner kan vara olika, men de måste uppfylla huvudkraven, inklusive: estetiskt tilltalande utseende, funktionalitet och motståndskraft mot höga fuktnivåer.

vitt skåp två vita skåp bruna skåp röda skåp snygg svart garderob lila garderob garderob i pastellfärger antik garderob2017-11-18_14-02-01 2017-11-18_13-58-14

Spegelskåp

Spegeln är ett måste i badrummet. En spegelgarderob är en kombination av bekvämlighet och mångsidighet, eftersom du inte bara kan lagra många nödvändiga saker i den, utan också använda den som en spegel för att göra dig själv i ordning, göra smink till tjejer. Detta skåp sparar mycket utrymme, vilket särskilt gäller för ett litet badrum. Det påverkar också den visuella ökningen av rymden på grund av en stor spegel, vilket har en positiv effekt på uppfattningen av rymden..

Detta skåp har flera typer:

 • En garderob med spegel är ett föråldrat alternativ som har en stor spegel med en liten kant. Ofta är en hylla installerad längst ner i ett sådant skåp, vilket kompenserar för bristerna, högst upp kan du installera spotbelysning.
 • Spegelskåp – ett väggskåp, en spegel i den är fäst vid dörren eller helt ersätter den. Den enda nackdelen är lösningen på belysningsproblemet.
 • Hörnskåp med spegel – kan endast installeras om det finns ett hörnfat under.
 • Ett pennfodral med en spegel är inte det bästa alternativet, men det har rätt till liv. Det måste installeras nära diskbänken, vilket inte är särskilt bekvämt. Många hemmafruar kommer dock att uppskatta detta alternativ om ett väggskåp är installerat mittemot det – på så sätt kan du undersöka dig själv från alla håll, vilket är mycket bekvämt.

litet spegelskåp original spegelskåp pennfodral spegel dold spegelskåphörnskåpsspegel spegelskåp i gult badrumVäggskåp

Hängande badrumsskåp är en praktisk metod för badrum med begränsat utrymme där golvytan är helt igensatt (handfat, korg, tvättmaskin). I butiken kan du hitta många olika varianter och typer av detta skåp, vilket innebär att du kan välja ett originalskåp för din design och stil..

När du köper ett väggskåp bör följande punkter beaktas:

 • Skåpet måste vara fukttåligt; det är bäst att köpa möbler av MDF eller spånskiva med en speciell beläggning. Särskilt nöjd med priset, som är mycket lägre än för massiva trämöbler.
 • Inga träsnitt ska synas, skåpet inuti måste skyddas mot fukt.
 • Möbler ska vara så täta som möjligt så att fukt inte samlas inuti skåpet..
 • Beslag – det måste vara av metall, ha en korrosionsskyddande beläggning. Det är bättre att hoppa över plastversionen, eftersom materialet inte tål extrema temperaturer.

Om du installerar det ovanför diskbänken måste du göra ett mellanrum på ungefär en halv meter, så att det är bekvämt att använda både skåpet och diskbänken..

snövit väggskåp vitt väggskåp två symmetriska väggskåp designat väggskåp gul hängandeväggskåplitet väggskåp tre väggskåp

Skåp

Ett integrerat skåp ger en heltäckande lösning på ett antal uppgifter samtidigt:

 • Det skapar ett speciellt lagringssystem, alla saker kan placeras väl, städa utrymmet.
 • Genom att installera spegeldörrar kan du visuellt öka utrymmet, förbättra belysningen och öka användningen av skåp..
 • En plats visas för att lagra hushållsartiklar (hinkar, tvättdukar, moppar, trasor och andra bagateller).

Ett sådant skåp kan installeras både i ett stort badrum och i ett litet. Den kan användas som skiljevägg mellan toalett och badrum. Det är bäst att köpa en garderob med en speciell stötsäker spegel för att skydda dig mot onödiga problem och skador.

För att uppskatta alla fördelar med en garderob med spegel måste du se till att spegeln inte dimmar upp. Lösningen är enkel – att installera högkvalitativ ventilation eller köpa ett speciellt ämne för behandling av spegelytan.

blå garderobgarderob med badrockar

Hörnskåp

I de flesta fall är ett hörnskåp ett hängande skåp med en spegel, som fixerar det på väggen kan frigöra utrymme längst ner, vilket är mycket bekvämt och är särskilt efterfrågat i små badrum. Det är bäst att placera ett sådant skåp över ett hörnfat eller en tvättmaskin. Den största fördelen med skåpet är att det lämnar ledigt utrymme i botten, spelar en multifunktionell roll och ser samtidigt väldigt estetiskt tilltalande ut..

Ett sådant skåp kommer att se mindre totalt ut än ett rakt, men dess användbara volym kan vara mycket större. En annan fördel är frånvaron av utskjutande hörn, detta spelar en positiv roll, eftersom risken för skada på ett halt golv minimeras, vilket innebär att det är omöjligt att träffa hörnet.vitt med rött hörn vitt hörn stor hörngarderob gult hörnskåphörn med många lådorstort underskåp inbyggd garderob i badrummet blått väggskåp spegelskåp för svart badrum spegelskåp brunt träskåp väggskåp och pennfodral små väggskåpsnygga röda och vita garderober snygga hängande skåp snygga badrumsskåp snyggt badrumsskåp hörnpenna diskbänk

Pennskrin

Denna typ av skåp är det mest framgångsrika och praktiska erbjudandet på den moderna marknaden, eftersom det är en ganska rymlig typ av möbler. På grund av sin långsträckta form gör ett smalt pennfodral det möjligt att effektivt använda takutrymmet. På grund av närvaron av separata hyllor med dörrar kan du inte bara organisera en arbetsyta, utan också bekvämt placera alla saker du behöver för ett badrum där. Det är vanligt att lägga de nedre hyllorna åt sidan för större och tyngre saker (linne, tvättpulver och andra hushållskemikalier). Genom att placera alla tunga saker i botten kan du dessutom lägga till stabilitet i skåpet, eftersom tyngdpunkten skiftar något i förhållande till den centrala delen. Alternativt kan den nedre hyllan kombineras med tvättkorgen, men den översta hyllan är bäst för personligvårdsprodukter och kosmetika..

snyggt vitt pennfodral vitt pennfodral kompakt pennfodral golvpenna med tvättkorg litet skåp-pennfodral

Hörnskåpet-pennfodralet är också ganska rymligt; det kan faktiskt ersätta alla andra möbler i badrummet med en. Ett sådant skåp kommer inte att ta mycket plats, kommer inte att störa upp utrymmet, men samtidigt kan du lagra alla nödvändiga föremål, vilket är mycket trevligt. Fördelen ligger också i det faktum att det ser väldigt modernt och estetiskt tilltalande ut, och genom att välja rätt garderob kan du betona originaliteten i ägarens stil och smak.

Pelargarderoben är mycket stor och tar en imponerande del av utrymmet, så det kommer bara att vara lämpligt i ett stort badrum. I de flesta fall installeras ett sådant skåp i par och symmetriskt i förhållande till diskbänken eller annan inredning..

originalt pennfodral i garderoben ljus garderob-väska svart skåp-pennfodral garderob-pennfodral under ett träd pennskrin

Underskåp

Denna typ av skåp har det rikaste antalet alternativ och förslag i olika stilar, former och färger. Du kan gömma tvättmaskinen i underskåpet, vilket är mycket bekvämt, eftersom det kommer att spara utrymme och skapa en stabil yta ovanpå. På själva skåpet kommer det att vara möjligt att placera kosmetika, produkter för personlig hygien och andra användbara små saker. Färglösningar beror direkt på badrummet, så du måste välja i enlighet med stilen för att skapa en enda komposition.

Det är bäst att installera underskåpet på speciella justerbara fötter. Denna lösning låter dig inte bara justera höjden på skåpet, utan skyddar det också från vattenpåverkan som kan spillas ut på golvet..

snyggt underskåp beige golv vitt och grönt underskåpstort underskåp med speglarbruna golvskåp brunt underskåppraktiskt underskåp blått underskåp snyggt svartvitt underskåp svart underskåp med speglar