Pienet kylpyhuoneen laatat

Keraamiset laatat ovat kaunis ja toimiva materiaali kylpyhuoneen sisustamiseen. Huoneissa, joissa on yleensä kosteaa ja seinille pääsee vettä, laatat ovat paras valinta..

Kun olet onnistuneesti valinnut kylpyhuoneen laatat, voit tehdä pienestä huoneesta kauniin ja viihtyisän..

Väri

Pienissä huoneissa vaaleat sävyt sopivat paremmin. Mutta sinun ei pitäisi tehdä koko huoneesta yksiväristä. Lisäksi lähes kaikki valmistajat valmistavat laattoja kokoelmissa, jotka sisältävät laattoja seinille ja lattioille sekä erilaisia ​​koriste -elementtejä – reunoja, paneeleja jne. Kontrastiväriset laatat vähentävät joskus visuaalisesti jo pientä huonetta, varsinkin jos se on pienikokoinen. Muodin trendi on käyttää peilikattoelementtejä. Peilit todella laajentavat tilaa, mutta meidän on otettava huomioon, että kaikki eivät ole tyytyväisiä nähdessään itsensä esimerkiksi pesemässä suihkussa ja lisäksi jakautuneena useisiin osiin. Tyydyttyneemmät värit saavat huoneen näyttämään syvemmältä, mutta vain jos se on kunnolla valaistu. Lämpimät sävyt näyttävät paremmilta kylpyhuoneessa, mutta joskus kylmät sävyt lisäävät avaruuden tunnetta..

 • Mosaiikki

  Alkuperäinen vaihtoehto paikalliseen sisustukseen kylpyhuoneessa

  Kylpyhuone mosaiikki

 • Vaaleat sävyt

  Erinomainen ratkaisu pieniin huoneisiin

  Kylpyhuone vaaleissa väreissä

 • Vihreä väri

  Neutraloi vierekkäisten värien toimintaa ja auttaa myös poistamaan negatiiviset tunteet.

  Vihreä kylpyhuoneessa

 • Peililaatat

  Muotitrendi – peililaattaelementtien käyttö.

  Peililaatat kylpyhuoneessa

 • Kylmät sävyt

  Kylmät sävyt lisäävät raikkautta ja avaruutta

  Kylpyhuone kylmillä väreillä

 • Lämpimät sävyt

  Luo viihtyisyyden ja mukavuuden tunne

  Keltainen kylpyhuoneessa

 • Lasi laatat

  Sen avulla voit helposti luoda tyylikkään ja ainutlaatuisen sisustuksen.

  Lasilevyt kylpyhuoneessa

 • punainen väri

  Antaa voimaa ja energiaa, punaista on käytettävä maltillisesti.

  Punainen laatta, jossa on kuvio kylpyhuoneessa

EdellinenSeuraava12345678

Piirustus ja helpotus

Kylpyhuoneissa käytetään yleensä lasitettuja laattoja. Se on kiiltävä ja mattapintainen. Kiiltävä pinta suurentaa visuaalisesti tilaa, tekee siitä kirkkaamman tai ilmavamman. Mutta vesipisaroiden kuivumisesta syntyvä kalkki on selvästi näkyvissä, joten tällaisen laatan hoito on hieman vaikeampaa. Keraamiset laatat ovat sileitä ja kohokuvioituja. Kohokuvioituja laattoja valittaessa kannattaa harkita huolellisesti, onko lasite levitetty tasaisesti koriste -elementteihin. Pienessä huoneessa on tärkeää, että kohokuvioituja elementtejä ei ole liikaa. Ei ole toivottavaa koristella koko huonetta rakenteellisilla laattoilla. Tällaiset elementit näyttävät paljon näyttävämmiltä aksenttien muodossa..

Pienessä huoneessa yhden laatan piirustukset näyttävät hyviltä. Voit sijoittaa useita koriste -elementtejä tasaiselle seinälle. Suuret kiinteät paneelit tuovat seinän, jolla ne sijaitsevat, lähemmäksi tarkkailijaa; tämä viimeistelyvaihtoehto sopii kapeisiin ja pitkiin tiloihin, jotka muistuttavat käytävää. Mutta himmeät maalaukset, jotka on koottu samankokoisista laattoista kuin päälaatta, ovat hyödyllisiä pienessä huoneessa. Huone koristetaan pystysuorilla raidoilla, jotka ovat kylläisempiä kuin pääsävy. Hyvä ratkaisu kevyiden ja kirkkaiden pystysuorien raitojen sijoittamiseen vuorotellen kuvioiden kanssa.

Vihreä kylpyhuone Mosaiikki kylpyhuoneessa Kylpyhuone Hruštšovissa Pieni kylpyhuone Kuva pienestä kylpyhuoneesta Pieni kylpyhuone Pieni kylpyhuone Vaaleanpunainen väri kylpyhuoneessa Ruskeat laatat kylpyhuoneessa Luonnonkivilaatat kylpyhuoneessa

Asennusmenetelmä

Yleisin laatoitustapa on suora (alle 90 ° ilman offset -rivejä). Tämä menetelmä sopii kaikille, myös pienille huoneille. Lattialla, käyttämällä porrastettua asennusta (alle 90, rivien siirtymä, yleensä puolet laatoista) tai vinoasennusta (alle 45-60), voit saavuttaa huoneen visuaalisen lisäyksen, mutta seinillä päinvastainen vaikutus saadaan joskus. Suorakulmaiset laatat on parasta sijoittaa pystysuoraan, joten katto näyttää korkeammalta.

Ennen ostamista on suositeltavaa käydä ostoksilla ja tutustua kokoelmiin «elää». On myös hyvä tutustua valmiisiin projekteihin. Voit visualisoida ideasi erityisohjelmien avulla ja nähdä, miltä tämä tai tuo laatta näyttää tietyssä huoneessa.

Laattojen asennusmenetelmät

Koko

Pieneen tilaan on parempi valita keskikokoinen laatta. Pienikokoiset laatat kaventavat tilaa, koska seinät erottuvat visuaalisesti laattojen liitoksilla. Tämä vaikutus on erityisen voimakas, jos käytetään laasteita, joiden sävy eroaa pääväristä. Hyvin suuret laatat pienessä huoneessa näyttävät tilaa vieviltä. Lisäksi sen käyttö edellyttää seinien tarkempaa kohdistusta, mikä lisäksi vie tilaa. Sinun on valittava laattojen koko niin, että leikkaus on minimaalista.