Muoti taustakuva 2018 kuvassa

Viimeistelymateriaalien valmistajat parantavat hellittämättä eri vaihtoehtojen toteuttamista viimeistelyjen luomiseksi nykyaikaisiin tiloihin. Uudet raaka -aineet, parannetut ominaisuudet, paremmat ominaisuudet, laaja valikoima vaihtoehtoja. Mutta riippumatta siitä, mitä todellisia menetelmiä sisustuksen luomiseksi olohuoneessa tarjoavat valmistajat, tapetti on ollut ja pysyy suosituimpana suunnitteluvaihtoehtona huoneille, joilla on erilaisia ​​toimintoja. Nykyaikaisilla tapettiliinavaatteilla on korkeat tekniset ominaisuudet; niitä voidaan käyttää tiloissa, joissa on korkea kosteus, äärilämpötilat ja suuri saastumis- ja mekaanisen rasituksen vaara. Tapetti voidaan pestä ja puhdistaa jopa kotitalouskemikaaleilla. Eikä tarvitse lainkaan puhua monista väri- ja tekstuuriratkaisuista – valinta on niin suuri, että on aika hämmentyä viimeistelymateriaalikaupassa. Tässä julkaisussa haluamme esitellä teille ajankohtaisia ​​ideoita sisustuksen luomiseksi tapetilla monenlaisissa moderneissa kodeissa – eteisestä makuuhuoneeseen..

Sisustaminen tapetilla

Harmaasävyinen taustakuva

Tapetin käytön edut sisustukseen

Ei ole turhaa, että tapetit ovat olleet monien vuosien ajan korkeimmilla paikoilla nykyisten viimeistelymateriaalien kärkiluetteloissa. Valmistajat tarjoavat meille mitä tahansa vaihtoehtoja viimeistelyn luomiseksi, ja taustakuvakankaisilla on riittävästi etuja:

 • laajin valikoima värivalikoimaa, kuvioita, koristeita ja erilaisia ​​tulosteita;
 • kyky valita kuvioitu pinta;
 • viimeistelymateriaalin helppo levitys, mahdollisuus asentaa itse, jopa ilman kokemusta;
 • taustakuvan avulla voit nopeasti päivittää huoneen sisätilan tai muuttaa sen ulkoasua kokonaan;
 • korostusseinän korostaminen ei ole vaikeaa, kun yhdistät taustakuvia ja muita viimeistelymateriaaleja, voit luoda mielenkiintoisia, ainutlaatuisia sisätiloja;
 • korkeat esteettiset ominaisuudet;
 • kyky luoda viimeistely huoneisiin, joissa on suuri saastumisriski – tapetti, joka voidaan pestä ja jopa puhdistaa;
 • modernit kankaat eivät haalistu auringossa, ne kestävät lämpötilan laskuja ja melko korkeaa kosteutta;
 • kyky käyttää täysin ympäristöystävällisiä materiaaleja (luonnolliset kankaat, paperi- ja korkkitaustakuvat);
 • taustakuva voidaan tulostaa millä tahansa kuvalla todella ainutlaatuisen suunnittelun luomiseksi;
 • taustakuvan avulla voit jäljitellä erilaisia ​​pintoja – puuleikkauksesta tiilimuuraukseen;
 • laaja valikoima kustannuksia (mahdollisuus löytää vaihtoehto mille tahansa korjausbudjetille).

Vaalea taustakuva - universaali vaihtoehto

Seinän koristelu takan ympärillä

Geometrinen painatus

Kirkas painatus ruokasaliin

Materiaalin valinta tapetille

Tietyn huoneen taustakuvan valintaan vaikuttavat omistajien valitseman väripaletin ja sisustustyylin lisäksi myös monet muut tekijät. Ottaen huomioon, että nykyaikaisten myymälöiden taustakuvavalikoima on uskomattoman laaja, on tarpeen valmistautua vaellukselle viimeistelymateriaalille ja poistaa vähintään sopimattomat vaihtoehdot. Joten seuraavat kriteerit vaikuttavat huoneen liittämisen taustakuvan valintaan:

 • kankaiden teknisten ominaisuuksien valinta riippuu huoneen toiminnallisesta tarkoituksesta ja sen mikroilmasto -ominaisuuksista (on selvää, että makuuhuoneeseen ja eteiseen on ostettava eri ominaisuuksilla varustettu taustakuva, mutta on myös yleisiä vaihtoehtoja, jotka sopivat huoneet, joissa on laaja valikoima toiminnallisia mahdollisuuksia);
 • huoneen koko ja muoto (pienessä huoneessa ei ole suositeltavaa käyttää tumman värisiä kankaita tai suuria tulosteita);
 • luonnonvalon taso – ikkuna -aukkojen lukumäärä ja koko, huoneen sijainti suhteessa pääpisteisiin (vaikuttaa värivalikoiman valintaan);
 • sisustustyyli ja valittu värimaailma, korostuspintojen läsnäolo.

Makuuhuoneen sisustus

Ruokasalin sisustus

Aksentti väreillä

Korostuspinta makuuhuoneessa

Taustakuvakankaat on valmistettu eri materiaaleista ja voivat vaihdella merkittävästi niiden teknisten ominaisuuksien suhteen. Yleisimpiä maanmiestemme keskuudessa olivat seuraavat vaihtoehdot taustakuvan suorittamiseen:

Graafinen kuva

Graafinen painatus

Sekalainen mustavalkoinen piirustus

Niche -koristelu

Vinyyli ja kuitukangas tapetti ovat ominaisuuksiltaan samanlaisia ​​- yhtä vahvoja, kulutusta kestäviä, kestäviä. Useimmiten monenlaisten huoneiden seinien liittämiseen ostetaan kuitukangaspohjaisia ​​vinyylitapetteja. Tällaisia ​​kankaita voidaan valmistaa sekä maalausta varten että ne sisältävät piirustuksen tai koristeen. Hinnan ja laadun järkevä suhde pakottaa suurimman osan venäläisistä suosimaan tämän tyyppisiä tapetteja – kyky puhdistaa pintoja mahdollistaa kankaiden käytön huoneissa, joissa on vaikea mikroilmasto ja seinäkontaminaation riski (käytävät, keittiö ja ruokasalit) , käytävät ja jopa kylpyhuoneet).

Käytävän koristelu

Kylpyhuoneen suunnittelu

Käytävän suunnittelu

Yksivärinen viimeistely

Romanttisessa tyylissä

Seinät, joissa on vinyylitapetti, voidaan maalata uudelleen jopa 5 kertaa, virkistäen viimeistelyä tai muuttamalla radikaalisti huoneen kuvaa. Jopa monien käsittelyjen jälkeen pinnat eivät menetä esteettisiä ominaisuuksiaan. Toinen vinyyli- ja kuitukangastapetin etu on, että sinun ei tarvitse levittää liimaa siihen – se peittää vain seinät. Tämä lähestymistapa takaa maksimaalisen helpon asennuksen. Riski, että kankaat voivat rikkoa tai tahrata kuvion, vahingoittaa materiaalin koostumusta, on käytännössä poissuljettu.

Työpaikan suunnittelu

Kevyt makuuhuoneen muotoilu

Makuuhuone beigeillä sävyillä

Olohuone harmaan-turkoosin sävyissä

Syvä sininen sävy

Olohuoneiden ja makuuhuoneiden sisustamiseen käytetään usein tekstiili tapetti. Korkeat ympäristöominaisuudet ja ylellinen ulkonäkö kompensoivat materiaalin melko korkeat kustannukset. Mutta merkittävät haitat seinäpintojen puhdistamisen mahdottomuuden muodossa asettavat tietyn kiellon tekstiilikankaiden käytölle huoneissa, joissa on suuri saastumisriski. Klassisissa sisätiloissa voit useimmiten nähdä veluurin, samettitaustakuvan, jota käytetään korostuspinnan luomiseen tai liittämiseen huoneen kaikkien seinien päälle. Modernin tyylin luomiseksi puuvilla- ja pellavakankaat ovat sopivampia, joista tulee ruumiillistuma «mukava minimalismi».

Tekstiilikankaat

Tummat aksentit

Pellava tapetti

Luonnollinen tapetti

Taustakuva eivät ole menettäneet suosiotaan. Useimmiten painettuja kankaita käytetään aksenttiseinän luomiseen. Erilaisten teemojen ja korkean kuvanlaadun avulla voit luoda ainutlaatuisen sisustuksen mihin tahansa tyyliseen suuntaan. Valokuvatulostus voidaan soveltaa lähes mihin tahansa materiaaliin – kankaat voivat olla kuvioituja, mattaisia ​​tai kiiltäviä, niissä on suojakalvo kosteutta, likaa ja mekaanisia vaurioita vastaan.

Valokuvatapetit kylpyhuoneeseen

Taustakuvakortti koristeluun

Valokuvien tulostaminen tapetille

Kartta portaiden tilassa

Sumuinen metsä makuuhuoneeseen

Valokuvien tulostus aksentiksi

Voit myös valita kaikki erillisessä näkymässä. metallinen glitter -taustakuva, millä perusteella niitä tuotetaan. Kultaisen, hopeisen tai kuparisen kiillon ylellisyys voi tuoda ripauksen ylellisyyttä jopa kaikkein vähäpätöisimpään sisustukseen. Siksi metallikuvioisia kankaita käytetään sekä korostusseinän luomiseen että huoneen kaikkien pystysuorien pintojen koristamiseen..

Metallinen glitter -taustakuva

Käytävän viimeistely

Metallinen kiilto makuuhuoneen seinillä

Paperi tapetti viime aikoina niitä käytetään yhä harvemmin. Huolimatta erinomaisista ympäristöystävällisistä ominaisuuksista ja kyvyistä «hengittää», paperikankaat eivät ole kovin suosittuja. Loppujen lopuksi niitä ei voida käyttää tiloissa, joissa on korkea kosteus tai äärilämpötila. Paperitapeille piirtäminen haalistuu riittävän nopeasti, ja viimeistely itsessään kestää harvoin yli 3 vuotta menettämättä esteettisiä ominaisuuksiaan. Mutta paperikankaiden alhaiset kustannukset mahdollistavat huoneen päivittämisen tai radikaalisti muuttuneen ulkonäön luomisen melko lyhyessä ajassa ja minimaalisilla taloudellisilla menetyksillä..

Paperi tapetti

Paperikankaat

Tulosteiden yhdistäminen

Makuuhuone pastelliväreillä

Todellisia ideoita modernin huoneen sisustuksen luomiseen

Moderni sisustustyyli pyrkii yksinkertaisiin ja ytimekkäisiin ratkaisuihin. Ei ole yllättävää, että useimmat suunnittelijat suosivat yksivärisiä viimeistelyjä. Vaaleat, neutraalit sävyt ovat ihanteellisia pieniin tiloihin, joita korostavat kalusteet. Tummemmat, syvemmät sävyt ovat ylellinen tausta huoneille, joilla on suuri pinta -ala ja hieman dramaattinen tunnelma. Niille, jotka vasta ottavat ensimmäisiä askeleitaan modernien sisätilojen luomisessa, suunnittelijat suosittelevat myös yksiväristen viimeistelyjen käyttöä – universaaleja värivaihtoehtoja, jotka näyttävät harmonisilta kaikissa tiloissa.

Olohuone harmailla sävyillä

Harmaa viimeistely

Harmaiden seinien taustalla

Lämpimät värit

Tavalliset kankaat

Makuuhuone ja harmaa paletti

Mustavalkoinen painatus seinillä ei ole uuden kauden trendi, mutta silti ajankohtainen. Tällaisen seinärakenteen graafisen suunnittelun, dynaamisuuden ja usein omaperäisyyden ansiosta voit luoda huonon, ei-triviaalin muotoilun huoneesta ja sisustaa huoneen todella ainutlaatuisella luonteella.

Mustavalkoinen abstraktio

Mustavalkoinen kuvio

Alkuperäinen tapetti

Mustavalkoinen

Tumma sisustus

Ruokasalin kontrastit

Ruokasali valkoisella ja mustalla värillä

Suuri geometrinen painatus, joka on suosittu useita vuodenaikoja, ei luovuta asemaansa. Useimmiten tarttuvaa kontrastikuviota käytetään korostuspinnan suunnitteluun. Mutta todella tilavissa huoneissa voit käyttää taustakuvaa, jossa on geometrinen painatus, ja koristella kaikkia seiniä. Tällaisessa kuvassa voidaan käyttää vain kahta kontrastisävyä tai koko värivalikoimaa..

Taustakuva, jossa on geometrinen painatus

Kirkas geometria

Suunnittelu pastelliväreissä

Beige sävyt

Alkuperäinen muotoilu

Toinen nykyinen suuntaus on tumma aksenttiseinä. Se voi olla joko sametti- tai velour -taustakuva tummassa värissä tai vinyylikankaat, joissa on hieman metallista kiiltoa. Yksi asia on selvä – tällaisen suunnittelutekniikan avulla voit tuoda sisustukseen paitsi draaman muistiinpanoja myös hienostuneisuutta, eleganssia ja ylellisyyttä..

Tumma aksentti

Musta tapetti makuuhuoneeseen

Tumma viimeistely makuuhuoneeseen

Epätavallinen olohuone

Taustakuva, joka jäljittelee yhtä tai toista pintaa, on yhtä suosittu nykyaikaisten suunnittelijoiden keskuudessa. Se voi olla illuusio betoniseinästä, puupaneelista tai tiilimuurauksesta. Kivi tai puu, keraamiset laatat tai mosaiikit – seinilläsi voi olla mitä tahansa jäljitelmää. Tärkeintä on, että tällaista tekniikkaa tulisi käyttää huoneen harmonisen kuvan luomiseksi..

Parketin jäljitelmä

Taustakuva

Huoneen sisustus vastasyntyneelle

Moderni taustakuva – ideoita käyttöön

Ilmeinen taustakuvan käyttö nykyaikaisten sisätilojen luomisessa on liittäminen huoneen kaikkien seinien päälle. Tämän seurauksena voit saada paitsi melko luotettavan pintojen suojan eri tekijöiltä, ​​myös huoneen houkuttelevan ulkonäön, erinomaisen taustan huonekaluille ja koriste -elementeille. Taustakuvan avulla voit nopeasti muuttaa huoneen kuvaa, korostaa tiettyä vyöhykettä, korostaa merkittävää huonekalua tai koko kokonaisuutta.

Olohuoneen sisustus tapetilla

Alkuperäinen painatus

Lastentarhan koristelu

Perinteinen tyyli

Suunnittelutekniikan käyttö korostusseinän luomiseksi on kätevintä käyttämällä taustakuvaa. Sinun ei tarvitse luoda harmonista yhdistelmää aksentista ja muista seinistä huoneeseen «keksimään polkupyörän» – valmiita ratkaisuja myydään viimeistelymateriaalikaupoissa, jotka sopivat parhaiten väriin, tekstuuriin ja kuviointiin. Mutta jos tunnet itsessäsi mahdollisuuden ja halun tehdä valintasi itse, palveluksessasi on rikkain valikoima erilaisia ​​värejä, tulosteita ja kuvioita. Tärkeintä on, että tulos vastaa valitsemasi sisustuksen luomisen käsitettä, ei riko huoneen ilmapiirin harmoniaa ja auttaa luomaan mukavan ilmapiirin huoneeseen..

Korostuspinta

Neutraali paletti

Alkuperäinen aksentti

Ullakkohuoneisto

Kevyt ruokasalin suunnittelu

Ei ole mahdollista luoda aksenttia koko seinän pintaan. Makuuhuoneessa voit järjestää kapean tai nauhan sängyn pään yläpuolelle korostaen siten pääkalusteen. Voit myös keskittyä pukeutumisalueeseen tai vyöhykkeeseen tällä tavalla työpaikalla, peilipöydällä. Olohuoneessa voit käyttää aksentti -taustakuvaa korostamaan takan ympärillä olevaa tilaa, videovyöhykettä. Voit myös luoda huoneeseen ehdollisen kaavoituksen, joka yhdistää useita toiminnallisia segmenttejä, kiinnittää huomiota yhteen vyöhykkeeseen ja häiritä alueita, jotka ovat epäonnistuneita tai huonoja geometrian suhteen..

Kevyt muotoilu

Keskity takkaan

Valoisa työpaikka

Niche tapetti

Tapetit ja listat

Valoisa alue olohuoneessa

Lastenhuone vaaleanpunaisena

Takka keskittyy

Taustakuvan avulla voit korostaa tilaa nicheissä, avoimien hyllyjen ja telineiden syvyydessä väreillä tai kuvioilla. Voit myös liittää kaapin takaseinän päälle lasiovilla, joissa on kirkas tai vastakkaiset tapetit, eikä vain monipuolistaa huoneen värimaailmaa, vaan myös antaa «toinen elämä» vanhoja säilytysjärjestelmiä, perintöä.

Hyllyn selän muotoilu

Taustakuva kotitoimistoon

Ei-triviaali lähestymistapa

Tapetti kapealle hyllylle

Katon liittäminen vaaleisiin (lähes aina lumivalkoisiin) taustakuviin on venäläisten asunnonomistajien pitkäaikainen perinne. Tämä on edullinen ja kohtuullisen nopea tapa luoda kestävä viimeistely (olettaen, että pinta on virheetön). Mutta nykyaikaisissa suunnitteluprojekteissa asiantuntijat suosittelevat stereotypioiden jättämistä taakseen ja sallivat itsellesi kirkkauden, kontrastin ja jopa vaihtelevuuden katon suunnittelussa. On kuitenkin pidettävä mielessä, että tällaisia ​​kokeita varten on välttämätöntä, että katon korkeus huoneessa on keskimääräistä korkeampi, muuten tunteen välttäminen on vaikeaa «ahdistava» holvit sinuun.

Tapetti katon koristeluun

Katon alkuperäinen muotoilu

Katossa kukkakuvio

Huone sinisillä sävyillä

Teini -ikäisen makuuhuoneen sisustus

Lumivalkoinen idylli

Tapettien yhdistämistä muihin viimeistelymateriaaleihin on käytetty pitkään ja melko menestyksekkäästi suunnitteluprojektien luomiseen erilaisiin tarkoituksiin. Käytävillä ja käytävillä on useimmiten tapettien ja seinäpaneelien yhdistelmä. Tapetti liimataan seinien yläosan päälle, joka ei altistu mekaaniselle rasitukselle, kosteudelle ja muille epämiellyttäville tekijöille. Kylpyhuoneissa, pesuloissa, keittiöissä ja ruokalassa valmistetaan useimmiten ns. Esiliina – pinta, jolla on suurin saastumisriski, altistuminen korkeille lämpötiloille ja kosteudelle. Tällaiset alueet on päällystetty laattoilla tai mosaiikeilla, seinäpaneeleilla, maalattu tai peitetty koristekipsillä. Loput pinnat voidaan koristaa tapetilla..

Viimeistelyyhdistelmä

Paneelit ja tapetit

Kevyt viimeistely

Tilava ruokasalin sisustus