Svart badrum: mörk inredning med en stilren tolkning

Om du letar efter stil och elegans för ditt badrum, välj definitivt svart. Färgen kanske inte är alltför praktisk, men det är definitivt en säker satsning för moderna interiörer. När allt kommer omkring kan en sådan design kombinera praktisk och estetik..

Badrumsdesign – mångsidighet i svart

Att skapa en badrumskomposition baserad på svart är ett sätt att skapa en tidlös inredning som speglar husets ägare. Svart och dess derivat är idealiska för både små och stora badrum, spa, bastur, pooler, var du än vill skapa ett utrymme för avkoppling och avkoppling. Den mörka färgen kommer att lägga till en intim stämning och en mystisk atmosfär. Kom ihåg att svarta väggar och golv alltid kommer att vinna, men svart keramik kommer förmodligen inte att göra det. Kakel i en annan färg än vit kan vara ett riskabelt val, men var inte rädd för djärva och starka lösningar, eftersom svart alltid är elegant..

Älskare av genomtänkt inredning kan välja svart till sitt badrum. Denna färg passar många olika stilar:

  • minimalism, som använder naturlig svart sten som skiffer, som kommer att skapa stora matta ytor utan prydnader;
  • glamour med en kombination av svarta glänsande kakel med vita färgglada tillägg och geometriska mönster;
  • barock i full prakt, kombinerar svart och guld.

Badrum i svart: valet av efterbehandlingsmaterial

Har du bestämt dig för svart i ditt badrum? Vilka material man ska använda när man inreder interiören?

Svarta keramiska plattor

Svarta keramiska plattor utgör det rikaste erbjudandet på marknaden för inredningsmaterial. Du kan hitta den i alla format, från små kuber till stora briketter. Likaså med finish och konsistens. De blanka svarta plattorna reflekterar ljuset vackert och belyser därmed interiören. Dessa snygga, stora format kommer att se ut som speglar, medan små och konvexa plattor ger dig en intressant ljuseffekt. Ett material som imiterar natursten med en matt yta är ganska krävande för ett badrum. Den matta konsistensen absorberar ljus. Det är svårare att hålla det rent. Använd matta plattor på väggarna, bort från tvålstänk.

Svart sten

För eleganta, snygga kompositioner, välj glänsande svarta granitplattor. En stor platta utan delning på väggen kommer att ge djup till interiören. Använd svart skiffer för strama badrum. Dess format och struktur kommer att bli en dekoration och ett internt klimat..

Kvartsplattor

Kvartsplattor är populära på marknaden. Det är ett mycket hållbart material rikt på färger gjorda av naturliga råvaror som skiffer, granit och keramiska pigment. Material i stort format, vanligtvis tråkiga färger 100x300cm. En eller två plattor kan räcka för att täcka en hel badrumsvägg. Användningen av en mörk färg kommer att skapa en avantgarde-komposition, och på grund av dess styrka kommer detta material att vara en utmärkt lösning i många år..

Svart glas

Svart glas är en mycket populär lösning, särskilt använd i köket. Det kan också appliceras på badrumsväggar. Det svåraste är dock när det gäller att hålla materialet rent. Även om du placerar den på ett fragment av en vägg bort från stänkskällan, så att inga vattenstrimmor bildas, kommer dammet att vara tydligt synligt i svart. Svårigheten att behålla förändrar inte det faktum att svart är ett mycket effektivt material för väggdekoration..

Regler för harmoniskt arrangemang av ett bad i svart

Många föredrar att skapa sitt badrum i något svart, och förutom mörka väggar och golv lägger de till många element i andra färger. Svart övermättnad kan lätt övervinnas med mjukare material.

Du bör ge företräde åt fanerade möbler i badrummet, eftersom trä isolerar interiören. Alla nyanser av exotiskt trä och infödda ek kommer att kombineras perfekt med svart.

Varje hygienrum har alltid stora ytor med vita element som handfat, toaletter, bidéer eller badkar. De påverkar också belysningen av rummet, och de svarta planen på väggarna är en utmärkt bakgrund för vit blank keramik..

Grafiska färgälskare hittar ett brett utbud av tillbehör att välja mellan. Ljusa färger som gul, röd eller safir passar bra med svart.

Att välja bra belysning är det viktigaste för ett svart badrum. Spara inte ljuspunkter. Rummet ska vara mättat med ett riktigt stort antal ljusa färger så att mörka ytor inte absorberar allt ljus..

Svartvitt badrum

Svartvita badrum är fortfarande mycket populära och har kommit in i kanonen för inredning. Rätt utrustning i rummet beror först och främst på interiörens storlek, förhållandet mellan färger, belysning. Allt detta måste vara noga genomtänkt i designstadiet..

Det svartvita arrangemanget i badrummet skapar en speciell atmosfär i interiören. Designen är något stram, snygg, men med en retro touch. Färgkompositionen i ett svartvitt badrum beror på rummets storlek och proportioner. Kontrast är en elegant grund, och layouten på ett rum kan bara inramas ordentligt i dessa två färger. Du kan också lägga till en tredje, kompletterande färg till badrummet i små mängder. Således är det till exempel möjligt att visuellt värma interiören på ett trevligt sätt. Trä passar bra till svart och vitt. Så implementera denna inredning i form av en bänkskiva under handfatet, badrumshyllan, skåpet eller golvet. Trä kan ersättas med träliknande kakel som hanterar fukt bättre.

Badrum i svartvitt – steg för steg: viktiga regler

Färgförhållandet i ett svartvitt badrum beror mycket på interiörens storlek och belysning. Ett litet utrymme kommer att se bättre ut med en övervikt av vitt, eftersom denna färg optiskt förbättrar en liten interiör. Svart kan användas för att separera områden eller markera dekorativa element. Detaljer om denna färg tränger alltmer djärvt in i interiören, vilket är förknippat med att mode återvänder till svartvitt. Svarta ramar för möbler, speglar och lampor ser bra ut.

Modern stil i svart och vitt

I modern stil ligger tonvikten på stora, svartvita ytor. Därför bör älskare av sådan inredning som drömmer om ett svartvitt badrum ta hänsyn till detta råd. Hur kan det se ut i praktiken? Till exempel är alla väggar vita och svarta plattor placeras på golvet, eller ett svart badkar väljs. Om du i ett svartvitt badrum väljer fördelen med en mörk färg, kom ihåg bra belysning och stora speglar, som visuellt kommer att förstora interiören. Således kommer den svala svarta färgen att förvärva en mysig, iögonfallande miljö..

Retro svartvitt badrum

En smart blandning av vitt och svart kan skapa en retro atmosfär i ett badrum, som liknar interiören på 1920 -talet. Om du vill uppnå denna effekt, försök först och främst att ha svartvita plattor med ett rutmotiv på golvet. Detta är ett av kännetecknen för gamla lägenheter. Du kan också välja fyrkantiga vita plattor och mycket mindre svarta plattor med accent i hörnen. Det är värt att spela med ett mönster av kontrasterande kombinationer. Till exempel, när du applicerar svart och vitt på ett badkar eller handfat, får du en retroeffekt, men i en mer intressant och dynamisk form..

Bra att veta: Retrostil återspeglas bäst i ett fristående badkar i gjutjärn. Det är fantastiskt att måla sådant VVS på utsidan med svart och i mitten med vitt. Således får du ett elegant, uttrycksfullt element – svartvitt och retro samtidigt..

Det svartvita badrummet är en klassiker. Att inreda ett rum i dessa två färger kommer aldrig att gå ur modet. När de är korrekt placerade kan kontrasterande färger lysa upp ditt hem i nästan vilken stil som helst..

Svartvitt badrum – design av små rum

Det svartvita badrummet är elegant och imponerande. När du bryr dig om att ordna ett rum i sådana färger är det värt att komma ihåg några regler som avgör framgång. En av färgerna bör råda, medan den andra kompletterar den. Om du använder svart och vitt lika i badrummet kommer ångest att dyka upp istället för harmoni. När du applicerar en kombination av mönster i ett svartvitt badrum, var uppmärksam på rummets totala yta. Ju mindre badrum, desto färre tillbehör. I ett mycket litet svartvitt badrum kommer blanka ytor, speglar och flera ljuskällor att fungera eftersom de kommer att göra den svarta färgen icke-nedbrytande. Utforska några snygga idéer för svartvita badrumsmöbler. Kanske en av dem kommer att påverka din fantasi..

När du planerar ett svartvitt badrum, kom ihåg att vit och svart bakgrund skärper allt. Det är därför svarta kakel eller färger helst ska placeras perfekt. Badrumskeramik, batterier, belysningsarmaturer, tillbehör måste vara av god kvalitet och imponerande design. De kommer att dekorera ett svartvitt badrum. Kontrastspelet i badrumsmöbler öppnar många möjligheter. Ett rum som ständigt underhålls i dessa färger kommer till och med att vara utsökt. Du kan enkelt leva upp svartvitt badrumsinredning och till och med ändra interiören genom att lägga till accenter av en annan färg.

Badrum i svartvitt: valet av injektering

Grout kan vara en dekoration med svartvita plattor i badrummet. Svart injekteringsbruk med vita plattor skapar en gittereffekt. Den kan beläggas med ett preparat som skyddar mot smuts, fukt och missfärgning. Om du föredrar en enhetlig yta i din badrumslayout, välj en rät kakel med kanter slipade ner till 0,2 mm, som passar med en minsta söm, då kommer tvättproblemet att lösas. Det snabbaste sättet att rengöra svartvita badrumsplattor är med en fönsterputsare, eftersom ytan kommer att se blank och streckfri ut..

Svartvita badrum: en snabb inredning

Tänk på dekorativa alternativ när du planerar att renovera ditt badrum, till exempel färg: dess mattsvarta är en fantastisk bakgrund för glänsande föremål. Att måla ett badrum är det snabbaste och billigaste sättet att ändra dess layout. Använd fuktresistent färg. Välj matta, halvblanka och blanka ämnen, eftersom de hjälper dig att skapa ett intressant arrangemang. Kakel som blir uttråkad med tiden kan också täckas med färg. Om du har ett vitt badrum, lägg till svarta textilier, behållare, skåpunderlägg, etc. Detta är det billigaste sättet att inrätta ett hygienrum. Speglar är ett bra komplement till ett svartvitt badrum. I ett litet utrymme kan de hängas eller läggas ut på väggen ovanför badrummet eller för att dekorera taket..

Svart och rött badrum

Ett modernt badrum borde vara annorlunda än det som var i trend för några år sedan. Om du vill att hygienrummet ska vara djärvt, ovanligt, kan de mest prickiga färgerna och lösningarna användas i designen. Tänk på ett modernt, kontrasterande badrum i pulserande röda och svarta.

Grafiskt badrum i svart och rött

En ambitiös badrumsplan kräver en bra designer som inte är rädd för att bryta de vanliga modellerna i det inre av rummet. Skapa ett originalutrymme utrustat i andra färger än populära och säkra ljustoner genom att välja en harmoni av svart och rött. För att göra interiören mer känslig, lägg sedan till vitt.

Badrumsmöbler: rika färger

Badrummets djärva design bidrar till att rummet är inrett med ljusa färger. Tack vare den höga dosen inkommande ljus kan badrummet inredas i svarta toner. Trä kan också användas för att mjuka upp interiören och ge badrummet en varm touch..

Det moderna badrummet kan innehålla en duschkabin med regndusch, handfat och toalett samt stora garderober. Allt utan att störa den befintliga vägglayouten. Du kan byta ut den traditionella radiatoren under fönstret mot en väggmonterad handduksradiator med en extra elvärmare. Hygienrummet behöver inte vara tråkigt. Tänk på väggdesign. Ytor kan kaklas med blanka svarta keramiska plattor. Ett intressant stilmässigt drag i badrumsdesignen – en panel på väggen i en kontrastfärg.

Svart VVS i badrummet

De flesta människor associerar badrumsarmaturer endast med vitt. Men fler och fler väljer att säga adjö till traditionella inredningsmönster och finish i badrummet och vill ge det individuell stil och karaktär. Att välja svart keramik för badrummet är en intressant idé, tack vare vilken inredningen i rummet kan se elegant och original ut. Svarta badrumsarmaturer är för närvarande en av de trendigaste trenderna inom inredning. En svart handfat eller toalett är ett element i enheten som fångar ögat. Dessutom kommer du med en kombination av ljusa färger att få en intressant effekt som är tilltalande för ögonen..

Idag kan du hitta flera erbjudanden av badrumsinredning i svart. I denna originalfinish kan du bland annat köpa ett handfat, en bidé och en skålformad toalett. De ovanliga badrumsarmaturerna finns också i svart, vilket gör dem känsliga i uttrycket och samtidigt lockar de uppmärksamhet. Ofta är det möjligt att beställa färgat VVS mot en extra avgift. De som letar efter badrumskeramik i svart bör uppmärksamma erbjudandet från företag som implementerar skräddarsydda badkar, strikt i enlighet med den mottagna designen, skissen, idén, så att en diskbänk av vilken form och storlek som helst visas i ditt hem..

Glasfat är ett intressant förslag. De säljs med en toppmonterad mixer (med keramikhuvud), glashylla, snap-on propp, förkromad sifon, alla monterings- och anslutningselement och, beroende på modell, en rostfritt stål och glasbas eller hylla på vilken sanitetsutrustningen är installerad. Den svarta färgen drar genast ögat, vilket ger badrummet en unik, lyxig karaktär. Många unika förslag på sanitär keramik i svart finns i badrumsförslag från ledande italienska tillverkare: Effepi, Daniel, Kellertaps, Bianchi, Hego, Vitruvit, Althea, DAS Radiatori, Brandoni, IBB Bonomi.

Svart handfat i badrummet

Ett intressant förslag som kommer att tillföra badrumsdesignen en original karaktär är handfat på en rund piedestal med olika alternativ. Ett ytterligare element, tack vare vilket ett attraktivt utseende bildas, är möjligheten att belysa basen underifrån. En spännande och samtidigt elegant inredning i badrumsinredningen är den svarta toaletten. Raffinerad svart keramik och designlinjer bryter traditionella badrumsarmaturer.

Det svartvita handfatet är ett bra förslag för nästan alla badrum. Fungerar bra i både moderna och klassiska stilar. Genom att placera handfatet i den här färgen kan du lägga till ett element i ditt badrum som ger elegans och stil..

Badrum i svart

Svart är inte bara den mest eleganta och mångsidiga färgen när det gäller val av garderober. Svart kan också vara badrumsarmaturer helt annorlunda än vad alla är vana vid i traditionella hygienrum. Här är några av de mest intressanta svarta badskålarna från olika tillverkare..

Svart – klassiskt och anpassat

Nyligen har badrum i nyanser av mörk färg blivit på modet. Svart färg är fortfarande valet av flera personer som främst strävar efter att organisera bra stil, originalitet och elegant utseende av interiören i rummet. Även om det kan ses att denna trend har blivit populär i flera år nu, finns det verkligen inte så många fans som rum i grått och beige. Svart VVS har en stark och särskiljande karaktär. Kanske vill inte alla att hans oas av avkoppling, nämligen badrummet, ska ha den här stilen, men svarta badrumsmöbler kan se riktigt vackra ut och vara ett element som organiserar den visuella ordningen i interiören. Ett svart handfat eller toalett är omedelbart slående, och om svart keramik kombineras med ljusa inredningselement får badrummet ett harmoniskt, men samtidigt fängslande utseende.

Det bör också noteras att svart förra året är en av de mest fashionabla färgerna bland sanitetsartiklar. Om du vill förse ditt badrum med de senaste trenderna kommer den här färgen att bli en hit. Tillverkarnas erbjudande kan tillfredsställa både klassiska älskare och de som letar efter ovanliga former för sitt badrum. Du hittar det klassiska svartnade tvättstället, toaletter och sfärformade bidéer. Den svartvita kollektionen är mer subtil och dess former betonar en passion för minimalism. Mångsidig och samtidigt extremt vacker och elegant, den här modellen är ett svartvitt handfat som säkert passar in i olika kompositioner. Om du letar efter ovanlig svart keramik bör du kolla in Luxum -erbjudandet. Företaget genomför individuella beställningar på handfat av alla former.

Svarta badrumsmöbler

Svart är en av de mest mångsidiga färgerna, oavsett om det är inredning eller mode. Varje kvinna har i garderoben de nödvändiga garderobsprodukterna i denna färg, som är lämpliga för alla tillfällen, och kommer säkert att bekräfta att en klassisk svart klänning är det bästa valet för viktiga utflykter. Den tidlösa elegansen i svart är perfekt för inredning. Dess obestridliga fördel är dess mångsidighet, eftersom svart kan kombineras med nästan alla färger. För dem som uppskattar avslappnad elegans i alla miljöer är svarta badrumsmöbler det perfekta valet..

Svarta badrumsmöbler: vad man ska välja?

Valet av möbler beror inte bara på rummets storlek. I rymdens layout, oavsett vilken stil som valts, är det värt att följa principen «mindre är bättre». Svarta badrumsmöbler kommer att betona den minimalistiska stilen i interiören. Du kan också välja ett svart handfat. Men fans av att testa ny kosmetika och hem -spa kommer säkert att behöva ytterligare skåp..

Svartglans badrumsmöbler är en särskilt elegant möbel som ger rummet ett gnistrande och elegant utseende. Glas är resistent mot fukt och andra skador, vilket är särskilt viktigt för badrumsstrukturer. Svarta trämöbler är en mer klassisk lösning. Vissa kan hävda att trästrukturer snabbt kommer att kollapsa, men så är inte fallet. Tack vare lackering eller särskild vård kommer de att fungera som dekoration. Lackerade svarta badrumsmöbler av trä kommer att göra interiören trendig och tidlös. Badrumsmöbler i svart metall ska vara gjorda av rostfritt stål. Tack vare detta kan du njuta av det i många år. Det är det perfekta valet för moderna stylingälskare..

Svarta badrumsmöbler i olika stil

Svarta badrumsmöbler i industriell stil – stålmöbler passar perfekt in i en sådan design, kaklade med grå kakel eller röda tegelstenar.

Ett glamoröst modernt utseende kommer att kompletteras med stora, väl upplysta speglar och minimalistiska skåp.

Svarta badrumsmöbler i klassisk stil – vita eller grå kakel, och rummet kan stå i kontrast med mörka glasmöbler. Om du inte vill att interiören ska se för monoton ut bör du komplettera den med tillbehör som en mjuk lila badrumsmatta, marinblå handdukar och eleganta kosmetiska korgar..

Svarta badrumsmöbler i retrostil – ett svart träskåp med lådor och en spegel passar perfekt in i det förflutna rummet. Badrumsmöbler i svart glas mot en bakgrund av ljusare plattor kommer också att vara intressanta..

Det svarta badrummet är en gourmetestetik som har en sofistikerad, riktigt vacker modern design. Människor är ofta rädda för att inreda ett hem i denna eleganta färg, eftersom de förväntar sig konstant damm, vilket är särskilt synligt på sådana ytor. Moderna tillverkare av svarta badrumsmöbler har dock tagit stor omsorg om användarkomforten och håller sådana ytor oklanderligt rena så att ni alla kan njuta av den unika skönheten i badrummet..

Tänk på ett svart badrum för din lägenhet eller hem. Välj djärva lösningar som betonar din förståelse och vision om skönhet. Experimentera gärna. Fotogalleriet i den här artikeln låter dig välja den mest lämpliga badrumsinredningen för dig själv..