Spansk villa design med pool

Vi inbjuder dig att dyka in i världen av spanska interiörer och exteriörer. Tänk på egenskaperna hos hemförbättring i södra länder, där solen är otroligt ljus, himlen är klar och havsvågorna är azurblå. Även om en förmögen spanjor inte bor vid havet kan han alltid ordna sin egen lilla damm på bakgården i ett privat hushåll. Det handlar om en sådan bostad, med en pool på gården, som kommer att diskuteras i denna publikation. Låt oss försöka njuta av den spanska solens ljushet och särdragen i den lokala smaken med en minirundtur i fotogalleriet i den södra bostaden. Utsidan av den spanska villan är ganska standard och sticker inte ut bland sina kamrater på gatan-sandbeige stenväggar med ljusmassa, snövit fönsterluckor på fönstren och en massiv trädörr med metallbeslag och antik design.

Huvudentré

Interiör i lokalerna för en spansk villa

I färgpaletten för de inre utrymmena i den spanska bostaden ser vi fortsättningen av sandbeige motiv, användning av murverk, putsväggar och användning av trä för tillverkning av möbler och inredningsartiklar. De traditionella teknikerna för att dekorera lokalerna, som används för medelhavsstilen, i rummen i denna villa kunde fyllas med antik och originalitet. Med klassiska trämöbler, smidesjärn och inredning «halvantikt» lyckats skapa en riktigt djup bild av rummet vad gäller potential och innehåll.

Hall

Inte alla moderna interiörer kan harmoniskt passa ett konstverk skrivet efter freskomrincipen. Men i denna spanska villa är inredningen och inredningen i lokalerna så mångsidig att en sådan väggdekor inte bara ser lämplig ut, utan också blir rymdens centrum..

Ovanlig målning-fresco

Från den rymliga korridoren går vi vidare till ett ännu större rum, som kombinerar funktionerna i ett vardagsrum och en matsal. Snövit väggdekoration blir en utmärkt bakgrund för alla möbler och inredning. Stenkakel på golvet skapar en sval känsla efter exponering för solen och är ett mycket praktiskt golvbeläggning. Matsalen bestod av ett rymligt och massivt träbord och stolar med ryggar av liknande material. En speciell charm till matsalen tillkom av närvaron av en gammal skänk, bakom glasdörrarna som är samlade familjesatser och bestick. Samtidigt accepterar rummet, där det finns många interiörartiklar som producerades under förra seklet, harmoniskt närvaron av modern inredning eller belysningsarmaturer..

Matsal

Vardagsrummets mjuka område bildades av två snövit soffor med färgglada kuddar. Massiva bordslampor med lampskärmar tillåter inte bara lokal belysning, utan ger också ett element av symmetri till rekreationsområdet. Ett rymligt soffbord med en träskiva och en metallram kompletterar bilden av vardagsrumssegmentet..

Vardagsrum

Från vardagsrummet och matsalen kommer du enkelt in i köket. Matrummet hälsar oss välkomna med snövit finish och ljusa pastellmöbler. Även bänkskivornas sten och köksön är ljusbeige. Endast väggdekor i form av konstverk och svarta höjdpunkter i hushållsapparater och kokboksställ spädar köksutrymmeets ljusa färgpalett.

Kök

I kök i medelhavsstil kan du ofta se öppna hyllor som ersätter översta skåpen. Det finns tillräckligt med förvaringssystem i detta utrymme och det var möjligt att klara sig utan skåp och hyllor ovanför arbetsytorna alls. Dessutom tog den rymliga köksön över integreringen av hällen, vilket avlastade arbetsområdet..

Köksö

Därefter går vi vidare till personliga rum och utilitariska rum. Tänk på det första sovrummet, vars inre, liksom lokalerna på första våningen, domineras av en ljus färgpalett. Vi har redan sett en designteknik för att markera en accentvägg i ett rum med stora stenblock på bottenvåningen i ett hemägande. Sådana metoder för att diversifiera och fokusera uppmärksamheten på den centrala sovrumsmöbeln används inte så ofta, men är utan tvekan lämpliga i denna inredning. Stenmuren blev en utmärkt bakgrund för målningen med havslandskapet. Med hjälp av ljusfläckar av färgen på unga lövverk i dekorationen av sängen och fönsteröppningarna med textilier var det möjligt att inte bara diversifiera färgschemat i sovrummet, utan också att anteckna sommarstämning, positivitet och lätthet.

Sovrum

Bredvid sovrummet finns ett badrum med liknande väggdekoration, förutom duschkabinen, där keramiska plattor i ljusa beige toner används. Snövit inredning, handfat och korgar för handdukar gjorde en mycket elegant och lätt komposition. Men den extraordinära ramen för spegeln lade till tyngden och andan i antiken i rummet för vattenprocedurer..

Badrum

I ett annat sovrum finns också en stenfinish, men redan som en fasad för en öppen spis. Den stora himmelssängen i trä är fylld med höstfärger tack vare textilernas orange och morotfärger. Om det föregående sovrummet kan kallas sommar eller vår, så är det här rummet för att sova och koppla av höstvärme..

Sovrum med öppen spis

Vid entrén till sovrummet

Antika sängbord har blivit ett ställ för inte mindre eleganta bordslampor med snidad snövit fot. Intrycket av något stort, till exempel ett rum, består av små saker, detaljer som fyller utrymmet. Mycket uppmärksamhet har ägnats åt sådana detaljer i det inre av en spansk villa. Från sovrummet kan du enkelt komma åt det angränsande badrummet.

Från sovrum till badrum

Badrumsdekorationen använder designmetoder som vi redan har observerat i det första bruksrummet för vattenbehandlingar. Inredningen är bekant, den enda skillnaden är att trämöblerna i detta badrum är målade mörkgrå. En liknande ton användes för de korgar som fungerar som lagringssystem..

Smidda spegelramar

Duschområdet domineras av pastellfärger. Ljusbeige nyanser skapade en trevlig, ljus och ren atmosfär för att ta vattenbehandlingar.

Duschrum

Och det sista sovrummet i vår lilla utflykt visas framför oss i en traditionell medelhavsstil, som ser väldigt harmonisk ut i rummen för att sova och koppla av. Gipsade ljusväggar, delvis vitkalkade takbjälkar, en stor träsäng och marinblå som används i textilier – tyngden i detta sovrum påminner inte bara om den södra smaken, utan också om det lokala landsbygdens särdrag. Ett intressant inslag i sovrumsinredningen är en korgstol från en serie trädgårdsmöbler, gjord av mörk rotting.

Sovrum med takbjälkar

Naturligtvis har detta sovrum ett eget badrum med dusch. En ovanlig kombination av trämöbler, medvetet enkel och en vacker ristad spegelram, skapade en intressant bild av ett utilitaristiskt rum..

Original design

Det finns flera sätt att komma till det spanska hushållets bakgård, och ett av dem leder förbi det ursprungliga läshörnet. Varför inte använda det lediga utrymmet för att organisera ditt läsutrymme med en bekväm soffa, ett elegant bord som kan fungera som ställ för böcker eller tekoppar och en höjdjusterbar golvlampa. Vad kan vara bättre för bokälskare? Bara det faktum att läsaren befinner sig i det här mysiga hörnet, är praktiskt taget i frisk luft.

Läshörna

Bakgård arrangemang – pool, terrasser, markiser och mer

En rymlig matplats ligger under en stor baldakin, designad i andan av inredningen i en spansk villa. Ett mörkt matbord och ljusfärgade rottingrottingstolar utgjorde en matallians för att rymma flera personer för en familjemiddag eller värd.

Under taket

En liknande matgrupp ligger på ett litet område kantat med stenplattor. Ovanför denna matplats kan du sträcka en textilkåpa över en metallram, som kommer att likna ett tält..

Landskapsdesign

Villa bakgård

Naturligtvis är mittpunkten i trädgårdslandskapsarkitekturen poolen, som nås av ett trädäck. Det är för honom som alla trädgårdsvägar leder, i golvets hörn, symmetriskt finns det ursprungliga trädgårdskompositioner av små rabatter och snyggt trimmade buskar.

Vy ovanifrån

Poolen ligger i närheten av ett högt staket, som förfinades och dekorerades med blommande klätterväxter.

Slå samman

På en trästolpe, nära poolen, finns en sammansättning av trädgårdsmöbler – solstolar för att sola och sola.

Trädäck runt poolen

I hörnet av innergården, nära poolen, finns en rymlig sittgrupp med mjuka trädgårdsmöbler.

Avkopplingsområde vid poolen

Rymliga soffor med färgglada kuddar och ett bekvämt soffbord skuggas av en öppen baldakin med textilier placerade på träbjälkar. Kompletterar bilden av den södra uteplatsen är ursprungliga vägglampor, vars genombrutna plattor fungerar som en dekor under dagen och skapar romantisk, dämpad belysning på kvällen..

Rymliga soffor