Snygg inredning i mörka färger

Det är allmänt accepterat att en inredning i mörka färger är dyster. I själva verket är detta inte helt sant. Rum i mörka färger är utomordentligt attraktiva, eftersom besitter sådana egenskaper som mysterium, magnetism och, utan tvekan, har sin egen individuella skönhet.

För det första är mörka toner i inredningen snygga.

Det är ingen slump att många designers är säkra på att inställningen till svart i interiören i de flesta fall är partisk och inte är mer än en vanföreställning. Åsikterna om denna fråga är mycket olika, till exempel att svart döljer utrymmet och även absorberar ljus och är helt olämpligt för bostäder. Det finns utan tvekan viss sanning i detta, och man kan inte annat än hålla med om detta. Hela poängen är bara att korrekt och kompetent använda denna färg i interiören så att den inte ser dyster ut. Ett exempel är sjukhusväggar, som är helt vita och ljusa, men det hjälper dem inte att se optimistiska och glada ut..

Trappdesignfoto Trappdesign Mörka trappor Mörk ton

I detta avseende är allt tvärtom – om din uppgift är att skapa en elegant och sofistikerad interiör, så hjälper svart dig mycket i detta, såvida du naturligtvis inte överdriver det med det. Det rätta tillvägagångssättet är att skapa en stram och elegant mörk inredning. Allt här är detsamma som i svarta kläder, vilket inte nödvändigtvis är ett tecken på sorg och sorg. Tvärtom, det vittnar om förekomsten av hög smak och unik stil. Dessutom är alla färger perfekt kombinerade med svart..

Vardagsrum i mörka färger

Belysning i vardagsrummet Vardagsrummet ovanifrån Mörkt vardagsrumsdesign Vardagsrumsdesign Vardagsrum

Interiören i mörka färger hjälper till att skapa en speciell atmosfär av mystik och chic i vardagsrummet. Och om du verkligen har modet att göra detta, ska du inte glömma att i en mörk inredning behövs ljusa accenter, korrekt placerade, tk. mörka färger ska spädas med ljusa och optimistiska.

3

Korrekt belysning är också viktigt. Förresten, skapandet av en mörk inredning är endast möjlig om fönstren i vardagsrummet är tillräckligt stora och har utsikt över solsidan. denna interiör kräver mycket ljus större delen av dagen. Detsamma kan sägas om konstgjord belysning – det borde också vara mycket av det, och det ska också vara genomtänkt..

nio

De upplysta enskilda platserna ser spektakulära ut, till exempel med hjälp av lokala lampor för att markera ett visst objekt eller helt enkelt för att markera ett eller annat hörn. Samtidigt bör andra separata platser i rummet, tvärtom, döljas..

15

För att öka effekten av teatralitet i interiören är det bra att använda släta och speglade ytor, liksom olika glänsande tyger, föremål av kristall, silver och guld. När det gäller de optimala proportionerna för att dekorera ett vardagsrum i mörka färger, bör det finnas 2 delar av en mörk och medium nyans och en del av en ljus. En mörk färg är idealisk för möbler och golv, en mellanton för väggar och en ljus färg är perfekt för tak och tillbehör..

Sovrum i mörka färger

Sovrummet, gjort i mörka, särskilt svarta toner, ser mest spännande ut, men samtidigt elegant och till och med sofistikerat.

21

Svart färg betraktades som standard för stil, och, hela tiden. I detta avseende är åsikten att svart färg kan förekomma i sovrummet inuti endast i minimala mängder mycket felaktig. Tvärtom – för att skapa det mest attraktiva och snygga rummet behövs svart i stora mängder.

24

Genom att använda denna färg korrekt kan sovrummet se lika bra ut som rummet. «lyx» på kända hotell. Och du kan uppnå en sådan effekt om du använder rikt färgade tapeter, liksom ett luftigt tyg med närvaro av ljusa element för att ordna en säng. Till exempel är plyschkuddar eller sammet sänggavel och sängkläder i siden bra..

25

Mörka tapeter med prydnader kan ge en helt annan uppfattning om interiören, lägga till volym i rummet. Dessutom är geometriska mönster mycket populära nu, särskilt exakta mönster är redan en helt ny nivå..

Kök i mörka färger

Det allmänt accepterade konceptet om att rummet ska vara ljust och köket klarade inte. När det gäller köket är missuppfattningen ännu mer uttalad, eftersom vi alla tror att det särskilt bör vara en atmosfär av renhet och ljus här. Ett mörkt kök är dock en ovanligt original inredning..

åtta

Konventionellt mörka kök är indelade i två typer: skandinaviska och minimalistiska. I minimalistisk stil finns det oftast många reflekterande släta ytor samt kromdetaljer. Och i det andra fallet – närvaron av trämöbler täckta med fläckar och ett överflöd av föremål i rustik stil.

7

När det gäller belysning är vanligtvis mörkfärgade kök utrustade med industriella och ganska massiva lampor. Förekomsten av brokiga nyanser i interiören uppmuntras också, till exempel fuchsia, turkos eller terrakotta – allt detta kombineras underbart med det främsta mörka och djupa interiörområdet..

6

Badrum i mörka färger

För badrummet, som alla andra rum, kan samma rekommendationer göras. Idén bör överges helt om naturligt ljus är helt frånvarande i badrummet. i detta fall kombinerar designers vanligtvis artificiellt och naturligt ljus, liksom tak och vägg.

23

Badrumsdesign i mörka färger ska vara subtil. En känsla av proportioner är mycket viktig här, och i allmänhet, bokstavligen varje detalj. Till exempel kommer väggar med ett mönster i form av tunna längsgående stänger visuellt att öka utrymmet, det är önskvärt att ha en elegant elegant VVS. Och om själva badet läggs ut på samma sätt som väggarna, får du fullständig harmoni. I allmänhet gör närvaron av svart i badrummet det alltid ovanligt och exklusivt, vilket gör det till ett mycket elegant rum..

Svart färg i badrummet Mörk badrumsdesign Mörkt badrum Badrum i mörka färger

Den mest relevanta trenden nu är kombinationen av vitt och svart, och på detta sätt: insidan av föremålen är vit, och utsidan är svart..

Svart i bostadsinredning

För bostäder är svart den mest rekommenderade färgen för väggar. Det är också nödvändigt att en sådan inredning innehåller minst en färgad eller vit möbel. Om det finns flera av dem blir det bara perfekt. Dessutom rekommenderar vi närvaron av ljusa eller ljusa tillbehör och textilier. Kombinationen av svart och vitt anses vara den mest vågade och originella..

Du kan också göra ett nytt drag – det här är ett svart golv, som också kommer att se väldigt ädelt och snyggt ut. Förresten, denna lösning blir mer och mer populär idag..

Men det svarta taket är ett mycket djärvare designbeslut och till och med lite riskabelt, på grund av att i denna situation kan rummets höjd visuellt minska, och det svarta taket kan fånga all uppmärksamhet. Men om du gör ett speglat eller glansigt sträcktak blir effekten helt motsatt, eftersom sådana ytor har utmärkt reflektivitet.