Raffinerade klassiker i designen av en lägenhet i London

Föreställer vi oss engelska lägenheter ser vi ofrivilligt deras design i stil med strikta klassiker. Balansen och sofistikeringen i denna trend inom design överensstämmer helt med traditionerna i gamla London.

En av lägenheterna i denna stad visar tydligt majestät och sofistikerad stil. Redan i korridoren kan du beundra de graciösa basrelieferna på väggarna. Det höga taket är dekorerat med makalösa monogram och upplyst av en original hängande ljuskrona. Miniatyrbord bär en rent dekorativ belastning och dekorerar ett rymligt rum.

Lyxig hall i klassisk stil

Rymligt vardagsrum i klassisk stil

Huvudrummet i denna lägenhet är definitivt det stora vardagsrummet. Här gav designern fria tyglar åt fantasin och använde många tekniker och attribut i den klassiska stilen..

Rymligt vardagsrum i klassisk stil

Här kan du se möbler med böjda ben i stilens bästa traditioner. Tjocka, tunga gardiner täcker de stora panoramafönstren. Smidda lampor av ovanlig rundad form hänger från taket. Ett stort antal bordslampor och tillbehör kompletterar och dekorerar interiören. De viktigaste är lugna pastellfärger. Naturliga nyanser är en del av denna stil, liksom överflödet av textilier av hög kvalitet..

Klassiska möbler för vardagsrummet

Det är trevligt att spendera tid i ett sådant vardagsrum med en lugn konversation eller läsa böcker..

Funktionella rum inredda i klassisk stil

Toalett och badrum är gjorda i en kombination av vitt och blått. Denna färg gör rummen ljusa och luftiga. De skapar en känsla av friskhet och renhet..

Guldpläterade metalldelar kan också betraktas som en integrerad del av den klassiska stilen. Lyxiga tillbehör har prydat palats länge, varefter en liknande design migrerade till vanliga människors lägenheter. Även på toaletten kan du se ett stort antal målningar och andra dekorativa element..

Toalett i blått och vitt

En stor förgylld ram omger en stor spegel med ovanlig form. Ett litet handfat för handtvätt är tillverkat av ett material som imiterar natursten.

Badrummet har en original badkarskål. Flera små fönster ger naturligt ljusinsläpp. Lugna nyanser av dekoration ger rummet majestät och status.

Fantastiskt klassiskt badrum

Duschkabinen är åtskild av en glasskiva och dekorerad med stenplattor. Flera funktionella nischer dekorerar inte bara rummets arkitektur, utan används också som hyllor för badrumstillbehör.

Badrumsinredning i klassisk stil

Ett annat badrum är ett duschrum. Dessutom har detta rum en bidé för bekvämligheten för alla boende i lägenheten. Trots vissa skillnader i design behöll designern den grundläggande stilen. För detta användes samma tillbehör och inredningsdetaljer..

Badrumsinredning med klassiska inslag

Guldpläterade metalldetaljer för badrumsdekoration

I köket är det centrala elementet den så kallade ön. Den är utrustad med ett lagringssystem som gör att du kan få ut det mesta av allt tillgängligt utrymme..

Köksö med förvaringssystem

Fantastiska snidade dörrar till köket blandas harmoniskt med basrelieferna på väggarna. Utsökta glasmålningar ger rummet elegans och originalitet. Det kontrasterande svartvita golvet strider inte mot pastellfärgerna som används i dekorationen. Den övergripande mjuka atmosfären bevaras i linjernas jämnhet och sammanvävningsmönster på ytor.

Klassiskt kök

Stora speglar har blivit ett ovanligt element i köksdesignen. Att använda dem ovanför arbetsytan är ett atypiskt designdrag för ett kök. Samtidigt kan du se att de harmoniskt smälte in i interiören och blev dess integrerade del..

Speglar i det inre av köket

De två sovrummen i huset är också designade i klassisk stil. Konstgjorda möbler och ljusa dekorationer skapar en utmärkt atmosfär för sömn och avkoppling.

Sovrumsdekorationsdetaljer i klassisk stil

Antika sovrumsmöbler

Väggarna i sovrummet är dekorerade med modulära målningar. Denna metod för att dekorera utrymmet ger rummet volym. En stor garderob är klädd med textilier, vilket passar perfekt in i sovrummets övergripande stämning.

Modulär bild i sovrummet

Grå nyans på väggarna i sovrummet

Sovrummen i denna lägenhet kännetecknas av ett överflöd av textilier. Detta tillvägagångssätt för dekoration låter dig ge rum med maximal komfort och mysighet. Moderna gardiner på fönstren passar bra med retromöbler utan att skapa konkurrens i stilar..

Ett överflöd av textilier till sovrummet

En liten mysig terrass kommer att vara en trevlig överraskning för de boende i lägenheten. Hon har den nödvändiga isoleringen och integriteten för en trevlig tidsfördriv. Trädgårdsmöbler och levande växter i stiliserade krukor skapar en drömlik atmosfär.

Mysig terrass med levande växter

I allmänhet kombinerar atmosfären i en lägenhet i London harmoniskt lyxen i en klassisk stil med komforten och mjukheten i linjer i retrostil..