Original design av ett italienskt hus utan inredning

Vi uppmärksammar dig på en rundtur i rummen i ett mycket intressant italienskt hushåll. Originaliteten i utformningen av bostadens inre arrangemang ligger i det faktum att målning, tapetsering eller exponering för något annat efterbehandlingsmaterial inte användes för ytbehandling. Alla väggar i lokalerna är putsade, golven är fyllda med betong, trappstegen är också betongkonstruktioner.

Italienskt hus

När du är vid huvudentrén till ett italiensk privat hus kan du redan föreställa dig mycket om inredningen i lokalerna. Byggnadens absolut släta fasad med fullständig frånvaro av inredning tyder på att ägarna är okomplicerade, lakoniska människor och älskar tydlighet, noggrannhet och praktik i allt..

Vid huvudentrén

Ett annat inslag i arrangemanget av det italienska hemmet är den minimalistiska atmosfären i personliga och utilitaristiska rum. En sådan uttalad minimalism finns sällan i privata hushåll, särskilt i så färgglada, levande, södra länder som Italien..

Hall

Variationen i utformningen av ytor observeras endast texturerad. Väggen blir accent om den inte är helt putsad, vilket bevarar murverkets struktur.

Interiör utan efterbehandling

Bokstavligen precis efter att ha kommit in i huset befinner vi oss i ett rymligt rum som kombinerar funktionerna i en matsal och ett vardagsrum. Trots överflödet av betongytor, putsade ytor och en fullständig brist på inredning ser rummet inte obebott eller motbjudande ut. Kanske bidrar välplacerad belysning till en trevlig atmosfär..

Matsal vardagsrum

Matsalen består av ett enkelt men rymligt träbord och berömda designstolar, vars modell harmoniskt kan passa in i en matsal eller kökinredning.

Lunchgrupp

Vardagsrummet representeras av en mjuk snövit hörnsoffa och förvaringssystem i form av öppna celler, även i vitt.

Mjuk zon

Från rummet med mat- och vardagsrum går vi till köket, som är mindre rymligt och lika minimalistiskt..

Ingång till köket

Och återigen, putsade väggar, takbjälkar och golv fyllda med betong – finishens svårighetsgrad, eller snarare – dess fullständiga frånvaro är slående och fantastisk på samma gång.

Kök

Köksskåpens släta snövit fasader ser bra ut mot köksutrymmeets gråbeige väggar. Den stora köksön har blivit en fristad inte bara för en mängd olika förvaringssystem, integration av diskbänken, spis och spis, utan också tilldelat ett område för korta måltider. Ett par barstolar av plast, trä och metall fästes på ön under kampanjen..

Köksö

De glansiga ytorna på öns bänkskivor och arbetsytorna på uppsättningen har något diversifierat det inre av köket. Levande växter i krukor har blivit en frisk fläkt i detta rike av cement och betong..

Levande växter i köket

Belysningssystemet, som representeras av inbyggda lampor och hängande ljuskronor, ger inte bara diffus belysning utan också lokal belysning av arbetsytor och funktionellt laddade segment i köket.

Ljussystem

Därefter går vi vidare till de privata rummen på andra våningen. För att göra detta måste du klättra i trappan, och det är inget konstigt med att det här är en konstruktiv struktur gjord av betong, utan någon inredning.

Stege Betongsteg

Ett utmärkande drag för lokalen på andra våningen är ett trägolv. Förekomsten av naturmaterial (även om det är dess konstgjorda analog, som inte kan skiljas externt från trä) diversifierar inte bara lokalens design utan gör dem också bekvämare, beboeligare, trevligare utåt.

På den andra våningen

Om du någonsin har sett ett sovrum med en mer minimalistisk känsla, skriv till oss i kommentarsfältet. Men det är inte lätt att hitta en så asketisk atmosfär i ett rum för att sova och vila. I ett rymligt rum med högt i tak och «naken» väggar, kan du förmodligen sova gott, eftersom ingenting i möblering, dekoration och dekoration av sovrummet som helhet inte stör en somnar.

Sovrum

I samma rum finns ett segment med omklädningsrum, presenterat i form av en uppsättning snövit förvaringssystem bakom absolut släta dörrar utan handtag..

Garderob Förvaringssystem i sovrummet

Det finns ett badrum bredvid sovrummet. Det är överraskande, men även i ett rum med hög luftfuktighet avvek inte husets ägare (eller deras designer) från traditionen att inreda lokaler. «utan efterbehandling». Modern betong, tack vare en mängd olika tillsatser och antiseptika, kan vara tillräckligt fuktresistent.

Badrum

Handfat

I badrummet, som i alla delar av ett italienskt hem, är funktionaliteten och praktiken i rummet i framkant. Den neutrala paletten, eller snarare den monokroma utformningen av rummet för vattenprocedurer, spädar bara det snövit utseendet på VVS och glansen av tillbehör för det.

Snövit VVS