Original arkitektur för ett privat hus med en pool

Numera är det inte lätt att överraska en lekman som är bortskämd med ursprungliga designprojekt. Ovanliga lägenheter, hus, herrgårdar och villor byggs över hela världen. Arkitekter uppmärksammar alla de nya formerna och varianterna av byggnader, designers introducerar aktivt kreativa idéer i utformningen av fasader och interiörer i dessa bostäder. Detta är det ursprungliga projektet för privata lägenheter som vi uppmärksammar dig i denna publikation. Husets ovanliga arkitektur med många rundade rum, tunnlar, öppna terrasser och till och med en utomhuspool är fascinerande och iögonfallande. Alla som har sett den här byggnaden från gatan kommer att vilja veta hur den ovanliga strukturen inuti är inredd..

Privat hemägande med ovanlig arkitektur

Exteriör av ett ovanligt hemägande

Ett stort hus i tre våningar har många grenar, halvcirkelformade rum, originalpassager, öppna balkonger och markiser med träplattformar. En ovanlig byggnad ser icke trivial ut från gatan och inuti är ett unikt exempel på modern arkitektur.

Fasad av lantliga lägenheter

Utformningen av fasaden på lyxiga lägenheter av lantlig typ passar perfekt in i det omgivande landskapet – väggarnas rika persikanskugga, träkant av fönster och dörrar, den galvaniserade delen av taket och markiser, visir och andra strukturella element ser organiskt ut bland höstfloran.

I harmoni med den omgivande naturen

Ursprungliga arkitektoniska lösningar

Byggnaden ligger på en låg kulle, några av dess delar har två våningar, det centrala segmentet representeras av tre nivåer. I den moderna arkitekturen i lantliga lägenheter kan både traditionella element och jugendstil och även några futuristiska element spåras, för vilka det fortfarande är svårt att hitta en definition..

Eklektisk byggnadsfasad

Det är inte förvånande att en sådan rymlig byggnad var utrustad med mer än ett garage. En bred uppfart till garage, portar med träbeklädnad, vacker landskapsdesign, harmoniskt kombinerad med den omgivande naturen – allt i form av ett privat hushåll indikerar att det är viktigt för ägarna att utrusta sitt eget hem med maximal komfort, men inte för att skada miljön.

På baksidan

Överflödet av träytor i utformningen av byggnadens fasad och stenkonstruktioner i organisationen av landskapsdesign i lokalområdet hjälper till att mer organiskt passa lyxlägenheterna i landsbygdens landskap.

Träbeklädnad

Stoltheten över det privata hemägandet, eller snarare utformningen av det lokala området, är en stor pool, kantad med ljusblå kakel, vilket gör att vattnet i det verkar azurblått. Området nära utomhuspoolen är kaklat – säkert och praktiskt för både vattenprocedurer och solbad.

Stor pool med blå kakel

Nära poolen kan du sola, pöl på bekväma bockar med mjuka dynor eller ta ett mellanmål i matsalen utomhus. Användningen av trädgårdsmöbler i trä för att matcha färgen på husets fasad och ljusa mjuka ottomaner som matchar kakel i poolen, gjorde det möjligt att skapa en harmonisk bild av hela arkitektoniska ensemblen, tillsammans med landskapsdesign.

Avkopplingsområde och luftbad framför poolen

Under den kalla årstiden tappas vattnet från poolen och själva skålen är täckt med en automatisk markismekanism. Även i denna version ser platsen på platsen nära byggnaden attraktiv, harmonisk ut.

Inomhuspool under den kalla årstiden

Interiören i de ursprungliga lantlägenheterna

Tänk vidare på utformningen av några av interiörerna i ett stort lanthus med ovanlig arkitektur. Och låt oss börja med det mest rymliga rummet på första våningen – ett stort vardagsrum, uppdelat av en öppen spis i den inre skiljeväggen i två zoner. Stora panoramafönster, takets ursprungliga design, kontrasterande färger för inredning, texturerade finishelement – allt i detta utrymme fungerar för att skapa en unik bild av vardagsrummet.

Ovanlig vardagsrumsdesign

I vardagsrummet i ett privat hus får alla detaljer i interiören att du slutar leta efter en närmare titt. Rummets ovanliga form, ursprungliga lösningar för takdesignen, placeringen av den mjuka zonen under hela rummet och valet av möbler – alla inre element bidrar till bildandet av en icke -trivial design. Rummet har fått en speciell charm på grund av den spektakulära kombinationen av snövit och träytor. Höjdpunkten i designen av detta vardagsrum är den ursprungliga soffan med ljusbeige läderklädsel..

Ovanlig takdesign

På andra sidan av skiljeväggen med en öppen spis finns ett videoområde för ett annat rekreationsområde i vardagsrummet. Det finns också en stor läderklädd soffa mitt emot TV: n, vilket skapar en rymlig bekväm sittgrupp i din hemmabio.

På baksidan av spisen

Soffans form för den mjuka sittgruppen valdes inte av en slump – den upprepar kurvorna i själva rummet. Skuggan av klädseln på stoppade möbler upprepar exakt färgpaletten för utformningen av fönsteröppningar och inre element av trä. En sådan aktiv användning av djupa chokladnyanser är möjlig tack vare det överflöd av naturligt ljus som tränger in genom de stora fönstren och konstgjorda ljuskällor inbyggda i undertaket..

Vardagsrum i ett halvcirkelformat rum

Inte långt från vardagsrummet, på bottenvåningen, finns en liten matsal, som vid behov också kan användas som mötesrum. Det är inte förvånande att i det halvcirkelformade rummet är det centrala möbelelementet ett runt träbord med en polerad skiva. Läderklädsel för stolarna och ryggarna på matgruppsstolarna matchades med färgen på porslinsplattorna på golvet..

Utrymmet i en liten matsal har mycket högt i tak – för att organisera belysningssystemet var det nödvändigt att använda hängande lampor med mycket långa socklar. Men den resulterande sammansättningen av flera nyanser i form av oöppnade blomknoppar fullbordade effektivt bilden av en attraktiv och praktisk matsal.

Hängande lampor för högt i tak

Från den runda matsalen går vi in ​​i köksutrymmet, som liksom alla rum i lantliga lägenheter har en stor yta. Om du har en uppfattning om hur utformningen av ett kök i ett lanthus kan se ut, kommer vissa delar av denna bild säkert att sammanfalla med vad som kan ses i det här köksrummet. Träfärger i kombination med ljusa ytor, den blanka glansen av bänkskivor i sten, keramiska plattor på golvet, mycket ljus och glans av rostfritt stål är karakteristiska drag i ett modernt kök med lantliga element..

Modernt land för köket

I samma rymliga köksdel finns en matplats med ett rymligt matbord av trä med ett vackert naturmönster och bekväma fåtöljer med mörkt läderklädsel. Den öppna planen för ett rymligt rum låter dig behålla en känsla av rymlighet och frihet, även med en stor mängd möbler – matplatsen markeras endast av en matta och själva matgruppen.

Matplats med ett originalbord

I ett annat köksutrymme reflekteras temat med rundade former inte bara i rummets arkitektur, utan också i inredningen, möblerna och inredningen. Köksuppsättningens ursprungliga arrangemang motsvarar helt formen på bottenvåningsytans designfunktioner. Ett imponerande inslag i köket var bänkens design och takets upphängda strukturer – användningen av ett material gjorde det möjligt att skapa en balanserad bild.

Halvcirkelformade former och deras utföringsform

Ett annat vardagsrum i ett lanthus kan uppfylla alla krav från en modern husägare för utformningen av ett rum för hela familjen att koppla av och ta emot gäster. Lantstilen återspeglas här i moderna efterbehandlingsmaterial och designlösningar. Rummets ovanliga arkitektur blev utgångspunkten för vardagsrummets designkoncept. Den aktiva användningen av trä som slutmaterial, råmaterial för stöd och tak har skapat en otroligt varm och mysig atmosfär även i ett så rymligt rum med högt i tak. Naturligtvis ger närvaron av en stor öppen spis värme till interiören..

Tolkning av lantlig stil i ett modernt vardagsrum

Temat för cirklar spelas ut i olika design av lantliga lägenheter. Till exempel är spiraltrappan som leder till de övre våningarna i huset gjord av trä med halvcirkelformade trappsteg. För säkerhet och komfort är alla trappsteg i spiraltrappan heltäckningsmatta. Kombinationen av en varm träskugga med en sval grå ton i mattorna ser lyxig ut.

Trappa från vardagsrummet till andra våningen

Spiraltrappa

Övergångarnas ursprungliga design gör att du kan se allt som händer i vardagsrummet på första våningen, på övervåningen. Med hjälp av efterbehandlingsmaterial, kontrasterande temperaturkombinationer av färger och inbyggd belysning var det möjligt att öka effektiviteten hos de arkitektoniska egenskaperna i ett lantbostad.

Ovanliga designlösningar

Grunden för utformningen av inredningen i ett privat hushåll var kombinationen av träbeklädnad i varma färger, snövit yta och användning av grått i mattor och stendekoration av vissa ytor..

En icke-trivial strategi för ytbehandling

Eklektisk arkitektur i huset