Nyårets inredning: idéer och drömmar går i uppfyllelse

Nyårshelger är alltid en underbar tid för oss när de mest omhuldade önskningarna och drömmarna går i uppfyllelse. Att inreda ditt hem inför jul- och nyårsfirandet är en traditionell underbar plikt för alla, både barn och vuxna. Hela familjen deltar vanligtvis i denna process, och alla rum i huset och till och med det intilliggande territoriet är dekorerade. Det är inte lätt att välja något som passar dig från alla olika nyårstillbehör. Därför är det bäst att göra en grov plan enligt vilken du kan välja dina drömmars smycken:

Klassiska färger för jul- och nyårstillbehör är rött, grönt och guld. Traditionella dekorationer – kransar, bollar och rosetter:

Julgran och röda gardiner

Vi dekorerar verandan

Den vackert och festligt inredda fasaden på huset kommer att ge en festlig ton av gästfrihet och värme. Verandastillbehör kan vara det enklaste. Det räcker att dekorera de gröna växterna som redan planterats i dekorativa blomkrukor genom att lägga till tall- eller grangrenar:

Två nyårskompositioner på tegelpelare

Nyårs ikebana från grenarna av thuja, cypress, lager, tall ser bra ut. Ljusa catchy dekorationer i en sådan komposition kommer att vara överflödiga:

Julgrön komposition vid ingången till huset

Nyårsbukettens horisontella form kan kompletteras med vertikala vita kvistar:

Två nyårskompositioner på snön på verandan

Festlig dukning

Tillbehör för att dekorera nyårsbordet kan väljas i stilen med inredningen i rummet eller skapa en ljus och iögonfallande accent i lägenheten. Eftersom nyårsfirandet börjar sent på kvällen är ljus fortfarande de mest populära serveringselementen. De skapar en romantisk, intim och drömlik atmosfär. Idag finns det många ljus med de mest ovanliga konfigurationerna, nyanser, aromer. Formen på ljusstakar är också varierande..

I klassisk stil används oftast transparenta glasstakar. De kan placeras i den centrala delen av bordet: de högsta är i mitten och de nedre till bordets kanter:

Nyårsbord med stolar i vita omslag

Ljusstakar i form av vinglas på långa tunna ben kommer att lägga till elegans och nåd till nyårsbordet. En ytterligare effekt av sofistikering är möjlig från öppnade servetter eller dukar broderade med cutwork -tekniken:

Gröna vinglas på nyårsbordet

Jul- och nyårs dukning möjliggör ett överflöd av guld- och silverdekorationer (till skillnad från andra festliga evenemang). Mousserande ljus, ljusstakar och miniskulpturer kommer harmoniskt att kombinera här:

Julgransljus på bordet

Kristall och dekorativa porslinselement kommer att glittra och glittra på festbordet och bibehålla en härlig härlig atmosfär:

Kristall julgranar på bordet

Älskare av originalitet kan dekorera bordet med accentdetaljer. Till exempel, på ett vanligt serverat bord, placera en ljusröd tråd med pärlor i en vardaglig form:

Röda pärlor på bordet

Färska blommor i nyårskrukor kommer att locka uppmärksamhet. Det är bäst att dekorera bordet med blommande hyacinter eller påskliljor. de tar inte mycket plats, har en stark doft och ser mycket imponerande ut i vinterriket:

Hyacinter på nyårsbordet

Inredning

Presenter i färgglada paket är det viktigaste och mest oumbärliga villkoret för nyårshelgerna. För att placera presenter väljer de vanligtvis en plats under julgranen, men om lådorna med överraskningar är ganska stora eller det finns många av dem kan du välja ett separat bord eller använda ytan på byrån. På en sådan semester kommer det inte att vara överflödigt att dekorera platsen för presenter. Vanliga julgransdekorationer och glasvaser kommer att göra:

Svartvita lådor för nyårsgåvor

Doften av tallnålar är för evigt förankrad i våra sinnen med vintercharm. En mobil installation med barrgrenar, ljus och bollar är en mycket original och samtidigt bekväm design. Det kan flyttas till valfritt rum, placeras var som helst, och det kommer att dekorera rummet perfekt:

Barrträdsinstallation på bordet

Den klassiska versionen av nyårsdesignen är en dekorerad julgran, kransar och kransar med brinnande lökar. Dessa är tidlösa och tidlösa saker:

Julkrans över eldstaden Julgran med vita bollar Tre isbjörnungar nära granen

Om du av någon anledning inte hade ett riktigt träd kan du dekorera valfri krukväxt:

Blå rosetter på inomhusblomma

Eller bygg din egen komposition av rödgröna växter, ljus och julgransdekorationer:

Röda julkompositioner på bordet

Du kan bara lätt hänga kransar av blommor, bollar och rosetter. Levande hemblommor under vinterfirandet kommer att glädja dig på ett speciellt sätt med sin prakt:

Röda blommor i rummet

En krans av barrträd med traditionella juldekorationer och glitter kommer att kompletteras perfekt med riktiga citroner och mandariner:

Garland på räcket

Eldstaden är den mest lämpliga platsen för nyårsdekorationer. Installation av kottar, gröna grenar, torkade blommor och en elektrisk krans kommer inte att lämna någon likgiltig:

Garland över eldstaden

Vid kanterna av eldstaden kan du lägga dvärgtuja i vackra keramiska krukor och hänga elektriska kransar på dem:

Tui med elektriska kransar nära spisen

För barn är jul och nyår de viktigaste högtiderna. De väntar på magi och mirakulösa förvandlingar. Därför, för att dekorera barnrum, väljs inte bara dekorerade julgranar, kransar, utan också skulpturer i form av djur och sagovarelser som kommer att ge barn efterlängtade presenter:

Skulptur av en vit fawn nära eldstaden i barnkammaren

För att dekorera väggarna kan du plocka upp intressanta volymetriska figurer av snögubbar, fästa snöflingor på olika föremål i interiören:

Julgran med vit glitter i barnkammaren

Rustik julstilstil

Rustika dekorationer gjorda av naturmaterial i nyårsdekorationen av huset kommer att skapa en varm och entusiastisk atmosfär i ett hem, lugn och komfort (i motsats till glamour och hi-tech). I rustika nyårskompositioner är glansiga mousserande element helt frånvarande: allt är extremt enkelt:

Röd stjärna på väggen Korg i en metallskål

Det fina med rustika tillbehör är att du kan göra dem själv. Ljusstakar av vanliga glasburkar kan ordnas i en konstnärlig röra, bär, frukter och grangrenar kan spridas i närheten. Använd ett sågsnitt av ett träd som stativ för ljus:

Ett ljus i en burk 5 ljus i glasburkar

I ett högteknologiskt eller urban minimalistiskt rum kommer rustika dekorationer att bli en kontrasterande accent och ge en bit natur:

Stjärna av trästavar bredvid TV: n

Jul och nyår ger gott om utrymme för kreativitet och fantasi för att designa ditt hem. Du kan skapa din egen saga!