Moderna klassiker om exemplet på utformningen av ett lanthus

Av modeklassiker. Den traditionella inredningsstilen kommer alltid att se inte bara respektabel ut, utan också relevant. Det är möjligt att fylla på kanoniska motiv i ditt privata hushåll och samtidigt inte offra komfort och moderna material för efterbehandling och inredning. Vi uppmärksammar dig en liten fotorundtur i rummen i ett lanthus, vars design kan kallas en ny tolkning av den klassiska stilen.

Uppmärksamhet på detaljer när du inreder ett privat hem

Mysigt kök med klassiska inslag

Tack vare den öppna planen i det rymliga vardagsrummet var det möjligt att ordna ett funktionellt men dyrt kök med den nödvändiga uppsättningen förvaringssystem, arbetsytor och platser för måltider. Grunden för bilden av det funktionella segmentet i en privat bostad består av möbler i en mörk, ädel färg, efterbehandling i ljusa, neutrala färger fungerar bara som bakgrund och uppmärksammar inte sig själv. Traditionella fasader på köksskåp och en liknande design av baren i hörnlayouten har blivit grunden för kökssegmentet.

Modern köksinredning med klassiska inslag

Formgivarna bestämde sig för att inte använda den övre delen av köksskåp, för att inte belasta bilden av köksutrymmet, som använder fasader av ganska mörka, färgglada nyanser. Små öppna hyllor för kryddor och andra föremål som behöver förvaras «till hands», har blivit ett effektivt alternativ. Detta arrangemang gjorde det möjligt att fokusera på efterbehandling av det stora förklädet ovanför arbetsytorna – väggpaneler med imitation av natursten ser lyxiga ut.

Användning av väggpaneler i sten

De centrala elementen i köket är lyxiga pallar i klassisk stil – inte bara träets ädla färg och invecklade sniderier, utan även läderklädsel har blivit höjdpunkten i hela bilden av ett funktionellt, men samtidigt bekvämt kök.

Lyxiga barstolar-stolar

Bekväma sovrum med traditionell inredning

Den klassiska stilen är först och främst känd för valet av färgpalett och kvaliteten på prestanda hos solida, dyra möbler. Färglösningarna som används i utformningen av sovrummen lugnar och stämmer in på en sund och hälsosam sömn – nyanser av beige och en delikat pastellblå ton kombineras otroligt harmoniskt i en klassisk miljö.

Klassisk sovrumsinredning

Trots användningen av högkvalitativa möbler av massivt trä och naturliga tyger för klädseln är sovrumsmöblerna ganska moderna – det finns inget överflödigt och komforten för ägarna i rummet är en prioritet. Den traditionella uppsättningen möbler låter dig inte bara känna dig bekväm i rummet för att sova och vila, utan att njuta av atmosfären, känna dig respektabel.

Pastellfärger för en lugn atmosfär

Kombinationen av värme och kyla finns i alla delar av det inre av ett privat hus. Inte bara valet av nyanser för utförande av inredning, utan även inom ramen för fasaderna på skåpmöbler, ser vi en original, men samtidigt harmonisk färgkombination. Ömtåliga blå ådror visar sig genom de varma nyanser av naturligt ursprung, som ekar glasskivorna på sängborden.

Originella fasader på sängbord

Ett annat sovrum i ett privat hushåll är också inrett i en neutral färgpalett – känsliga beige nyanser har blivit grunden för att skapa en lugn och avkopplande atmosfär. Det är svårt att hitta en husägare som skulle vägra att koppla av i ett sådant rum – att lägga sig på en lyxig säng med ett mjukt sänggavel, att kasta sig i armarna på naturliga textilier under mjuk belysning skapad med hjälp av armaturer av klassiska modeller.

Sovrumsinredning i pastellfärger

De ursprungliga sängborden och den lika intressanta designen på bordslampor har skapat en otroligt harmonisk förening. Ljusa nyanser av trä, behaglig för ögonen i textilier, glans av glasytor och förgyllda element skapar en exklusiv men samtidigt bekväm bild av det funktionella segmentet i sovrummet.

En original tolkning av klassikerna

Klassiska badrum

Vad kan vara mer klassiskt än att välja pastellfärger till ditt badrum? Kanske bara användningen av inte mindre traditionella plattor «underjordiska» i mjuka, ljusa beige färger. De varma nyanser av keramiska plattor och deras matta ytor skapar en mysig, avkopplande atmosfär.

Badrumsdesign i beige färger

Ett annat badrum med en rymlig dusch är också inrett i ljusbeige. Delikata nyanser av ytbehandlingar och ett överflöd av glasytor expanderar visuellt ett redan rymligt rum. Utformningen av detta utilitaristiska utrymme är en illustration av hur harmoniskt traditionella modeller av lagringssystem kan kombineras med moderna finish och progressiva tillbehör för VVS..

Badrum med rymlig dusch

Att dekorera utrymmet under diskbänken i form av en klassisk byrå är en vanlig teknik för att skapa en badrumsdesign i traditionell stil. Hänglampornas moderna utseende är otroligt harmonisk med vintagespegelramen.

Klassiska badrumsförvaringssystem

Vitrinskåp med glasinsatser, som ofta finns i klassiska interiörer i köksutrymmen eller matsalar, har använts i ett rymligt badrum. Att förvara handdukar och olika badtillbehör direkt i tvättstugan är mycket bekvämt om det finns ledigt utrymme.

Vitrinskåp för nyttautrymme