Modern inredning av en våningssäng i London

Vi inbjuder dig att inspireras av de intressanta designbesluten som tas när du inreder en våningslägenhet i London. En neutral färgpalett av finish, i kombination med färgglada, ljusa möbler, visas i den icke-triviala bilden av ett modernt engelskt hem. Kanske layouten på lägenheten eller arrangemanget av möbler, de antagna färg- eller texturlösningarna kommer att vara relevanta för din renovering..

Vardagsrum

Vardagsrummet sträcker sig in i två intilliggande rum, varav det ena ligger på en viss höjd i förhållande till det andra. Efterbehandling har blivit ett förenande element i interiören – väggarnas neutrala färger och det snövit tak fungerar som en kontrast till det ljusa parkettgolvet. Med ett parkettmönster «fiskbens» från trä med olika naturmönster har blivit ett fokusdesignelement. Några, men ursprungliga möbler i vardagsrummet bidrar till att bevara en stor mängd utrymme.

Vardagsrumsinredning

I det andra rummet är möbler också glesa och det finns tillräckligt med ledigt utrymme i rummet. Den mjuka zonen representeras av en bekväm soffa i en modulär modifikation och ligger mittemot eldstaden, i den övre delen av vilken det finns en videozon. Dekorationen av vardagsrummet är användningen av en nyklassisk stil som försöker använda moderna material i traditionell design.

Vardagsrum i två rum

Kök

På första våningen i duplexlägenheten finns också ett rymligt kök med utgång till bakgården. Köksuppsättningen med en rad med en rymlig ö gjorde det möjligt att placera ett stort antal förvaringssystem, arbetsytor och hushållsapparater. Samtidigt finns det tillräckligt med ledigt utrymme i rummet för att rymma en fullvärdig matgrupp. Glansiga ljusgrå köksfronter ger hela rummet ett modernt utseende.

KöksinteriörKöksutrymmet översvämmas bokstavligen av solljus, tack vare glastaket ovanför matplatsen, väggen och stora transparenta skjutdörrar som leder till bakgården. Användningen av en obehandlad tegelvägg som accent gör det möjligt att få lite brutalitet och motiv av industriell stil till det inre av köksutrymmet. Kombinationen av trä, glas och tegelytor med användning av modern glans i inredningen skapade en icke-trivial men samtidigt otroligt praktisk köksdesign..

Tegelvägg och glastakDen stora köksön har genomgått integrering av inte bara förvaringssystem och arbetsytor, utan också två handfat och en spis, vilket frigör headsetets enradiga layout från dessa funktionella sektorer. Belysningssystemet spelar en viktig roll för att forma interiören i ett praktiskt men elegant kök. Den ursprungliga ljuskronan ovanför arbetsytan och den inbyggda belysningen av hyllorna tillåter inte bara att ge rummet tillräckligt med belysning i mörkret, utan också att skapa en viss atmosfär i det funktionella rummet.

Rymlig köksö

Sovrum

På en trätrappa med belysning för säker rörelse i mörkret går vi upp till andra våningen, där sovrummen och intilliggande badrum finns.

Upplyst trappaDet stora sovrummet har tillräckligt med utrymme för att rymma inte bara en rymlig sovplats för två, utan också en stor garderob, en sittgrupp i form av en bekväm fåtölj och en öppen spis med en videozon placerad på skorstenen. Användningen av ljusa nyanser från det blå färgspektret mot en bakgrund av ljusa, neutrala ytor skapade en intressant design för ett rum för att sova och koppla av..

Master sovrum designSmå förvaringssystem på båda sidor om eldstaden presenteras i samma färger som den inbyggda garderoben. Fasadernas blanka glans ser imponerande ut mot bakgrunden av en neutral matt finish.

Sovrum med öppen spisI hela London -lägenheten har belysningsarmaturerna mycket originella designlösningar. Sovrummet är inget undantag – förutom hängande ljuskronor och en original golvlampa är sängens huvud utrustat med vägglampor i form av lampor med flexibla stavar..

Flexibla vägglamporDet andra sovrummet är en plantskola för en pojke. Dekorationen av detta utrymme är bara vid första anblicken lika traditionell och neutral som i resten av rummen. Väggen bredvid sängen är målad med ljusa färger på en neutral bakgrund. Inbyggda förvaringssystem är praktiskt taget osynliga – fasadernas ljusgråa design smälter samman med väggdekorationen. Som ett resultat finns det mycket utrymme i rummet som inte upptas av möbler för lek och kreativitet..

Barn sovrum

Skåp

En bekväm arbetsplats ligger i hörnet av kontoret. Liten storlek, upptaget utrymme, men rymligt hörnbord fungerar också som ett förvaringssystem för olika kontorsmaterial, papper, dokument. Stolens ljusa skarlakansfärg har blivit inte bara en accentpunkt på arbetsplatsen, utan också hela rymdens fokuspunkt..

SkåpdesignÖppna bokhyllor och bekväma sittplatser har blivit en del av biblioteksområdet. De ljusa turkosa stoppade stolarna ser särskilt attraktiva ut mot en neutral bakgrund..

Skåp med bibliotekHär i det rymliga kontorsrummet finns en relaxavdelning i form av en bekväm ottoman. Ljusa, neutrala vägg- och takfärger kontrasterar mot golvets ljusa färger. Parkettmönstret på andra våningen i en bostad i London skiljer sig från golvet på den nedre våningen..

Vila i studien

Badrum

Badrummet nära sovrummet, även om det är inrett i en neutral färgpalett, är ett mycket intressant designprojekt ur dekorationssynpunkt. Användningen av porslin av stengods som huvudmaterial för efterbehandling och accentdesign av en av väggarna med hjälp av en mosaikkomposition gjorde det möjligt att skapa en unik inredning i ett rum för vattenprocedurer.

Neutrala badrumsfinisherEtt par ovala handfat med en stor spegel förhindrar trafikstockningar på morgonen, när alla familjemedlemmar träffas för sin verksamhet och på kvällen innan de gör sig redo för sängen. Med hjälp av nischer och inbyggda strukturer var det möjligt att dölja alla tekniska system, element av vattenförsörjning och elektriska ledningar..

Original handfatEn accentvägg med en mosaikpanel i antika figurers anda har blivit en höjdpunkt i interiören. Samtidigt är beläggningen helt säker ur exponeringssynpunkt för fukt och konstanta temperaturförändringar..

Mosaikpanel

Det andra badrummet, som ligger på vinden med ett stort fasat tak, är inrett i blåvita färger. Kombinationen av snövit yta och färgstarka keramikplattor skapar ett ljust, lätt och samtidigt festligt utseende av badrummet. Accent tegelväggen ger lite brutalitet i rummet med en nautisk palett. Denna finish har blivit en utmärkt bakgrund för ett stort snövit badkar med en originalform..

Vindrum badrum