Modern design av ett privat hus i Tyskland

Européerna föredrar i allt högre grad att köpa bostäder bort från storstads bullriga gator, men samtidigt inte långt ifrån «civilisationer». Två våningar permanenta tegelbyggnader är ett utmärkt alternativ för en medelstor familj. Som regel har sådana strukturer strikta former och symmetriska parametrar. Gaveltaken, som senare kommer att utrustas med solpaneler för att spara energi, är täckta med färgglada kakel. De tillräckligt stora fönstren är gjorda av energieffektiva dubbelglasfönster och är inredda i träfärg eller i svart, mörkgrått..

Tegel privat hus

I skymningen

En viktig aspekt av lokalområdet och utformningen av byggnadens fasad är att säkerställa tillräcklig belysning i mörker. Som regel används vägglampor för att organisera funktionell eller utilitaristisk belysning på husets väggar, särskilt vid verandan och entrén till garaget. Dubbelsidiga utomhusvägglampor sprider ljus upp och ner i förhållande till byggnaden, vilket ger tillräcklig belysning för husets fasad. För att belysa stigarna och närområdet används det svaga ljuset från trädgårdslampor som drivs av solladdade batterier.

Nattbelysning

Tegelvägg

På ett betong- eller stenskakat område kan du utrusta en uteplats eller matplats för uteservering, en grillplats eller ett segment för avkoppling med bekväma utemöbler.

Området framför huset

Matplats utomhus

Men låt oss ta en titt inuti detta tegelhus och titta närmare på dess inre..

Veranda

Vi börjar vår turné med ett rymligt vardagsrum inrett i en modern stil, med sikte på att ge en hög komfort och praktisk med minimal dekoration och passion för utsmyckning. Den ljusa paletten för att avsluta utrymmet expanderar det visuellt, och de naturliga nyanserna som används i möbler, textilier och inredning skapar en riktigt varm och bekväm atmosfär. En rymlig hörnsoffa med ljus klädsel och ett lakoniskt soffbord av trä utgjorde en sittgrupp för vardagsrummet. I TV -zonen placerades förutom tv: n ett lagringssystem i ljusa färger. Vardagsrummet använder flera belysningsnivåer – ett inbyggt belysningssystem i taket, en golvlampa för läsning i soffan och bordslampor för lokal belysning av TV -området.

Vardagsrum

Köksutrymmet har också en modern stil med högteknologiska element. Det högteknologiska köket har blanka köksskåpsfronter i ljusa färger och mörka bänkskivor. Bakgrundsbelysning på flera nivåer ger den ljusstyrka som krävs för belysning av arbetsytor och funktionella delar av köksutrymmet. Den rymliga köksön har blivit inte bara ett förvaringssystem med en integrerad spis, utan också en plats för frukost, tack vare den utskjutande bänkskivan. Du kan placera dig själv för en kort måltid på de ursprungliga barstolarna av metallplast.

Kök

För längre familjemåltider eller för gäster med förfriskningar finns en rymlig matsal. Mot bakgrund av snövit dekoration i rummet, översvämmad med naturligt ljus, ser det imponerande stora matbordet i trä särskilt fördelaktigt ut. Stolar med hög rygg, klädda i snövit avtagbara lock, följde med bordet i organisationen av matgruppen. En lyxig ljuskrona med en mängd glasdekorationer avrundar utseendet på den attraktiva matsalen..

Matsal

För att komma till andra våningen måste du gå till den snövit hallen och klättra i en metaltrappa med trätrappor.

Hall

Vi går vidare till de privata rummen och tittar närmare på sovrummet, som också är inrett i varma naturliga färger. Och i rummet för att sova och vila ser vi en liknande designteknik i dekoration – ett ljust tak och väggar möter en ljusare accentvägg. Men golvet i sovrummet skiljer sig från alla rum vi har sett tidigare – en mjuk matta med en lång hög ligger över hela rummet. Ett annat kännetecken för sovrummet från designen av andra rum var fönsterinredningen – gardiner på öglorna istället för romerska, som det var i vardagsrummet och matsalen.

Sovrum

Ett rymligt snövit omklädningsrum ligger bredvid sovrummet. Förvaringssystemen i detta rum är gjorda i form av gungskåp, garderobön består av lådor. För att skapa en bekväm och bekväm atmosfär när du väljer en bild och försöker, användes samma mjuka matta för golvet..

Garderob

Inte långt från sovrummet finns också ett badrum med kontrasterande inredning. Den kompetenta användningen av vita, svarta och grå nyanser i badrumsdesignen gjorde det möjligt att skapa en dynamisk, intressant bild av rummet för vattenprocedurer. Användningen av kombinatorik av olika efterbehandlingsmaterial bidrog också till bildandet av interiören – keramiska plattor, mosaik, väggpaneler och målning ser harmoniska och balanserade ut i ett rum.

Badrum

Användningen av mosaikplattor i ett spektrum av färger från svart till vitt diversifierade inte bara badrummets utseende utan gav också en pålitlig, fuktbeständig och hållbar beläggning av de mest stressade väggarna..

Mosaikplattor Duschrum