Lyxig villa i tropisk stil

Vi uppmärksammar dig en intressant rundtur i en lyxvilla i Miami. Interiören i hemägandet är lika unik, attraktiv och intressant som bostadens omfattning och omfattning. Lyxen som ligger framför oss kan bedömas redan vid ingången till villan. En monumental, imponerande byggnad av glas och betong fångar alla ögon. Det faktum att alla interiörer bokstavligen kommer att översvämmas av solljus kan bedömas utifrån storleken på de stora panoramafönstren.

Villa i Miami

Garaget i två våningar intill huvudbyggnaden, avsett för minst tre bilar, berättar att välståndsnivån för ägarna till en sådan bostad bör vara klart över genomsnittet. Ett välskött husområde med många gröna växter av tropiskt ursprung berättar för oss samma sak. Men låt oss hellre ta en titt inuti denna imponerande byggnad och dyka in i den lyxiga interiören i en elegant herrgård.

huvudentré

Rymliga lokaler på bottenvåningen

Hall

Väl i byggnaden befinner vi oss genast i en rymlig hall med en takhöjd på två våningar. Den snövit finishen och panoramafönstren i två nivåer expanderar visuellt rummet, som redan är obetydligt i storlek. Interiören i denna hall, som fungerar som ett vardagsrum, saknar också ett uns av blygsamhet. Och detta bekräftas av lyxiga möbler, utsökta finish, genomtänkt inredning, och om inte ens detta räcker – ett snövit flygel med blanka ytor..

Rymlig hall

En stor soffa med en halvcirkelformad form har inte bara blivit den centrala möbeln i vardagsrummet, utan också skisserat en slags cirkel där det finns en mjuk sittgrupp. Graciösa fåtöljer och en liten soffa gjorde en kampanj mot den snövit soffan och bildade en mycket graciös allians, och runda bord ställde framgångsrikt upp bilden.

Panoramafönster

Att skapa en mysig atmosfär i ett sådant monumentalt rum är inte lätt. Många avvisas bokstavligen av rymliga rum med högt i tak och stora fönster. För att ge värme till atmosfären i ett stort rum kan du använda de enklaste och tidstestade metoderna – mjuk matta med en lång hög, bekväma soffkuddar, en liten filt, trevlig inredning och mjuk diffus belysning som skapar rätt atmosfär i mörkret..

Elegant inredning

Vardagsrum

Bostadsområdet i Miami är mycket stort och det finns flera vardagsrum, lounger, mötesrum, matsalar och utilitariska rum på bottenvåningen. Låt oss överväga dem mer detaljerat. Det första vardagsrummet är ett rymligt rum med tre väggar helt och hållet av panoramafönster. När det är ett sådant upplopp av färger utanför fönstret – gröna i alla möjliga nyanser, solens strålar, himmelens blåhet, då vill du inte att det inre av rummet ska distrahera från naturens färgstarkhet. Därför kommer en neutral palett i nyanser av brunt och beige ofta att hittas som de viktigaste färgscheman för många rum i en lyxvilla..

Vardagsrum med glasväggar

En stor hörnsoffa med ljus klädsel och ett par velourfåtöljer ligger mittemot TV -zonen med en improviserad öppen spis. Dessa vilande härdar tenderar att användas för dekoration, placera många ljus och skapa en mer romantisk, intim atmosfär..

Hörnsoffa

Samlingspunkten i vardagsrummet är ett rymligt mjukt bordsställ med en justerbar hård sektion. Sådana möbler blir lätt öar i ett rum där många människor har samlats, till exempel under en mottagning eller en fest..

Mittemot tv: n

I ett hörn av glasområdet finns det ett ljust område för förhandlingar eller mer privata samtal. Bekväma, ergonomiskt formade mjuka fåtöljer placeras runt ett snövit puffställ. Zoneringen av lokalerna i detta fall är mycket villkorlig och utförs endast med hjälp av mattor..

Ljuszon

Kök och matsal

Ett annat rymligt rum med glasväggar är köksutrymmet i kombination med matsalen. Ett stort kök med snövit finish och inredning och behöver inte andra färger – det finns nog av dem bakom de stora fönstren. Förresten, drömmen för de flesta kvinnor runt om i världen är en diskbänk som ligger vid fönstret med en fantastisk utsikt. Det verkar som att även rutinmässiga köksprocesser sker på ett mer positivt sätt när det finns sådan skönhet runt omkring. De fräscha vita ytorna på köksenheterna och öarna varvas med bänkskivornas glans och glansen av rostfritt stål, vilket skapar ett riktigt lyxigt utseende för köksutrymmet. Den lyxiga bilden av köket kompletteras med en sammansättning av hängande ganska låga hängande lampor med transparenta nyanser..

Kök

Det finns ett litet matsegment bokstavligen ett stenkast från köket. Matsällskapet med plats för sex bestod av ett runt bord med en glasskiva och bekväma fåtöljer i ljusbeige. Men färgen, färgen och ljusstyrkan i minimatsalen gavs av två stora målningar, där hela essensen av den tropiska inredningsstilen uttrycktes med hjälp av en kombination av färger..

Mini matsal

Man kunde se den stora matsalen när man tittade på den rymliga hallen. Den största matplatsen är lättillgänglig från köket och det centrala vardagsrummet. Och återigen ser vi ljusets dekoration i rummet, som verkar fungera som en bakgrund för ljusstyrkan och färgen på naturliga vyer utanför fönstren, de verkar fungera som väggdekor, vilda levande målningar.

Huvudsaklig matsal

För matgruppen i huvudmatsalen valdes också ett bord med glasskiva, men av rektangulär form och mer imponerande dimensioner. Bekväma ministolar med kontrasterande färger, mjuka säten och ryggar har gjort en kampanj för matbordet. Den respektabla bilden av matsegmentet kompletterades med ett system med belysningsarmaturer, som är gjorda i form av en sammansättning av lampor placerade på en upphängningsstolpe.

Lunchgrupp

Lyxen i lokalerna på andra våningen

För att se de privata rummen, bland vilka det finns flera vackra sovrum, måste du gå upp till andra våningen. Allt i en lyxvilla ska vara lyxigt – även utrymmet mellan våningarna och dess design. En stor ljuskrona med många element som hänger nästan på första våningen ser mer ut som en designerinstallation och, förutom sitt främsta syfte med att belysa utrymmet, fungerar den också som ett dekorativt element.

Lyxig ljuskrona

Sovrum och tvättstugor

Det första sovrummet som du uppmärksammade liknar designen på lokalerna på första våningen. Samma naturliga nyanser av möbler och inredning mot bakgrunden av ljusets dekoration i rummet, trevliga textilier, mjuk matta, ljusa transparenta gardiner. Och allt detta i ett rymligt, ljust rum fyllt av en känsla av lätthet, frihet och renhet..

Rymligt sovrum

Det andra sovrummet ser ljusare ut tack vare de färgglada textilierna och extra möbelklädsel. I vilket sovrum som helst blir sängen det centrala och centrala elementet i rummet, och om denna möbel är dekorerad med en speglad struktur för att stödja baldakinen, uppmärksammas den. För att stödja denna spekulation är sängborden och det lilla stativet gjorda av ett liknande material. För att mildra en del av den kyla som speglar oundvikligen ger till rummet användes gula nyanser i textilier och en mjuk matta med en mycket lång hög..

Ljus design

En särskild egenskap hos detta sovrum, gjord med neutrala färger på finish och inredning, är ett omfattande mjukt område nära panoramafönstret. De stoppade stolarna ger en bekväm och otroligt praktisk plats att läsa eller föra en konversation, belysningen är fantastisk och utsikten är ännu bättre. Choklad-beige nyanser som används i utformningen av sovrummet, trevliga utåt och vid beröring textilier, bekväma, ergonomiska möbler, skapade en riktigt trevlig atmosfär för att sova och koppla av.

Sovrum i pastellfärger

Mjukt område vid fönstret

Ett annat sovrum är påfallande annorlunda än sitt «funktionella systrar» tack vare en utsökt färgpalett. Snövit inredning ser bra ut mot bakgrund av en ljus azurblå accentvägg. Kanske är detta skuggan som havet har på en klar, solig dag. Upprepningen av denna ton i sängtextiler tillät att skapa en ännu mer harmonisk och balanserad bild av ett ljus och «Häftigt» sovrum.

I azurblått vitt

Låt oss gå vidare till utilitaristiska utrymmen och överväga interiören i ett rymligt badrum med en fantastisk inredning. Inte bara stort, utan enormt (enligt standarderna för badrummen hos våra landsmän) badrumsrum har råd att placera huvuddelen av VVS i mitten. Men även med detta arrangemang finns det tillräckligt med ledigt utrymme i rummet, trots parallella system av handfat med speglar och förvaringssystem.

Badrum

Det är inte förvånande att det i ett så rymligt hushåll fanns ett oförskämt rum som var utrustat med ett stort omklädningsrum. De stängda dörrarna till de rymliga garderoberna i en ädel skugga döljer omfattande förvaringssystem för alla möjliga föremål i ägarnas garderob. En garderobsö med bänkskiva i samma djupa nyans döljer många små kläder, accessoarer och smycken i lådorna. Kompletterar bilden av ett nyttigt men ändå lyxigt rum, två originalkronor.

Garderob

Kontor och mötesrum

Förutom sovrummen och angränsande badrum har andra våningen ett vardagsrum med ett arbetssegment och ett mötesrum eller arbetsrum. Låt oss titta närmare på miljön i ett ljust toalett. En neutral färgpalett med finish, ljus inredning, designermöbler och inredning, mysiga och mjuka heltäckningsmattor och bekväma puffar – vikten i denna lounge skapar en verkligt trevlig och avkopplande atmosfär..

Ljust landskap utanför fönstret

Tja, om någon vill göra lite arbete, har de till sitt förfogande ett snövit skrivbord i en mer synlig smal konsol på spegelben och en bekväm svängbar stol i samma färg.

Arbetsplats

Ett annat rum på andra våningen kan fungera både som kontor och som rum för förhandlingar i en smal cirkel. Återigen, användningen av naturliga nyanser för att skapa en trevlig atmosfär som bidrar till bekväm konversation eller arbete.

Skåp

Skrivbordet med den ursprungliga glasramen har inte bara blivit kontaktpunkten, utan också kontorspunkten. Bekväma fåtöljer med pastellklädsel gjorde hans kampanj.

Respektabelt bord

Ett annat rum med en bekväm sittgrupp är gjord i mjuka pastellfärger, som inte bara finns i dekoration och inredning av rummet, utan också i textilier, inredning och matta. En bekväm snövit soffa och ett par fåtöljer med velourklädsel i neutrala färger skapade ett mjukt område för avkoppling och samtal.

Rastzon