Ljusgrön färg i interiören

Ljusgrön färg har alltid betraktats som glad och glad. Det är huvudfärgen på naturens uppvaknande vår. Det har en gynnsam effekt på det mänskliga psyket. Hans närvaro i allt är alltid upplyftande. Ljusgrön färg får ofrivilligt en person att glädjas i världen omkring sig och tänka, drömma bara om något bra. Därför verkar du skapa ett hörn av våren, glatt humör och positiva känslor när du väljer en inredning för ett rum med närvaro av ljusgrön färg. Den ljusgröna färgen, på grund av sin mångsidighet, kan användas i vilken stil som helst, men kanske är ekostilen bättre än alla andra, eftersom ekostilens huvudfärg är grön. Detta kommer särskilt att tilltala stadsbor..

Varför är han bra?

Överflödet av gråtoner, mångfalden av färgglada och kontrasterande reklam orsakar ett starkt behov hos en person för ett hörn där dina ögon kan vila från stadslandskapet. Och det här hörnet bör vara din lägenhet, som bara ska framkalla positiva känslor och lindra stress och trötthet. Därför är närvaron av ljusgrönt i lägenheten helt enkelt nödvändigt. Ljusgrön färg är lämplig för nästan alla rum, i varje kommer den att hitta en användning för sig själv, kommer att hålla ditt humör i god form och lämnar inget utrymme för dystra tankar. Samtidigt kombineras den ljusgröna färgen harmoniskt med trägolv eller annat brunt golv. Men glöm inte att väggarna i ljusgrönt och andra gröna nyanser kan ge ditt rum en viss formalitet, som utan tvekan inte kommer att dekorera det särskilt mycket. Så du bör noggrant applicera den ljusgröna färgen i insidan av lägenheten, utan krusiduller.

Inga krusiduller i ljusgrön färg

Vardagsrum

Vardagsrummet är hela lägenhetens ansikte och ägarens stolthet. Hur inredningen i detta rum kommer att se ut kommer att förbli hos dina vänner som kommer till dig för en kopp kaffe. Och intrycket av gästerna har alltid varit mycket viktigt för ägaren av lägenheten. Och för att det ska vara positivt bör du ta hand om närvaron av ljusgrönt i vardagsrummet. Ljusgrön färg har ett konfidentiellt samtal.

Vardagsrummet är ägarens stolthet

Klädda möbler i marinblå eller liknande nyanser kommer perfekt att matcha väggarna och kuddarna i ljusgrönt. Ett bra tillägg skulle vara den orangefärgade färgen på ett föremål eller tillbehör.

Vardagsrummet är lägenhetens ansikte

Trots att vardagsrummet huvudsakligen används för möten med släktingar och vänner, kan detta rum mycket väl användas för möten i en officiell miljö (inte bara släktingar och vänner kan vara i ditt vardagsrum) med affärspartners. Därför kan den ljusgröna färgen bli dominerande i rummets färgschema..

Vardagsrum för vänner och affärspartners

Vardagsrummet kommer att se bra ut, där den ljusgröna färgen inte dominerar i någon del av det, men liksom löses upp i resten av de inre elementen. Det kan vara närvarande samtidigt i färgen på väggarna, i golvet, och i kuddarna, etc. Det finns gott om plats för din fantasi.

Ljusgrön färg i vardagsrummet

Den ljusgröna färgen harmoniserar bra med samma rena färger som den själv. Rött är inget undantag. Det ska inte vara några krusiduller här heller..

Harmoni av rena färger

Sovrum

Ljusgrön färg i det inre av sovrummet har en positiv effekt på en person, inte bara moraliskt, utan också fysiskt. Det hjälper till att sänka blodtrycket eftersom det är lugnande. Ljusgrön färg i sovrummet ger känslan av många vackra soluppgångar, även om vädret utanför fönstret inte följer det.

Sovrum

Den ljusgröna färgen i sovrummet passar bra med den blå färgen. Ditt sovrum kommer att vara ett sant paradis om nyanser av ljusgrönt och blått råder i det. Romantiken och saligheten i atmosfären som råder i sovrummet kommer att säkerställas

Paradishörna

Vardagsrum / arbetsrum

Ljusgrön färg kommer att vara särskilt bra i rummet där du tillbringar större delen av tiden efter studier och arbete. Färgschemat för ljusgrönt, orange, mörkgrått med blå, bruna toner skapar en mysig atmosfär där du kan koppla av eller njuta av din favoritaktivitet och öka effektiviteten. Genom att använda denna färg kan du skapa en atmosfär av lugn och avkoppling efter en arbetsdag, och dessa känslor kommer mjukt och osynligt.

Toalett

Den ljusgröna färgen på väggarna skapar effekten av att öka volymen i rummet, hjälper «att expandera» ditt favorithörn.

Volymetrisk effekt av ljusgrön färg

Kök

Färgpaletten i det inre av köket är inte mindre viktig än i andra rum. När du väljer en ljusgrön färg för köket bör du definitivt följa de grundläggande reglerna för att kombinera denna färg med andra färger. Ljusgrön färg kombinerar harmoniskt med gul, ljusbrun, beige.

Kökets färgpalett

Ett överskott av ljusgrön färg, enligt designexperter, kan något störa färgernas harmoni. Men om du gillar den här färgens dominans, ja, det är en smaksak. Fantasiflygningen är inte förbjuden, särskilt om det är en ekostil. Det viktigaste är att köket inte ser monotont ut..

Det viktigaste är att inte vara enformig.

Den ljusgröna färgen i köket ger dig en känsla av att äta utomhus. Alla känner till aptiten med vilken maten absorberas i naturen. Därför kommer närvaron av ljusgrönt i köksinredningen utan tvekan att ha en positiv effekt på din aptit..

Vår i köket

Färg har en särskilt positiv effekt på kvaliteten på den tillagade maten. Den ljusgröna färgen höjer stämningen hos värdinnan, vilket naturligtvis kommer att påverka hennes resultat «trolldom» över gasspisen. Om du är på dåligt humör, förvänta dig inte en god måltid..

Ljusgrön färg jublar

Om köksinredningen har en ljusgrön färg kommer solida mörkbruna möbler att harmoniskt passa in i den.

Köksmöbler

För närvarande är det så kallade kontrastköket väldigt populärt, d.v.s. ett kök som använder kontrasterande färger i inredningen. Men här måste du vara mycket försiktig, annars kan du grovt bryta mot de grundläggande reglerna för färgernas harmoni i köket, liksom strukturen på färghjulet, som styrs av professionella designers när de väljer matchande färger..

Kontrastkök

Köket ser bra ut, där den ljusgröna färgen delar rollen som dominerande med färger som lila, vit, ljusbrun.

Färgens harmoni

Kombinationen av ljusgrönt med vitt och svart kommer att tilltala människor som föredrar ett mer blygsamt, ordnat, nära monokromt kök..

Nästan monokromt kök

Badrum / toalett

Den ljusgröna färgen i det inre av toalettrummet och kallt kranvatten kommer äntligen att driva bort resterna av sömn. Omklädningsrummet kommer att se harmoniskt ut i en kombination av ljusgröna och vita färger. Detta kommer att ge den ytterligare friskhet och renhet..

Omklädningsrum

Den fördelaktiga effekten av ljusgrönt på människor kommer att vara särskilt märkbar på vintern, när det finns en brist på grönt i naturen. På sommaren kommer den ljusgröna färgen att överföra naturens färgschema till din lägenhet och öka dess effekt. Och på morgonen kommer det att skapa en känsla av svalka. Tack vare honom blir ditt humör på morgonen, eftermiddagen och kvällen optimalt, eftersom vårens färg inte lämnar utrymme för nedstämdhet och dystra tankar i din lägenhet. Men än en gång vill jag varna för överskott med ljusgrön färg, så att vänner inte säger när de besöker din lägenhet: «Grön längtan».