Ljusa accenter i det inre av en lägenhet i Nederländerna

Vi uppmärksammar dig en kort rundtur i inredningen i holländska lägenheter, inredda i europeisk stil med original, färgglad inredning. I anda av skandinaviska traditioner är nästan alla rum i bostaden inredda i ljusa färger, en neutral palett används i inredningen, men dekorativa element, textilier, mattor och inredningstillbehör ger ljusstyrka och individualitet till atmosfären. Låt oss titta närmare på inredningen i en holländsk lägenhet.

Vi börjar vår tur med tradition från lägenhetens huvudsakliga och centrala rum – vardagsrummet. Detta rymliga rum med högt i tak har blivit en fristad inte bara för gästen utan också för matplatsen. Låt oss först överväga segmentet av avkoppling – en bekväm soffa med praktisk mörkgrå klädsel har blivit mitten av den mjuka zonen, som sitter på en varm matta med en lång hög. I moderna interiörer kan du allt oftare hitta en konstruktiv imitation av en öppen spis. En sådan interiörartikel utför inte funktionen att värma rummet, men dekorerar det naturligtvis, höjer status och attraktivitet. I nischen till en improviserad eldstad görs vanligtvis ljuskompositioner (ibland i ljusstakar med olika modifieringar). Manteln fungerar som ett stativ för inredning och olika söta gizmos. Ovanför eldstaden finns en vackert inramad spegel eller en originalmålning. Vägglampor eller lampor placeras på vardera sidan av eldstaden eller ovanför mantelbrickan. Som ett resultat blir till och med en inaktiv eldstad i fokus..

Vardagsrum

Jag skulle vilja ägna särskild uppmärksamhet åt soffbordet i den ursprungliga designen. Denna möbel ser mer ut som en pall av olika träslag, målade i ljusa färger. Det låga bordet uppfyller inte bara stativets funktion perfekt, utan diversifierar också färgpaletten i vardagsrummet, ger ett element av unikhet, eftersom en sådan möbel kan göras med dina egna händer och anpassa utrymmet.

Kaffe bord

Mittemot soffan, i utrymmet mellan fönstren, placerades en TV -zon, omgiven av omfattande inredning. Här är ett foto i mörka ramar och en stor levande växt i ett badkar gjord i form av en korg, och en bukett i en vas på en låg stativ.

TV -område

Ofta tar moderna interiörer harmoniskt antika möbler eller antika inredningselement. Och i det här vardagsrummet har väggarnas vita nyans blivit en utmärkt bakgrund för ett par antika resväskor som kan användas som förvaringssystem och dekorativa element för en ganska återhållen inredning..

Vintage resväskor

Här i vardagsrummet finns en matplats med en original matgrupp. Det rymliga träbordet målat i svart har samlat runt sig de snövit stolarna till den berömda designern med snövit säten och ljusa träben. Men den obestridda ledaren för denna grupp var en smal soffa med ljus smaragdfärg med inredning.

Matplats

Rummet är tillräckligt stort, så takkronor ensamma räcker inte för att belysa två zoner med olika funktioner. Vägglampor är utformade för att ge tillräckligt med belysning för hela rummet, och ljus som placeras i olika delar av rummet kan användas för att skapa en mer intim, romantisk atmosfär..

Svart matbord

Perfekt matchade färgschema för soffan och mattprydnaden blev ett designerfynd. Ljusa, men samtidigt glädjande för ögat, färgen på rik malakit har blivit en accent för matsalen..

Ljus malakit

Lunchgrupp

Längs den snövita trappan, förbi en dekorativ komposition bestående av små inramade foton, speglar och klockor, går vi upp till andra våningen, där vi kommer att se våra privata rum och utilitaristiska lokaler.

Trappor upp

I det första sovrummet med en snövit finish väcker inte ens den centrala möbeln uppmärksamhet – en stor säng med en mjuk sänggavel, men en komposition bestående av antika sängbord, bordslampor med originalinredning och speglar av ovanlig form.

Sovrum

Ett annat sovrum ligger i ett rum med sluttande tak och en komplex geometri i rummet. Vit finish i detta fall är det perfekta alternativet för att dekorera alla ytor och en utmärkt bakgrund för en svart smidesjärnssäng. Det var möjligt att späda vindens snövit idyll med hjälp av en ljus bild och färgade sängtextilier.

Smidesjärn säng

Sovrumsinredning

Vindrummet är inte rik på utrymme för att rymma fullvärdiga förvaringssystem, så det är nödvändigt att rita ut alla möjligheter för installation av inbyggda garderober eller byråer. Ett improviserat toalettbord, som ligger på ett lågt lagringssystem, är väl upplyst tack vare att det ligger under dammfönstret.

Sminkbord

Bredvid sovrummet finns ett badrum kaklat med glansiga kakel. «underjordiska» ljusblå». Lite värme i den svala dekorationen i badrummet fördes av utsmyckningen av utrymmet under badrummet med trälister..

Badrum

Ett litet, men samtidigt rum med tillräcklig storlek, rymde alla nödvändiga VVS och attribut till det. Mot bakgrund av ljusa nyanser av blå keramiska plattor ser sanitetens vithet särskilt bländande ut.

Badrumsdekoration

Även i ett bruksrum fanns det plats för ytterligare inredning, till exempel att installera gröna växter i en vas.

Plantera i badrummet

Handfat