Lantlig inredning

Dacha är en plats där själen vilar. Det finns vanligtvis arbete för kroppen i landet. Det är nödvändigt att gräva upp, plantera, vattna, ogräs, även om bara blommor växer. Och om en trädgård och en grönsaksträdgård, då också samla, bevara och sänka den i källaren.

Sten eldstad och tallar runt

Hitta sedan tid att gå till skogen, om inte att plocka svamp, ta bara lite luft. På morgonen, gå upp tidigare än vanligt för arbete och gå för att mata myggorna, närmare bestämt, fiska. Förbered sedan ved och tjafs runt grillen på kvällen.

Med världen på en snöre - en utmärkt dacha

Vad är skillnaden mellan en dacha och en vanlig bostadshus, förutom att de sällan åker dit, eller snarare att de inte bor permanent. Alla gamla möbler som inte längre behövs i lägenheten tas till stugan och de skapar mys av det. Resultatet är en blandning av stilar, riktningar, färger. De kom till och med med ett namn för allt detta. Om interiören är färgglad, då Kitsch, och den mjukare är bara Dachny.

Öppen spis i natursten

Dacha är en plats där du kan uppfylla din dröm. Vad kan inte göras i lägenheten, men verkligen vill? Naturligtvis finns det en öppen spis. Därför börjar hela situationen med honom..

Stor, gjord av natursten, med en solid bas som fungerar som en hylla och kan förvandlas till en bänk. Eldstaden tar mycket plats, men det är huvudelementet i inredningen. Vardagsrummet i form av ett bord och två fåtöljer läggs till av en soffa från en bred fönsterbräda. När du sover på sängen vilar dina fötter mot den konventionella väggen i sovrummet. Men utanför fönstret susar träden och bilar kör väldigt sällan.

Fåtöljer, ottomaner och rosor

Nästa dröm för en sommarboende är en veranda. Du kan sitta på den i en fåtölj och dricka te. Tystnaden bryts endast av prassel av löv och fågelsång.

Rottingmöbler på den renoverade verandan

Golvbrädorna knarrar när du går. Men korgmöbler, som länge har gått på modet, har funnit sin användning. Det är bra att sitta på en sådan veranda när det regnar. Droppar träffar taket och springer ner genom fönstren. Och det är torrt och bekvämt att läsa en bok på soffan gjord av vinstockar..

Skjutdörr

Själva dachan är vanligtvis liten, och det är många som vill koppla av. När som helst måste du vara redo för tillströmningen av gäster som kommer att stanna tills i morgon. Därför kan en soffa i vardagsrummet och till och med en bred fönsterbräda bli sovplatser. Detta är ett annat inslag i lanthuset..

Het eldstad

Och även om skorstenen var klar med plast under renoveringen, och monitorn är stor bredvid spisen, skapar gamla soffor och eldens värme mysighet och en speciell atmosfär..

Cockerel Golden Pilgrimsmussla

Ett annat alternativ med öppen spis. Stenhärden har restaurerats. Ovanför är det en stor TV -skärm. Sofforna och en stoppad soffa är placerade så att du kan titta på och värma upp. En annan soffa ligger längs väggen med fönster, men den finns redan i matsalen. I närheten finns köket, från vilket du också kan se elden och vad skärmen visar. Allt är kompakt och funktionellt. Stora fönster förvandlar vardagsrummet och matplatsen till en veranda.

Gamla trämöbler har renoverats och fått ett nytt liv. Skåp stängde fönstren något och skuggade eldstaden.

Eldens eld är fascinerande

Eller tvärtom. Stenpisen sticker ut framåt, bred, med ett nytt galler. Och blygsamma sjaskiga skåp är blygsamt trångt på sidorna, bakom honom.

Måla med indianer

Men härdarna kan också fungera som ett tillägg till inredningen. Här är ett urval av ett vardagsrum i landet, utvecklat av professionella högteknologiska designers. Här är till och med veden och de nischer där de läggs inredningen. Klar symmetri i eldstaden, takbjälkar och möbler. Ljuset som flyter genom de stora glasfönstren och dörren spelar en viktig roll i inställningen..

En sådan sommarstuga är inte bara för avkoppling, den är för prestige..

Pendelur

Ett exempel på en lantlig inredning i technostil. Böjda kromrör, massor av blanka ytor och möbler som liknar produktionsskåp.

Metallhuvuden på väggen och pansarbord

Och detta är minimalism med avantgardistiska element. Ett rum utformat för en tonåring.

Rosor i inredningen

Ormdekanter och korpfjädrar

Vinvalv

Utmärkt lantlig inredning för nya byggnader. När det inte finns några gamla saker som fyller dacha -lokalerna, kan du skapa en ljus och harmonisk komposition av nya möbler och enkla inredningselement, i form av buketter eller bara höga vaser med grenar. Lätta gardiner och massor av naturligt trä.

Pot-bellied Moidodyr

En utomhusdusch under ett träd är verkligen bra. Men när du tillbringar helgen på dacha på vintern, särskilt om det finns barn i familjen, tar du också hand om badrummet. För detta är ett gammalt gjutjärnsbadkar med ben i form av tassar och ett handfat med skåp ganska lämpliga. En ljusridå, som samlas i breda band, kommer att ersätta romerska persienner. Träväggarna är målade med vit färg. Ljusstakar konverterade för att passa glödlampor.

Alkemistens bad

Gamla handfat och kolvar med magiska växter. Stor rund quiltad matta. Du vill inte gå ut med ett sådant badrum.

Blommor i badet för skönhet och hälsa

Och den här gjordes i bilagan. Vi hann inte ens måla mellanväggen som skiljer duschen åt. Men stengolvet och plattorna gör att barn kan plaska runt och är inte rädda för att spilla ut vatten..

Lila

Gourmeterfamiljen bestämde sig för att välja sin dacha enligt det kök som passar dem bäst. De stod inför ett mycket stort urval av storlekar, mönster och stilar..

Bord med en röd duk Solrosor

Fina och kompakta kök, lämpliga för en liten familj. Kombinerat med matsalar. Stämningen i interiören skapas av ett runt bord med en ljus duk och ett fyrkantigt glas.

Äpplen från din egen trädgård

Limonad och gula tulpaner

Trämöblerna är täckta med blank färg. Köksapparater, inklusive ett kylskåp, är inbyggda i skåp och skåp. Rummet är ljust och rymligt, du kan ta emot en stor familj med vänner.

Huvspis från femtiotalet

Ljuskrona gjord av kottar

Gamla skåp i ny inredning

Stora gamla spisar för 5 brännare och ett överflöd av skärbord tillåter inte bara att laga flera rätter samtidigt, utan också två kockar kommer att placeras i köket. Trä i kombination med mjuka toner skapar en ljus atmosfär. Vid bord i form av en bar kan du ta ett mellanmål eller en drink på ett kafé utan att lämna matsalen.

Gamla soffor

Tack vare individuella dekorativa element eller en uppsättning av dem kan köket se overkligt ut, som från en parallell värld. Kolvar med torkade växter, en gigantisk tallrik, glasrunda stolar och en lampa som vingarna på en pterodactyl.

Romerska persienner från mattor

På dacha är sömnen speciell, söt och ger en speciell kraft. När du vaknar till fågelsången. Det humöret är alltid bra.

Stövlar under järnbänken

Vanligtvis är det inre av sovrummet ljust, luftigt. Inga mörka gardiner och inget larm. Även på en fisketur reser du dig själv i gryningen, väckt av de första solstrålarna.

Min syster och jag bor tillsammans med min mormor

Klocka med händerna, men ingen tid

Gamla sängar påminner om barndomen. På nät, med fjädersängar och massor av kuddar. Golvmattor, enkla, hemlagade.

Slitsiga bord

Mjukt ljust linne ger svalka en varm sommardag. Och flätade korgar kommer att hålla saker i sig själva.

Rum citron

Ett roligt sovrum i kitschstil. Lägenheten kommer att se för färgstark ut, men på landet är det lagom.

Målningar med landskap

Och det här är en överkillning. Istället för en dacha -inredning visade det sig vara en grottstil, vildarnas bostad.

Vinstol fåtöljer

Tallrikar som inredningselement

En speciell charm ges till dachas av korgfåtöljer gjorda av korg. Även deras bekvämlighet är inte lika viktig som atmosfären de skapar..

Flicka med en bukett blommor

Jämför med vardagsrum med mjuka möbler och glasbord.

Rutiga gardiner och blommiga klädsel

Röda skinnsoffor

I dacha -stilen finns det en speciell sektion, som kan kallas Professor’s Dacha. Sådana dachas har en speciell charm och andan av ägarnas ständiga närvaro. Mjuka soffor och massor av kuddar. Se till att ha ett kontor. Böcker, bekväma läsområden och ovanlig inredning i form av figurer och vaser med växter.

Gammal stuga

Det viktigaste för ett sommarresidens är att det finns utanför staden..